Mistwalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, james9tito είπε Οποιος το πηρε για να παιξει Cyberpunk ή RDR2 θα απογοητευτει οικτρα. Θα μπορουσε να τα παιξει και αυτα αν η N σκεφτοταν λογικα και στο σχεδιασμο της κονσολας εδειχνε στους dev τι θα παρουσιασουν και να παρουν συμβουλες απο μεγαλες third party.Δεν ξεχναω ακομα τα λογια τους οτι εμαθαν απο τα προηγουμενα λαθη και δεν θα τα επαναλαβουν και στο hardware κομματι πηγαν οι επιστημονες να βαλουν 2 gb ram η τα 32 gb σκληρο.Το μοναδικο θετικο που εχω να λεω γιατην crapcom ειναι οτι εσωσε τη Ν απο ενα ακομα αθλειο hardware.Οχι οτι πλεον τα 4 gb ειναι κατι φοβερο αλλα τουλαχιστον ειδαμε κανα game της bethesda.Παντως απο τη στιγμη που το tablet nvidia shield μπορει και παιζει στα medium το witcher 3 αν υπαρχει θεληση απο third party μπορουν να φερουν και το rdr2.Το μονο σιγουρο ειναι πως ας πουμε σε ενα σεναριο φαντασιας οτι τα multiplatfοrm games θα βγαινανε και στο switch και την ιδια μερα,τα twins θα τα ειχε πατησει και ας επαιζες με κατωτερα γραφικα.
james9tito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Θα μπορουσε να τα παιξει και αυτα αν η N σκεφτοταν λογικα και στο σχεδιασμο της κονσολας εδειχνε στους dev τι θα παρουσιασουν και να παρουν συμβουλες απο μεγαλες third party.Δεν ξεχναω ακομα τα λογια τους οτι εμαθαν απο τα προηγουμενα λαθη και δεν θα τα επαναλαβουν και στο hardware κομματι πηγαν οι επιστημονες να βαλουν 2 gb ram η τα 32 gb σκληρο.Το μοναδικο θετικο που εχω να λεω γιατην crapcom ειναι οτι εσωσε τη Ν απο ενα ακομα αθλειο hardware.Οχι οτι πλεον τα 4 gb ειναι κατι φοβερο αλλα τουλαχιστον ειδαμε κανα game της bethesda.Παντως απο τη στιγμη που το tablet nvidia shield μπορει και παιζει στα medium το witcher 3 αν υπαρχει θεληση απο third party μπορουν να φερουν και το rdr2.Το μονο σιγουρο ειναι πως ας πουμε σε ενα σεναριο φαντασιας οτι τα multiplatfοrm games θα βγαινανε και στο switch και την ιδια μερα,τα twins θα τα ειχε πατησει και ας επαιζες με κατωτερα γραφικα. Γιατι να παιξει καποιος στο medium το Witcher 3 ή το RDR2 και να μην το παιξει στην 55αρα σε 4Κ ή ψευτο 4Κ τελος παντων. Και ποσο διαφορετικη ειναι η εμπειρια τετοιων μεγαλων τιτλων αν το παιζεις σε φορητο , δηλαδη σε μια 6'' οθονουλα? Δηλαδη θα εβγαινε το RDR2 και θα πουλουσε περισσοτερο στο switch απο το ps4? Ουτε 10% δεν θα επελεγε switch. Να ειμαστε και λιγο λογικοι. Ξαναλεω ας κανουμε Poll να δουμε ποσοι το εχουν για βασικη κονσολα και ποσοι ως δευτερη. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλη κονσολα ή οτιδηποτε τετοιο. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 33 minutes ago, james9tito said: Το μεγαλυτερο ποσοστο κατοχων του switch το εχουν ως "δευτερη" κονσολα. Θα παιξουν Cod ή Fifa σε ps4/xbox αλλα καποιο indie θα το παρουν στο switch. Και επειδη σιγουρα θα πεταχτουν σκληροπυρηνικοι να πουν τα δικα τους ας κανουμε ενα poll να δουμε ποσοι εχουν μονο switch και ποσοι εχουν switch ΚΑΙ ps4/one. Δεν υπάρχει αυτό που λες, έχω όλες τις κονσόλες τις τρέχουσας γενιάς (και της προηγούμενης εκτός από το Χ360) και το πρωτεύον σύστημά μου αυτό τον καιρό είναι το 3DS (υπό την έννοια ότι περνάω τον περισσότερο χρόνο μου σε αυτό). Δεν ξέρω τι σημαίνει «δεύτερη» κονσόλα και πως ορίζεται. Η κονσόλα που αγοράζεις μετά από κάποια άλλη; Η κονσόλα που περνάς τον λιγότερο gaming χρόνο σου; Πώς ακριβώς το ορίζεις; 6 minutes ago, james9tito said: Γιατι να παιξει καποιος στο medium το Witcher 3 ή το RDR2 και να μην το παιξει στην 55αρα σε 4Κ ή ψευτο 4Κ τελος παντων. Και ποσο διαφορετικη ειναι η εμπειρια τετοιων μεγαλων τιτλων αν το παιζεις σε φορητο , δηλαδη σε μια 6'' οθονουλα? Δηλαδη θα εβγαινε το RDR2 και θα πουλουσε περισσοτερο στο switch απο το ps4? Ουτε 10% δεν θα επελεγε switch. Να ειμαστε και λιγο λογικοι. Ξαναλεω ας κανουμε Poll να δουμε ποσοι το εχουν για βασικη κονσολα και ποσοι ως δευτερη. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλη κονσολα ή οτιδηποτε τετοιο. Υπάρχει και ένας αστάθμητος παράγοντας που λέγεται «γούστο» και που διαφέρει για τον καθένα μας. Αν μπορούσα να παίξω RDR2 στην παραλία θα το προτιμούσα ακόμα και αν ήταν σε medium settings. Άνετα θυσιάζω το 4Κ για την φορητότητα, αλλά αυτό είναι το προσωπικό μου γούστο, κάποιος άλλος μπορεί να προτιμάει να παίζει στο σπίτι του και σε πολλά γραφικά, δεν κρίνω. Πάντως το να λες «να είμαστε και λίγο λογικοί» είναι εντελώς άτοπο. Δεν είναι θέμα λογικής, θέμα προτίμησης είναι. 3
Mistwalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Υπάρχει και ένας αστάθμητος παράγοντας που λέγεται «γούστο» και που διαφέρει για τον καθένα μας. Αν μπορούσα να παίξω RDR2 στην παραλία θα το προτιμούσα ακόμα και αν ήταν σε medium settings. Άνετα θυσιάζω το 4Κ για την φορητότητα, αλλά αυτό είναι το προσωπικό μου γούστο, κάποιος άλλος μπορεί να προτιμάει να παίζει στο σπίτι του και σε πολλά γραφικά, δεν κρίνω. Πάντως το να λες «να είμαστε και λίγο λογικοί» είναι εντελώς άτοπο. Δεν είναι θέμα λογικής, θέμα προτίμησης είναι. Κατι τετοιο θα ελεγα αλλα τα εγραψες πολυ καλυτερα😆
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ξέρω τι σημαίνει «δεύτερη» κονσόλα και πως ορίζεται. Η κονσόλα που αγοράζεις μετά από κάποια άλλη; Η κονσόλα που περνάς τον λιγότερο gaming χρόνο σου; Πώς ακριβώς το ορίζεις; Προσωπικά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ του όρους "δεύτερη" και "πρώτη" αλλά ως δεύτερη κονσόλα θα έλεγα αυτή που περιορίζεται κυρίως σε first party exclusives και χάνει όλες τις μεγάλες multiplatform κυκλοφορίες. Κακά τα ψέματα, άσχετα με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενώς και τα προτερήματα του Switch, τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα σε PS4/Xbox/PC. Εκεί βγαίνουν όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες των μεγάλων studio καθώς και οι τεχνολογικές εξελίξεις. Άσχετα με το αν εμάς μας αρέσει να παίζουμε περισσότερο στο 3DS ή στο Vita. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από D.Luffy 1
james9tito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ^^ Ε , ενταξει τοτε αφου ΕΣΥ περνας τον περισσοτερο χρονο σου στο 3ds τοτε ΟΛΟΙ κανουν το ιδιο. Πρωτη κονσολα θεωρειται απο παντα αυτη στην οποια επιλεγεις να παιξει τα multiplatform. Και εγω εχω ολες τις κονσολες αλλα επιλεγω να παιξω Far Cry , Assasin's Creed κλπ στο Ps4 . Ενα 3μηνο επαιζα μονο Botw αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη, οταν βγει ομως RDR2 θα το παιξω στην "πρωτη" κονσολα μου . Εσενα μπορει να σου αρεσει να παιζεις στην παραλια RDR2 στις 6 ιντσες προσπαθωντας να μην τυφλωθεις . Και καλα κανεις , επιλογη σου . Δεν γινεται να με πεισεις ομως οτι ανηκεις στην πλειοψηφια. Το λεω 3η φορα , ανοιξτε ενα poll να δουμε το ποσοστο σε αυτο το ελαχιστο δειγμα κατοχων switch εδω μεσα. Ποσοι ειμαστε? 100? Να δουμε τελικα τι χρηση κανει ο καθενας στο switch και τι περιμενει απο αυτο? Γιατι αντι να ζηταμε/τε βασικα πραγματα απο τη Ν (voice chat , folders, να επενδυσει σε δικα της στουντιο κλπ που εχω διαβασει κατα καιρους) , καθεστε και γκρινιαζετε που δεν θα ερθει το χι AAA παιχνιδι . Θελουμε Far Cry 5 στο Switch ή ένα Blossom Tales? ΑΝ με ρωτησεις , το 2ο θα σου πω εγω. 2
mansa2k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εγώ πάντως θα ήθελα να τον δω να βγάζει το επόμενο Doom Πέρα από την πλάκα εγώ δεν θέλω να βγάλει τίποτα. Αυτό που χρειάζεται είναι να περάσει την τεχνογνωσία του στους νεότερους και εκείνοι να τη διαχειριστούν σύμφωνα με την δικές τους προτιμήσεις και φιλοσοφία. Είναι προτιμότερο η Ν να δώσει χώρο σε νέα ταλέντα να αναπτύξουν τις ιδέες τους και αυτό απαιτεί την αύξηση των ομάδων ανάπτυξης που αναφέρω εδώ και καιρό και θα λύσει αρκετά θέματα της εταιρίας. Όταν κυκλοφόρησε το Mario 64 ο Miyamoto δήλωνε πως δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με 2D Mario και πως γενικότερα το 3D είναι το μέλλον. Αυτή είναι μια πολιτική που ακολούθησε γενικότερα η Ν και θεωρώ πως ήταν λάθος από την πλευρά ότι το 2D έχει δυναμική και δεν χρειαζόταν να το διαγράψουν τελείως. Η ομάδα πίσω από τα Wario Land 4, Metroid Fusion/Zero Mission έπεσε θύμα αυτής της πολιτικής κάτι που θεωρώ "εγκληματικό" διότι δύσκολα μπορεί να πετύχει το δέσιμο, το μεράκι και το ικανοποιητικό αποτέλεσμα που παρείχαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Όταν ανέλαβε ο Iwata διαπίστωσε πως σε νούμερα πωλήσεων τα 2D Mario είχαν πολύ καλύτερη πορεία από τα 3D. Αυτή ήταν και η αιτία να δημιουργηθεί η NewSMB σειρά η οποία είχε μεγάλη επιτυχία. Βέβαια ο τεράστιος Koizumi προσδιόρισε ότι η διαφορά στις δύο αυτές κατηγορίες οφείλεται κυρίως στον τρόπο διάθεσης (φορητότητα>οικιακού συστήμα). Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε και στην πράξη με το NSW, προς το παρόν το SM Odyssey είναι σε πορεία προς το εμπορικότερο 3D Mario. Παρόλα αυτά περιμένω το 2D να υπερέχει και πάλι (ειδικά αν προσφέρει νέο art design και μουσική) αλλά η απόκλιση θα είναι πολύ μικρότερη.
vag.patrick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αφηστε τα περι ορεξεως και διαφωτιστε με την ωρα του direct ρε παιδια.... Απο τις 875 σελιδες οι 800 ειναι γεματες γκρινια να ουμε.. Αντι να μιλαμε και να ελπιζουμε τι θα δουμε στην Ε3 ξανα μασαμε λογια που εχουμε χιλιοπει..
xristosrr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εβλεπα το gameplay presentation του Dreams. Δωσε mario maker 2 μωρη Nintendo. 1
mansa2k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Για μενα ειναι λαθος η σκεψη που εχει ο κοσμος οτι αγοραζεις N για να παιζεις μονο Ν και αν φερουν κανα third party της προκοπης ολα ειναι ενταξη.Καπου εκει πατανε και οι εταιριες πχ.ΕΑ οπου λενε πετα στους πεινασμενους κανα κοκκαλακι οπως το πετσοκομμενο fifa και ολοι θα ειναι χαρουμενοι. Δεν είναι λάθος, βασίζεται στα δεδομένα και όχι στην υποκειμενικότητα του καθενός. Απλά ρίξε μια ματιά στους 20 εμπορικότερους τίτλους ανά Ν σύστημα (*ακόμα και φορητά) και θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι όλοι είναι αποκλειστικότητες, κατά το πλείστον της Ν και οι υπόλοιποι σε συνεργασία με τις τρίτες εταιρίες. Το επαναλαμβάνω οι τρίτες εταιρίες δεν έχουν λόγο να διασπάσουν το κοινό τους από τα δίδυμα στο NSW, δεν τους συμφέρει για τους λόγους που προανέφερα. Και για να κλείνει αυτό το θέμα άνοιξε λίγο τον τρόπο σκέψης σου με απλά πράγματα. Δεν υπάρχουν πλέον gamers που να στηρίζονται αποκλειστικά σε N σύστημα για τη διασκέδαση τους, ακόμα και αν υφίστανται μιλάμε για ένα ελάχιστο/αδιάφορο ποσοστό. Από την εποχή του Ν64 και μετά ολοένα και περισσότεροι είχαν τουλάχιστον PC ή δεύτερη κονσόλα. Σήμερα μιλάμε για απόλυτα ποσοστά επομένως τζάμπα όλος αυτός ο πόνος σχετικά με τις τρίτες εταιρίες ειδικά όταν πρωτοανακοινώθηκε το NSW αυτό που επισήμαναν αρκετοί ήταν ότι το σύστημα προορίζεται για N αποκλειστικότητες, indies games και ότι αποκλειστικότητα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τρίτες εταιρίες. Ν σύστημα = Ν παιχνίδια, όσο και να δυσκολεύονται κάποιοι να το χωνέψουν και να πιστεύουν ότι υπάρχουν δυνατότητες δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω των οικονομικών συμφερόντων. Αν ο Iwata πέρα από την διαφορά δυναμικής μεταξύ 2D/3D Mario είχε προσέξει και τους 20 εμπορικότερους τίτλους ανά σύστημα τώρα η κατάσταση ίσως να ήταν διαφορετική. Αυτά συμβαίνουν όταν η δημιουργικότητα (Miyamoto) εμπλέκεται στην επιχειρηματικότητα. 2
james9tito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, mansa2k είπε Δεν είναι λάθος, βασίζεται στα δεδομένα και όχι στην υποκειμενικότητα του καθενός. Απλά ρίξε μια ματιά στους 20 εμπορικότερους τίτλους ανά Ν σύστημα (*ακόμα και φορητά) και θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι όλοι είναι αποκλειστικότητες, κατά το πλείστον της Ν και οι υπόλοιποι σε συνεργασία με τις τρίτες εταιρίες. Το επαναλαμβάνω οι τρίτες εταιρίες δεν έχουν λόγο να διασπάσουν το κοινό τους από τα δίδυμα στο NSW, δεν τους συμφέρει για τους λόγους που προανέφερα. Και για να κλείνει αυτό το θέμα άνοιξε λίγο τον τρόπο σκέψης σου με απλά πράγματα. Δεν υπάρχουν πλέον gamers που να στηρίζονται αποκλειστικά σε N σύστημα για τη διασκέδαση τους, ακόμα και αν υφίστανται μιλάμε για ένα ελάχιστο/αδιάφορο ποσοστό. Από την εποχή του Ν64 και μετά ολοένα και περισσότεροι είχαν τουλάχιστον PC ή δεύτερη κονσόλα. Σήμερα μιλάμε για απόλυτα ποσοστά επομένως τζάμπα όλος αυτός ο πόνος σχετικά με τις τρίτες εταιρίες ειδικά όταν πρωτοανακοινώθηκε το NSW αυτό που επισήμαναν αρκετοί ήταν ότι το σύστημα προορίζεται για N αποκλειστικότητες, indies games και ότι αποκλειστικότητα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τρίτες εταιρίες. Ν σύστημα = Ν παιχνίδια, όσο και να δυσκολεύονται κάποιοι να το χωνέψουν και να πιστεύουν ότι υπάρχουν δυνατότητες δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω των οικονομικών συμφερόντων. Αν ο Iwata πέρα από την διαφορά δυναμικής μεταξύ 2D/3D Mario είχε προσέξει και τους 20 εμπορικότερους τίτλους ανά σύστημα τώρα η κατάσταση ίσως να ήταν διαφορετική. Αυτά συμβαίνουν όταν η δημιουργικότητα (Miyamoto) εμπλέκεται στην επιχειρηματικότητα. Τελικα δεν ειμαι ο τρελος του χωριου. Βεβαια ειπαμε ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας , για διαφορους λογους αγαπαμε καποια πλατφορμα πιο πολυ απο μια αλλη. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι αμειλικτη. 1
RedAlert539 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, vag.patrick είπε Αφηστε τα περι ορεξεως και διαφωτιστε με την ωρα του direct ρε παιδια.... Απο τις 875 σελιδες οι 800 ειναι γεματες γκρινια να ουμε.. Αντι να μιλαμε και να ελπιζουμε τι θα δουμε στην Ε3 ξανα μασαμε λογια που εχουμε χιλιοπει.. 19:00 για την Ρωμιοσυνη φιλος..... 1
SoFGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 μου φερανε πισω το αριστερο joycon σημερα τελικα, προς το παρων φαινεται να δουλευει κανονικα, του ξαναβαλανε και την καποτα χωρις θεμα. θα παιξω λιγο implosion μεχρι να παει η ωρα 7
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δεδομένου ότι πήρα πολύ καλά vides από sony και ms δεν περιμένω την nintendo να με απογοητεύσει με τη δική της παρουσίαση. Αν και ήδη ξέρουμε πολύ καλά τι θα δούμε όλοι μας ελπίζουμε σε κάποια έκπληξη που δεν ακούσαμε πριν. Υπόψη ότι η παρουσίαση της nintendo δεν τελειώνει με την πρώτη, θα υπάρξει και treehouse όπου θα δούμε άλλα τόσα που δεν θα φανούν αμέσως στην παρουσίαση όπως και πέρυσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις