Deghinsea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 @Mistwalker Το leak για τη nintendo φαίνεται να δείχνει το πόσες κονσόλες θα υπάρχουν για το κάθε παιχνίδι στην έκθεση (χ2, χ4 κλπ). Τα playable δλδ. Πιστευτό φαίνεται. Όλα εκτός από "εκείνο" φημολογούνται πολύ καιρό. Το AC το γύρισαν πάλι σε ετήσιο μοντέλο; Ελπίζω να κρατήσει την ποιότητα του Origins.
orck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ω τι χαρά το "σημαντικότερο παιχνίδι της γενιάς του" στο switch . Fortnite. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εμένα πάλι όλοι αυτοί οι mainstream τίτλοι τύπου Assasins, Doom και Fifa/NBA με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ναι ίσως σκεφτώ να τιμήσω παλαιά διαμάντια τύπου Skyrim που έχω να πιάσω 10 αιώνες ή που δεν έτυχε να παίξω, αλλά μέχρι εκεί. Άλλα είναι τα system sellers στο οικοσύστημα της Nintendo. Βέβαια δεν γκρινιάζω, καλά κάνουν και φέρνουν ό,τι μπορούν για να αγοράσει περισσότερος κόσμος την κονσόλα. Το Octopath έπαιξα το demo, day1 αγορά, ειδικά μετά τα βίντεο ότι άκουσαν το feedback και θα κάνουν το τρέξιμο και τα κείμενα στους διαλόγους πιο γρήγορα και θα προσθέσουν στο minimap τα key points. Μπράβο Square για μία ακόμη φορά. Φέρε μας τώρα και το FFVII remake πριν πεθάνουμε 😛 2
Mistwalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Deghinsea είπε Το AC το γύρισαν πάλι σε ετήσιο μοντέλο; Ελπίζω να κρατήσει την ποιότητα του Origins. Το odyssey θα εχει νεα πραγματα που δεν εχουν ξαναγινει στη σειρα.Αν ισχυουν αυτα που εγραψαν τοτε θα μπορεις για πρωτη φορα να διαλεξεις αντρα ή γυναικα για βασικο χαρακτηρα και στους διαλογους θα σου δινει επιλογες.Προσπαθουν να το κανουν οσο πιο rpg γινετε. Killer queen black ειναι το game που λενε οτι κανει το leak να ειναι πιστευτο.Πριν λιγες μερες αλλαξαν το profil τους στο twiiter σε απολυτη μαυριλα.Δεν ξερω ποσο ενδιαφερον ειναι το game αλλα στα arcades στην Αμερικη λενε οτι γινετε χαμος.
Mistwalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Σε 1 ωρα ξεκιναει το demo του mario aces.Στη Γερμανια οι 5 καλυτεροι θα παρουν δωρεαν το game.Κριμα που δεν κανουν και σε μας κατι παρομοιο 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 16 minutes ago, Mistwalker said: Σε 1 ωρα ξεκιναει το demo του mario aces.Στη Γερμανια οι 5 καλυτεροι θα παρουν δωρεαν το game.Κριμα που δεν κανουν και σε μας κατι παρομοιο Πάλι καλά που το δίνουν δωρεάν στους 5 πρώτους. Εντυπωσιακό θα έλεγα. Παρακολουθώντας τόσα χρόνια την Ν θα περίμενα κάτι του στυλ "ο πρωταθλητής κόσμου θα κερδίσει 5% έκπτωση για να αγοράσει το game". Βελτιώνονται σιγά σιγά, μπράβο τους. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Ok, έχω αρρωστήσει με το Mario Tennis. Τσακώνομαι με το τετράχρονο για το ποιος θα παίξει. 😕 Εννοείται day one αγορά. Επίσης, ελπίζω να ανακοινώσουν revamp στην Ε3 γιατί σύντομα με βλέπω να χρειάζομαι δεύτερο Switch. 8
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 To mario tennis ειναι ΠΟΛΥ καλύτερο απο ότι περίμενα! Ευγε για αλλη μια φορα. Ναι αλλα νομίζω πως τωρα γαμηθηκαν οι σερβερς και εχασα το σερί στο τουρνουά..Πφφφφ😡 5
Έλεος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Για πείτε πως είναι τα controls? Motion controls ή κανονικά? Τι είναι καλύτερο? Τι έχει πιο πολύ πλάκα? Θα το κατεβάσω αύριο αλλά πείτε για το hype!
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 17 minutes ago, Έλεος said: Για πείτε πως είναι τα controls? Motion controls ή κανονικά? Τι είναι καλύτερο? Τι έχει πιο πολύ πλάκα? Θα το κατεβάσω αύριο αλλά πείτε για το hype! Σε φορητό mode έπαιξα, θα δοκιμάσω αργότερα motion, αλλά νομίζω δεν θα βγαίνουν εύκολα τα combos με motion. Έχει αρκετά πολύπλοκο gameplay, δεν είναι τύπου Wii Sports έχει πολλές επιθέσεις και πολλές άμυνες. 3
KadazVGC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Παίζω με Pro Controller. Δεν σκοπευα να το παρω αλλά το Demo μου άλλαξε γνώμη. Πολύ καλά και τα control και δεν lagarw καθόλου. 1
dekulinkgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Λιγο δοκιμασα το mario tennis aces.Απο το τελευταιο direct με ειχε ψησει για αγορα εε πλεον παει σιγουρα για αγορα. 1
Mistwalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Χθες εγραφα για τις παιχνιδαρες που περιμενω απο τη ubisoft να φερουν στο switch και σημερα ανακοινωνεται στα rating οτι θα φερουν ενα legendary fishing😑
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Αν κατάλαβα καλα, οι σερβερς που ηταν ανοιχτοί σημερα ηταν απο Japan, οταν βγει το game θα εχουμε κανονικά απο ΕU,US κτλπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις