Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω πολλα απο to streaming gaming αλλα νομιζω σε ενα βιντεο που ειχα δει απο την nvidia στην Αμερικη,οτι στη συνδρομη που ειχαν για το tablet και το shield χρειαζοταν καπου στα 6mbps.Το game που παρουσιαζαν ηταν το witcher 3.Για Ευρωπη αν θυμαμαι καλα ελεγαν οτι δεν εχουν server οποτε θα γινετε το stream απο Αμερικη.Καποια σχολια απο Ευρωπη που ειχα διαβασει ηταν αναμεικτα.Αλλοι ελεγαν οτι παιζει καλα αλλα υπαρχει ενα μικρο lag οχι κατι τρομερο και αλλοι οτι ηταν unplayable.Παντως η capcom αν θελει να χτυπησει 2-3 εκατομμυριακια πωλησεις ακομα στο RE7 θα πρεπει να πει οτι ερχεται σε physical μορφη σε 32gb catridge(στο ps4 ειναι καπου στα 22 διαβασα)και ολοι θα ειμαστε χαρουμενοι ακομα και αν ερθει στα 50€

Δημοσ.

Τεχνικά μια χαρά μπορεί να υπάρχει το παιχνίδι οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανακοινώθηκε εξ'αρχής σε φυσική ή έστω digital μορφή. Προσωπικά έχω την προσδοκία ότι θα γίνει και αυτό, απλά είναι θέμα χρόνου. 

Δημοσ.

Παντως πως ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι εχει lag το ασυρματο χειριστηριο η εχει lag η οθονη τους και το online gaming, αλλα την ιδια στιγμη δεν εχει lag το streaming, εαν εχω καταλαβει καλα, εχεις διπλη καθυστερηση, μια να κανεις την κινηση να φτασει στον σερβερ και αλλη μια να ερθει η εικονα απο τον σερβερ στο τοπικο μηχανακι...
Κατι απο τις δυο δηλωσεις δεν ισχυει

Δημοσ.

παιδιά με αυτό το demo του Mario Tenis που υποτίθεται ότι θα έβγαινε σήμερα ξέρεις κανείς τίποτα;

• Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, bad_freddy είπε

FIFA 18 στο Switch eshop στα 20 ευρώ (66%)... Ακόμα χαμηλότερη τιμή απο την retail προσφορά που τρέχει στα καταστήματα.

Για πείτε καμιά γνώμη, λέει τίποτα?  

Εμένα φίλε.μου, μου αρέσει πάρα πολύ το έχω λιώσει  ειδικά στο ίντερνετ παίζω με άλλους  και ακόμα είναι δωρεάν το online  μετά ένα εικοσάρικο  ίσως το δώσω για να παίζω. 20 ευρώ είναι τέλεια η τιμή του. Τα γραφικά είναι δυνατά  αν κ δεν έχουν την μηχανή γραφικών του ps4  είναι πολύ δυνατά. Λείπει και το journey με τον αλεξ χαντερ που έχουν στις υπόλοιπες κονσόλες ελπίζω να το βάλουν στο φιφα 19  αλλά αξίζει κ με αυτές τις ελλείψεις 

• Like 2
Δημοσ.
26 minutes ago, sotirisl said:

παιδιά με αυτό το demo του Mario Tenis που υποτίθεται ότι θα έβγαινε σήμερα ξέρεις κανείς τίποτα;

ok, την βρήκα την απάντηση, Παρασκευή έρχεται...

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/8lt7pr/clearing_things_up_regarding_mario_tennis_aces/

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, orck said:

Νομιζω οτι σε αυτο το φορουμ ειχα διαβασει αποψεις οτι παιζει αριστα το streaming με τις γραμμες που εχουμε Ελλαδα
Επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν συγκινουμε ιδιαιτερα δεν ξερω πως παιζει αυτο σημερα...

Μπερδεύεσαι. Παίζει αρκετά καλά το streaming με host και client που έχουν μερικά χιλιόμετρα απόσταση, αυτό έχουμε πει. Αυτο απέχει από το να streamάρω εδώ με servers στην Ιαπωνία. 

Επίσης έχω αναλύσει αρκετές φορές ότι το streaming προϋποθέτει latency, προφανώς και δεν μπορείς να παίξεις απαιτητικά online games πχ έτσι. 

Δημοσ.

Εδωσαν demo για το sushi striker.Ωραιο παιχνιδακι για το ειδος του και ωραια cinematic αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει για 50€.Στα 35 πιστευω θα ηταν η καλυτερη τιμη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Μπερδεύεσαι. Παίζει αρκετά καλά το streaming με host και client που έχουν μερικά χιλιόμετρα απόσταση, αυτό έχουμε πει. Αυτο απέχει από το να streamάρω εδώ με servers στην Ιαπωνία. 

Επίσης έχω αναλύσει αρκετές φορές ότι το streaming προϋποθέτει latency, προφανώς και δεν μπορείς να παίξεις απαιτητικά online games πχ έτσι. 

Δεν διαφωνούμε κάπου, σαφώς και έχω μπερδευτει αφού δεν έχω pc για να το δοκιμάσω πρακτικά.

Οπότε μιλάμε για streaming από το pc του σπιτιού μας μόνο; Τι άλλο;

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, orck said:

Δεν διαφωνούμε κάπου, σαφώς και έχω μπερδευτει αφού δεν έχω pc για να το δοκιμάσω πρακτικά.

Οπότε μιλάμε για streaming από το pc του σπιτιού μας μόνο; Τι άλλο;

Λοιπόν, το gaming streaming έχει τρεις παραλλαγές:

1) Host και client με λίγα μέτρα απόσταση σε τοπικό δίκτυο (εντός σπιτιού για παράδειγμα)

2) Host και client με λίγα χιλιόμετρα απόσταση (δηλαδή ο host στο σπίτι στη Γλυφάδα και ο client στη δουλειά στα Οινόφυτα)

3) Host και client με πολλά χιλιόμετρα απόσταση (υπηρεσίες τύπου PS Now, Geforce Now κλπ)

Την πρώτη περίπτωση μπορεί να την υλοποιήσει οποιοσδήποτε έχει ένα σχετικά καλό router (για ασύρματο χρειάζεται η μπάντα των 5GHz). Η δεύτερη περίπτωση προϋποθέτει καλή σύνδεση, για να μπορείς να streamάρεις ομαλά σε 1080p χρειάζονται τουλάχιστον 5 Mbps upload (μπορείς όμως να streamάρεις 720p με λιγότερο upload). Η τρίτη περίπτωση προϋποθέτει τεράστια επένδυση από την μεριά των hosts, τόσο σε υποδομές, όσο και σε συνδέσεις και δεν είναι κάτι που λειτουργεί εύκολα εκτός χώρας (αν και έχω καταφέρει να παίξω στο PS Now με host στην Αγγλία και client στην Ελλάδα, ωστόσο ήταν 720p streaming). Σε νορμάλ συνθήκες θα πρέπει η κάθε εταιρεία να στήνει servers σε κάθε χώρα που θα έχει διαθέσιμη την υπηρεσία.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε

Δουλεύει κανονικά εκτός των Motion Control αν θυμαμαι καλα..

Μικρο το κακο , το προ μόνο για zelda το είχα πάρει , μια χαρά θα παίζω και με ds4. Thanks

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, james9tito said:

Μικρο το κακο , το προ μόνο για zelda το είχα πάρει , μια χαρά θα παίζω και με ds4. Thanks

Zelda χωρίς motion controls; Αλήθεια τώρα;

Εδώ κλαίμε που δεν βάζουν και στα PS4 exclusives υποστήριξη για γυροσκόπιο κι εσύ το πετάς κυνικά σαν σκουπιδάκι. 😪

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...