Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Prospector8 said:

Αν κατάλαβα καλα, οι σερβερς που ηταν ανοιχτοί σημερα ηταν απο Japan, οταν βγει το game θα εχουμε κανονικά απο ΕU,US κτλπα

Εγώ πάντως με μηδενικό lag έπαιζα. 

• Like 1
Δημοσ.

εχω κλασει στο γελιο απο το πρωτο λεπτο  

^ kinky καταστασεις  :D, κραταω το preorder που εχω κανει ηδη  χωρις πολλα  πολλα :)  

• Like 2
Δημοσ.

Έπαιξα λίγο Mario Tennis αλλά είμαι ο ορισμός του άσχετου σε αυτό το παιχνίδι, μιλάμε η επιτομή της ασχετίλας. Έχει γέλιο πάντως και σίγουρα είναι το πιο μελετημένο παιχνίδι της σειράς από πλευράς στρατηγικής που ενισχύει την πιθανότητα η Ν να το προωθήσει μέσω τουρνουά. Το Tournament Demo βοηθάει αρκετά στην προβολή και έχει όλα τα κατάλληλα στοιχεία να καταλήξει και το εμπορικότερο της σειράς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prospector8 είπε

Αν κατάλαβα καλα, οι σερβερς που ηταν ανοιχτοί σημερα ηταν απο Japan, οταν βγει το game θα εχουμε κανονικά απο ΕU,US κτλπα

Μηπως το κατεβασες απο κανα japan account και δεν το προσεξες;Και σε μενα μια χαρα επαιζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα ανεφερα κατι που διάβασα στο Reddit, καλα επαιζα και εγω αλλα ειχα συχνα spikes που και που. Ισως έπαιζε κατι με τη σύνδεση μου,all good now. One of the Easiest preorder of my life. 

Fixed.^^

Επεξ/σία από Prospector8
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Απλα ανεφερα κατι που διάβασα στο Reddit, καλα επαιζα και εγω αλλα ειχα συχνα spikes που και που. Ισως έπαιζε κατι με τη σύνδεση μου,all good now. Easiest preorder of my life 😋

Δεν συμφωνω μαζι σου...BOTW.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο famitsu επιβεβαιωνουν οτι για το pokemon θα χρειαζεται να εχεις συνδρομη για το online κομματι

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν ενα θεματακι οι server στο tennis.Ενω στο switch δειχνει full σημα στο wifi το ingame σημα ειναι κοκκινο στη 1 γραμμη.

O bowser παντως θελει nerf παραειναι overpower.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχετικα με την αγορα switch, θελω να ρωτησω για 2 θεματακια

1. διαβαζω οτι η οθονη γρατζουνιεται απο το dock, οποτε ενα screen protector ειναι απαραιτητο. αρκει αυτο η γρατζουνιεται και το πλαστικο? μπορει να μπει στο dock με θηκη σιλικονης η skin?

2. διαβαζω οτι θελει προσοχη τι καλωδιο φορτισης/φορτιστη θα χρησιμοποιησεις. εκτος απο το original (που ειναι και πανακριβο) υπαρχει καποιο "safe" 3rd party καλωδιο η φορτιστης? βλεπω κατι Trust, Ardistel κλπ. Εχει χρησιμοποιησει κανεις? Εχω διαφορα καλωδια usb-c και φορτιστες λογω κινητου, αλλα δε ξερω αν ειναι ασφαλη..το προβλημα καταλαβαινω ειναι στα καλωδια τυπου USB A -> USB C, ενω υποτιθεται αν ειναι USB-C -> USB-C ειναι οκ?

3. εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο για να παιξει με αλλο χειριστηριο στο switch? σκεφτομουν αντι για τον pro controller μιας κ εχω μπολικα ps3/ps4 χειριστηρια

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0786JC6VW

τπτ αλλο που θελει προσοχη?

Επεξ/σία από duende
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, duende είπε

σχετικα με την αγορα switch, θελω να ρωτησω για 2 θεματακια

1. διαβαζω οτι η οθονη γρατζουνιεται απο το dock, οποτε ενα screen protector ειναι απαραιτητο. αρκει αυτο η γρατζουνιεται και το πλαστικο? μπορει να μπει στο dock με θηκη σιλικονης η skin?

2. διαβαζω οτι θελει προσοχη τι καλωδιο φορτισης/φορτιστη θα χρησιμοποιησεις. εκτος απο το original (που ειναι και πανακριβο) υπαρχει καποιο "safe" 3rd party καλωδιο η φορτιστης? βλεπω κατι Trust, Ardistel κλπ. Εχει χρησιμοποιησει κανεις? Εχω διαφορα καλωδια usb-c και φορτιστες λογω κινητου, αλλα δε ξερω αν ειναι ασφαλη..το προβλημα καταλαβαινω ειναι στα καλωδια τυπου USB A -> USB C, ενω υποτιθεται αν ειναι USB-C -> USB-C ειναι οκ?

3. εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο για να παιξει με αλλο χειριστηριο στο switch? σκεφτομουν αντι για τον pro controller μιας κ εχω μπολικα ps3/ps4 χειριστηρια

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0786JC6VW

τπτ αλλο που θελει προσοχη?

1. Αυτοι που καταφερνουν να γρατζουνισουν την οθονη απο το dock ειναι απλα ατσουμπαλοι. Μην ακους τις σαχλες που λεει ο καθε τελειωμενος YouTuber* που του εστειλαν σαν δειγμα το μηχανημα και επειδη το πηρε τσαμπα το κακομεταχειριζεται, το πεταει κατω η κανει αλλα καφριλικια.
Το dock εχει λαστιχα κατω και η οθονη δεν θα παθει τιποτα, φυσικα δεν ειναι κακο μια προστασια αλλα μην τρελενεσαι. Μεχρι να ερθει η προστασια οθονης περασε ενας μηνας, ουτε ιχνος γρατζουνιας δεν ειχα στον ενα μηνα, μετα που φορεσα την προστασια και φουσκωσε λιγο με το επιπλεον υλικο παλι δεν εχω γρατζουνιες.

3. Δυστηχως για αυτο δεν εχω καταληξει και δεν εχω διαθεση να ψαχνω στο redit, καποιοι εχουν παρει και τους δουλευει οπως λενε, εχω ρωτησει κανα δυο φορες, βλεπω μια νωχελικοτητα για να βαλουν σαν απαντηση ενα απλο λινκ, δεν ασχολιεμαι αλλο

*μιλαω για τους σαχλες, που ειναι και οι περισσοτεροι καθως αυτο θελουν τα πιτσιρικια, που ανοιγουν προιοντα και τα πετανε κατω η κανουν διαφορες βλακειες, ακομη θυμαμαι τον ηλιθιο 2j να ανοιγει φιγουρες Funko Pop και τις εβαζε να φιλιουνται με αστειες φωνουλες... απο τοτε πλοκ για παντα

Επεξ/σία από orck
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@duende

Σχετικά με το πρώτο χρειάζεσαι προστατευτικό οθόνης γιατί η οθόνη καλύπτεται από πλαστικό που είναι ευπαθές σε γρατζουνιές και φθορές. Προτίμησε κάποιο από τα Tempered Glass. Το θέμα με το dock υπήρξε σε περιορισμένο αριθμό στις πρώτες παρτίδες. 

Για τα άλλα δύο θέματα που αναφέρεις ας απαντήσουν άλλοι. Πάντως θα πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα διότι υπάρχουν πιθανότητες για πτώση τιμής ή καλύτερα πακέτα. Επίσης δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας τον Σεπτέμβριο. Τέλος η Ε3 θα προσφέρει μια καλύτερη εικόνα για το υπόλοιπο του 2018 από πλευράς κυκλοφοριών.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ μίλησα ότι χωράει οριακά μαζί με το grip και το tempered glass σε προηγούμενα ποστ.

Προφανώς χωρίς grip δεν έχεις κανένα θέμα. :)

Δημοσ.

https://nintendoeverything.com/my-hero-ones-justice-switch-tech-details-supported-controllers/

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γκρινιαζουν παλι.Εμενα μια χαρα μου φαινονται τα spec.Οταν στο ps/xbox βγαιναν τα games στα 30fps ολα καλα ηταν και τωρα που εχεις την ευκαιρια να παιξεις games με απαιτητικα εφε(oπου παει ο παιχτης θα μπορει να καταστραφει το περιβαλλον) σε ταμπλετα μονο unplayable δεν εχουν πει ακομα.Καλη δουλεια απο μενα για την namco και μακαρι να συνεχισει να φερνει games και ας ειναι 720p 30fps.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...