Mistwalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Με το χθεσινο reveal του battlefield μπορω να πω οτι το support της ΕA στο switch εφτασε στο τελος.Απο τους γνωστους τιτλους μονο κανα fifa 19 θα μπορουσε να ερθει αλλα αν θα ειναι καμια πετσοκομενη εκδοση οπως το προηγουμενο καλυτερα να μην ερθει.To θετικo προς την ΕΑ ειναι πως επιτελους εβαλε μυαλο.Θα μου πεις χρειαστηκε να αποτυχει ολοκληρο star wars μεχρι και να χασουν τα δικαιωματα οπως και να δεχονται καθημερινα αγριο κραξιμο αλλα επιτελους θα κυκλοφορησουν game χωρις microtransactions/loot boxes ουτε season pass θα εχει.
Deghinsea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Nintendo Switch Red/Blue 260€ https://www.drele.com/shop/gaming/nintendo-switch-red-blue-joy-con-32gb/ 3
mansa2k Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Με το χθεσινο reveal του battlefield μπορω να πω οτι το support της ΕA στο switch εφτασε στο τελος.Απο τους γνωστους τιτλους μονο κανα fifa 19 θα μπορουσε να ερθει αλλα αν θα ειναι καμια πετσοκομενη εκδοση οπως το προηγουμενο καλυτερα να μην ερθει.To θετικo προς την ΕΑ ειναι πως επιτελους εβαλε μυαλο.Θα μου πεις χρειαστηκε να αποτυχει ολοκληρο star wars μεχρι και να χασουν τα δικαιωματα οπως και να δεχονται καθημερινα αγριο κραξιμο αλλα επιτελους θα κυκλοφορησουν game χωρις microtransactions/loot boxes ουτε season pass θα εχει. Περί starwars δεν ήταν παρά μια φήμη ή ανακοινώθηκε κάτι επίσημα αργότερα; Το σίγουρο ήταν πως το NSW δεν θα είχε αντίστοιχη υποστήριξη από τρίτες εταιρίες κάτι που είχε επισημανθεί από την πρώτη στιγμή. Τώρα μένει να δούμε κατά την Ε3 αν κυμαίνεται η όποια υποστήριξη στα επίπεδα της περσινής. Και φυσικά θα γράψω το κλασσικό πως η Ν έπρεπε να είχε επενδύσει στην δημιουργία νέων ομάδων και στην ανάπτυξη των ήδη υπαρχόντων. 2
Mistwalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, mansa2k είπε Περί starwars δεν ήταν παρά μια φήμη ή ανακοινώθηκε κάτι επίσημα αργότερα; Αν εννοεις για τα δικαιωματα δεν υπαρχει κατι επισημο.Μεχρι στιγμης γραφουν οτι εξεταζεται η προταση της disney μετα το φιασκο με το battleground να τους παρουν τα δικαιωματα.Αν οντως εγινε δεν πιστευω παντως οτι θα το ανακοινωναν δημοσια τοσο γρηγορα θα εριχνε παραπανω λασπη στο star wars σαν ονομα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Mistwalker 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστά το πρόβλημα του SW franchise είναι η απληστία της EA και όχι η σάπια πολιτικορεκτίλα της Disney που αντί για ταινίες φτιάχνει σκουπίδια πλέον. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Malthador 2 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Σωστά το πρόβλημα του SW franchise είναι η απληστία της EA και όχι η σάπια πολιτικορεκτίλα της Disney που αντί για ταινίες φτιάχνει σκουπίδια πλέον. τι σχεση εχουν οι ταινιες με τα παιχνιδια? το προβλημα ειναι η ΕΑ στα παιχνιδια και μακαρι να της παρει το licence, η ΕΑ ειναι απο τις χειροτερες μην πω η χειροτερη εταιρεια στα παιχνιδια Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από najinblue3
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα που επηρεάζει ολο το franchise. Φυσικά και όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. 3
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα που επηρεάζει ολο το franchise. Φυσικά και όλα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. καλα ας αφησουμε τις ταινιες εκτος, γτ θα παμε offtopic αλλα αυτο που κανει η ΕΑ με τα κουτια και αυτο που εκανε με το pay2win progression και το υιοθετησε η bungie στο Destiny, ειναι η μεγαλυτερη ντροπη στο χωρο των videogames εγω το παιχνιδι το πηρα, και επαιξα αρκετα 200ωρες+ και οντως προσπαθουνε να το σωσουνε οσο μπορουν, αλλα για μενα ειναι η μεγαλυτερη ντροπη στο gaming. ΕΑ δεν ξανακουμπαω, δε τα ξανασκαω γι αυτους 1 1
Mistwalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Το resident evil 7 streaming εκτος japan παει χαλια.Δεν βρηκα ακομα καποιο βιντεο απο japan για να δω εκει πως παιζει.
orck Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τελικα τα βρηκα και τα δυο παιχνιδια στον Κωτσοβολο. Διαβαστε τον τροπο. Παρολο που το Splatoon2 δεν υπηρχε διαθεσιμο στην σελιδα, περασα απο καταστημα και μου ειπαν οτι παρολο που δεν το δειχνει η σελιδα υπαρχει ενα κομματι σε ενα καταστημα στην Αθηνα, εκανε ενα τηλεφωνο να επιβεβαιωσει οτι οντως υπαρχει (και δεν θα αρχισουμε ξανα τις ομορφιες "το εχουν κλεψει γιαυτο δεν το εχω στο καταστημα ενω υπαρχει στο ηλεκτρονικο καταστημα") μπορεσε να μου κανει παραγγελια και αφου πληρωσα στο ταμειο του καταστηματος που ειμουν πηγα στο αλλο και παρελαβα. Επισης γινεται να μην πληρωσεις εκεινη την στιγμη αλλα στο καταστημα παραλαβης. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αρα προλαβες το τελευταιο Splatoon,τυχερος Εγω εκανα το λαθος να περασω απο το κοντινο μου καταστημα πρωτα(το οποιο ζητημα να ειχε στο ραφι συνολικα 4 παιχνιδια για το Switch και 2 κονσολες χωρις καν bundle)και αργοτερα που γυρισα να το παραγγειλω online...ναι δεν υπηρχε.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 hour ago, najinblue3 said: καλα ας αφησουμε τις ταινιες εκτος, γτ θα παμε offtopic Ναι, προφανώς και θα είμαστε off-topic, αλλά εάν το franchise ήταν πετυχημένο από μεριάς ταινιών και paraphernalίων, τότε μικρό το κακό αν έβγαινε και ένα αποτυχημένο game, καρφί δεν θα καιγόταν στην Disney. Τώρα που κοιτάζουν από που να πιαστούν προκειμένου να μην πιάσει -κι άλλο- πάτο το σύμπαν, βάζουν χέρι στην EA. Όταν είχαν βγει τα prequels είχε ακολουθήσει σειρά από μέτρια games, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν από τους copyright holders, γιατί μάζευαν λεφτά από παντού. Κάπως έτσι εννοώ ότι είναι όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Και λογικό είναι βασικά, άμα βρίσκω τον καινούριο Han αποκρουστικό στην ταινία, για ποιό λόγο να θέλω να τον παίξω στο αντίστοιχο game; 48 minutes ago, Mistwalker said: Το resident evil 7 streaming εκτος japan παει χαλια.Δεν βρηκα ακομα καποιο βιντεο απο japan για να δω εκει πως παιζει. Δεν με αφήνει καν να μπω πάντως, μου πετάει error πριν καν ξεκινήσει. 1
Mistwalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν με αφήνει καν να μπω πάντως, μου πετάει error πριν καν ξεκινήσει. Σε βιντεο εγω το ειδα.Η εισαγωγη επαιζε καλα αλλα οταν ξεκινησε το game σε διαφορα σημεια ειχε fps drop.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Σε βιντεο εγω το ειδα.Η εισαγωγη επαιζε καλα αλλα οταν ξεκινησε το game σε διαφορα σημεια ειχε fps drop. Απόλυτα λογικό, το streaming από τόσο μακριά έχει θέματα bandwidth. Ο θάνατος του Ouya ήταν αυτό. Θες δε θες για να έχεις μια καλή υπηρεσία streaming θα πρέπει και να έχεις σχετικά θηριώδη γραμμή για internet αλλά και να το κάνεις τοπικά. Τώρα με όλους τους server στην Ιαπωνία το να προσπαθείς να streamάρεις στην άλλη άκρη του κόσμου...εεε...υπάρχει θέμα.
orck Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Απόλυτα λογικό, το streaming από τόσο μακριά έχει θέματα bandwidth. Ο θάνατος του Ouya ήταν αυτό. Θες δε θες για να έχεις μια καλή υπηρεσία streaming θα πρέπει και να έχεις σχετικά θηριώδη γραμμή για internet αλλά και να το κάνεις τοπικά. Τώρα με όλους τους server στην Ιαπωνία το να προσπαθείς να streamάρεις στην άλλη άκρη του κόσμου...εεε...υπάρχει θέμα. Νομιζω οτι σε αυτο το φορουμ ειχα διαβασει αποψεις οτι παιζει αριστα το streaming με τις γραμμες που εχουμε Ελλαδα Επειδη δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν συγκινουμε ιδιαιτερα δεν ξερω πως παιζει αυτο σημερα... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από orck
Προτεινόμενες αναρτήσεις