Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως γνωριζετε ακομη και εαν σε καποιους ελεγες οτι θα μπορουσαν να εχουν αυτο:

holodeck-2.png

holodeck-blog-image-2.jpeg

Holodeck-forest-620x350.jpg

Holodeck.jpg

Holodeck-Ctrl-Panel.jpg

Θα ελεγαν οτι δεν τους καλυπτουν τα FPS, οτι οι χαρακτηρες δεν εχουν βαθος κλπ....

perversity
NOUN

1 A deliberate desire to behave in an unreasonable or unacceptable way; contrariness.
‘they responded with typical perversity’

2 The quality of being contrary to accepted standards or practice; unreasonableness.
‘the perversity of being able to carry a gun but not purchase a drink’

3 The quality of being sexually perverted.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mistwalker είπε

https://nintendoeverything.com/my-hero-ones-justice-switch-tech-details-supported-controllers/

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γκρινιαζουν παλι.Εμενα μια χαρα μου φαινονται τα spec.Οταν στο ps/xbox βγαιναν τα games στα 30fps ολα καλα ηταν και τωρα που εχεις την ευκαιρια να παιξεις games με απαιτητικα εφε(oπου παει ο παιχτης θα μπορει να καταστραφει το περιβαλλον) σε ταμπλετα μονο unplayable δεν εχουν πει ακομα.Καλη δουλεια απο μενα για την namco και μακαρι να συνεχισει να φερνει games και ας ειναι 720p 30fps.

Καλο ειναι να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα μεταξυ τους. Στο μονο που εν μερη συμφωνω ειναι γιατι κραζουν πολλοι αφου σιγα μην αγορασουν τετοια παιχνιδια εκτος Ιαπωνιας full price.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αυτο που αναφερεις παραπανω ειναι τωρα δικαιολογια. Εδω το Switch σηκωνει το botw  που ειναι 50φορες μεγαλυτερο σε μεγεθος απο αυτο ή φυσικα σηκωνει παιχνιδια τυπου Doom και Wolfenstein με αισθητα καλυτερα γραφικα,μην τρελαθουμε κιολας.

Και το last of us στο ps3 ετρεχε σε αναλογες περιπου ρυθμισεις αλλα μιλαμε για last of us(ή το GTA V/Red Dead πχ).

Το εν λογω παιχνιδι ειναι ενα απο τα κλασσικα παιχνιδια/αρπαχτες που κυκλοφορουν οι εταιρειες καθαρα και μονο λογω δημοφιλους anime που τρεχει παραλληλα.

Ειναι κατι αντιστοιχο με κατι παιχνιδια που εβγαιναν πιο παλια οταν κυκλοφορουσαν ταινιες με υπερηρωες οπως Thor,Green Lantern και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Το καθε game εχει το δικο του βαρυ spec.Επειδη ειναι cartoon fighting δεν σημαινει οτι μπορει να το παιξει σε full spec.Ολες αυτες οι καταστροφες τα εφε και το fast fighting πιθανων δεν μπορει να τα αντεξει το switch για καλυτερα spec, αν γινοταν ειμαι σιγουρος οτι η namco θα θα το εβαζε 60fps.Tα ιδια σχεδον spec εχει και το xenoverse 2 οποτε δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο.Το rocket league που ειναι ενα απλο παιχνιδι παλι δεν  εχει τα spec οπως τα twins.Μεχρι και στα 30 fps οταν το βαλεις δεν εχει τη δυναμη για να βαλουν οι dev το τοιχο διπλα στο τερμα οταν εισαι απο μεσα για να γινετε διαφανο ωστε να βλεπεις τη μπαλα.Εδω ολοκληρο kirby first party game και παιζει στα 30 fps που τι απαιτησεις εχει.Οσο για την αναλυση ειναι λιγα της προκοπης που παιζουν σε 1080p dock και νομιζω κανενα απο τα first party.

Nintendo Switch is already couple of years old hardware (NVIDIA Tegra X1), so latest iOS devices that we use for development are already more powerful than Switch. But developing mobile first helps and Oceanhorn 2 is going to look great on Switch, when the time comes!”

Οπως ειπα,για μενα μια χαρα ειναι αυτα τα spec και μακαρι να συνεχισουν να φερνουν games και ας ειναι στα 30 fps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ηθελε ο δημιουργος,στην χειροτερη θα εβλεπες σε dock mode εστω 900p ξερω γω.

Σιγα τις τρομερες απαιτησεις που εχει το συγκεκριμενο παιχνιδι.2 χαρακτηρες σε μια παρα πολυ μικρη πιστα να πετανε 5-6 skills απο δω και απο εκει.

Το ξαναλεω οτι παιχνιδια οπως το παραπανω ειναι καθαρα αρπαχτες που απλα πατανε στο δημοφιλες anime.

Αυτο σημαινει οτι εως ενα βαθμο τρεχουν να κυκλοφορησουν το παιχνιδι για να ειναι σχετικο με το anime μπας και πουλησει τιποτα.

Και 1080p 60fps να ετρεχε δεν προκειται να εκανε παραπανω πωλησεις,ουτε βεβαια προκειται να πουλησει στις αλλες κονσολες παραπανω για αυτο.

Προσωπικα το μονο παραπονο που θα εκανα σε αυτα τα παιχνιδια ειναι να μην τα βγαζουν με αρχικη τιμη 50,60 και 70ευρω,κανουν μπαμ απο μακρια τι περιπτωσεις ειναι οπως και αλλα αντιστοιχα παιχνιδια που εχουν βγει τελευταια στις αλλες πλατφορμες.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-seven-deadly-sins-knights-of-britannia

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/berserk-and-the-band-of-the-hawk

Αν καποιος θελει να παιξει κατι αναλογο,μακαρι να κυκλοφορησουν το Dragonball fighter Z στο μελλον για το switch και ας τρεχει και σε 720p/30fps.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Mistwalker said:

Nintendo Switch is already couple of years old hardware (NVIDIA Tegra X1), so latest iOS devices that we use for development are already more powerful than Switch. But developing mobile first helps and Oceanhorn 2 is going to look great on Switch, when the time comes!” 

Χαζή άποψη, που δεν περιμένεις να την ακούσεις από έναν dev (και μάλιστα indie). Και το λέω εγώ που είμαι φουλ υπέρ των gaming smartphones κλπ. Και τα high-end pc's αυτή τη στιγμή κατουράνε στο σάπιο κουφάρι του -πλέον πεντάχρονου- OG PS4, αλλά τα γραφικά του GoW θα τα δεις από την επόμενη γενιά σε pc.

Και σιγά το βαρύ game με τα βαριά εφέ και γραφικά που δεν μπορεί να τρέξει στο NSw σε Full HD. Απλά οι devs βαριούνται να κάνουν optimization σε έναν τίτλο που θα πουλήσει τρίχες κατσαρές. Και λογικό το βρίσκω.

1 hour ago, Έλεος said:

Κερδίζεις κάτι αν κάνεις pre-order? Εγώ που το θέλω physical? 

Εάν εννοείς το Mario Tennis, αν κάνεις digital preorder κερδίζεις τα διπλάσια golden points, δηλαδή 10% σε επόμενη αγορά, που σημαίνει 6 ευρώ έκπτωση σε επόμενη αγορά. Αστεία πράγματα.

Απλά το αγοράζεις physical από το skroutz, παρέα με 3 physical σουβλάκια και σου βγαίνει το ίδιο.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Έλεος είπε

Κερδίζεις κάτι αν κάνεις pre-order? Εγώ που το θέλω physical? 

Την αγαπη της Nintendo που της τα εσκασες για μια ακομη φορα :)
Τα golden coins μου απο τα φυσικα παινχιδια που εχω αγορασει μπορω να τα χαρισω σε καποιον αλλο; Δεν εχω κανει (και δεν προκειται να κανω) κινησεις για να πιστωθουν καπου.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, orck said:

Την αγαπη της Nintendo που της τα εσκασες για μια ακομη φορα :)
Τα golden coins μου απο τα φυσικα παινχιδια που εχω αγορασει μπορω να τα χαρισω σε καποιον αλλο; Δεν εχω κανει (και δεν προκειται να κανω) κινησεις για να πιστωθουν καπου.

Πρέπει να του δώσεις το cartridge, να το βάλει στο Switch του για να περάσει τους πόντους στο account του.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να τα περάσεις στο δικό σου. Τσούκου τσούκου σε κανά δυο χρόνια θα έχεις μαζέψει 5-6 ευρώ να πάρεις ένα τζάμπα indie από το eshop. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα μπορει τα digital να μην ειναι τρομερη διαφορα χρηματικη (αν υπαρχει εστω και μικρη διαφορα δηλαδη) απο τα φυσικα games αλλα προσωπικα εμενα μαλλον θα ειναι οι επομενες επιλογες μου.

Δυο παιχνιδια εχω και το να πρεπει να βαζεις βγαζεις τη κασετα καθε λιγο ειναι λιγο χασιμο χρονου.

Πολυ πιο ανετο (τουλαχιστον για τους δευτερευοντες τιτλους) να ειναι digital.

Οι ποντοι παντως τραγικα λιγοι. Θες να αγορασεις 1000 ευρω πραγματα για να παρεις ενα μετριο game.

Επεξ/σία από Albilosha
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Albilosha said:

Δυο παιχνιδια εχω και το να πρεπει να βαζεις βγαζεις τη κασετα καθε λιγο ειναι λιγο χασιμο χρονου.

Έχεις δίκιο από τη μία, από την άλλη όμως για σκέψου να αγοράσεις digital 3-4 χοντρούς τίτλους. Το Zelda είναι 13GB, ενώ το DOOM είναι 22,5 GB κοκ. Η 64άρα γεμίζει για πλάκα δηλαδή. Τι θα κάνεις μετά; Θα κουβαλάς κάμποσες κάρτες μαζί σου χωρίς να θυμάσαι ποιό game έχεις σε ποιά κάρτα (οπότε είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με το να αλλάζεις cartridge) ή θα σβήνεις και θα ξανακατεβάζεις games με wifi (πράγμα που στέλνει την φορητότητα περίπατο);

Δημοσ.

ψητη γινεται η ταμπλετα  παντως με το νεο mario tennis, ειδικα αμα την συνδεσω στο  dock ( συνηθως το εχω ξαπλα στο γυαλινο τραπεζακι του σαλονιου  με αυτο εδω το μαρτζαφλαρι https://www.amazon.co.uk/gp/product/B072XBZ5TC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 )  μετα απο καμια οριτσα το νιωθω αρκετα ζεστο στο χερι  ...

κατι ψιλο-ασχετο, ενω στο μαγαζι εχω  βαλει στα settings του (ακριβου) router  την IP της κονσολας εκει που λεει για DMZ και εχω NAT-A κανονικα, στο σπιτι με το speed port i2 του κιλου μου βγαζει type B τον τελευταιο καιρο ... δοκιμασα να βαλω παλι την mac address στο DMZ, εκανα restart απο το μενου του speedport  και δεν αλλαξε τιποτα ... `

προφανως θελω type-A στο σπιτι γιατι μαγαζι δεν εχω ουτε fastpath ουτε ενσυρματη συνδεση ουτε μπορω να παταω pause στο online :P  

δεν μπορω να περιμενω με τιποτα   το "simple" mode που θα εχει η φουλ εκδοση παντως 

[–]GorillaDerby 12 points 1 day ago 

No. Motion controls is a watered down mode without things like specials and zone shots. Just straight tennis with lobs, slices and backhands. It's a mode meant to cater to Wii sports tennis people who don't want to play a complicated game.

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/8ns7re/motion_controls_in_mario_tennis_aces/

θα μου ερχεται το πιπινι για τζοκερ και θα το στηνω πανω στον παγκο επιτοπου για να κουναμε περα δωθε τα joy-cons , wii sports days all over again !!!!!11  /nerdgasm :D   

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Έχεις δίκιο από τη μία, από την άλλη όμως για σκέψου να αγοράσεις digital 3-4 χοντρούς τίτλους. Το Zelda είναι 13GB, ενώ το DOOM είναι 22,5 GB κοκ. Η 64άρα γεμίζει για πλάκα δηλαδή. Τι θα κάνεις μετά; Θα κουβαλάς κάμποσες κάρτες μαζί σου χωρίς να θυμάσαι ποιό game έχεις σε ποιά κάρτα (οπότε είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με το να αλλάζεις cartridge) ή θα σβήνεις και θα ξανακατεβάζεις games με wifi (πράγμα που στέλνει την φορητότητα περίπατο);

Για αυτο ειπα για τους "δευτερευοντες τιτλους" 

Δεν θα παρεις το zelda digital.Αλλα κατι game απο 5-30 ευρω που συνηθως ειναι φαση indie κλπ ειναι πολυ κομπλε.

Ε και ποσα παιχνιδια να εχεις στη τελικη.

Εγω παιζω παντα ενα main game που τωρα ειναι το zelda και κανα δυο τρια το πολυ να περναει η ωρα στιλ mario kart η left 4 dead pc , ξερεις κανα multiplayer moba κλπ οποτε ακομα και μια 32αρα καρτα μαζι με τα 32 που εχει η κονσολα κομπλε.

Παντως ακομα και τωρα θα ηθελα να εχω το mario kart σε digital γιατι παιζουμε παρα πολυ συχνα με τη γυναικα και ψιλοβαριεμαι να βγαζω το zelda καθε λιγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις ποσες ωρες gameplay εχει το Little Nightmares Complete Edition?

Γενικα γνωμες ?

Επεξ/σία από Albilosha
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...