james9tito Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Έγραψα τις προάλλες, πάνω από 4 άντε 5 ώρες δεν είναι. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο παιχνίδι. 1
Mistwalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εβλεπα την ανακοινωση της bethesda πως σε 2 μερες ερχεται νεο content στο elder scroll online και απορω γιατι η nintendo δεν εκανε την κινηση να το φερει στο switch.Οι japanese εχουν το dragon quest online και phantasy star online και για μας τιποτα.Η square ειχε πει για το ff online και μετα επεσε σιγη.
nikos25k Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 τελικά δεν άντεξα και το παρήγγειλα πηρα το nintendo switch red blue joy con.. πιστεύω με όσα βλέπω ότι τζαπα περιμένουμε καινούριο nintendo switch προς κυκλοφορία...μετα το 2019 θα βγάλουν καινούριο. 4
sils Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Albilosha είπε Ξερει κανεις ποσες ωρες gameplay εχει το Little Nightmares Complete Edition? Γενικα γνωμες ? Πολυ καλο αλλα πολυ μικρο στα 40 ευρω με τίποτα !
EverythingYouBelieve Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 44 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Samus vs master chief😲 Ντάξει, Master Chief θα ήταν τέλειο. Και μην ξεχνάμε ποια εταιρία κατέχει η Microsoft... Rare! Φαντάσου, Banjo-Kazooie, Joanna Dark, Conker... Πάντως, μάλλον έτσι εξηγούνται και τα φιλικά σχόλια που έκανε κατά καιρούς η Microsoft για τη Nintendo και το Switch. 1
Deghinsea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) (Off-topic) @mansa2k Μάλλον ακυρώθηκε το QoL project. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Deghinsea
Mazinga Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Mistwalker είπε Samus vs master chief😲 Οχι. Banjo-Kajooie Battletoads & Double Dragon: The Ultimate Team in Super Smash Brothers 2 ώρες πριν, Deghinsea είπε (Off-topic) @mansa2k Μάλλον ακυρώθηκε το QoL project. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λιγο ακομη να πεσει να παρουμε μετοχες βρε παιδι μου... Καλα δεν ελεγαν τον μαιο αρχες οτι μιλανε με την NEC για συνεργασια, μηπως απλα αλλαζουν συνεταιρους και τους χωνουν για να βγει φθηνοτερο κανα merger;
Chocobo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, sils είπε Πολυ καλο αλλα πολυ μικρο στα 40 ευρω με τίποτα ! Το complete edition ειναι τοσο λιγο ; Η ερωτηση παει και στο αλλο παιδι που απαντησε.Το 3.5 ωρες το ειχα δει στο google αλλα νομιζα αφορα part 1. Ναι σιγουρα αν μιλαμε για οτιδηποτε λιγοτερο απο 10 ωρες gameplay χωρις multiplayer / online δεν πληρωνω τοσα χρηματα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ναι τόσο είναι, το έχω τερματίσει στο PC "χωρίς διάλειμμα". 1
Chocobo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ε μαλλον θα καταφυγω τοτε στο download στο pc 😕 sorry devs 1
james9tito Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, Albilosha είπε Ε μαλλον θα καταφυγω τοτε στο download στο pc 😕 sorry devs Στo ps4 το ειχα παρει 9,99 νομιζω , τιμια τιμη. Αν εχεις ριξε μια ματια
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, james9tito είπε Στo ps4 το ειχα παρει 9,99 νομιζω , τιμια τιμη. Αν εχεις ριξε μια ματια Με τόσα το περνώ και εγώ. Παίζει σήμερα τέτοια τιμή; 1
james9tito Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, orck είπε Με τόσα το περνώ και εγώ. Παίζει σήμερα τέτοια τιμή; Οχι τωρα εχει παλι 30 . Για να ειμαι ειλικρινης το ειχα παρει ή 9.99 ή 14,99 αλλα δεν θυμαμαι πρεπει να το κοιταξω.
vag.patrick Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 οι εντυπωσεις μου απο το Mario Tennis ειναι θετικοτατες και ειναι day 1 αγορα... το βαθος που εχει στο gameplay του ειναι ιδιαιτερα και ευχαριστα καλο θα ελεγα... Η αποδοση στο handheld με αφησε παολυτα ικανοποιημενο και το μονο θεμα που ειχα ηταν η κακη συνδεση με αλλους παικτες Online ανα διαστηματα... Να δουμε και το υπολοιπο παιχνιδι στις 22/6 να γουσταρουμε... Εγω ψηθηκα δε ξερω οι υπολοιποι δοκιμαστες.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις