Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Παίζει πάρα πολύ να είναι το επόμενο βασικό Pokemon

Το βασικο pokemon  θα ειναι το αλλο που postaran που γραφει new core pokemon rpg 2019.

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα xiaomi power bank  στο σκρουτζ διάβασα τα καλύτερα.   Θα το δουλέψω και θα σας πω εντυπώσεις  ελπίζω ναμην μου μείνει κούτσουρο  η κονσολαρα μας.  Πάντως με φορτιστή σαμσουνγκ κ το φορτιζω χωρίς θέμα και παίζω κανονικά μέχρι τώρα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Σαν το metroid του wii u μου φαινεται,εντελως ακυρο αποτι περιμενε ο κοσμος.

Ποιό Metroid για Wii U; Τι εννοείς;

1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Sonic Racing από τα screenshots και μόνο μου φαίνεται παντελώς αδιάφορο, μου μοιάζει με κάτι που θα έπρεπε να βγει στο Gamecube στην εποχή του... Ακόμα δεν έχω χονέψει την ιδέα ότι βάζουν χαρακτήρες που τρέχουν γρήγορα να οδηγάνε γρήγορα αμάξια, τι να πω, το Mario Kart έχει κάνει δουλειά...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Τα σοκολατακια σε κουτακι της lacta που εχουν 3.50€ ισως και να εχουν καλυτερη συσκευασια απο αυτο😂

Να υποθεσω χωρις φορτιστη οπως στο 3DS;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, orck said:

Να υποθεσω χωρις φορτιστη οπως στο 3DS;

Δεν χρειάζεται φορτιστή το Switch, φορτίζει μόνο του από το οξυγόνο του αέρα.

7 hours ago, ison said:

@Malthador Το χρησιμοποιω περιπου 60/40 Hand/docked. Απλα οταν το εχω handheld θα ηθελα καποιο εξτρα γκριπ γιατι δεν με βολευει. Εχω δει τις "ολοσωμες" λυσεις αλλα εκει θα πρεπει να βαζω βγαζω για να το dockαρω εκτος αν παω στην Skull (που ακομα και εκει αν εχω καταλαβαει καλα ειναι πολυ οριακή και παρουσιαζει θεματα) ...οποτε κοιτουσα για λυση του στυλ grips για joycons μονο ωστε να μην εχω θεμα στο docking. Εκει εβαλα και το link της orlzy αλλα δεν διαβάζω τα καλύτερα η αληθεια ειναι.

Δεν υπάρχουν βολικά grips για αυτό που θες. Μόνο grips σιλικόνης που δεν βολεύουν, αλλιώς τα charging grips, αλλά εκεί θα έχεις βάλε-βγάλε.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, mansa2k said:

Οι δύο εκδόσεις Let's Go έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την στιγμή που υπάρχει συνδεσιμότητα με το Pokemon Go το οποίο έχει εκατοντάδες εκατομμύρια λήψεις. Το όλο στοίχημα θα είναι το επίπεδο αλληλοσυνεργασίας. Η διάρκεια της Pokeball plus είναι μόλις τρεις ώρες.

Η δυναμική του Go είναι τιτάνια. Μιλάμε για 650 εκατομμύρια downloads και για άτομα που κυριολεκτικά σκοτώνονταν στους δρόμους για να πιάσουν pokemons. Ένας καραγκιόζης γνωστός μου έχει κάνει αναστροφή στην εθνική Πατρών-Κορίνθου προκειμένου να πιάσει ένα pokemon. Για τέτοια άτομα μιλάμε.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα στάξουν μια 300άρα μόνο και μόνο για αυτά το games.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Ποιό Metroid για Wii U; Τι εννοείς;

Λαθος ονομα εγραψα.😲Για το 3ds ηθελα να πω με το federation forces.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν χρειάζεται φορτιστή το Switch, φορτίζει μόνο του από το οξυγόνο του αέρα.

Δεν υπάρχουν βολικά grips για αυτό που θες. Μόνο grips σιλικόνης που δεν βολεύουν, αλλιώς τα charging grips, αλλά εκεί θα έχεις βάλε-βγάλε.

@Malthador ευχαριστώ για το κόπο σου. Εχεις μηπως τοτε να προτείνεις κατι σε ολοσωμη λύση (αν το εχεις δοκιμασεί και ο ιδιος ακόμα καλυτερα). Στην τελική θα μπαίνω στην διαδικασία βαλε βγάλε αν ειναι να το βαλω στο dock.

Δημοσ.

55 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Sonic Racing από τα screenshots και μόνο μου φαίνεται παντελώς αδιάφορο, μου μοιάζει με κάτι που θα έπρεπε να βγει στο Gamecube στην εποχή του... Ακόμα δεν έχω χονέψει την ιδέα ότι βάζουν χαρακτήρες που τρέχουν γρήγορα να οδηγάνε γρήγορα αμάξια, τι να πω, το Mario Kart έχει κάνει δουλειά...

Το Sonic R είχε λύσει αυτό το θέμα αλλά τα kart ως racing και λόγω του mario kart είναι πιο δημοφιλή.

37 λεπτά πριν, Malthador είπε

Η δυναμική του Go είναι τιτάνια. Μιλάμε για 650 εκατομμύρια downloads και για άτομα που κυριολεκτικά σκοτώνονταν στους δρόμους για να πιάσουν pokemons. Ένας καραγκιόζης γνωστός μου έχει κάνει αναστροφή στην εθνική Πατρών-Κορίνθου προκειμένου να πιάσει ένα pokemon. Για τέτοια άτομα μιλάμε.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα στάξουν μια 300άρα μόνο και μόνο για αυτά το games.

Έπαιζα παλιότερα Pokemon Go και είχα δει και ακούσει διάφορα. Η αλληλοσυνεργασία είναι γενικά ένα χαρακτηριστικό που το έχει αφήσει πίσω η Ν για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο. Πάντως το Mario Kart app που ετοιμάζουν είχαν δηλώσει πως κάπως θα συνεργάζεται με την έκδοση του NSW.

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, ison said:

@Malthador ευχαριστώ για το κόπο σου. Εχεις μηπως τοτε να προτείνεις κατι σε ολοσωμη λύση (αν το εχεις δοκιμασεί και ο ιδιος ακόμα καλυτερα). Στην τελική θα μπαίνω στην διαδικασία βαλε βγάλε αν ειναι να το βαλω στο dock.

Στο είπα σε προηγούμενο ποστ μου, Gripcase. Κάποιοι κάνουν παράπονα, εγώ είμαι υπερευχαριστημένος, μου παίζει άψογα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Να προβώ σε αγορά της κονσόλας η να περιμένω τη νέο κονσόλα... από ότι βλέπω στης φωτογραφίες που λικλοφορουν δεν βλέπω διάφορες εξωτερικά..

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, nikos25k said:

Καλησπέρα! Να προβώ σε αγορά της κονσόλας η να περιμένω τη νέο κονσόλα... από ότι βλέπω στης φωτογραφίες που λικλοφορουν δεν βλέπω διάφορες εξωτερικά..

Ποιές φωτογραφίες, τι λες;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikos25k είπε

Στο παραπάνω ποστ 

Δεν είναι νέο μηχάνημα. Το ίδιο είναι, μόνο για ιαπωνία. Και όχι μην κάνεις καμιά αγορά πριν δεις την Ε3 για να σιγουρευτούμε ότι δεν υπάρχει κάποια νέα έκδοση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...