Mazinga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, NickTG είπε Αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα ποδόσφαιρο. Παντα υπαρχει εναλλακτικη
vag.patrick Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ψηθηκα με τα 1000 για φιφα.... Εχω ενα πιστωτικο ξεχασμενο στο public στο 20€ με 10 € το τσιμπαμε.... 1
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, NickTG είπε Αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα ποδόσφαιρο. Αν ηταν ομως ποδοσφαιρακι με Mario ? 60 ευρω preorder 1 χρονο πριν και πανα ενηλικων φανταζομαι 1
sils Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Albilosha είπε Αν ηταν ομως ποδοσφαιρακι με Mario ? 60 ευρω preorder 1 χρονο πριν και πανα ενηλικων φανταζομαι Χαχα ...αληθεια εχουν βγαλει mario football?
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλυτερα να δωσεις 60€ μια φορα και να παρεις κατι που θα κρατησει περιπου 5 χρονια παρα να πληρωνεις 60€ το χρονο για το ιδιο game. 1
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 hour ago, Albilosha said: Αν ηταν ομως ποδοσφαιρακι με Mario ? 60 ευρω preorder 1 χρονο πριν και πανα ενηλικων φανταζομαι Λάθος φαντάζεσαι. Αν ξαναδιαβάσεις το μήνυμα ίσως καταλάβεις το χιουμοριστικο του χαρακτήρα.
SoFGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) θα εδινα και το δεξι μου καρυδι για ενα mario strikers charged στο switch, οχι μονο 60 ψωρο-ευρω Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από SoFGR
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 56 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Καλυτερα να δωσεις 60€ μια φορα και να παρεις κατι που θα κρατησει περιπου 5 χρονια παρα να πληρωνεις 60€ το χρονο για το ιδιο game. Σιγουρα.Απο την αλλη 60 ευρω για tenis ουτε αν επαιζα εγω μεσα δεν θα πληρωνα. Για την ακριβεια εγω επαιξα 15 λεπτα το demo πριν το διαγραψω τελειως με σκοπο προφανος να μην ξανα ασχοληθω μαζι του. Αυτο το παιχνιδι θα μπορουσε ανετα να ειναι ενα mini game του Mario Party.5 χρονια πολυ χλωμο απο τη πλειοψηφια.
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Albilosha είπε Σιγουρα.Απο την αλλη 60 ευρω για tenis ουτε αν επαιζα εγω μεσα δεν θα πληρωνα. Για την ακριβεια εγω επαιξα 15 λεπτα το demo πριν το διαγραψω τελειως με σκοπο προφανος να μην ξανα ασχοληθω μαζι του. Αυτο το παιχνιδι θα μπορουσε ανετα να ειναι ενα mini game του Mario Party.5 χρονια πολυ χλωμο απο τη πλειοψηφια. Αυτο που εδωσαν ειναι ενα πολυ μικρο κομματι απο το τι θα περιεχει το game.Τωρα εσενα μπορει να μην σου αρεσε καθολου και λογικο ειναι αφου ο καθενας μας εχει αλλες προτιμησεις.Για την τιμη και εγω εκει κολλαω και δεν το παραγγελνω γιατι αν και μου αρεσουν τα tennis games πιστευω οτι τα sport games πρεπει να τα πουλανε στα 40€ το περισσοτερο 50€.Θα κρατησω το 60ρι για κατι αλλο που θα ανακοινωθει στην Ε3.
SoFGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) y 23 λεπτά πριν, Albilosha είπε Σιγουρα.Απο την αλλη 60 ευρω για tenis ουτε αν επαιζα εγω μεσα δεν θα πληρωνα. Για την ακριβεια εγω επαιξα 15 λεπτα το demo πριν το διαγραψω τελειως με σκοπο προφανως να μην ξανα ασχοληθω μαζι του. Αυτο το παιχνιδι θα μπορουσε ανετα να ειναι ενα mini game του Mario Party.5 χρονια πολυ χλωμο απο τη πλειοψηφια. υπερβολες, για αρχη ειναι 4 παιχνιδια σε ενα 1) story mode 2) online me rankings 3) local με core-hardcore gamer χρησιμοποιωντας μονο το gyro προαιρετικα για την στοχευση οταν μπαινεις σε first person mode - ας βαλουμε ενα τραγουδακι εδω 4) local με casuals φαση wii sports tennis και ενα mario party δεν θα με χαλαγε εδω που τα λεμε, ειμαι ηδη ετοιμος πρακτικα για τετραπλο ( ενα pro controller απο την προσφορα στον κωτσο + sfc30 pro + ενα δεξι joy-con + ενα αριστερο που ακομα περιμενω να μου επιστρεψει η cd media απο την πεμπτη ..... ) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από SoFGR
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ολα αυτα τα modes ειναι στην ουσια παιξε tenis.Το αν ειναι εναντια μου η ενως npc η τουρνουα η για να σωσεις τη πριγκιπισσα στα δικα μου ματια ειναι παλι τενις. Εμενα μοιαζει μικρο για 60 ευρω.Σε αλλα παιχνιδια εχει πεσει πολυ περισσοτερη δουλεια εξοδα και χρονος.Δεν μου μοιαζει δικαιο σε οτι μπει ετικετα mario να εχει 60 ευρω. Σιγουρα τα multiplayer εχουν το θετικο της αντοχης στο χρονο αλλα για το εν λογω κραταω πολυ μικρο καλαθι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Albilosha said: Ολα αυτα τα modes ειναι στην ουσια παιξε tenis.Το αν ειναι εναντια μου η ενως npc η τουρνουα η για να σωσεις τη πριγκιπισσα στα δικα μου ματια ειναι παλι τενις. Εμενα μοιαζει μικρο για 60 ευρω.Σε αλλα παιχνιδια εχει πεσει πολυ περισσοτερη δουλεια εξοδα και χρονος.Δεν μου μοιαζει δικαιο σε οτι μπει ετικετα mario να εχει 60 ευρω. Σιγουρα τα multiplayer εχουν το θετικο της αντοχης στο χρονο αλλα για το εν λογω κραταω πολυ μικρο καλαθι. Θες να μας εξηγήσεις τι διαφορά έχει το "παίξε τεννις" από το "παίξε μπάλα"; Γιατί δικαιολογούνται τα λεφτά του FIFA αλλά όχι τα λεφτά του Mario Tennis; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Malthador
Προτεινόμενες αναρτήσεις