EverythingYouBelieve Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Deghinsea είπε (Off-topic) @mansa2k Μάλλον ακυρώθηκε το QoL project. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι είναι αυτό το πρότζεκτ;
Spasarxidas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, vag.patrick είπε οι εντυπωσεις μου απο το Mario Tennis ειναι θετικοτατες και ειναι day 1 αγορα... το βαθος που εχει στο gameplay του ειναι ιδιαιτερα και ευχαριστα καλο θα ελεγα... Η αποδοση στο handheld με αφησε παολυτα ικανοποιημενο και το μονο θεμα που ειχα ηταν η κακη συνδεση με αλλους παικτες Online ανα διαστηματα... Να δουμε και το υπολοιπο παιχνιδι στις 22/6 να γουσταρουμε... Εγω ψηθηκα δε ξερω οι υπολοιποι δοκιμαστες.... Όλη η παρέα (8 άτομα) θα το πάρουμε.Μας άρεσε και πριν το demo απλά μετά το demo επιβεβαιώθηκε η αγορά.Ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν τα θέματα με το ίντερνετ στην κυκλοφορία.
snake_plissken2112 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 ωραίο το τένις, αγορά δεν ξέρω ακόμα αλλά διασκεδαστικό όσο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι τένις και λίγο παραπάνω... ευτυχώς έχει αρκετή ποικιλία κινήσεων και combos που ακόμα και εμένα που πχ δεν με συγκινεί το άθλημα αλλά ούτε και σε παιχνίδι, εδώ στην αρχή κόλλησα και έπαιζα καμιά ωρίτσα σερί χωρίς να το καταλάβω... είχα θέματα με το online γιατί η σύνδεση ήταν ότι νάναι αλλά όποτε έβρισκα κόσμο, παίζαμε ωραία ματσάκια... υποθέτω σε όποιον αρέσει το τένις + αυτό το arcade feeling που βγάζει + το κάτι παραπάνω που σου δίνει ο χειρισμός, θα είναι σούπερ + ακόμα καλύτερα προφανώς αν έχει παρέα να παίζει υγ. δυστυχώς once you go 2k, you never return :p 1
mansa2k Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Deghinsea είπε k(Off-topic) @mansa2k Μάλλον ακυρώθηκε το QoL project. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η Nikkei συνήθως προκύπτει αξιόπιστη. Πάντως "κολλάει" με δήλωση του Furukawa πως θέλει στα σταθεροποιήσει το κομμάτι των videogames και μάλλον εννοούσε την πλατφόρμα/οικοσύστημα. Βέβαια για να το πετύχει αυτό επιμένω πως πρέπει να αυξήσουν τις ομάδες ανάπτυξης τους. Επίσης πρέπει να ενισχύσουν το κομμάτι της αλληλεπίδρασης και αλληλοπροβολής μεταξύ των εφαρμογών και των παιχνιδιών του NSW κάτι που φαίνεται να γίνεται πράξη με τα Pokemon Let's Go και την επερχόμενη εφαρμογή του Mario Kart. Τέλος καλό θα ήταν να απομακρύνουν παντελώς τον Miyamoto από το board of director διότι με ότι έχει καταπιαστεί τελευταία τα έχει κάνει σαλάτα. Η πλάκα είναι πως άλλοι αποδίδουν την πτώση των μετοχών σε άλλους λόγους όπως η αδυναμία της Ν να έχει δυνατή παρουσία για το υπόλοιπο του 2018 επομένως και δεν αναμένεται να πετύχουν τον στόχο των 20 εκατομμυρίων αλλά και ότι η συνδρομητική υπηρεσία θα καταλήξει σε φιάσκο. Ουσιαστικά πράγματα που έμμεσα κατά καιρούς έχουν εκφραστεί παρόμοιοι φόβοι και σε αυτό εδώ το θέμα. Η Ν αν δεν προσέξει είναι πολύ πιθανόν να φάει τα μούτρα της, εξάλλου δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει και στο παρελθόν. 8 ώρες πριν, Mazinga είπε Καλα δεν ελεγαν τον μαιο αρχες οτι μιλανε με την NEC για συνεργασια, μηπως απλα αλλαζουν συνεταιρους και τους χωνουν για να βγει φθηνοτερο κανα merger; Με βάση τις δηλώσεις από τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο πως η Ν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με μια εταιρία τεχνολογίας. Το πως και ποια θα είναι αυτή η εταιρία θα το μάθουμε στο μέλλον. Σε σχετικά νέα: Satoru Shibata is now an Outside Director of The Pokemon Company Η Ν όπως είχα αναφέρει και στο παρελθόν ακολουθεί ουσιαστικά το μοντέλο που έχει θεσπίσει η Pokemon Company εδώ και δεκαετίες που σημαίνει ταινίες/σειρές,δικαιώματα σε τρίτους για ανάπτυξη προϊόντων πάνω σε γνωστά ips, εφαρμογές στις smartdevices, τουρνουά και διαγωνισμοί και ακόμα και τα theme parks. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί δεν συγχωνεύονται αφού τα εμπορικά μοντέλα είναι ίδια και αποτέλεσε έναν από τους λόγους για την επιλογή του Furukawa που έχει περάσει και από την Pokemon Company. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από mansa2k
sils Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, james9tito είπε Στo ps4 το ειχα παρει 9,99 νομιζω , τιμια τιμη. Αν εχεις ριξε μια ματια Και εγω εκει το πήρα τοσο και το τελειωσα με 2 διαλλειματα.
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μετα οι nintendo players φταινε που δεν αγοραζουν προιοντα της crapcom.Ελπιζω να τσαντιστουν πολλοι στην Ευρωπη με αυτη την αποφαση και να πατωσουν οι πωλησεις της crapcom στο megaman οπως και στο monster hunter.Ουτε megaman ουτε ΜΗ προκειται να αγορασω αν ισχυει αυτο. Θα τους στειλω και mail οταν δωσουν official ανακοινωση αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου δωσουν την ιδια απαντηση οπως η fdg για το wonderboy δηλαδη οτι μπορω να το αγορασω απο Αμερικη.Οποτε με το σκεπτικο τους θα πληρωσω ενα game τον 30-35€ full price στα 50€ θα περιμενω καμια 20ρια μερες και αν γινει καμια στραβη με το τελωνειο αντε βγαλε ακρη μετα.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ελα μην κανεις ετσι.Το πολυ πολυ να φτασουμε σε σημειο να αγοραζουμε ξεχωριστες sd καρτες για ορισμενα παιχνιδια και να βαζουμε πανω χαρτακια/ετικετες σαν τις παλιες memory cards
EverythingYouBelieve Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μάλιστα, μόνο απαράδεκτοι, τιμούν το όνομα crapcom για πολλοστή φορά, με μισώ που τελικά θα πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον το Mega Man 11 γιατί είμαι τέτοιος... Ευχαριστώ την Valve που έφτιαξε το Steam (με τα sales του) και μπορώ να παίζω digital games στο PC. (Δεν την ευχαριστώ που για τον ίδιο λόγο παράτησε την ανάπτυξη παιχνιδιών και έφυγαν όλοι οι κεντρικοί creators και δεν έχουμε Half Life 3.) Σε άλλα νέα το Fallout 76 φαίνεται πως θα έρθει στο Switch, 7 ημέρες ακόμα για την E3...
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Σε άλλα νέα το Fallout 76 φαίνεται πως θα έρθει στο Switch Βρηκες κανα post;
Chocobo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εχω αδεια και το εχω λιωσει λιγο το zelda. Αλλα εκανα το λαθος να παω στο καστρο του ganon και να δω και google πως μπορεις να το τερματισεις χωρις πολλα πολλα απο θεμα explore divine - beasts. Ψιλοξενερωσα λιγο γιατι ειδα πως ακομα και στο επιπεδο που ειμαι μπορω να το τερματισω. Δεν εχει κανα boss πιο challenging απο τον ganon σε φαση σαν να λεμε ebony warrior skyrim. Ολο το explore ειναι για παρτι σου 😕 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Albilosha
anarchy79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εμένα το mario tennis δεν μου άρεσε, το βρήκα παιδικό. Άρεσε στον γιο μου όμως. Αγόρασα τις τελευταίες μέρες τα fifa18 kai nba 2k18 και οφείλω να πω ότι είναι εκπληκτικά παιχνίδια. Το nba μόνο θα 'θελα να εχει πρωτάθλημα κανονικό δηλαδή 82 αγώνες, αλλά δεν έχει δυστυχώς.
james9tito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Τι να πω ρε παιδια , δεν θελω να κρινω ο καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει. Το να πληρωσεις ομως το καθε Wonder Boy 35-50 euro retail αντι να το παρεις 9 ευρω με εκπτωση digital , για μενα ειναι χαζομαρα τεραστια. Μετα γκρινιαζετε για τις εταιριες , τα παιχνιδια που ειναι σε μορφη κωδικου κλπ . Speak with your wallet τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Οσο βλεπουν οτι τσιμπατε τοσο θα προσπαθουν να αυξησουν το κερδος τους , μειωνοντας τις παροχες.
asikis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, anarchy79 είπε Εμένα το mario tennis δεν μου άρεσε, το βρήκα παιδικό. Άρεσε στον γιο μου όμως. Αγόρασα τις τελευταίες μέρες τα fifa18 kai nba 2k18 και οφείλω να πω ότι είναι εκπληκτικά παιχνίδια. Το nba μόνο θα 'θελα να εχει πρωτάθλημα κανονικό δηλαδή 82 αγώνες, αλλά δεν έχει δυστυχώς. Και εμενα τα ιδια συναισθηματα μου αφησε το Mario Tennis. Εξαιρετικα γραφικα, πολλες κινησεις κτλ αλλα δεν παυει να ειναι απλα ενα τενις. Δεν ξερω τι το τοσ ενδιαφερον μπορει να βρει κανεις, στο γιο μου ομως αρεσε και εμενα. Αγορασαμε προσφατα και το Donkey Kong και εχουμε ξετρελαθει. Θυμυθηκαμε παλιες εποχες του Mario Bros στο Wii. Πολυ καλο Platform game με φοβερες πιστες κτλ κτλ. Μακαρι να μπορουσαν να παιξουνε μεχρι 4 και οχι μεχρι 2. Το Fifa18 ειναι οντως εξαιρετικο. Ειδικα το update με το World Cup ειναι το κατι αλλο. Τα γραφικα ειναι ακομα πιο βελτιωμενα στο Παγκοσμιο Κυπελλο με νεες κινησεις παικτων κτλ. Πραγματικα οτι καλυτερο σε ποδοσφαιρακι και αθπλητικο παιχνιδι γενικα. Το ΝΒΑ νομιζα οτι εχει πρωταθλημα. Δηλαδη απλα μπορεις να επιλεξεις 2 ομαδες να παιξεις ενα παιχνιδι και αυτο ηταν ολο; Δεν εχει καθολου πρωταθλημα;
Mistwalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, james9tito είπε Τι να πω ρε παιδια , δεν θελω να κρινω ο καθενας κανει τα λεφτα του οτι θελει. Το να πληρωσεις ομως το καθε Wonder Boy 35-50 euro retail αντι να το παρεις 9 ευρω με εκπτωση digital , για μενα ειναι χαζομαρα τεραστια. Μετα γκρινιαζετε για τις εταιριες , τα παιχνιδια που ειναι σε μορφη κωδικου κλπ . Speak with your wallet τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Οσο βλεπουν οτι τσιμπατε τοσο θα προσπαθουν να αυξησουν το κερδος τους , μειωνοντας τις παροχες. Τα 30€ για τετοιου ειδους game ειναι μια χαρα ειδικα οταν ειναι σε physical.Για να φτασει στα 9€ σε digital θα περιμενεις καιρο οπως εκανε και το dragons trap μετα απο 1 χρονο.Σε καποιους μας αρεσει το physical και σαν συλλογη δεν ειναι μονο να παιξεις το game.Το θεμα εχει να κανει με την crapcom που συνεχιζει να φερνει games στην υψηλοτερη τιμη ενω σου δινει ας πουμε μισο προιον σε συγκριση με τα αλλα region και ενω βγαζει catridge σε US/JP την Ευρωπη την εχει σε ban.
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 37 minutes ago, asikis said: Το Fifa18 ειναι οντως εξαιρετικο. Ειδικα το update με το World Cup ειναι το κατι αλλο. Τα γραφικα ειναι ακομα πιο βελτιωμενα στο Παγκοσμιο Κυπελλο με νεες κινησεις παικτων κτλ. Πραγματικα οτι καλυτερο σε ποδοσφαιρακι και αθπλητικο παιχνιδι γενικα. Αλλά δεν παύει να είναι απλά ένα ποδόσφαιρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις