Deghinsea Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Για τις pokemon Let's Go Pikachu/Eevee δε θα χρειάζεται η συνδρομή της Nintendo για να παίζεις online.
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 8 hours ago, Albilosha said: Υπαρχει κανεις που περιμενει κανα παιχνιδι του switch που να μην εχει βγει 10 χρονια πριν pc κλπ η να ειναι port wiiu / DS ? Ξερετε , να ειναι παιχνιδι του switch και οχι παιχνιδι και του switch. Χωρις να θελω να φανω κακος απλα βλεπω το κοινο εδω δεν εχει και πολυ ψηλες απαιτησεις / προσδοκιες. Σε λιγο θα βγαλουν κανα pokemon tetris / pinball και ολα καλα.... Ο μονος ειμαι που βλεπω πολυ μικρη γκαμα αποκλειστικων switch τιτλων.? Η αλήθεια είναι ότι το 2018 δεν είναι τόσο γεμάτο με αποκλειστικά όσο το 2017, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες τίτλοι να περιμένουμε όπως τα Mario Tennis, Fire Emblem, Octopath Traveler κλπ. Δεν είναι οι μεγαλύτεροι τίτλοι του κόσμου, αλλά δεν είναι και απράδεκτοι, τουλάχιστον στα μάτια μου. Έχεις NSw ή σκέφτεσαι να πάρεις; 2
Tresorikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, Malthador είπε Η αλήθεια είναι ότι το 2018 δεν είναι τόσο γεμάτο με αποκλειστικά όσο το 2017, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες τίτλοι να περιμένουμε όπως τα Mario Tennis, Fire Emblem, Octopath Traveler κλπ. Δεν είναι οι μεγαλύτεροι τίτλοι του κόσμου, αλλά δεν είναι και απράδεκτοι, τουλάχιστον στα μάτια μου. Έχεις NSw ή σκέφτεσαι να πάρεις; Ναι αλλά δεν πρέπει να βγάλουν κάποιο η κάποια παιχνίδια που να είναι λόγος αγοράς για την κονσόλα κ μέσα στο 18; πως θα πουλήσουν; αντε να τελειώσει με τις επανακυκλοφοριες να βγάλουν όλες τις συνεχιες τους 1
Chocobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Η αλήθεια είναι ότι το 2018 δεν είναι τόσο γεμάτο με αποκλειστικά όσο το 2017, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες τίτλοι να περιμένουμε όπως τα Mario Tennis, Fire Emblem, Octopath Traveler κλπ. Δεν είναι οι μεγαλύτεροι τίτλοι του κόσμου, αλλά δεν είναι και απράδεκτοι, τουλάχιστον στα μάτια μου. Έχεις NSw ή σκέφτεσαι να πάρεις; Επιτελους ενας μεσα απο δεκαδες που απανταει στο ερωτημα μου και δεν λεει το μακρυ του και το κοντο του.Ευχαριστω και το Luffy φυσικα η απαντηση του ηταν εντως θεματος. Αυτο θελω να μαθω τι περιμενει ο καθενας στο μελλον γιατι διαβασα κατι για skyrim / fallout και μου εκανε εντυπωση. Ναι εχω switch φιλε μου με το Zelda και το Mario Kart Deluxe και σιγουρα θα παιξω και το Odyssey καποια στιγμη. Και οπως εχω ξαναπει εμενα μου φτανουν αυτα κυριως για zelda το πηρα. Το ερωτημα μου ηταν γενικοτερο για το κοινο της nintendo για να δω τι περιμενουν αλλοι. Προσωπικα εγω περιμενω οπως ειπα ενα rpg ισως και mmo Pokemon στο ιδιο μοτιβο με αυτα του gameboy ds.Αλλα μαλλον θα γινει μονο αν παει για χρεοκοπια και θελει κατι σιγουρο να την ξελασπωσει. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από Albilosha
james9tito Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Κάποιος που να δοκίμασε το Smoke and Sacrifice? Τι γίνεται όλο εγώ θα "θυσιαζομαι"? Βοηθάτε αδέρφια!
Mistwalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Albilosha είπε Προσωπικα εγω περιμενω οπως ειπα ενα rpg ισως και mmo Pokemon Το rpg εχει ανακοινωθει και θα ερθει τελη 19.Για mmo δεν πιστευω οτι μπορει να γινει εκτος και αν αλλαξουν το francise.Το rpg οπως και αυτο που θα βγει φετος θα εχει online μαχες με αλλους trainer οποτε πιστευω καλυπτει το online κομματι. 2 ώρες πριν, Malthador είπε Η αλήθεια είναι ότι το 2018 δεν είναι τόσο γεμάτο με αποκλειστικά όσο το 2017 Πανω κατω τα ιδια θα ειναι λογικα.Το 17 ειχε zelda και Μαριο απο τα δυνατα ονοματα οπως θα επρεπε την πρωτη χρονια μιας κονσολας και μετα splatoon 2,arms,mario rabbids και xenoblade 2.Για το 18 απο τα γνωστα ειναι kirby,smash,pokemon,octopath,fire emblem και yoshi.Στην Ε3 μπορει να δειξουν και αλλα που θα ερθουν φετος.
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 28 minutes ago, Mistwalker said: Πανω κατω τα ιδια θα ειναι λογικα.Το 17 ειχε zelda και Μαριο απο τα δυνατα ονοματα οπως θα επρεπε την πρωτη χρονια μιας κονσολας και μετα splatoon 2,arms,mario rabbids και xenoblade 2.Για το 18 απο τα γνωστα ειναι kirby,smash,pokemon,octopath,fire emblem και yoshi.Στην Ε3 μπορει να δειξουν και αλλα που θα ερθουν φετος. Δεν θα είναι τα ίδια, σε επίπεδο κόστους παραγωγής τουλάχιστον. Ο μόνος τίτλος που μπορεί να συγκριθεί με Zelda/Mario/Splatoon/X2 είναι το Smash. Τα υπόλοιπα είναι μικρότερα games (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι και καλά games).
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Albilosha είπε Το ερωτημα μου ηταν γενικοτερο για το κοινο της nintendo για να δω τι περιμενουν αλλοι. Το κοινο της Nintendo εχει αποδεχθει την κατασταση και εχει ηδη ενα ps4/xbox/pc και για τα multiplatform οπως και οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο. Τοσα χρονια μεχρι το 2017 πως επαιζε νομιζεις multiplatform παιχνιδια τα οποια δεν εβγαιναν στο wii U. 2
vag.patrick Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Albilosha είπε Επιτελους ενας μεσα απο δεκαδες που απανταει στο ερωτημα μου και δεν λεει το μακρυ του και το κοντο του.Ευχαριστω και το Luffy φυσικα η απαντηση του ηταν εντως θεματος. Αυτο θελω να μαθω τι περιμενει ο καθενας στο μελλον γιατι διαβασα κατι για skyrim / fallout και μου εκανε εντυπωση. Ναι εχω switch φιλε μου με το Zelda και το Mario Kart Deluxe και σιγουρα θα παιξω και το Odyssey καποια στιγμη. Και οπως εχω ξαναπει εμενα μου φτανουν αυτα κυριως για zelda το πηρα. Το ερωτημα μου ηταν γενικοτερο για το κοινο της nintendo για να δω τι περιμενουν αλλοι. Προσωπικα εγω περιμενω οπως ειπα ενα rpg ισως και mmo Pokemon στο ιδιο μοτιβο με αυτα του gameboy ds.Αλλα μαλλον θα γινει μονο αν παει για χρεοκοπια και θελει κατι σιγουρο να την ξελασπωσει. Το ερωτημα σου μαν μου εχει απαντηθει και αναλωθει τοσες φορες που πλεον δεν πιανει κανεναν σχεδον για να μπει στον κοπο να εξηγηθει και παλι.... ιντεντο πας μονο αν ξες τι θα συναντησεις...πλεον ετσι ειναι δυστυχως για εκει στο κυοτο ειναι ολιγον μοαναλ τα παιδια...εκει που σε στελνουν αδιαβαστο , εκει θελουν και μια μολοτωβ στα γραφεια τους καπακι...το 18 απ οτι φαινεται θα ναι κρυοκωλο για το switch για τους κατοχους και του wiiu και φυσικα για την νεα γενια που δε μεγαλωσε με την νιντεντο οταν αυτη *** , αλλα και με τους προκατηλλειμενους.καθως αν αναλογιστεις ποσο απατο πηγε το wiiu τα πορτς που κανουν ειναι το λιγοτερο αυτονοητο να τα βγαλουν κ δω.....συν της αλλης το wiiu ουτε μεταχειρο δεν αξιζει να το παρεις με τα λεφτα που ζητανε......
Mistwalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ανακοινωθηκε στα κρυφα οτι η ΕΑ θα συνεχισει το support με το πετσοκομενο fifa 19.Δεν θα φτιαχτει στη frostbyte,θα ειναι στη ιδια μηχανη με το 18.Λενε θα εχει καλυτερα γραφικα και πως ενα δειγμα υπαρχει ηδη στο world cup που εδωσαν για το 18.Αντε να βγει κανα mario strikers γιατι δεν με βλεπω να παιζω online ποδοσφαιρακι στο switch.Καλυτερα fantasy football και να αξιζει παρα πετσοκομενες εκδοσεις σε full prize. Μια ακομα closed beta θα εχει το arena of valor το καλοκαιρι.Οποτε αυτο που φοβομουν μαλλον θα γινει.Επειδη το game εχει και online chat και ειναι σημαντικο για τα rank teams μιας και ειναι esport με μεγαλα επαθλα,λογικα θα το φερουν οταν ξεκινησει η συνδρομη.Ελπιζω να κανω λαθος και να ερθει πιο συντομα γιατι εκτος που ειναι παιχνιδαρα δεν αντεχει και η μπαταρια απο το κινητο😂 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από Mistwalker 1
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ανακοινωθηκε στα κρυφα οτι η ΕΑ θα συνεχισει το support με το πετσοκομενο fifa 19.Δεν θα φτιαχτει στη frostbyte,θα ειναι στη ιδια μηχανη με το 18.Λενε θα εχει καλυτερα γραφικα και πως ενα δειγμα υπαρχει ηδη στο world cup που εδωσαν για το 18.Αντε να βγει κανα mario strikers γιατι δεν με βλεπω να παιζω online ποδοσφαιρακι στο switch.Καλυτερα fantasy football και να αξιζει παρα πετσοκομενες εκδοσεις σε full prize. Μια ακομα closed beta θα εχει το arena of valor το καλοκαιρι.Οποτε αυτο που φοβομουν μαλλον θα γινει.Επειδη το game εχει και online chat και ειναι σημαντικο για τα rank teams μιας και ειναι esport με μεγαλα επαθλα,λογικα θα το φερουν οταν ξεκινησει η συνδρομη.Ελπιζω να κανω λαθος και να ερθει πιο συντομα γιατι εκτος που ειναι παιχνιδαρα δεν αντεχει και η μπαταρια απο το κινητο😂 πάντως και το 18 έχει πολύ καλά γραφικά και τρέχει και άψογα για τα δεδομένα της κονσόλας. 1
Tresorikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ανακοινωθηκε στα κρυφα οτι η ΕΑ θα συνεχισει το support με το πετσοκομενο fifa 19.Δεν θα φτιαχτει στη frostbyte,θα ειναι στη ιδια μηχανη με το 18.Λενε θα εχει καλυτερα γραφικα και πως ενα δειγμα υπαρχει ηδη στο world cup που εδωσαν για το 18.Αντε να βγει κανα mario strikers γιατι δεν με βλεπω να παιζω online ποδοσφαιρακι στο switch.Καλυτερα fantasy football και να αξιζει παρα πετσοκομενες εκδοσεις σε full prize. Μια ακομα closed beta θα εχει το arena of valor το καλοκαιρι.Οποτε αυτο που φοβομουν μαλλον θα γινει.Επειδη το game εχει και online chat και ειναι σημαντικο για τα rank teams μιας και ειναι esport με μεγαλα επαθλα,λογικα θα το φερουν οταν ξεκινησει η συνδρομη.Ελπιζω να κανω λαθος και να ερθει πιο συντομα γιατι εκτος που ειναι παιχνιδαρα δεν αντεχει και η μπαταρια απο το κινητο😂 Αν ισχύει ότι θα είναι πάλι πετσοκομενο σε σχέση μετου ps4 θα είναι για σφαλιάρες. Θέλω journey οπωσδήποτε τα γραφικά όμορφα ήταν αλλά γιατί Ναμη βάλουν τη νέα μηχανή δεν το βρίσκω σωστό
Mistwalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Βαζω σε spoiler καποια απο τα game που θα δουμε στην Ε3 δειτε τα με δικη σας ευθυνη για το αν θα ειστε ευχαριστημενοι😜 Spoiler 10 λεπτά πριν, chek2fire είπε πάντως και το 18 έχει πολύ καλά γραφικά και τρέχει και άψογα για τα δεδομένα της κονσόλας. Ναι αλλα δεν δικαιολογουνται οταν πουλανε ιδια τιμη ενα κατωτερο game επειδη εχει το ιδιο ονομα.Ασε που το ειχαν κανει και sabotaz στην μεγαλυτερη αγορα της Ευρωπης για fifa οπου μονο για το switch εδωσαν κομματια με το σταγονομετρο και πολλοι αγοραστες οπως εγραψαν το πηραν σε αλλη κονσολα γιατι τα εκανε💩💩💩 η ΕΑ.
Mistwalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Φαινεται πως το καλυτερο Event και της φετινης Ε3 θα ειναι απο τη ubisoft.Δεν πιστευω οτι καποιο απο αυτα θα ερθει στο switch αλλα μια και υποστηριζει τη snowdrop engine και ειχαν ρωτησει τον κοσμο για port του ghost recon wildland ισως δουμε καποιο θαυμα.Θα δειξουν το division 2.Θα εχουν το beyond good and evil 2 και τελος μολις ανακοινωθηκε η παιχνιδαρα οπου θα ειναι στο καλυτερο lore που υπαρχει. Spoiler 3 game system seller οπου αν ερθουν στο switch,τα εκατομμυρια που ειπαν να πουλησουν γιαυτη τη χρονια θα τα πιασουν για πλακα. 1
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Το κοινο της Nintendo εχει αποδεχθει την κατασταση και εχει ηδη ενα ps4/xbox/pc και για τα multiplatform οπως και οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο. Τοσα χρονια μεχρι το 2017 πως επαιζε νομιζεις multiplatform παιχνιδια τα οποια δεν εβγαιναν στο wii U. Παντως τα παιδια πανω μια χαρα παιξανε skyrim και θελουν fallout σιγουρα οχι ολοι εχουν ps4/xbox. Αλλα ενα pc στο σπιτι του καθενως φανταζομαι ναι θα υπαρχει. Οπως και να εχει ομως δεν σημαινει πως δεν μπορει καποιος να περιμενει μερικους διαφορετικους τιτλους απο τους κλασσικους της nintendo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις