Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβλεπα την ανακοινωση της bethesda πως σε 2 μερες ερχεται νεο content στο elder scroll online και απορω γιατι η nintendo δεν εκανε την κινηση να το φερει στο switch.Οι japanese εχουν το  dragon quest online και phantasy star online και για μας τιποτα.Η square ειχε πει για το ff online και μετα επεσε σιγη.

Δημοσ.

τελικά δεν άντεξα και το παρήγγειλα πηρα το nintendo switch red blue joy con.. πιστεύω με όσα βλέπω ότι τζαπα περιμένουμε καινούριο nintendo switch προς κυκλοφορία...μετα το 2019 θα βγάλουν  καινούριο.

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Albilosha είπε

Ξερει κανεις ποσες ωρες gameplay εχει το Little Nightmares Complete Edition?

Γενικα γνωμες ?

Πολυ καλο αλλα πολυ μικρο στα 40 ευρω με τίποτα ! 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Samus vs master chief😲

Ντάξει, Master Chief θα ήταν τέλειο. Και μην ξεχνάμε ποια εταιρία κατέχει η Microsoft... Rare! Φαντάσου, Banjo-Kazooie, Joanna Dark, Conker...

Πάντως, μάλλον έτσι εξηγούνται και τα φιλικά σχόλια που έκανε κατά καιρούς η Microsoft για τη Nintendo και το Switch.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Samus vs master chief😲

Οχι.

Banjo-Kajooie  Battletoads & Double Dragon: The Ultimate Team in Super Smash Brothers

2 ώρες πριν, Deghinsea είπε

(Off-topic) @mansa2k 

Μάλλον ακυρώθηκε το QoL project.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Λιγο ακομη να πεσει να παρουμε μετοχες βρε παιδι μου...

Καλα δεν ελεγαν τον μαιο αρχες οτι μιλανε με την NEC για συνεργασια, μηπως απλα αλλαζουν συνεταιρους και τους χωνουν για να βγει φθηνοτερο κανα  merger;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sils είπε

Πολυ καλο αλλα πολυ μικρο στα 40 ευρω με τίποτα ! 

Το complete edition ειναι τοσο λιγο ; Η ερωτηση παει και στο αλλο παιδι που απαντησε.Το 3.5 ωρες το ειχα δει στο google αλλα νομιζα αφορα part 1. 

Ναι σιγουρα αν μιλαμε για οτιδηποτε λιγοτερο απο 10 ωρες gameplay χωρις multiplayer / online δεν πληρωνω τοσα χρηματα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Albilosha είπε

Ε μαλλον θα καταφυγω τοτε στο download στο pc 😕 sorry devs 

Στo ps4 το ειχα παρει 9,99 νομιζω , τιμια τιμη. Αν εχεις ριξε μια ματια

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, james9tito είπε

Στo ps4 το ειχα παρει 9,99 νομιζω , τιμια τιμη. Αν εχεις ριξε μια ματια

Με τόσα το περνώ και εγώ. Παίζει σήμερα τέτοια τιμή;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, orck είπε

Με τόσα το περνώ και εγώ. Παίζει σήμερα τέτοια τιμή;

Οχι τωρα εχει παλι 30 . Για να ειμαι ειλικρινης το ειχα παρει ή 9.99 ή 14,99 αλλα δεν θυμαμαι πρεπει να το κοιταξω. 

Δημοσ.

οι εντυπωσεις μου απο το Mario Tennis ειναι θετικοτατες και ειναι day 1 αγορα... το βαθος που εχει στο gameplay του ειναι ιδιαιτερα και ευχαριστα καλο θα ελεγα... Η αποδοση στο handheld με αφησε παολυτα ικανοποιημενο και το μονο θεμα που ειχα ηταν η κακη συνδεση με αλλους παικτες Online ανα διαστηματα... Να δουμε και το υπολοιπο παιχνιδι στις 22/6 να γουσταρουμε... Εγω ψηθηκα δε ξερω οι υπολοιποι δοκιμαστες....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...