Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Γενικά είναι ένα άψογο port ενός παιχνιδιού με τεράστιο κόσμο. Έχω κλείσει ήδη ένα 10ωρο το ΣΚ και δηλώνω ενθουσιασμένος! Θα ήθελα πολύ και ένα port του Fallout με αυτή την ποιότητα!

Ακριβώς όπως το είπα και εγώ. Το Skyrim ούτε ζωγραφιστό δεν θέλω να το βλέπω αλλά στη φορητή του μορφή αποκτά άλλο "βάρος". Ακόμα και εγώ που το απεχθάνομαι ίσως του δώσω την προσοχή μου όταν με το καλό έρθει η κονσόλα στα χέρια μου. Για το Fallout που λες έχουν ακουστεί διάφορες φήμες περί κάποιας έκδοσης του στο Switch. Η λογική λέει για το Fallout 4 αλλά η προσωπική μου προσδοκία είναι το New Vegas. Θα κάνει και τέλειο ντουέτο με το Wasteland 2. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε

Πόσες ώρες βγάζει η μπαταρία, με ένα παιχνίδι τύπου skyrim. Αυτό το παιχνίδι είναι ο σημαντικότερος λόγος για να πάρω switch. 

Θα έλεγα περίπου 3-4 ώρες. Δεν θα σου πρότεινα να πάρεις Switch όμως για παιχνίδια τύπου Skyrim καθώς δεν είναι βέβαια η υποστήριξη τους. Δες καλύτερα αν σε ενδιαφέρει τι βγάζει η Nintendo.

Ας μη ξεχνάμε ότι το Skyrim είναι παλαιότερης γενιάς παιχνίδι και γι αυτό ήταν δυνατή η μεταφορά του χωρίς μεγάλες εκπτώσεις σε ποιότητα. Σίγουρα μπορεί να γίνει και με το Fallout 3 αλλά από κει και πέρα για καινούργιους τίτλους (πχ Fallout 4 ή το επόμενο Elder Scrolls) λογικά θα βλέπαμε μεγάλα downgrades.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, ison said:

@D.Luffy παρε κερια και ξεκινα προσευχη https://powerup-gaming.com/2018/05/17/nintendo-e3-fallout-fortnite-leak/

@Mazinga αν εχω καταλαβει καλα τι λες αυτο δεν δουλευει σε portable mode μονο ως ξεχωριστα χειρηστηρια.

Τι εγινε ρε παιδια ο μοναδικός που παίζει Portable και εχει κράμπες ειμαι ...κανας χριστιανός με δοκιμασμένη λυση (εστω και θηκη τι να πω :P)

Με έχεις μπερδέψει. Τι ακριβώς θες να κάνεις; Περιέγραψε μας πως χρησιμοποιείς το NSw σου για να σου προτείνουμε λύσεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ison είπε

@D.Luffy παρε κερια και ξεκινα προσευχη https://powerup-gaming.com/2018/05/17/nintendo-e3-fallout-fortnite-leak/

@Mazinga αν εχω καταλαβει καλα τι λες αυτο δεν δουλευει σε portable mode μονο ως ξεχωριστα χειρηστηρια.

Τι εγινε ρε παιδια ο μοναδικός που παίζει Portable και εχει κράμπες ειμαι ...κανας χριστιανός με δοκιμασμένη λυση (εστω και θηκη τι να πω :P)

+ αλλη μια ψηφος για το gripcase,  μια viable εναλλακτικη σε περιπτωση που μπορεις να περιμενεις  2-3 μηνες και δεν χρειαζεσαι  θηκη ειναι αυτη εδω στα 18$

https://www.indiegogo.com/projects/the-ultimate-gaming-grip-for-the-nintendo-switch-computers#/

orzly το  ξεχνας, προσωπικα δεν με βολεψε καθολου σε συγκριση με τα trigger grip των αυστραλων, εχει πραμα  να πιανει το χερι σου  ρε παιδι μου  :P  

btw εστειλα και support τικετ στην cd media χθες γι αυτο το θεματακι, 2η φορα που μου "δανειζονται" το αριστερο joycon 😕 

https://drive.google.com/open?id=12e6Ljg8O-zilW6dGBmoV_pSzVmTm5c58

Δημοσ.
4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Οι μπαταρίες αυτές είναι επαναφορτιζόμενες;

Οχι κλασσικές ΑΑ παίρνει! Αλλά όπως είπαμε αξίζει μόνο για όσους παίζουν με τα joycon ελεύθερα στα χέρια (τύπου ARMS ή SMO δηλαδή)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Και η Bethesda μόλις τώρα έβγαλε στο Fallout κανάλι της "brace yourselves, it is coming"....τι εννοεί ο ποιητής; 

Φημες λεγανε για ενα remaster να ερθει στο switch.3 επιλογες βλεπω.Μονο το remaster,μονο new game ή remaster και new game θα ανακοινωθουν στην Ε3😜

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Και η Bethesda μόλις τώρα έβγαλε στο Fallout κανάλι της "brace yourselves, it is coming"....τι εννοεί ο ποιητής; 

για καινούργιο fallout απίθανο. Μάλλον θα δούμε κάτι για switch. Για να δούμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.  Καινούριος στην παρέα και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Για το Nintendo switch και το fifa 18 θα υπαρξει update με το παγκόσμιο Κύπελλο; ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mpeltsos23 είπε

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.  Καινούριος στην παρέα και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Για το Nintendo switch και το fifa 18 θα υπαρξει update με το παγκόσμιο Κύπελλο; ευχαριστώ προκαταβολικά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιπου στις 18 ωρες εμειναν για το pokemon🕖

Αν και μου φανηκε οτι το προγραμμα γραφει σε μια ωρα οτι δειχνει κατι με pokemon

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

για καινούργιο fallout απίθανο. Μάλλον θα δούμε κάτι για switch. Για να δούμε.

Γιατι απιθανο? Εγω παλι πιστευω οτι ειναι πολυ πιθανο να δουμε Fallout 5 σε PS4 και X1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...