Mistwalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Τα σοκολατακια σε κουτακι της lacta που εχουν 3.50€ ισως και να εχουν καλυτερη συσκευασια απο αυτο😂
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Από ο,τι κατάλαβα θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 τα μεσάνυχτα σε ώρα Ελλάδας, άντε να δούμε...
christos_75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Εχω μπερδευτει λιγο με τις ωρες και ποτε ειναι το event.......Εαν ειναι σημερα 30/5 στην Ιαπωνια στις 11.30 τοτε θα πρεπει να ειναι 05.30 ωρα Ελλαδος. απο την αλλη εαν ειναι 31/5 στις 07.05 στην Ιαπωνια, μιλαμε για 01.05 31/5 στην Ελλαδα.....
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ναι μπερδεύτηκα, η Ιαπωνία είναι 6 ώρες μπροστά από εμάς. Άρα αν έκει προβληθεί Πέμπτη 31/5 στις 7:00, για εμάς θα είναι Πέμπτη 31/5 στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή αύριο βράδυ. "This episode is due to air at 07:05 JST on Thursday May 31st - that's 23:05 on Wednesday in the UK, 00:05 in Europe, 15:05 on Wednesday Pacific time, and 18:05 Eastern." http://www.nintendolife.com/news/2018/05/japanese_tv_show_oha_suta_to_share_shocking_pokemon_news_on_31st_may Στο μεταξύ, τι στο καλό, πρωινιάτικο 7 η ώρα κάνουν ανακοινώσεις στην Ιαπωνία;! Τι ρωτάω κι εγώ τώρα θα μου πεις...
lele322 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) βγηκε trailer για το καινουριο ποκεμον https://youtu.be/q9xb-DCHXUM Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από lele322 1
Mistwalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο δεν θα ειναι το official core rpg pokemon.Βασικα κανεις δεν ξερει πως να το πει οποτε το ονομαζουμε spin off. Spoiler Αυτο θα ειναι οπως φαινεται το game που ολοι περιμενουμε. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από Mistwalker 2
ison Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Malthador είπε Με έχεις μπερδέψει. Τι ακριβώς θες να κάνεις; Περιέγραψε μας πως χρησιμοποιείς το NSw σου για να σου προτείνουμε λύσεις. @Malthador Το χρησιμοποιω περιπου 60/40 Hand/docked. Απλα οταν το εχω handheld θα ηθελα καποιο εξτρα γκριπ γιατι δεν με βολευει. Εχω δει τις "ολοσωμες" λυσεις αλλα εκει θα πρεπει να βαζω βγαζω για να το dockαρω εκτος αν παω στην Skull (που ακομα και εκει αν εχω καταλαβαει καλα ειναι πολυ οριακή και παρουσιαζει θεματα) ...οποτε κοιτουσα για λυση του στυλ grips για joycons μονο ωστε να μην εχω θεμα στο docking. Εκει εβαλα και το link της orlzy αλλα δεν διαβάζω τα καλύτερα η αληθεια ειναι.
Mistwalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 https://www.gonintendo.com/stories/310089-pokemon-co-shares-more-info-on-let-s-go-pikachu-eevee-core-rpg Ακου εκει δεν θα εχει μαχες με αγρια pokemon.Δηλαδη αυτοι σκεφτηκαν οτι ειναι ωραιο να βρισκεις ενα αγριο pokemon και να του spamaris την pokeball στην κεφαλα μεχρι να το πιασεις.Αλλα οπως ειπαν και οι splatoon devs,η nintendo ξερει καλυτερα απο εμας τι θελουμε,δεν εχει σημασια η γνωμη μας. Σαν το metroid του wii u μου φαινεται,εντελως ακυρο αποτι περιμενε ο κοσμος.Μακαρι να μην το δειξουν καθολου στην Ε3 και να το κρατησουν για το treehouse.Δεν χρειαζεται να χασουμε τζαμπα λεπτα για ενα spin off.Ελπιζω να μην πειραματιστουν και στο smash γιατι δεν βλεπω first party game της προκοπης για φετος.
Έλεος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Πολλοί φίλοι και γνωστοί που παίζουν pokemon go έχουν κατουρήσει τα βρακιά τους πάντως απο το hype! Έχουν λόγο να αγοράσουν την κονσόλα. Και μιλάμε και για άτομα που πριν οποιαδήποτε ανακοίνωση γελάγαν με το ενδεχόμενο. 3
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Mistwalker είπε https://www.gonintendo.com/stories/310089-pokemon-co-shares-more-info-on-let-s-go-pikachu-eevee-core-rpg Ακου εκει δεν θα εχει μαχες με αγρια pokemon.Δηλαδη αυτοι σκεφτηκαν οτι ειναι ωραιο να βρισκεις ενα αγριο pokemon και να του spamaris την pokeball στην κεφαλα μεχρι να το πιασεις.Αλλα οπως ειπαν και οι splatoon devs,η nintendo ξερει καλυτερα απο εμας τι θελουμε,δεν εχει σημασια η γνωμη μας. Σαν το metroid του wii u μου φαινεται,εντελως ακυρο αποτι περιμενε ο κοσμος.Μακαρι να μην το δειξουν καθολου στην Ε3 και να το κρατησουν για το treehouse.Δεν χρειαζεται να χασουμε τζαμπα λεπτα για ενα spin off.Ελπιζω να μην πειραματιστουν και στο smash γιατι δεν βλεπω first party game της προκοπης για φετος. Μια χαρά είναι τα spin-off, άπειρα παραδείγματα που spin-off έχουν γίνει το ίδιο μεγάλα ή μεγαλύτερα από τις βασικές σειρές που ξεκίνησαν. Εκτός αυτού δεν ξέρουμε καν αν είναι spin-off. Παίζει πάρα πολύ να είναι το επόμενο βασικό Pokemon. Ετσι και αλλιώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για το παιχνίδι μέχρι τώρα, μπορεί απλά να μας έδειξαν τα νέα στοιχεία του στο trailer. Το ότι το νέο παιχνίδι θα είχε κάποια σχέση με το Pokemon go ήταν δεδομένο. Ακριβώς όπως θεωρώ δεδομένο ότι και το επερχόμενο Fire Emblem, Mario Kart και άλλα θα έχουν κάποιου είδους σύνδεση με τις mobile εκδόσεις των παιχνιδιών αυτών.
vag.patrick Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 για πολλους το wild pokemon fight ειναι must. Βεβαια δεν εχει ξεκαθαριστει το πως θα κανουν lvl up τα ποκεμον..?? (μαχες μονο με trainers?? η καμια αλλη παπαριτσα pokemon train τυπου..) . Εγω θα μεινω στο κομματι (και ελπιζω να βγω αληθινος γιατι gamefreak ειναι αυτη) οτι αφου θα αφησει το switch κοντα 2μιση χρονια χωρις "δικο του" Pokemon , τοτε ετοιμαζουν κατι καλο... Εγω το μονο παραπονο που εχω γενικα με τον τιτλο ειναι η ελλειψη λεπτομερειας στις μαχες (δε ξερω αν με πιανετε,.. ) , το θελω λιγο πιο ζωντανο το θεμα λιγο πιο active . Ας ειναι tactic το combat αλλα η διαδιακασια επιθεσης να γινεται σε πραγματικο χρονο full frame και οχι οπως ειναι ακομα...... Καλυτερα δε μπορω να το εξηγησω... Για το Pokemon quest _________________________________________________ no comment____
paparovic Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μπορεί να άργησα κάπως αλλά αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο Skyrim. Έχω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά ως προς το handheld κομμάτι τουλάχιστον (παίζω αποκλειστικά σε handheld). Το frame rate είναι σταθερότατο, τα γραφικά φαίνονται πεντακάθαρα και sharp παρά το dynamic resolution που αναφέρθηκε στο digital foundry (ίσως διορθώθηκε τελικά με patch) και τα μενού είναι σωστά προσαρμοσμένα στην οθόνη του Switch. Επίσης φένεται να υπάρχει τουλάχιστον 2xMSAA μιας και τα jaggies είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Γενικά είναι ένα άψογο port ενός παιχνιδιού με τεράστιο κόσμο. Έχω κλείσει ήδη ένα 10ωρο το ΣΚ και δηλώνω ενθουσιασμένος! Θα ήθελα πολύ και ένα port του Fallout με αυτή την ποιότητα! Ήμουν on the fence για να το πάρω, με έπεισες.
mansa2k Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Και τα δύο παιχνίδια που ανακοίνωσε η Pokemon Company είναι για να αυξήσουν την δυναμική του παιχνιδιού. Το Quest έχει γραφικά σε στυλ minecraft, εύκολο χειρισμό μέσω της οθόνης αφής, free to play, smartphone/nintendo switch, κτλ. Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορείς να ελέγξεις τον κέρσορα όταν μέσω gyro πέρα των αναλογικών όταν το παιχνίδι εκτελείται σε TV mode. Οι δύο εκδόσεις Let's Go έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την στιγμή που υπάρχει συνδεσιμότητα με το Pokemon Go το οποίο έχει εκατοντάδες εκατομμύρια λήψεις. Το όλο στοίχημα θα είναι το επίπεδο αλληλοσυνεργασίας. Η διάρκεια της Pokeball plus είναι μόλις τρεις ώρες. Το επόμενο main series παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2019 και θα βασίζεται στο στυλ των X and Y and Sun and Moon. Πέρα από τα pokemon κυκλοφόρησαν έχτρα πληροφορίες για τα διάφορα παιχνίδια. Γενικώς σήμερα θυμήθηκαν να "σπάσουν" την ξηρασία του τελευταίου διαστήματος. 1
D.Luffy Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, paparovic είπε Ήμουν on the fence για να το πάρω, με έπεισες. Καλό παιχνίδι. Δοκίμασε (φυσικά) και το Breath of the Wild μετά το Skyrim εφόσον σου αρέσουν τα open world rpg. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις