ison Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Καλησπερα στην παρέα. Καμια προταση για joycon grip ? Θελω να παιζω portable αλλα με πιανουν κράμπες. Ειδα κατι θηκες της orlzy αλλα δεν θελω το βγαλε βαλε για το dock. Εχει κανεις καμια προταση?
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 @ison, αφού θες να dockάρει κιόλας με τη θήκη είναι μονόδρομος η επιλογή: Gripcase. 1
ison Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Malthador είπε @ison, αφού θες να dockάρει κιόλας με τη θήκη είναι μονόδρομος η επιλογή: Gripcase. @MalthadorΔεν εξηγησα σωστα φιλε μου. Ηθελα καποια προταση μονο για τα joy cons οχι για ολο το switch αλα gripcase. πχ https://www.amazon.co.uk/Orzly-FlexiCase-4-Pack-Switch-Joy-Cons-2x-PINK-GREEN-FlexiCases-Nintendo-JoyCons/dp/B074M7YKVV/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1527577540&sr=8-14&keywords=ORZLY® Κατι τετοιο βλεπω απλα ψαχνω γνωμες αν υπάρχει κατι διαφορετικό ή αν κανουν δουλεια αυτα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από ison
Mazinga Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, ison είπε @MalthadorΔεν εξηγησα σωστα φιλε μου. Ηθελα καποια προταση μονο για τα joy cons οχι για ολο το switch αλα gripcase. πχ https://www.amazon.co.uk/Orzly-FlexiCase-4-Pack-Switch-Joy-Cons-2x-PINK-GREEN-FlexiCases-Nintendo-JoyCons/dp/B074M7YKVV/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1527577540&sr=8-14&keywords=ORZLY® Κατι τετοιο βλεπω απλα ψαχνω γνωμες αν υπάρχει κατι διαφορετικό ή αν κανουν δουλεια αυτα. γιατι δεν παιρνεις το εξαρτημα εξτρα μπαταριας για το καθε χειριστηριο, που τα παχαινει στην λαβη του χεριου, και τα κανει πιο ξεκουραστα, με επιπλεον μπαταρια κ'ολας.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 52 minutes ago, ison said: @MalthadorΔεν εξηγησα σωστα φιλε μου. Ηθελα καποια προταση μονο για τα joy cons οχι για ολο το switch αλα gripcase. πχ https://www.amazon.co.uk/Orzly-FlexiCase-4-Pack-Switch-Joy-Cons-2x-PINK-GREEN-FlexiCases-Nintendo-JoyCons/dp/B074M7YKVV/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1527577540&sr=8-14&keywords=ORZLY® Κατι τετοιο βλεπω απλα ψαχνω γνωμες αν υπάρχει κατι διαφορετικό ή αν κανουν δουλεια αυτα. Α οκ, δεν κάνουν δουλειά αυτά, τουλάχιστον εμένα δεν με βολεύουν καθόλου. Αυτό που λέει ο Mazinga δες, τα παπαράκια με τις μπαταρίες, αλλά θα είναι αρκετά ακριβότερα από τις σιλικόνες.
bad_freddy Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Mazinga είπε γιατι δεν παιρνεις το εξαρτημα εξτρα μπαταριας για το καθε χειριστηριο, που τα παχαινει στην λαβη του χεριου, και τα κανει πιο ξεκουραστα, με επιπλεον μπαταρια κ'ολας. 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Α οκ, δεν κάνουν δουλειά αυτά, τουλάχιστον εμένα δεν με βολεύουν καθόλου. Αυτό που λέει ο Mazinga δες, τα παπαράκια με τις μπαταρίες, αλλά θα είναι αρκετά ακριβότερα από τις σιλικόνες. Άσχετο, αλλά μπήκα να τα δώ και φαίνεται να έχει και τα grips σε προσφορά ο Κωτσόβολος στα 29,90 αντί 44,90 και σε πλήρη απόθεμα! Εχω κι εγώ θέμα με τις κράμπες αλλά ενω αρχικά φαίνεται τα grips να είναι αυτό που θέλω, δυστυχώς διαβάζω οτι δεν κουμπώνουν στην κονσόλα με αυτά, απ ότι κατάλαβα, κι εγω το πρόβλημα το εχω σε handheld mode...
orck Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Έλα τι θα γίνει επιτέλους, θα πάμε διακοπές φέτος η θα πάρουμε κοκοψινια (όλα φυσικά) για το switch; Φοβάμαι να μπω στις σελίδες των καταστημάτων. 2
mansa2k Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Θα έχουμε νέα αυτήν την εβδομάδα τελικά: Japanese TV show teases Pokemon news that will ‘shock the world’ on May 31 Good god, we have nearly a half dozen embargoes lifting tomorrow for some reason. Gonna be a content-filled day! 3
dekulinkgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, mansa2k είπε Θα έχουμε νέα αυτήν την εβδομάδα τελικά: Good god, we have nearly a half dozen embargoes lifting tomorrow for some reason. Gonna be a content-filled day! Λογικα ειναι mario tennis,splatoon 2 expansion και megaman 11.Αμα διαβασετε το tweet καποιος εχει γραψει αυτα και του λεει οτι πετυχες 3.Αρα αλλα 3 αναμενουμε.Λογικα θα ειναι τιποτα dark souls remastered και ελπιζω hollow knight!!!!!!!!! 1
parlapipas25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, bad_freddy είπε Άσχετο, αλλά μπήκα να τα δώ και φαίνεται να έχει και τα grips σε προσφορά ο Κωτσόβολος στα 29,90 αντί 44,90 και σε πλήρη απόθεμα! Εχω κι εγώ θέμα με τις κράμπες αλλά ενω αρχικά φαίνεται τα grips να είναι αυτό που θέλω, δυστυχώς διαβάζω οτι δεν κουμπώνουν στην κονσόλα με αυτά, απ ότι κατάλαβα, κι εγω το πρόβλημα το εχω σε handheld mode... Οι μπαταρίες αυτές είναι επαναφορτιζόμενες;
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να άργησα κάπως αλλά αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο Skyrim. Έχω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά ως προς το handheld κομμάτι τουλάχιστον (παίζω αποκλειστικά σε handheld). Το frame rate είναι σταθερότατο, τα γραφικά φαίνονται πεντακάθαρα και sharp παρά το dynamic resolution που αναφέρθηκε στο digital foundry (ίσως διορθώθηκε τελικά με patch) και τα μενού είναι σωστά προσαρμοσμένα στην οθόνη του Switch. Επίσης φένεται να υπάρχει τουλάχιστον 2xMSAA μιας και τα jaggies είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Γενικά είναι ένα άψογο port ενός παιχνιδιού με τεράστιο κόσμο. Έχω κλείσει ήδη ένα 10ωρο το ΣΚ και δηλώνω ενθουσιασμένος! Θα ήθελα πολύ και ένα port του Fallout με αυτή την ποιότητα! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από D.Luffy 4
ison Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μπορεί να άργησα κάπως αλλά αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο Skyrim. Έχω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά ως προς το handheld κομμάτι τουλάχιστον (παίζω αποκλειστικά σε handheld). Το frame rate είναι σταθερότατο, τα γραφικά φαίνονται πεντακάθαρα και sharp παρά το dynamic resolution που αναφέρθηκε στο digital foundry (ίσως διορθώθηκε τελικά με patch) και τα μενού είναι σωστά προσαρμοσμένα στην οθόνη του Switch. Επίσης φένεται να υπάρχει τουλάχιστον 2xMSAA μιας και τα jaggies είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Γενικά είναι ένα άψογο port ενός παιχνιδιού με τεράστιο κόσμο. Έχω κλείσει ήδη ένα 10ωρο το ΣΚ και δηλώνω ενθουσιασμένος! Θα ήθελα πολύ και ένα port του Fallout με αυτή την ποιότητα! @D.Luffy παρε κερια και ξεκινα προσευχη https://powerup-gaming.com/2018/05/17/nintendo-e3-fallout-fortnite-leak/ 3 ώρες πριν, Mazinga είπε γιατι δεν παιρνεις το εξαρτημα εξτρα μπαταριας για το καθε χειριστηριο, που τα παχαινει στην λαβη του χεριου, και τα κανει πιο ξεκουραστα, με επιπλεον μπαταρια κ'ολας. @Mazinga αν εχω καταλαβει καλα τι λες αυτο δεν δουλευει σε portable mode μονο ως ξεχωριστα χειρηστηρια. Τι εγινε ρε παιδια ο μοναδικός που παίζει Portable και εχει κράμπες ειμαι ...κανας χριστιανός με δοκιμασμένη λυση (εστω και θηκη τι να πω :P) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από ison 1
james9tito Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Εγω παιζω μονο portable και δεν εχω προβλημα αλλα οκ μεχρι 3ωρο εχω χτυπησει οχι παραπανω.
Eranor Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 To ίδιο και εγώ πήγα και πήρα μια θήκη με βοηθητικά χερούλια απο πίσω και όλα καλά. Δεν έχω παίξει ποτέ πάμω απο 3 ώρες σε handhelded mode, δε νομίζω να γίνεται καν.
guy_threepwood Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 hour ago, D.Luffy said: Μπορεί να άργησα κάπως αλλά αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο Skyrim. Έχω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά ως προς το handheld κομμάτι τουλάχιστον (παίζω αποκλειστικά σε handheld). Το frame rate είναι σταθερότατο, τα γραφικά φαίνονται πεντακάθαρα και sharp παρά το dynamic resolution που αναφέρθηκε στο digital foundry (ίσως διορθώθηκε τελικά με patch) και τα μενού είναι σωστά προσαρμοσμένα στην οθόνη του Switch. Επίσης φένεται να υπάρχει τουλάχιστον 2xMSAA μιας και τα jaggies είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Γενικά είναι ένα άψογο port ενός παιχνιδιού με τεράστιο κόσμο. Έχω κλείσει ήδη ένα 10ωρο το ΣΚ και δηλώνω ενθουσιασμένος! Θα ήθελα πολύ και ένα port του Fallout με αυτή την ποιότητα! Πόσες ώρες βγάζει η μπαταρία, με ένα παιχνίδι τύπου skyrim. Αυτό το παιχνίδι είναι ο σημαντικότερος λόγος για να πάρω switch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις