Deghinsea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πάλεψα πολύ μέσα μου και τελικά τσίμπησα κι εγώ Xenoblade Chronicles 2, Splatoon 2 και Fire Emblem Warriors. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ακόμη μακριά η αγορά της κονσόλας! 3
aris4me Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τσίμπησα Splatoon και Pokemon και θέλω να πάρω Xenoblade αλλά κρατιέμαι λίγο ακόμα
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πωωωω με τέντωσε η θέληση να αναπτύξουν ένα Xenoblade X2. Είχα την εντύπωση ότι το πρώτο ΧΧ ήταν ένα project το οποίο ήρθε, είδε και απήλθε παρά την άποψη μου ότι πρόκειται για το καλύτερο Xeno παιχνίδι μέχρι και σήμερα με διαφορά κιόλας (χωρίς να έχω παίξει το Χ2 όμως αμφιβάλλω ότι είναι τόσο καλό). Το στυλ του και ο σχεδιασμός του σαν παιχνίδι και σαν RPG είναι τόσο διαφορετικός και ειδικός που θα ξενίσει πολλούς και ο συνδυασμός με το μέγεθος του έχει τρομάξει τους απανταχού gamers που δεν άντεξαν στο "βάρος". Περίμενα λοιπόν το ΧΧ να μείνει στην ιστορία ως ένα παιχνίδι από αυτά που είναι μπροστά από την εποχή τους που θα το αναγνώριζαν μετά από πολλά χρόνια αλλά που θα ήταν και αργά. Με χαροποιεί απίστευτα ότι το project δεν πέθανε και θα ήθελαν να κάνουν δεύτερη ιδέα πάνω σε αυτό και προσωπικά την καλοδέχομαι με (gaming) ρίγος. Κάντε το παιδιά, κάντε το, τη μισή ποιότητα από το πρώτο να έχει θα αξίζει τα 60 ευρώ του. Σε κάθε περίπτωση όμως φέρτε και το πρώτο στο Switch, πραγματικά είναι παιχνίδι που είναι άψογο και σαν φορητό. https://www.eurogamer.net/articles/2018-05-23-nintendo-is-now-selling-the-switch-without-a-dock-in-japan Switch SKU's χωρίς dock, για αυτούς που θέλουν και δεύτερο μηχάνημα στο σπίτι τους. Προσωπικά δε θα με χαλούσε και σαν πρώτο μηχάνημα.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγω δεν το προλαβα το Splatoon 2 εξαντληθηκε κιολας απο οτι βλεπω.Δεν πειραζει next time.
parlapipas25 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω δεν το προλαβα το Splatoon 2 εξαντληθηκε κιολας απο οτι βλεπω.Δεν πειραζει next time. Το splatoon δεν είναι tropical freeze να πεις να πέσει στο 20αρικο να το πάρω. Αξίζει και στα 60 ευρώ να το πάρει κάποιος.Εχω 250+ ώρες και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. 3 1
bad_freddy Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2018 στις 12:25 ΜΜ, bad_freddy είπε Καλημέρα, Mιας και μου ζητήθηκε feedback, δηλώνω τρομερά εντυπωσιασμένος απο το base.com (και απο τα ΕΛΤΑ βασικά), έφυγε απο Αγγλία 3 Μαη με estimated 5-7 business days και έφτασε σήμερα δηλαδή σε μόλις 6 ημερολογιακές και με Σ/Κ στο ενδιάμεσο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα λοιπόν και σαν τιμή (46 ευρώ το DK) και σαν ταχύτητα παράδοσης! ΥΓ. Θα ενημερώσω αντίστοιχα και για το Hyrule Warriors. Να ενημερώσω και για την παραλαβή του Hyrule Warriors το οποίο αντίστοιχα έφυγε απο Αγγλία στις 17/05 και έφτασε σήμερα αρα έκανε ακριβώς μια εβδομάδα (νωρίτερα δηλαδή ξανά απο το estimated delivery) αρα ακόμα +1 απο εμένα και πάλι για το base.com τόσο για τις τιμές του, οσο και για την άριστη εξυπηρέτηση! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από bad_freddy 2
xristosrr Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Switch SKU's χωρίς dock, για αυτούς που θέλουν και δεύτερο μηχάνημα στο σπίτι τους. Προσωπικά δε θα με χαλούσε και σαν πρώτο μηχάνημα. Χωρις φορτιστη λιγο δυσκολα 1ο μηχανημα.
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Οχι το splatoon 2 δεν ειναι donkey kong αλλα αφου βγηκε σε χαμηλη τιμη γιατι να μην το προτιμουσα αν γινοταν? Ασε που τα περισσοτερα exclusives της nintendo ετσι οπως το παει θα βγαζει και dlc,αρα καλυτερα να μου βγαινει φθηνοτερα η αρχικη βασικη εκδοση για να αγορασω αργοτερα οποια dlc με ενδιαφερουν. Αλλα κλασσικα ειναι οι προσφορες του Κωτσοβολου που πρεπει να εισαι πανω απο ενα υπολογιστη/κινητο ολη την ωρα για να τις προλαβεις.
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Να ενημερώσω και για την παραλαβή του Hyrule Warriors το οποίο αντίστοιχα έφυγε απο Αγγλία στις 17/05 και έφτασε σήμερα αρα έκανε ακριβώς μια εβδομάδα (νωρίτερα δηλαδή ξανά απο το estimated delivery) αρα ακόμα +1 απο εμένα και πάλι για το base.com τόσο για τις τιμές του, οσο και για την άριστη εξυπηρέτηση! παιδιά γενικά οι αποστολές από Αγγλία έχουν βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα πάρα πολύ. δλδ εκεί που ως συνήθως περιμέναμε κανά δεακπενθήυερο και βάλε πλέον αυτές τις μέρες και προαγγελίες που έκανα μέσω amazon και bleep.com μου ηρθαν μέσα σε λίγες μέρες. 1
bad_freddy Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αλλα κλασσικα ειναι οι προσφορες του Κωτσοβολου που πρεπει να εισαι πανω απο ενα υπολογιστη/κινητο ολη την ωρα για να τις προλαβεις. Ε καλά μην είμαστε αχάριστοι, μιλάμε για τιμές σε first party nintendo games (που είναι πασίγνωστη η Ν για τις μη - εκπτώσεις της) σε επαρκή αποθέματα τις περισσότερες φορές και σε τιμές που δεν έχουν παίξει σε παγκόσμια κλίμακα. Απο 1-2 Switch στα 5 εύρω (άσχετα πόσο άξιζε), ARMS & LA Noire στα 30, Splatoon & Pokemon στα 20 κλπ. που μια χαρά τα προλάβαμε πολλοί απο εδω. Για το Splatoon για τόσο που κράτησε το απόθεμα θεωρώ οτι και πολύ ήταν... Επίσης μην αποκλείεται να ξαναεμφανιστεί μιας και το ίδιο είχε γίνει και με το ARMS 1
aris4me Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Επίσης όποιος έχει κοντά του κατάστημα Κωτσόβολος να ρωτάει που και που γιατί βγαίνουν εκπτώσεις σε κομμάτια που στο site δεν φαίνονται. Εγώ το ARMS το πήρα στα 30 όταν στο web το έδειχνε ακόμη 60. 1
bad_freddy Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 FIFA 18 στο Switch eshop στα 20 ευρώ (66%)... Ακόμα χαμηλότερη τιμή απο την retail προσφορά που τρέχει στα καταστήματα. Για πείτε καμιά γνώμη, λέει τίποτα? 2
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ κι εγώ για την ενημέρωση, ωραία προσφορά, τσίμπησα και Splatoon 2 και Pokken Tournament! Ο κώτσος κάνει μερικά τέτοια "πυροτεχνήματα" τελευταία, δεν έχω καταλάβει όμως ποιό είναι το κριτήριο, λίγα κομμάτια άρα ξεστοκάρει; Άραγε έχουν ανθρώπους που ψάχνουν και ξέρουν σε ποια ακριβώς παιχνίδια/περιφεριακά να βάλουν στοχευμένα προσφορές; Αμφιβάλω μα πάντα αναρωτιόμουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις