Chocobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Είναι η μόδα των καιρών δυστυχώς όλες οι εταιρίες έβγαλαν παλιές κυκλοφορίες.. Όσοι δεν είχαμε wiu λέμε δεν πειράζει θα τα παίξουμε τώρα αν κ πειράζει γιατί είναι πανάκριβα.. Απλά σκεφτόμαστε-μαι ότι σύντομα θα βγάλει κ νέες εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών. Πχ περιμένω νέο mario kart με καινούργια γραφικά νέο donkey kong ένα mario bros. Θα ήθελα ένα call of duty που δεν θα έρθει. Φυσικά θέλω παιχνίδια γιατί μαρεσει πολύ το switch. Θέλω να βάλω περιήγηση ίντερνετ κ Netflix κ δεν βάζουν οι ηλιθιοι. Καλα και γω επειδη δεν ειχα wii u δεν εχω θεμα καθως zelda και mario kart αντε και το mario oddysey αν το παρω θα φτανουν για καιρο.Μετα τι πουλημα ; Αν καποιος εχει wii u κ ισως και 3ds δεν εχουν δωσει κανα δυνατο κινητρο να παει στην επομενη γενια. Θυμαμαι απο εποχη nintendo 64 ( που για κακη μου τυχη το εχω συνδεσει με την Rareware που εκανε carry το Nintendo 64 ) το κοινο ηθελε πχ rpg pokemon οπως του gameboy στην επιτραπαιζια κονσολα. Θα γινει ποτε αυτο η θα βλεπουμε μονο gimmicks pokemon snap go statdium coloseum και οτι σαχλαμαρα αλλη σκεφτουν. Απο την ωρα που εβγαλαν κονσολα που παιζει μπαλα και σαν handheld ειναι καπως τραγικο να κρατανε μερικα παιχνιδια μονο για το κλασσικο handheld τους. Επισης ακομα και το game cube ειχε παιχνιδια οπως resudent evil , eternal darkness κλπ. Εγω οπως εχω πει το πηρα για το zelda.Θα χαιρομουν ομως αν βρω και αλλα πλην mario saga
Tresorikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δεν είναι παπαρίτσες. Ισχύει και έχει δοθεί εξήγηση γιατί συμβαίνει. Σίγουρα δεν θα είναι τυχαίο σε όλο τον κόσμο να έγινε κ κάτι φταιει.. Αν θες πες μ περιληπτικά.. Οκ αν σε εμένα δεν συμβεί ποτέ θα είμαι ευτυχισμένος.. Γιατί αν το στείλω τουβλιασμενο κ δεν μου το φτιάξουν ενώ έχω εγγύηση Ε θα τους ξεχεσω γιατί νομίζω όλα αυτά έγιναν με τα καινούργια update 3 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Σίγουρα δεν θα είναι τυχαίο σε όλο τον κόσμο να έγινε κ κάτι φταιει.. Αν θες πες μ περιληπτικά.. Οκ αν σε εμένα δεν συμβεί ποτέ θα είμαι ευτυχισμένος.. Γιατί αν το στείλω τουβλιασμενο κ δεν μου το φτιάξουν ενώ έχω εγγύηση Ε θα τους ξεχεσω γιατί νομίζω όλα αυτά έγιναν με τα καινούργια update Βρήκα ξανά το θέμα εδώ μέσα που εξηγούσαι ένα παιδί. Πιστεύω με αυτό το power bank της xiaomi που στέλνει όσο ρεύμα ζητά μια συσκευή και με το type c της Samsung που λογικά είναι καλό.. Θέλω να πιστεύω είμαι καλυμμένος.. Θα φανεί στην πορεία αν θα φάω φρίκη η όχι..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι το τελευταίο Donkey Kong που έπαιξα ήταν το Country στο SNES, άρα καλά κάνουν και τα βγάζουν. Μη τα βλέπετε μονοδιάστατα τα πράγματα, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που τα περιμένει πώς και πώς. Τελικά το Pokemon event τι έλεγε? Το βράδυ δεν ήταν να γίνει? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από GeorgeMan 2
paparovic Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν είναι παπαρίτσες. Ισχύει και έχει δοθεί εξήγηση γιατί συμβαίνει. Λεπτομέριες/link - δεν το ήξερα 1 ώρα πριν, Albilosha είπε Καλα και γω επειδη δεν ειχα wii u δεν εχω θεμα καθως zelda και mario kart αντε και το mario oddysey αν το παρω θα φτανουν για καιρο.Μετα τι πουλημα ; Άμα δεν βρίσκεις τίποτε να παίξεις, πούλα το, τι να σου πούμε δλδ;
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Tresorikos είπε Σίγουρα δεν θα είναι τυχαίο σε όλο τον κόσμο να έγινε κ κάτι φταιει.. Αν θες πες μ περιληπτικά.. Οκ αν σε εμένα δεν συμβεί ποτέ θα είμαι ευτυχισμένος.. Γιατί αν το στείλω τουβλιασμενο κ δεν μου το φτιάξουν ενώ έχω εγγύηση Ε θα τους ξεχεσω γιατί νομίζω όλα αυτά έγιναν με τα καινούργια update Βρήκα ξανά το θέμα εδώ μέσα που εξηγούσαι ένα παιδί. Πιστεύω με αυτό το power bank της xiaomi που στέλνει όσο ρεύμα ζητά μια συσκευή και με το type c της Samsung που λογικά είναι καλό.. Θέλω να πιστεύω είμαι καλυμμένος.. Θα φανεί στην πορεία αν θα φάω φρίκη η όχι.. 3 λεπτά πριν, paparovic είπε Λεπτομέριες/link - δεν το ήξερα https://www.destructoid.com/after-the-mass-bricked-switch-situation-nintendo-explains-which-usb-c-cables-are-safe-497397.phtml Βέβαια για μένα προσωπικά φταίει η Nintendo γιατί χρησιμοποιεί USB C με δικές της προδιαγραφές. 1
Chocobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, paparovic είπε Λεπτομέριες/link - δεν το ήξερα Άμα δεν βρίσκεις τίποτε να παίξεις, πούλα το, τι να σου πούμε δλδ; Υπαρχει ενα θεμα κατανοησης κειμενου ε ? 29 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε "Εγώ πάλι το τελευταίο Donkey Kong που έπαιξα ήταν το Country στο SNES" , άρα καλά κάνουν και τα βγάζουν. "Μη τα βλέπετε μονοδιάστατα τα πράγματα" υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που τα περιμέ......... λολ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από Albilosha 1
paparovic Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Albilosha είπε Υπαρχει ενα θεμα κατανοησης κειμενου ε ? Το βρήκε πάλι ο φωστήρας 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε https://www.destructoid.com/after-the-mass-bricked-switch-situation-nintendo-explains-which-usb-c-cables-are-safe-497397.phtml Βέβαια για μένα προσωπικά φταίει η Nintendo γιατί χρησιμοποιεί USB C με δικές της προδιαγραφές. Οπότε αν κατάλαβα καλά: Όταν δεν έχω το dock διαθέσιμο και θέλω να φορτίσω από φορτιστή τοίχου, αρκεί να χρησιμοποιήσω το καλώδιο που έχει το dock και όλα καλά. Δλδ το θέμα δεν είναι στον φορτιστή, αλλά στο καλώδιο. Σωστά;
james9tito Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ενημερωτικα , πηρε μεγαλο update το castle of heart. Εφτιαξαν το Lag των επιθεσεων , εβαλαν και easy mode για να μην σπανε @@ και εκαναν και αλλες μικροβελτιωσεις. Με τα παραπανω αξιζει καποιος να το δοκιμασει , εγω οπως φαινεται ημουν beta tester. 1
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Albilosha είπε Υπαρχει κανεις που περιμενει κανα παιχνιδι του switch που να μην εχει βγει 10 χρονια πριν pc κλπ η να ειναι port wiiu / DS ? Ξερετε , να ειναι παιχνιδι του switch και οχι παιχνιδι και του switch. Χωρις να θελω να φανω κακος απλα βλεπω το κοινο εδω δεν εχει και πολυ ψηλες απαιτησεις / προσδοκιες. Σε λιγο θα βγαλουν κανα pokemon tetris / pinball και ολα καλα.... Ο μονος ειμαι που βλεπω πολυ μικρη γκαμα αποκλειστικων switch τιτλων.? Τι εννοείς; Το μηχάνημα έχει πλήρης αποκλειστικότητα για παιχνίδια nintendo. Τώρα παλιά, καινούργια σημασία δεν έχει γιατί έχει από όλα. 14-15 μήνες στην αγορά έχει, πόσα ακριβώς περίμενες να έχεις δηλαδή; Εχεις ήδη main Mario, main Zelda, main Xenoblade, Splatoon 2, Mario and rabbits, Arms και δεν βάζω καν τις μεταφορές που δεν τα λες ότι "πάλιωσαν" κιόλας. Πόσα δηλαδή θα ήθελες μέσα σε διάστημα περίπου ενός έτους; 2
vag.patrick Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 ε νταξει να μην γκρινιαξουμε μωρε?? εδω το μπλειστεισο στον 1μιση χρονο δεν ειχε παρα multiplatforms αλλα εκει εγινε γαργαρα τωρα στην νιντεντο (που ειναι για φαπες σε πολλα θεματα δε λεω) , που βγαζουμε χολη τα τελευταια 5 χρονια γιατι να σταματησουμε? Εχθες εγραφα για το Pokemon quest no comment και τετοια .... Καλα λενε οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.... Το βαλα εχθες απο παροτρινση φιλου και επαιξα ενα 4ωρο............................................. 1
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, vag.patrick είπε Εχθες εγραφα για το Pokemon quest no comment και τετοια .... Καλα λενε οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.... Το βαλα εχθες απο παροτρινση φιλου και επαιξα ενα 4ωρο............................................. ΧΑΧΑΧΑΧΑ, το ίδιο ακριβώς φιλαράκι μου που σνόμπαρε το Splatoon. Οταν απλά το έβλεπε μπορούσες να διακρίνεις μια ξινίλα στη μούρη του. Ολα άλλαξαν φυσικά όταν έπιασε το χειριστήριο στα χέρια του. Επίσης είναι μεγάλος φαν του Mario με εξαίρεση το Sunshine που δεν του άρεσε και του Odyssey (που δεν το έπιασε ακόμα) ορμώμενος μόνο από το artwork του που έχει "ρεαλιστικά" στοιχεία. Είμαι φυσικά σίγουρος ότι μόλις το πιάσει στα χέρια του θα τα ξεχάσει όλα.
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Albilosha είπε Υπαρχει κανεις που περιμενει κανα παιχνιδι του switch που να μην εχει βγει 10 χρονια πριν pc κλπ η να ειναι port wiiu / DS ? Ξερετε , να ειναι παιχνιδι του switch και οχι παιχνιδι και του switch. Προς το παρόν αυτά που ξέρουμε (συνολικά) είναι: Bayonetta 3 Mario Tennis Aces Metroid Prime 4 Mario Odyssey Arms Mario + Rabbids Octopath Traveler Travis Strikes Again Xenoblade Chronicles 2 Yoshi Splatoon 2 Kirby Star Allies Super Smash Bros (2018) Τώρα αν εννοείς για εντελώς νέα IP's, δεν υπάρχει κάτι πέρα από το Octopath. Το πρόβλημα είναι οι κυκλοφορίες του 2018. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από D.Luffy 2
vag.patrick Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑ, το ίδιο ακριβώς φιλαράκι μου που σνόμπαρε το Splatoon. Οταν απλά το έβλεπε μπορούσες να διακρίνεις μια ξινίλα στη μούρη του. Ολα άλλαξαν φυσικά όταν έπιασε το χειριστήριο στα χέρια του. Επίσης είναι μεγάλος φαν του Mario με εξαίρεση το Sunshine που δεν του άρεσε και του Odyssey (που δεν το έπιασε ακόμα) ορμώμενος μόνο από το artwork του που έχει "ρεαλιστικά" στοιχεία. Είμαι φυσικά σίγουρος ότι μόλις το πιάσει στα χέρια του θα τα ξεχάσει όλα. Εν τω μεταξυ δε συνηθιζω να κρινω το παιχνιδι (και γενικα στην ζωη μου) απο την εμφανιση απαραιτητα.. Μια φορα το κανα και μουρθε κουτουλια να πουμε... Καλο το quest αλλα να ξερετε πως ειναι mobil-οπαιχνιδο... tickets κλπ και για οποιον ειναι ανυπομονος , πλερουα και κανεις την δουλεια σου με 4,99 - 14,99 - 25,99? € ας ουμε.. Εχει το χαβα του για το W.C 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις