james9tito Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, Malthador είπε Zelda χωρίς motion controls; Αλήθεια τώρα; Εδώ κλαίμε που δεν βάζουν και στα PS4 exclusives υποστήριξη για γυροσκόπιο κι εσύ το πετάς κυνικά σαν σκουπιδάκι. 😪 Οκ , enlighten me. Δεν το λεω ειρωνικα , δειξε μου ενα βιντεο ή εξηγησε μου πως αλλάζει το gameplay με τα motion controls γιατι δεν μπορω να πω οτι το κατεχω ή εχω ασχοληθει ποτε.
Nix_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Στον Κωτσοβολο έβγαλαν (πάλι) το L.A. Noire στα 29.90€. Όποιος δεν πρόλαβε παλιότερα, είναι ευκαιρία να το πάρει τώρα.
dakangr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Οκ , enlighten me. Δεν το λεω ειρωνικα , δειξε μου ενα βιντεο ή εξηγησε μου πως αλλάζει το gameplay με τα motion controls γιατι δεν μπορω να πω οτι το κατεχω ή εχω ασχοληθει ποτε. Αν ξεκινησεις να σημαδευεις το τοξο με το γυροσκοπιο, δεν εχει επιστροφη, ειναι απιστευτα βολικο. Σε σημειο, που οπως λεει και ο συναδελφος, σε καποια παιχνιδια του ps4, ενστικτωδως, γυρνας το χειριστηριο, για να διαπιστωσεις μετα λυπης οτι δεν δουλευει... 4
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 8 minutes ago, james9tito said: Οκ , enlighten me. Δεν το λεω ειρωνικα , δειξε μου ενα βιντεο ή εξηγησε μου πως αλλάζει το gameplay με τα motion controls γιατι δεν μπορω να πω οτι το κατεχω ή εχω ασχοληθει ποτε. Είναι πολύ πιο εύκολο να σημαδεύεις κουνώντας το gamepad πάρα με το δεξί αναλογικό. 1
james9tito Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Οποτε ειναι θεμα συνηθειας γιατι ερχομενος απο ps4 δεν μου ελειψε αυτο το χαρακτηριστικο.
dekulinkgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ναι ειναι θεμα συνηθειας.Απλως αμα δοκιμασεις και συνηθισεις με το γυροσκοπιο τοτε θα απορεις για ποιο λογο δεν το βαζουν ολοι σαν επιλογη. π.χ στο god of war που επαιζα οταν επρεπε να σημαδεψω με το τσεκουρι εκραζα συνεχεια γιατι γυρναγα το χειρηστηριο απο συνηθεια.Αλλα οχι εκει στην sony,που το ds4 εχει ενσωματωμενο γυροσκοπιο,δεν το βαζουν καν σαν επιλογη. 2
orck Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 ΤΟΞΟ Πηρα πρωτα το Switch και μετα το Playstation4 και ελεγα δεν μπορει η καλυτερη κονσολα να μην μπορει να σημαδεψει ετσι, εγω ειμαι στοκος και δεν το βρισκω. Στην κοινοτητα του playstation θεωρουν οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι ειναι μια χαρα το μοχλακι
james9tito Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ναι δεν αντιλεγω. Καποτε σε καποια παιχνιδια ειχε motion controls , θυμαμαι πχ στο 1o uncharted εκανες ισορροπια και καλα για να περασεις ενα κορμο , αλλα οχι για στοχευση δεν θυμαμαι κατι .
SoFGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) με μπερδεψατε, εχει gyro ( με πατατες γιατι ειμαστε στον οΝγκο ) το DS4 αμα το συνδεσεις με 8bitdo ανταπτορα ή οχι ? κατι ειδα και στο τελευταιο update log οτι μπορεις με το πιο προσφατο firmware να συνδεεις πανω απο ενα ασυρματο χειριστηριο στον ιδιο ανταπτορα ! 10/05/2018 - Added multiple connection on DINPUT、XINPUT、MAC and SWITCH for 8Bitdo Bluetooth controllers. - Enhanced the re-connection ability for WiiU Pro、Wii Mote and Wii Mote Plus. - Fixed the POWER button issue for WiiU Pro、Wii Mote and Wii Mote Plus. - Added vibration function for PS3 when used with the USB adapter on XINPUT and SWITCH mode. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 26/03/2018 - Fixed the bug that the Receiver can't connect to Switch Pro and Switch Joy-Con controllers. - Enhanced the Vibration, and adjust to three levels – strong/weak/no vibration. - Enhanced the compatibility of Mac mode. - Adjust Xbox one S/X Bluetooth controller's key mapping of A-B and X-Y on Dinput mode. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 14/03/2018 - Added the support for Xbox One S/X Bluetooth controller. *Vibration is supported on Switch and X-input mode. - Vibration on PS4 controller can be modified to two levels – strong/weak. *Key command for switching between two levels: L+R+SELECT EDIT : ελα να ετοιμαζομαστε Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από SoFGR
Bourdoulas Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ζελντα και τόξο μόνο με γυροσκόπιο! Και εμένα με ενοχλεί που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε άλλες κονσόλες. 1
mansa2k Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 To splatoon πάλι διδάσκει σε αυτό το κομμάτι. Το καλό είναι πως η Ν ωρίμασε από την εποχή του Wii και πλέον οι motion χειρισμοί αποτελούν επιλογές και όχι αποκλειστικότητα, ακόμα και το ARMS υποστηρίζει κλασσικό χειριστήριο.. Γενικώς ο τρόπος που διαχειρίζονται τα motion είναι πολύ περισσότερο ισορροπημένα σε σχέση με το παρελθόν κάτι που ευτυχώς αντιλήφθηκαν αφού κατά την περίοδο του Wii η βιομηχανία στο σύνολό της δεν ήταν αρκετά ώριμη για να τα εκμεταλλευτεί ισορροπημένα. Το Mario Tennis επίσης εκμεταλλεύεται το gyro και είναι το πρώτο παιχνίδι της γενικότερης σειράς mario sports που με ενδιαφέρει. 1
Deghinsea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ο Κωτσόβολος έχει bundle Switch Red/Blue joycon + Mario & Rabbids Kingdom Battle στα 339€ ( όσο κοστίζει η κονσόλα σκέτη δλδ) https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/konsoles-nintendo-switch/180711-nintendo-switch-red-/-blue-%26-mario-%26-rabbids-kingdom-battle?nosto=categorypage-nosto-4 2
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Το Tennis δεν παιζει χωρις Ίντερνετ?? Μονο online?? Why? Και μπορούμε να παίξουμε μονο στις 2/6?!?!
Mistwalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Prospector8 είπε Το Tennis δεν παιζει χωρις Ίντερνετ?? Μονο online?? Why? Και μπορούμε να παίξουμε μονο στις 2/6?!?! 1-3 Ιουνιου ειναι δοκιμαστικο για το online. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από Mistwalker 1
Tresorikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Να ρωτήσω κάτι χαζό μας. Άφησαν να κατεβάσουμε το ντεμο με το Μάριο τένις και δεν μας αφήνουμε να παίξουμε ούτε μόνοι μας ούτε καν προπόνηση;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις