Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Εμένα μου πήραν κανονικά την παραγγελία και είδα έφυγε χθες το μεσημέρι από το κατάστημα της Καρδίτσας. Βέβαια έκανα την παραγγελία αργά το βράδυ λίγο μετά που το ανέφερε ο Denghinsea.

Φαντάζομαι καμιά δεκαριά κομμάτια ξεστόκαραν και κράτησαν προτεραιότητα παραγγελιών. Ουτε οι αγγελιάδες δε φαίνεται να πρόλαβαν...! :P

Ακομη ειναι νωρις για τους αγγελιαδες, λιγο υπομονη θελει... :)
Περιμενω να τελειωσουν τα σχολεια για να τα παρουσιασω στα παιδια σαν επιβραβευση (και καλα για να μην φαω καμια παντοφλα, οι παντρεμενοι καταλαβαινουν), πως κρατιεμαι να μην τα ανοιξω μονος μου πιο νωρις...

Επεξ/σία από orck
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, orck είπε

Ακομη ειναι νωρις για τους αγγελιαδες, λιγο υπομονη θελει... :)
Περιμενω να τελειωσουν τα σχολεια για να τα παρουσιασω στα παιδια σαν επιβραβευση (και καλα για να μην φαω καμια παντοφλα, οι παντρεμενοι καταλαβαινουν), πως κρατιεμαι να μην τα ανοιξω μονος μου πιο νωρις...

Tετοια παντοφλα λες;

il_340x270.1041906556_gqvc.jpg

https://www.etsy.com/market/zelda_shoes

zelda.jpg

παρε και εσυ ομως μια επιβραβευση για την κρεβατοκαμαρα...

0c0bdb591ae9c6cc23f48e577d6a8b49.jpg

Επεξ/σία από Mazinga
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, orck said:

Αυτα καλυτερα (για λογους νοσταλγιας).

ΥΓ Πανακριβα, καπου 25ευρω, το εψαξα

MARIO_BROS-RUBY_RED-1_480x480.jpg

Καλύτερα αυτά:

101207220003-29-790x540.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, orck είπε

Αυτα καλυτερα (για λογους νοσταλγιας).

ΥΓ Πανακριβα, καπου 25ευρω, το εψαξα

MARIO_BROS-RUBY_RED-1_480x480.jpg

Πανάκριβα ναι αλλα η μάρκα είναι φοβερή με νορμάλ χρήση έχω ενα ζευγάρι απο αυτην την μάρκα απο το 2006....

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Καλύτερα αυτά:

101207220003-29-790x540.jpg

Καιρός να πάρω καινούργια... τα τσίμπησα δεν ήξερα ότι υπήρχαν :)

(sorry για το off topic)

• Like 5
Δημοσ.

Επιασα το pro controller χθες σε ενα γνωστο.

Φανταστικο , νομιζω ειναι οτι καλυτερο σε controller τουλαχιστον για μενα.

Η τιμη τσουχτερη αλλα ειναι τοσο καλο που με δελεαζει ακομα και μενα.

Οσοι ομως παιζεται περισσοτερα παιχνιδια απο μενα πιστευω αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις βγήκα απο Κοτσοβολο στα River west Αιγαλεου ( εχω έρθει Ελλάδα για μια βδομάδα) και ειχε Switch pro controller Splatoon edition στα 51.5€, μεχρι εξαντλησεως αποθεμάτων! Τσιμπησα ενα και εχει μεινει αλλο ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Οποιος προλαβει λοιπον 😛

• Thanks 2
Δημοσ.

Ξηρασια επεσε μεχρι και στις φημες.Εκτος απο το pokemon direct  που ισως γινει αυτη τη βδομαδα γιατι τελιωνει και ο Μαιος δεν υπαρχει τιποτα αλλο.Μεχρι και οι youtubers δεν ξερουν τι θεμα να δειξουν στα βιντεο και οτι μπουρδα γραψει ο καθενας προσπαθουν να το κανουν ειδηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Διαβασα πως η nintendo ανεβαζει private video οποτε ισως κατι σκασει αυτη τη βδομαδα.

Οι εταιρίες πάντα κάνουν πρώτα upload τα βίντεο σε private για να τα έχουν έτοιμα να τα κάνουν δημόσια τη στιγμή που θέλουν, δε νομίζω ότι λέει κάτι αυτό. Υπομονή 14 ημέρες έμειναν!

Σε επίσημα νέα η Nintendo είπε πως η undocked έκδοση τελικά δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας, φαντάζομαι γιατί προς το παρόν πειραματίζονται να δουν αν θα έχει απήχηση κάτι τέτοιο. Σαν την crapcom ένα πράμα που θέλει να δει αν είναι καλή ιδέα για φράγκα ενοικιαζόμενα στριμαριστά παιχνίδια on the go...

Ένα καλό νέο είναι ότι δειλά-δειλά εμφανίζονται όλο και περισσότερες μειωμένες τιμές για την κονσόλα, ακόμα και Ελλάδα το είδαμε αυτό. Μου φαίνεται ότι είμαστε κοντά και σε κάποιο επίσημο price-drop μετά από ένα χρόνο και κάτι από το λανσάρισμα. Όχι παράλογο αν αναλογιστούμε και τη λίγο μουδιασμένη τελευταία περίοδο.

ΥΓ. Έβαλαν ξανά στον Κώτσο το Arms στα 30, δυστυχώς υπάρχει μόνο Χαλκίδα, Πάτρα, Καλαμάτα χωρίς δυνατότητα παραγγελίας. Δεν με θέλει αυτό το παιχνίδι, έχασα την παλιά προσφορά και τώρα είναι κομμάτι μακριά...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

ΥΓ. Έβαλαν ξανά στον Κώτσο το Arms στα 30, δυστυχώς υπάρχει μόνο Χαλκίδα, Πάτρα, Καλαμάτα χωρίς δυνατότητα παραγγελίας. Δεν με θέλει αυτό το παιχνίδι, έχασα την παλιά προσφορά και τώρα είναι κομμάτι μακριά...

Πάρε στο τηλέφωνο που γράφει στο σάιτ και κάνε τηλεφωνική παραγγελία. Έγώ έτσι έκανά με το Xenoblade που δε γινόταν αποστολή στο χώρο από το σάιτ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Deghinsea είπε

Πάρε στο τηλέφωνο που γράφει στο σάιτ και κάνε τηλεφωνική παραγγελία. Έγώ έτσι έκανά με το Xenoblade που δε γινόταν αποστολή στο χώρο από το σάιτ.

Η εάν στο παίξουν βαρια πεπόνια στο τηλέφωνο πήγαινε σε ένα καταστημα.

Βλέπουν άλλα πράγματα στο κατάστημα και άλλα στο eshop.

Επεξ/σία από orck
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια ο στοχος σε καθε τετοιες προσφορες ειναι να σε κανουν να πατησεις ποδι εντός καταστηματος. Παντου βρισκεις προσφορες αλλα ΠΡΕΠΕΙ να πασ και να ρωτας. Σε public, κωτσο, πλαισιο, κ.α. πολυ συχνα υπαρχει πραμα σε εκπτωση που βρισκεται μεσα στην αποθηκη,   το αγνοουν και οι πωλητες και το βλεπουν μονον εαν ψαξουν επι τουτου την βαση δεδομενων το ΣΑΠ τους. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...