Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Να ρωτήσω κάτι χαζό  μας. Άφησαν να κατεβάσουμε το ντεμο με το Μάριο τένις  και δεν μας αφήνουμε να παίξουμε  ούτε μόνοι μας ούτε καν προπόνηση;; 

Μια σελίδα πίσω και το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα:

4 ώρες πριν, Mistwalker είπε

1-3 Ιουνιου ειναι δοκιμαστικο για το online.

Κυμαίνεται στην ίδια "λογική" των αντίστοιχων του Splatoon 2 (Global Testfire) και ARMS (Global Testpunch). Γενικώς η Ν θέλει να σπρώξει το online λόγω της επερχόμενης συνδρομητικής υπηρεσίας αλλά παράλληλα μπορεί να υπάρχουν βλέψεις για ενίσχυση του Mario Tennis με διοργανώσεις διαφόρων τουρνουά τύπου e-sports.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα το Bloodstained Curse of the Moon .Οσοι ειναι fan των παιχνιδιων του castlevania στο nes πρεπει οπωσδηποτε να του ριξετε μια ματια.Εχω παιξει βεβαια ελαχιστα.Και απ'οτι διαβασα ειναι σχετικα μικρο σε διαρκεια.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.gonintendo.com/stories/309861-splatoon-2-facing-an-influx-of-cheaters

Οπως ειχα πει χρειαζεται το συστημα της Epic.Στο online κομματι μπορει να βρεθει ποιος παιζει με hack.Του κανουν μηνυση και αντε να βγαλει ακρη μετα.Για το splatoon 1 και mario kart 8  εκαναν παρα πολλα παραπονα για hackers αλλα δεν πιστευω οτι καταφερε να κανει κατι η nintendo.Στο switch πρεπει να βρουνε λυση τωρα που ας πουμε ειναι νωρις ακομα αν δεν θελουν να εχουν ακομα ενα λογο για να πατωσει η online συνδρομη και τα παιχνιδια που θα εχουν online περιεχομενο.

Δημοσ.

Ένα ακόμα βράδυ  που έλιωσα στο nintendo στο ταμπλετ με απαυτωσαν λίγο στο φιφα αλλά δεν πειράζει χα χα .  Σκέφτομαι να το ρισκαρω να πάρω ένα καλό powerbank που είδα στο σκρουτζ ελπίζω Ναμη μου μείνει κούτσουρο αν κ δεν μ φαίνεται λογικό.  Το rayman θέλω να πάρω αν το βρω καμιά προσφορά. Γιατί έχω στο psvita  αλλά θέλω να το πάρω στο switch.  Μακάρι να έβγαζαν κάνα πολεμικό στυλ call of duty. Πιστεύω τον Mario bros  θα βγάλουν επανέκδοση απτό wiu κ καααααποια στιγμή θα βγάλουν κ καινούργιο. Α ρε γαμωτο μακάρι να δώσουν ελευθερία στο switch για πλοήγηση και Netflix  απλά για ένα ακόμα κερασάκι 

Δημοσ.

Πφφφφφφ με πήραν απο Κωτσόβολο( κοιμόμουν καο δεν γκρινιαξα) οτι ταχα μου ο προμηθευτής δε μπορεί να δώσει το σπλατουν σε τέτοια τιμή και να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου. Κοινος τελείωσαν τα κομμάτια και μάλλον γραψαν στα τέτοια τους τις online παραγγελίες

• Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, retard20 said:

Πφφφφφφ με πήραν απο Κωτσόβολο( κοιμόμουν καο δεν γκρινιαξα) οτι ταχα μου ο προμηθευτής δε μπορεί να δώσει το σπλατουν σε τέτοια τιμή και να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου. Κοινος τελείωσαν τα κομμάτια και μάλλον γραψαν στα τέτοια τους τις online παραγγελίες

Να το ξέρετε γενικότερα, κατά κανόνα αυτές οι προσφορές του Κωτσόβολου είναι για τα κομμάτια που υπάρχουν διαθέσιμα ανά κατάστημα ή για παραγγελία εντός του καταστήματος. Συνήθως ρίχνει άκυρα στις online παραγγελίες όταν μιλάμε για τέτοιες προσφορές.

7 hours ago, Tresorikos said:

Ένα ακόμα βράδυ  που έλιωσα στο nintendo στο ταμπλετ με απαυτωσαν λίγο στο φιφα αλλά δεν πειράζει χα χα .  Σκέφτομαι να το ρισκαρω να πάρω ένα καλό powerbank που είδα στο σκρουτζ ελπίζω Ναμη μου μείνει κούτσουρο αν κ δεν μ φαίνεται λογικό.  Το rayman θέλω να πάρω αν το βρω καμιά προσφορά. Γιατί έχω στο psvita  αλλά θέλω να το πάρω στο switch.  Μακάρι να έβγαζαν κάνα πολεμικό στυλ call of duty. Πιστεύω τον Mario bros  θα βγάλουν επανέκδοση απτό wiu κ καααααποια στιγμή θα βγάλουν κ καινούργιο. Α ρε γαμωτο μακάρι να δώσουν ελευθερία στο switch για πλοήγηση και Netflix  απλά για ένα ακόμα κερασάκι 

Ρε αρχηγέ, βάλε μία το παπαράκι της 8bitdo στο USB μέσα στο dock να μου πεις αν χωράει μαζί με τα άλλα καλώδια.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, retard20 είπε

Μαυρισε τον στο Σκρουτ, και πες μα την δικαιολογια θα πουν για να μην ανεβασουν την κριτικη.

Δημοσ.
3 hours ago, retard20 said:

και σε εμένα το ίδιο είπαν σήμερα το πρωι. 

Έλεος οι τύποι

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Να το ξέρετε γενικότερα, κατά κανόνα αυτές οι προσφορές του Κωτσόβολου είναι για τα κομμάτια που υπάρχουν διαθέσιμα ανά κατάστημα ή για παραγγελία εντός του καταστήματος. Συνήθως ρίχνει άκυρα στις online παραγγελίες όταν μιλάμε για τέτοιες προσφορές.

Ρε αρχηγέ, βάλε μία το παπαράκι της 8bitdo στο USB μέσα στο dock να μου πεις αν χωράει μαζί με τα άλλα καλώδια.

Μόλις το έβαλα με δυσκόλεψε λίγο για να χωρέσει αλλά μπήκε  το usb λίγο στραβά αλλά αναβοσβήνε το λαμπάκι  αλλά δεν σύνδεσα το χειρηστηριο και το hdmi έπαιξε στην τηλεόραση  

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μόλις το έβαλα με δυσκόλεψε λίγο για να χωρέσει αλλά μπήκε  το usb λίγο στραβά αλλά αναβοσβήνε το λαμπάκι  αλλά δεν σύνδεσα το χειρηστηριο και το hdmi έπαιξε στην τηλεόραση  

Ειναι μονο για ασυρματα controller ή το ειχα διαβασει λαθος και παιρνει και με  καλωδιο;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, retard20 είπε

Και σε μένα το ίδιο! Αρνητική στο Σκρουτζ δωράκι..

• Sad 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έκανα την παραγγελία τηλεφωνικά και υποτίθεται είναι στα χέρια της μεταφορικής. Άντε να δούμε.

Δημοσ.

Εμένα μου πήραν κανονικά την παραγγελία και είδα έφυγε χθες το μεσημέρι από το κατάστημα της Καρδίτσας. Βέβαια έκανα την παραγγελία αργά το βράδυ λίγο μετά που το ανέφερε ο Denghinsea.

Φαντάζομαι καμιά δεκαριά κομμάτια ξεστόκαραν και κράτησαν προτεραιότητα παραγγελιών. Ουτε οι αγγελιάδες δε φαίνεται να πρόλαβαν...! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...