Έλεος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Θα είμαι ο πρώτος αιρετικός που λέει οτι δεν ξετρελάθηκε με το Mario Aces? Είχε πλάκα τα πρώτα 10-20 λεπτά. Μετά ένιωθα ότι με κούραζε. Ευελπιστώ σε solid story mode. Σημειωτέον οτι ήμουν πολύ hyped από όταν ανακοινώθηκε και μέχρι να πάιξω το demo. 1
vampao Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα πάλι μου ήταν αδιάφορο από την πρώτη κιόλας στιγμή που το είχαν πρωτοδείξει στο direct. Και επειδή μου είναι ψιλοαδιάφορο σαν game, αλλά και επειδή δεν θα έδινα 60ευρω για παιχνίδι τεννις, οπως δεν θα τα έδινα βεβαίως ούτε για ποδόσφαιρο ούτε για μπάσκετ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από vampao 1
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, Malthador είπε Θες να μας εξηγήσεις τι διαφορά έχει το "παίξε τεννις" από το "παίξε μπάλα"; Γιατί δικαιολογούνται τα λεφτά του FIFA αλλά όχι τα λεφτά του Mario Tennis; Δεν ημουν εγω που ειπα κατι για το Fifa.Προφανος ουτε για ποδοσφαιρο θα πληρωνα 60.Ποσο μαλλον για ενα που βγαζει καθε χρονο. Αλλα αν ειχα να διαλεξω ενα απο τα δυο θα πηγενα στο ποδοσφαιρο, να παιζει κανας φιλος οταν ερχεται :'D
kgkatzi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Θες να μας εξηγήσεις τι διαφορά έχει το "παίξε τεννις" από το "παίξε μπάλα"; Γιατί δικαιολογούνται τα λεφτά του FIFA αλλά όχι τα λεφτά του Mario Tennis; Βέβαια αυτή τη στιγμή το Fifa πωλείται στο eshop στα 20€. Θα δούμε άραγε παρόμοια προσφορά στο τένις πάνω στον ένα χρόνο κυκλοφορίας του ( το Fifa είχε βγει τουλάχιστον 2 φορές μέχρι τώρα στα 30€); Καλό παιχνιδάκι το τένις αλλά όχι και για 60€.
Έλεος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 60€ δεν έδινα για το Aces σε κάνενα απολύτως σύμπαν όμως! Το θεωρώ stretch. Αυτή η τιμή είναι για BotW και Odyssey (για τα οποία έδωσα 50€ εν τέλει). Στα 40€ είναι το sweet spot για εμένα. Παρ' όλα αυτά σοβαρευτείτε.. Κάθεστε και συγκρίνετε το Fifa με το Aces; Τι σχέση έχουν; Επειδή είναι sports games; Get real! Το ένα είναι ρεαλιστικό, και το άλλο είναι Mario game. Απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικά playerbases. Πολύ υποκειμενικό. Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε Fifa στα 20€ και Aces στα 40€ ξεκάθαρα έπαιρνα Aces. Όμως οι περισσότεροι Έλληνες θα επέλεγαν το Fifa επειδή είναι φθηνότερο και κυρίως επειδή είναι μποδόσφαιρο, και το μποδόσφαιρο είναι βαθειά ριζωμένο στην κουλτούρα του έλληνα. Nothing wrong about that btw! 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται έχει προσφορά Pro Controller Splatoon στα 50, δυστυχώς δεν έχει για παραγγελία: https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/perifereiaka-nintendo-switch/174614-nintendo-switch-pro-splatoon-2 2 1
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Για την πολιτικη τις nintendo δεν χρειαζεται να πουμε κατι.Δεν ριχνει τις τιμες και το ξερουμε ολοι.Για το fifa και το καθε "fifa" που βγαινει καθε χρονο και ειναι τα ιδια games λογικο ειναι οσο περναει ο καιρος να το δινουν πιο φτηνα γιατι δεν εχει νοημα οπως τωρα Ιουνιο να αγορασεις το παλιο σε τιμη ανω τον 20€ αφου σε 2 μηνες ερχεται το επομενο και ας ειναι κατα 90% το ιδιο game.Με το aces αν και εγραψα πιο πριν οτι δεν συμφωνω με την τιμη του αλλα σαν αγορα ειναι προτιμοτερη γιατι θα εχεις ενα τιτλο που θα μεινει για χρονια. Απο τα games που βγαινουν καθε χρονο τα πληρωνεις full prize αλλα αξιζουν γιατι εχουν κατι διαφορετικο,ειναι μονο τα assassin creed και παλι ο κοσμος γκρινιαζει. Αν θελουν να δουν τρελα νουμερα στις πωλησεις καλυτερα να υπαρχει καποιο kingdom hearts στα games που ετοιμαζουν😉 2
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Περιμενα κατι καλυτερο για exclusive pin. Μετα την ανακοινωση πως ο sakurai θα εχει ρολο στην Ε3 μετα απο 3 χρονια 3
orck Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Περιμενα κατι καλυτερο για exclusive pin. Το παγουρι πισω φαινεται πιο ενδιαφερον απο την καρφιτσα. 3
Deghinsea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Lol. Η nintendo ανέβασε στο eshop ένα update για το Fortnite.
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ελπιζω οταν κυκλοφορηση το fortnite στο switch να μπορεσουν να λυσουν το μεγαλυτερο προβλημα που δεν εδωσαν σημασια στην Epic.Πανω κατω τα email μας χωρις τον κωδικο τα εχουν αρπαξει hacker.Στην περιπτωση του fortnite σε μενα οπως και παρα πολυ κοσμος δεν μπορουμε να κανουμε login καποιες φορες επειδη αυτος που δοκιμαζει να σπασει το account μας αποτυγχανει και μετα πρεπει να περιμενουμε 3 ωρες για να κανει reset το fail ωστε να μπορεσουμε να γραψουμε στο login.Μεχρι να γινει reset ουτε στο account στο site δεν μπαινει για να αλλαξεις κωδικο.Αυτο γινετε στο pc δεν ξερω αν συμβαινει και στις κονσολες το ιδιο.
anarchy79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, asikis είπε Και εμενα τα ιδια συναισθηματα μου αφησε το Mario Tennis. Εξαιρετικα γραφικα, πολλες κινησεις κτλ αλλα δεν παυει να ειναι απλα ενα τενις. Δεν ξερω τι το τοσ ενδιαφερον μπορει να βρει κανεις, στο γιο μου ομως αρεσε και εμενα. Αγορασαμε προσφατα και το Donkey Kong και εχουμε ξετρελαθει. Θυμυθηκαμε παλιες εποχες του Mario Bros στο Wii. Πολυ καλο Platform game με φοβερες πιστες κτλ κτλ. Μακαρι να μπορουσαν να παιξουνε μεχρι 4 και οχι μεχρι 2. Το Fifa18 ειναι οντως εξαιρετικο. Ειδικα το update με το World Cup ειναι το κατι αλλο. Τα γραφικα ειναι ακομα πιο βελτιωμενα στο Παγκοσμιο Κυπελλο με νεες κινησεις παικτων κτλ. Πραγματικα οτι καλυτερο σε ποδοσφαιρακι και αθπλητικο παιχνιδι γενικα. Το ΝΒΑ νομιζα οτι εχει πρωταθλημα. Δηλαδη απλα μπορεις να επιλεξεις 2 ομαδες να παιξεις ενα παιχνιδι και αυτο ηταν ολο; Δεν εχει καθολου πρωταθλημα; Το nba 2k18, έχει να παίξεις φιλικό, έχει και να παίξεις Online. Έχει και το my career, εκεί ίσως το εννοουν ως πρωτάθλημα απλά η ιστορία είναι διαφορετική, αναλαμβάνεις έναν παίχτη που φτιάχνεις και προσπαθείς να μπεις σε ομάδα του nba, υπάρχουν ανοιχτοί χώροι για εξάσκηση, διπλα, τριπλά κτλ, για να αγοράσεις ρούχα , παπούτσια, έχεις μάνατζερ κτλ. Όταν μπεις στην ομάδα ως αλλαγή της αλλαγής δηλαδή, κάποια δεύτερα σε κάθε ματς στην αρχή, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Μπορείς να πηγαίνει στο κέντρο εκπαίδευσης της ομάδας να αναβαθμιζεις τις ικανοτητες σου και όσο πιο πάνω πάς σε lvl, τόσο φαντάζομαι θα παίζεις στα 82 παιχνίδια της σεζόν. Εγώ το χω καμια 5-6 μέρες νομίζω. Αυτό μαλλον εννοούν πρωτάθλημα και είναι κατά μια έννοια. Έχει και άλλες επιλογές όπως να φτιάχνεις παίχτες, να ανοιγεις κάρτες και να φτιάχνεις ομάδα και άλλα πράγματα αλλά δεν ασχολούμε με τα ποιο μέσα. Για τους φίλους τώρα που λένε ότι αξίζει το τέννις του μάριο πιο πολύ απο ένα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, θα πω : γούστα είναι αυτά!!!! Απλά επειδή κατηγορείται ότι τα ποδοσφαιράκκια μπασκετ είναι τα ίδια κάθε χρόνο και η τιμή μεγάλη, θα σας πω ότι δεν χρειάζεται κάποιος να αγοράζει κάθε χρονο!!!! Αν έχει λεφτά ή του περισσεύουν έχει καλώς, αλλά δεν χρειάζεται. Γιατι πχ το επόμενο ποδοσφαιρο/μπάσκετ να μην είναι το fifa 21 ή το nba 2k 21!!! Παράδειγμα φέρνω. Κατά τα άλλα, είπαμε, όλα είναι στο τι αρέσει στον καθένα.
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το θεμα ειναι το online gaming που σε αναγκαζει να πας στο νεο τους τιτλο.Ας πουμε καποιος σαν εμενα που προτιμαει το online competitive στα games συνεχιζω να παιζω για παραδειγμα το fifa 18 και καπου στο Νοεμβριο βλεπω οτι δεν υπαρχει ψυχη ή βρισκω ενα ματς ανα 5-10 λεπτα.Εκει αναγκαστηκα αν θελω να παιξω fifa θα πρεπει να τα σκασω για να παρω το 19 γιατι σολο ποσο θα το ευχαριστηθεις;1-2 μηνες;Στην τελικη στον 3 μηνα θα εχεις για πλακα τα ματσακια στην τερμα δυσκολια.
anarchy79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Είχα διαβασει καπου για το NBA live 19 ότι θα ρθει στο switch, ξέρετε κατι? Τα ποδοσφαιρα/μπασκετ είναι κρα;χτες για ένα σύστημα, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για τον ανταγωνισμό και τους παίχτες...
Mistwalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Είχα διαβασει καπου για το NBA live 19 ότι θα ρθει στο switch, ξέρετε κατι? Τα ποδοσφαιρα/μπασκετ είναι κρα;χτες για ένα σύστημα, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα για τον ανταγωνισμό και τους παίχτες... Επισημα ανακοινωθηκε το Σεπτεμβριο το nba2k19 με lebron αν θυμαμαι καλα.Απο ΕΑ o dev ανακοινωσε το fifa 19.Για nba live δεν ειδα κατι. Πολυ συζητηση επεσε με το fortnite και ολα δειχνουν πως στην Ε3 με το που θα τελιωσει το trailer θα γραψει available now και μπαμ θα σκασουν οι server τις nintendo απο τα download😂 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Mistwalker
Προτεινόμενες αναρτήσεις