Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nikos25k είπε

Στο παραπάνω ποστ 

Δεν είναι καινούργια έκδοση της κονσόλας, παρά μόνο ένα πακέτο με την ταμπλέτα και τα δύο χειριστήρια που λειτουργεί σαν second unit. Ουσιαστικά δεν έχουν βάλει μέσα το dock, το joycon-grip και τα καλώδια ρεύματος και hdmi. Και κυκλοφορεί μόνο Ιαπωνία. Αναμονή μέχρι την Ε3 που θα μάθουμε αν τελικά θα κυκλοφορήσει καινούργια έκδοση.

30 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Το Sonic R είχε λύσει αυτό το θέμα αλλά τα kart ως racing και λόγω του mario kart είναι πιο δημοφιλή.

Αυτό ακριβώς σχολιάζω, αναιρούν ένα από τα βασικά συστατικά της σειράς για να βγάλουν φράγκα βγάζοντας ένα racing game βασισμένo στην πετυχημένη συνταγή του Mario Kart. Η σειρά Sonic στα καλύτερά της! Α, ρε Sega...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, ison said:

@Malthador Το χρησιμοποιω περιπου 60/40 Hand/docked. Απλα οταν το εχω handheld θα ηθελα καποιο εξτρα γκριπ γιατι δεν με βολευει. Εχω δει τις "ολοσωμες" λυσεις αλλα εκει θα πρεπει να βαζω βγαζω για να το dockαρω εκτος αν παω στην Skull (που ακομα και εκει αν εχω καταλαβαει καλα ειναι πολυ οριακή και παρουσιαζει θεματα) ...οποτε κοιτουσα για λυση του στυλ grips για joycons μονο ωστε να μην εχω θεμα στο docking. Εκει εβαλα και το link της orlzy αλλα δεν διαβάζω τα καλύτερα η αληθεια ειναι.

Αυτήν έχω (της Skull), και όντως σε συνδυασμό με το tempered glass ΔΕΝ χωράει αν δεν "ανοίξω" με το χέρι το dock ταυτόχρονα. Και πάλι κάτω κάτω είναι πολύ σφιχτό σε σημείο να απορώ πώς δεν γρατσουνίζεται. Είναι τόσο οριακό που θεωρώ τα 0,3-0,4 χιλιοστά του tempered glass είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά.
Όμως σαν grip είναι απίστευτο και δίνει τελείως άλλο αέρα στο portable. Πλέον μπορώ και παίζω διπλάσιες ώρες χωρίς πρόβλημα. Επίσης το μήκος του switch το καθιστά ιδανικό για... ξάπλα gaming, μιας και με τα χέρια εκατέρωθέν σου, μπορείς να τα έχεις ακριβώς κάθετα με τον καναπέ και να αρκούν για να το gripάρεις κανονικά, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα φορητά πρέπει να έχουν κλίση προς τα μέσα. Ακόμα και η θήκη-βαλιτσάκι που δεν της έδινα καμία σημασία, λέει πολύ. Το πετάω μέσα και δε με νοιάζει, κουμπώνει πολύ καλά. Είτε την κουβαλάς με το χέρι είτε μέσα στο αυτοκίνητο.
Γενικά πολύ μα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το grip αυτό.

10 hours ago, Mistwalker said:

Αυτο δεν θα ειναι το official core rpg pokemon.Βασικα κανεις δεν ξερει πως να το πει οποτε το ονομαζουμε spin off.

Hide contents

Αυτο θα ειναι οπως φαινεται το game που ολοι περιμενουμε.

Είμαι από αυτούς που θεωρούν system seller τα Pokemon, διόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι πήρα το Color μόλις βγήκε η RED, το Advance μόλις βγήκε η Sapphire το 2003 (ενώ είχε βγει από το 2001), το 2DS μόλις βγήκε η Y, καθώς και το New 3DS XL μόλις βγήκε η Sun (οκ της ίδιας γενιάς, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και το 3d effect σε κάποια παιχνίδια και μετά να την πουλήσω, όπως και έκανα).

Δυστυχώς αυτό το ελάχιστο που φαίνεται στο trailer δεν μου άρεσε καθόλου :( Άλλα περιμέναμε. Core game περιμέναμε :( :( :(

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, GeorgeMan said:

Αυτήν έχω (της Skull), και όντως σε συνδυασμό με το tempered glass ΔΕΝ χωράει αν δεν "ανοίξω" με το χέρι το dock ταυτόχρονα. Και πάλι κάτω κάτω είναι πολύ σφιχτό σε σημείο να απορώ πώς δεν γρατσουνίζεται. Είναι τόσο οριακό που θεωρώ τα 0,3-0,4 χιλιοστά του tempered glass είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά.
Όμως σαν grip είναι απίστευτο και δίνει τελείως άλλο αέρα στο portable. Πλέον μπορώ και παίζω διπλάσιες ώρες χωρίς πρόβλημα. Επίσης το μήκος του switch το καθιστά ιδανικό για... ξάπλα gaming, μιας και με τα χέρια εκατέρωθέν σου, μπορείς να τα έχεις ακριβώς κάθετα με τον καναπέ και να αρκούν για να το gripάρεις κανονικά, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα φορητά πρέπει να έχουν κλίση προς τα μέσα. Ακόμα και η θήκη-βαλιτσάκι που δεν της έδινα καμία σημασία, λέει πολύ. Το πετάω μέσα και δε με νοιάζει, κουμπώνει πολύ καλά. Είτε την κουβαλάς με το χέρι είτε μέσα στο αυτοκίνητο.

Έχεις δοκιμάσει να χαλαρώσεις τις βίδες του dock για να σου χωράει καλύτερα; 

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με το dock. Προφανώς δεν γλιστράει μέσα όπως όταν είναι σκέτο, θέλει μια ελαφριά πίεση, αλλά σίγουρα όχι όπως το περιγράφεις. Μάλλον είμαι από τους τυχερούς. 

Η θήκη του Gripcase είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε θήκη αυτή τη στιγμή. Εγώ χώνω μέσα και ολόκληρο το N3DSXL μου, τα straps, handsfree, καλώδια φορτισης για NSw και 3DS. Βολικότατη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ison είπε

@Malthador ευχαριστώ για το κόπο σου. Εχεις μηπως τοτε να προτείνεις κατι σε ολοσωμη λύση (αν το εχεις δοκιμασεί και ο ιδιος ακόμα καλυτερα). Στην τελική θα μπαίνω στην διαδικασία βαλε βγάλε αν ειναι να το βαλω στο dock.

Σου εχω μια ιδεα : φτιαξε την κονσολα οπως θες, παρε ενα καλωδιο ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ usb-c female to usb-c male και βαλε το πανω στην βαση του switch, κατοπιν απλα οποτε χρειαστεις συνδεσε το ετσι στη βαση, θα εχεις οτι χρειαζεσαι χωρις βαλε-βγαλε, χανοντας μονο στο καλλωπιστικό κομματι.

https://www.amazon.fr/Mcbazel-charge-dextension-transfert-données/dp/B075JB3D49/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1527694427&sr=1-4&keywords=usb-c+extension+cable&dpID=311HFI8ZTVL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

Επεξ/σία από Mazinga
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Είμαι από αυτούς που θεωρούν system seller τα Pokemon, διόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι πήρα το Color μόλις βγήκε η RED, το Advance μόλις βγήκε η Sapphire το 2003 (ενώ είχε βγει από το 2001), το 2DS μόλις βγήκε η Y, καθώς και το New 3DS XL μόλις βγήκε η Sun (οκ της ίδιας γενιάς, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και το 3d effect σε κάποια παιχνίδια και μετά να την πουλήσω, όπως και έκανα).

Δυστυχώς αυτό το ελάχιστο που φαίνεται στο trailer δεν μου άρεσε καθόλου :( Άλλα περιμέναμε. Core game περιμέναμε :( :( :(

Core game του χρονου.Αυτο ειναι μια τεραστια αναβαθμιση του pokemon go

Το Fallout 76 θα ειναι το νεο game της bethesda.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 2
Δημοσ.

Βattling and trading online are both available online and locally.Παλι καλα θα εχει οnline μαχες.Δεν θα εχει online rank και δεν θα χρησιμοποιει το switch app  απο το κινητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον. Ένας χρήστης (SoMeh) στο reddit είχε γράψει ότι η Bethesda θα ανακοινώσει παιχνίδι που θα λέγεται Fallout: Vault 76 και ότι το leaked έγγραφο με την E3 της nintendo ήταν πραγματικό.

Σήμερα μάθαμε για το Fallout 76. Για να δούμε αν θα πέσει μέσα και στα της Nintendo.

Επεξ/σία από Deghinsea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Ενδιαφέρον. Ένας χρήστης (SoMeh) στο reddit είχε γράψει ότι η Bethesda θα ανακοινώσει παιχνίδι που θα λέγεται Fallout: Vault 76 και ότι το leaked έγγραφο με την E3 της nintendo ήταν πραγματικό.

Σήμερα μάθαμε για το Fallout 76. Για να δούμε αν θα πέσει μέσα και στα της Nintendo.

Ποιο έγγραφο από όλα; Έχουν κυκλοφορήσει καμιά δεκαριά ως τώρα...

Edit: Το βρήκα στο resetera. Απογοήτευση αν η NLG ετοίμαζε Punch Out.... Όλες οι φήμες πάντως δείχνουν πως για το υπόλοιπο του 2018 η Ν θα βασιστεί στο Smash και το Pokemon Lets Go. Πέρα από τα γνωστά που φημολογούνται αυτά που μου άρεσαν περισσότερο και θα ήθελα να συμβούν είναι η επανέκδοση του Link's Awakening σε NSW/3DS και του Kid Icarus Uprising στο NSW.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φήμες λένε για Fallout 3 στο switch. 

Edit 

Βρήκα ένα μεταχειρισμένο σε τα 220 ευρώ. Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η τιμή, αλλά τεσπα. Τί να ελέγξω; 

https://www.marktplaats.nl/a/spelcomputers-en-games/spelcomputers-overige/m1290338190-nintendo-switch-4-top-games.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618

Επεξ/σία από guy_threepwood
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Στο twitter τον σχολιαζαν τον τυπο και τον εβγαλαν ψευτη.Το fallout 76 σαν ονομα μοναχα το ειχε κανει καποιος αλλος leak πριν 5 μηνες.Τωρα αυτος ο τυπος παταει πανω στο leak του αλλου για να προωθησει μια λιστα για την Ε3 που την εφτιαξε μονος του.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Φήμες λένε για Fallout 3 στο switch. 

Edit 

Βρήκα ένα μεταχειρισμένο σε τα 220 ευρώ. Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η τιμή, αλλά τεσπα. Τί να ελέγξω; 

https://www.marktplaats.nl/a/spelcomputers-en-games/spelcomputers-overige/m1290338190-nintendo-switch-4-top-games.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618

πάρα πολύ καλή τιμή αν είναι μαζί με τα games. Τώρα τι να ελέγξεις? την αξιοπιστία του τύπου που το πουλάει. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο site και τι προστασίες έχει ενάντια σε scamming 

Δημοσ.

Πρώτη μέρα χρήσης η μάλλον νύχτα με το power bank  μέχρι στιγμής επιτυχής..   Φορτισα πρώτα το s9 plus  κ μετά φορτισα το tablet switch  αφού πρώτα έπαιξα κ ένα ματς στο φιφα ενώ το είχα συνδεδεμένο.. Όταν έπαιζα αργούσε να φορτίσει όπως είναι λογικό όταν το εκλεισα φόρτιζε κομπλέ.. Εύχομαι  να είναι παπαριτσες  ότι τουβλιαζει με power bank κ ξένους φορτιστες  το έχω βάλει  εξάλλου με ξένο φορτιστή αρκετές φορές..  Εδώ είναι το power bank  χαίρομαι που βοήθησα 

https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html

Δημοσ.

Υπαρχει κανεις που περιμενει κανα παιχνιδι του switch που να μην εχει βγει 10 χρονια πριν pc κλπ η να ειναι port wiiu / DS ?

Ξερετε , να ειναι παιχνιδι του switch και οχι παιχνιδι και του switch.

Χωρις να θελω να φανω κακος απλα βλεπω το κοινο εδω δεν εχει και πολυ ψηλες απαιτησεις / προσδοκιες.

Σε λιγο θα βγαλουν κανα pokemon tetris / pinball και ολα καλα....

Ο μονος ειμαι που βλεπω πολυ μικρη γκαμα αποκλειστικων switch τιτλων.?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Albilosha είπε

Υπαρχει κανεις που περιμενει κανα παιχνιδι του switch που να μην εχει βγει 10 χρονια πριν pc κλπ η να ειναι port wiiu / DS ?

Ξερετε , να ειναι παιχνιδι του switch και οχι παιχνιδι και του switch.

Χωρις να θελω να φανω κακος απλα βλεπω το κοινο εδω δεν εχει και πολυ ψηλες απαιτησεις / προσδοκιες.

Σε λιγο θα βγαλουν κανα pokemon tetris / pinball και ολα καλα....

Ο μονος ειμαι που βλεπω πολυ μικρη γκαμα αποκλειστικων switch τιτλων.?

Είναι η μόδα των καιρών δυστυχώς όλες οι εταιρίες έβγαλαν παλιές κυκλοφορίες.. Όσοι δεν είχαμε wiu  λέμε δεν πειράζει θα τα παίξουμε τώρα αν κ πειράζει γιατί είναι πανάκριβα..  Απλά σκεφτόμαστε-μαι ότι σύντομα θα βγάλει κ νέες εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών.  Πχ περιμένω νέο mario kart με καινούργια γραφικά  νέο donkey kong  ένα mario bros. Θα ήθελα ένα call of duty   που δεν θα έρθει. Φυσικά θέλω παιχνίδια  γιατί μαρεσει πολύ το switch.   Θέλω να βάλω περιήγηση ίντερνετ  κ Netflix  κ δεν βάζουν οι ηλιθιοι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Πρώτη μέρα χρήσης η μάλλον νύχτα με το power bank  μέχρι στιγμής επιτυχής..   Φορτισα πρώτα το s9 plus  κ μετά φορτισα το tablet switch  αφού πρώτα έπαιξα κ ένα ματς στο φιφα ενώ το είχα συνδεδεμένο.. Όταν έπαιζα αργούσε να φορτίσει όπως είναι λογικό όταν το εκλεισα φόρτιζε κομπλέ.. Εύχομαι  να είναι παπαριτσες  ότι τουβλιαζει με power bank κ ξένους φορτιστες  το έχω βάλει  εξάλλου με ξένο φορτιστή αρκετές φορές..  Εδώ είναι το power bank  χαίρομαι που βοήθησα 

https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html

Δεν είναι παπαρίτσες. Ισχύει και έχει δοθεί εξήγηση γιατί συμβαίνει. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...