vampao Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Χθες πήρα κι εγώ το pro controller splatoon 2 edition με την προσφορά απο τον Κωτσόβολο, ευχαριστώ και τον φίλο που ανέβασε την είδηση εδώ μέσα. Αν και ήμουν πλήρως ικανοποιημένος με τα joy cons πάνω στο grip, ήθελα να έχω και την επιλογή του σταυρού για τα 2d platforms. Πολύ καλό σαν κατασκευή, βαρύ, στιβαρό, με ωραία αφή στο πιάσιμο αλλά ο σταυρός θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά στον αντίχειρα, είναι κάπως μακριά και φοβάμαι μην κουράζει σε απαιτητικά games όπως το dkc tropical freeze. 2
SoFGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, vampao είπε Χθες πήρα κι εγώ το pro controller splatoon 2 edition με την προσφορά απο τον Κωτσόβολο, ευχαριστώ και τον φίλο που ανέβασε την είδηση εδώ μέσα. Αν και ήμουν πλήρως ικανοποιημένος με τα joy cons πάνω στο grip, ήθελα να έχω και την επιλογή του σταυρού για τα 2d platforms. Πολύ καλό σαν κατασκευή, βαρύ, στιβαρό, με ωραία αφή στο πιάσιμο αλλά ο σταυρός θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά στον αντίχειρα, είναι κάπως μακριά και φοβάμαι μην κουράζει σε απαιτητικά games όπως το dkc tropical freeze. 1) για σταυρο πας στο SFC30 pro ή/και NES 30 pro της 8bitdo 2) ΔΕΝ παιζεται το tropical freeze με σταυρο, χρειαζεσαι μοχλο για να κανεις τις εναλλαγες απο τρεξιμο σε περπατημα + οτι το κολυμπι ειναι τελειως διαφορετικο απο τα donkey kong στο SNES.
Mistwalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εγω μπορω να πω οτι και με τα κουμπια που εχει το joycon για κινηση εμεινα ικανοποιημενος.Εκει που πιστευα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις με αυτα,στο blazblue απο τα fighting που θελει πολυ ακριβια στην κινηση τα πηγαν τελεια απλος δεν γλιστραει η κινηση σαν τον σταυρο και δεν ξερω αν αντεξουν στον χρονο😂
mansa2k Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Monolith Soft opens new studio in Iidabashi Monolith Soft, developer of the Xenoblade series, has established a new studio in Iidabashi, Tokyo. The branch opened its doors this month. Monolith Soft has two other studios that it has used over the years. The company has a main branch in Tokyo, where its big projects tend to be produced. Its other in Kyoto has primarily assisted the development of Nintendo titles. H Μonolith Soft είναι το μόνο από τα στούντιο που αναπτύσσεται και είναι κομμάτι της Ν. Βέβαια δεν γνωρίζουμε για τι προορίζεται το νέο στούντιο που μπορεί στην τελική να αναπτύσσει παιχνίδια για smartdevices. Η νέα ομάδα αποτελεί και απάντηση στην πληθώρα αναζήτησης προσωπικού που υπήρχε/υπάρχει στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από mansa2k 4
dekulinkgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον μιας και μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα της Ε3 ειπα να γραψω καποιες προβλεψεις για το τι θα δειξει αλλα και ελπιζω να δειξει η nintendo Ξεκιναω με τα σιγουρακια : Μetroid prime 4 gameplay trailer Το παιχνιδι της Retro το οποιο αν ειναι αυτο που εχει γινει leaked πιστευω πολυ θα αναθεωρησουν για το game αυτο μολις το δουν στην δραση Bayonetta 3 trailer Mario odyssey DLC ή αποκαλυψη για νεο 2d mario Ημερομηνια κυκλοφοριας του νεο yoshi,το octo expansion του splatoon 2,του hollow knight(shadow drop please) Kαι παμε τωρα στο τι ελπιζω να δω : metroid prime trilogy remastered Kαποια αναβιωση του wave race ή 1080 snowboarding ή καποιο 2d wario Trailer του core pokemon που θα βγει του χρονου(αυτο για τους λατρεις το βαζω 😁 ) Το links awakening remastered να βγει και στο switch(Aν ισχυουν οι φημες οτι θα βγει για το 3ds).Mαζι με το ocarina of time ειναι τα 2 top παιχνιδια που εχω παιξει ποτε. Kαι τελος βαζω 2 τρελα ονειρα : Αρχικα Zelda 2 reimaging παιχνιδι απο την from software στο στυλ των soulsborne.Aλλα θα ηθελα το art style να θυμιζε princess mononoke αλλα με την αρρωστια που κουβαλαει η from Kαι τελος,το οποιο δεν θα συμβει γιατι πολυ απλα θα επισκεασει ολη την e3 . Το οτι θα δουμε πολυ smash ειναι δεδομενο.Οταν παρουσιαζουν νεο χαρακτηρα τα trailers που βγαζουν ειναι απλα ΚΟΡΥΦΗ. Λοιπον φανταστειτε στην pc της microsoft δεινχει ενα trailer με τον steve απο το minecraft να χτιζει-γρεμιζει τουβλακια και ξαφνικα σκαει ο mario 8bit.Steve joins smash.Μετα στην pc της Bethesda αλλο trailer με τον doom guy να ειναι και αυτος στο smash.Mετα στην square enix η lara croft στο smash.Στην ubisoft ο rayman ή ο Ezio.Kαι τελος στην direct της nintendo full αποκαλυψη. To τελευταιο δεν προκειται να συμβει το ξερω αλλα αμα γινοταν.Οι υπολοιποι?Ποιες οι προβλεψεις αλλα και τι θα ελπιζατε να δειτε. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από dekulinkgr 4
Mistwalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 - no word on motion controls yet 😱 - runs on a custom Unreal Engine 3 port - 60 frames per second - will offer cross-platform multiplayer with the Xbox One, and possibly other platforms (δηλαδη pc) - identical in content and game options as other versions - 5.8GB Οποιος τους πληρωσει μπορει να παιξει απο τις 12 Ιουνιου αλλιως το τζαμπε θα ειναι καλοκαιρι αλλα αγνωστο ποτε ακριβως. 1
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 https://www.gonintendo.com/stories/310746-paladins-switch-footage Μια χαρα φαινεται πως παιζει το game,καλη δουλεια απο τη hi-rez.Να τα βλεπει αυτα η blizzard για το overwatch που ειναι κλωνος και το μονο που λεγανε ειναι δικαιολογιες.Το παιχνιδι δεν θα μπορεσει να παιξει στο switch ή δεν θα μπορουν να λειτουργησουν ακομα ενα server για τη nintendo.
aris4me Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Το εντυπωσιακά πετυχημένο team-based shooter Paladins έρχεται στο Nintendo Switch! Μπείτε στην αρένα της μάχης με πάνω από 25 εκατομμύρια παίκτες και απολαύστε cross-platform multiplayer και δράση στα 60fps!
Chocobo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει αν στειλω το controller για σερβις ; Ειμαι απο Κρητη και θα το παω μεσω Public. Δεν εχω αλλο ομως και με προβληματιζει πολυ. Αλλα δεν πιανει σωστα το αριστερο σε αποσταση πανω του ενως μετρου και κατανταει πολυ εκνευριστικο. btw πρεπει να παει μονο το αριστερο joy con η και τα δυο η ολη η κονσολα ;
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 16 minutes ago, Albilosha said: Ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει αν στειλω το controller για σερβις ; Ειμαι απο Κρητη και θα το παω μεσω Public. Δεν εχω αλλο ομως και με προβληματιζει πολυ. Αλλα δεν πιανει σωστα το αριστερο σε αποσταση πανω του ενως μετρου και κατανταει πολυ εκνευριστικο. btw πρεπει να παει μονο το αριστερο joy con η και τα δυο η ολη η κονσολα ; Μόνο το αριστερό και να υπολογίζεις δέκα εργάσιμες. 1
alet Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, SoFGR είπε το εστειλα κι εγω στις 29/5 για επισκευη (αντικατασταση μαλλον ) μου στειλανε ενα τυπικο mail την πεμπτη για να ξερω οτι εχουν παραλαβει ( αυτη τη φορα εφυγε με Orbit Computers - ταχυμεταφορες ) και μετα τιποτα 😕 θα παρω ενα τηλεφωνο αυριο μπας και μαθω τιποτα, το προβλημα που ειχα ειναι τα λεγομενα "phantom inputs" https://drive.google.com/open?id=12e6Ljg8O-zilW6dGBmoV_pSzVmTm5c58 Το έχω στείλει και εγώ εδω και κάποιες μέρες με το ίδιο πρόβλημα. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν οτι θα γίνει επισκευή κ όχι αντικατάσταση και οτι υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας ανταλλακτικού. Μίλησες τελικά μαζι τους σχετικά ;
SoFGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, alet είπε Το έχω στείλει και εγώ εδω και κάποιες μέρες με το ίδιο πρόβλημα. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν οτι θα γίνει επισκευή κ όχι αντικατάσταση και οτι υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας ανταλλακτικού. Μίλησες τελικά μαζι τους σχετικά ; μολις τωρα πηρα ενα τηλεφωνο και μου ειπανε το ιδιο πραγμα, θα γινει επισκευη τελικα οχι αντικασταση - περιμενουν να ερθει το ανταλλακτικο 1
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, SoFGR είπε μολις τωρα πηρα ενα τηλεφωνο και μου ειπανε το ιδιο πραγμα, θα γινει επισκευη τελικα οχι αντικασταση - περιμενουν να ερθει το ανταλλακτικο Για το προβλημα που εχεις η ιδια η nintendo λεει πως να το φτιαξεις απο το σπιτι και αυτοι λενε για ανταλλακτικο; εκτος και αν βρεθηκε καποιο αλλο προβλημα.Παντως αρχιζω να φοβαμαι και για το δικο μου joycon οτι θα ζητησουν ανταλλακτικο και αυτο εκανε την πρωτη φορα κοντα 1 μηνα να ερθει οπου μου το εστειλαν πισω μεχρι να ερθει γιατι δεν ειχα αλλο μοχλο.Μολις ηρθε το ανταλακτικο αλλες 10 μερες υπομονη και στην τελικη οταν μου το εστειλαν μονο φτιαγμενο δεν ηταν αλλα με τι κουραγιο να το ξαναστειλω επρεπε να σωσω και την princess peach για χιλιοστη φορα😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις