mansa2k Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Τις πωλησεις αυτες μονο 2 παιχνιδια μπορουν να τα καταφερουν απο μονα τους.Πρωτο και με διαφορα τα pokemon.Αν οντως βγει 20 εκατομμυρια ειναι ευκολος στοχος. Μετα ειναι το 2d mario που παντα πουλαει.Αν το odyssey πουλησε 10+ εκατομμυρια φαντασου τι θα γινει με το 2d mario. Tωρα αν βαλουμε το smash bros θεωρω απο μονο του οτι δεν μπορει να καταφερει αυτα τα νουμερα που λεει η nintendo.Αν ομως βαλουμε και το animal crossing που θεωρω πολυ πιθανο να δειξουν κατι στην e3 τοτε και αυτα τα 2 αθροιστικα μπορει να καταφερουν σημαντικες πωλησεις. Καταρχήν δεν έχει ακουστεί τίποτα για 2D Mario. Με την ευκαιρία της αναφοράς δίνω κάποια πιθανότητα να κυκλοφορήσει κοντά στην ταινία Super Mario, όμως μπορεί και κατά την προβολή της ταινίας να ανακοινώσουν απλά κάποιο DLC αν έχει κυκλοφορήσει ήδη. Τέλος υπάρχει αρκετή φημολογία περί SMO DLC και αν ισχύει τότε δεν υφίσταται λόγος για 2D έκδοση. Με βάση την φημολογία το Pokemon NSW που ετοιμάζουν στοχοποιεί τους χρήστες του Pokemon Go. Μάλιστα αναφέρεται ακόμα και περιφερειακό που θα ενισχύει την διασύνδεση των δύο παιχνιδιών. Αν ισχύουν αυτά δεν περιμένω να μείνουν ευχαριστημένοι οι κλασσικοί πελάτες της σειράς που περιμένουν το επόμενο βήμα. Από την άλλη η Ν πρέπει οπωσδήποτε να βρει τρόπους/κατάλληλα μοντέλα ώστε να πουλήσει το NSW στους κατόχους smart devices. Με λίγα λόγια πρέπει να περιμένουμε την Ε3 για να κρίνουμε καλύτερα από πλευράς software για το υπόλοιπο του 2018 όπου εκεί πιστεύω θα βασιστούν για νούμερα πωλήσεων. Και ακόμα καλύτερα δεν ξέρουμε αν η συνδρομητική υπηρεσία αργότερα θα γίνει αποδεκτή από το κοινό για την οποία δεν έχουμε πλήρη εικόνα. Προσωπικά, με βάση το ιστορικό της Ν, περιμένω να δούμε κάποιες χοντράδες. Ελπίδες τα νέα πρόσωπα και η χαμηλή τιμή της συνδρομής. Αναρωτιέμαι αν η Ν δεν πετύχει τους στόχους της τότε τι θα ακολουθήσει τόσο ως προς τα πρόσωπα όσο και ως προς τις πολιτικές/μοντέλα. Edit: και όλα αυτά ενώ δεν γνωρίζουμε ούτε αν το smash είναι νέα έκδοση ή μεταφορά ενισχυμένη με νέο περιεχόμενο. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από mansa2k 1
Tresorikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Λοιπόν μάγκες μου ήρθε σήμερα το 8bitdo Bluetooth μέχρι στιγμής μου δουλεύει ρολόι με το χειρηστηριο του PlayStation 4. Φορτίζω και απτό Xbox 360 να δω αν θα είναι κομπλέ. Φυσικά δουλεύει μαζί κ το σπαστό χειρηστηριο του switch για να παίζεις διπλό. Και το καλύτερο... Με έναν αντάπτορα type c που έχω απτό s9 plus το έβαλα πάνω στο ταμπλέτ του switch για να βγει θύρα usb και φυσικά δουλεύει πένα όπως το υπολογιζα και στο ταμπλέτ κ στο ντοκ. Φυσικά εγώ σαν κάφρος όπως με λέει κάποιος χαίρομαι που θα παίζω καλύτερα φιφα.. Επίσης χαίρομαι που με 13 ευρώ από αλι εξπρές κάνω τη δουλειά μ και δεν χρειάζεται τα 65 για το pro controller. Κάθε ερώτηση δεκτή 3
orck Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Tresorikos είπε Λοιπόν μάγκες μου ήρθε σήμερα το 8bitdo Bluetooth μέχρι στιγμής μου δουλεύει ρολόι με το χειρηστηριο του PlayStation 4. Φορτίζω και απτό Xbox 360 να δω αν θα είναι κομπλέ. Φυσικά δουλεύει μαζί κ το σπαστό χειρηστηριο του switch για να παίζεις διπλό. Και το καλύτερο... Με έναν αντάπτορα type c που έχω απτό s9 plus το έβαλα πάνω στο ταμπλέτ του switch για να βγει θύρα usb και φυσικά δουλεύει πένα όπως το υπολογιζα και στο ταμπλέτ κ στο ντοκ. Φυσικά εγώ σαν κάφρος όπως με λέει κάποιος χαίρομαι που θα παίζω καλύτερα φιφα.. Επίσης χαίρομαι που με 13 ευρώ από αλι εξπρές κάνω τη δουλειά μ και δεν χρειάζεται τα 65 για το pro controller. Κάθε ερώτηση δεκτή Ειχα ξαναρωτησει καπου, μπορεις να μας δωσεις συγκεκριμενο λινκ αυτου που πηρες;
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 hours ago, Tresorikos said: Λοιπόν μάγκες μου ήρθε σήμερα το 8bitdo Bluetooth μέχρι στιγμής μου δουλεύει ρολόι με το χειρηστηριο του PlayStation 4. Φορτίζω και απτό Xbox 360 να δω αν θα είναι κομπλέ. Φυσικά δουλεύει μαζί κ το σπαστό χειρηστηριο του switch για να παίζεις διπλό. Και το καλύτερο... Με έναν αντάπτορα type c που έχω απτό s9 plus το έβαλα πάνω στο ταμπλέτ του switch για να βγει θύρα usb και φυσικά δουλεύει πένα όπως το υπολογιζα και στο ταμπλέτ κ στο ντοκ. Φυσικά εγώ σαν κάφρος όπως με λέει κάποιος χαίρομαι που θα παίζω καλύτερα φιφα.. Επίσης χαίρομαι που με 13 ευρώ από αλι εξπρές κάνω τη δουλειά μ και δεν χρειάζεται τα 65 για το pro controller. Κάθε ερώτηση δεκτή Μπορείς να μου πεις αν χωράει στο USB port που βρίσκεται μέσα στο dock;
Tresorikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λινκ ίσως ανεβάσω αύριο. Ρε παιδιά πατήστε στο Ali express 8bitdo οποίο δείτε στην καλύτερη τιμή με λίγα μεταφορικά δηλαδή κάπου 13 ευρώ σύνολο και δείτε θετικές αξιολογήσεις από όσους το πήραν εγώ έτσι έκανα. 15 μέρες έκανε περίπου να μου έρθει. Για το χειρηστηριο του ps4 δουλεύει άψογα πιστεύω σαν να είναι δικό του. Για το xbox 360 δεν κατάφερα να το συνδέσω θα το δοκιμάσω πάλι αύριο. Πάνω στο ταμπλέτ το σύνδεσα με έναν αντάπτορα για type c και βγάζει θύρα usb κάνα 1μιση ευρώ το πολύ έχει αυτό τα κινητά τα έχουν μέσα τα καινούργια σε s8 κ s9 υπάρχουν σίγουρα. Πάνω στο dock το σύνδεσα σε μια απτις θύρες usb που έχει τις έξω. Συνδέθηκε πολύ εύκολα. Νομίζω κάνει μόνο για ένα χειρηστηριο ξένο κ αν σπάσεις του switch σε 2 κομμάτια παίζεις ακόμα κ τριπλό . Θα δοκιμάσω αν χωράει εκεί που είναι τα καλώδια αύριο είναι πολύ μικρό. Εγώ κ στην έξω θύρα που το έχω φυσικά κ δεν ενοχλεί Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Tresorikos
Deghinsea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 [RUMOR] Koh Kojima wants to make Xenoblade X2, along with Xenoblade 3 and new fantasy IP Splatoon 2 και Pokken Tournament DX στα 20€ στον Κωτσόβολο. 6 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση θα το τσιμπησω το splatoon αυριο,τελεια τιμη 😮 2
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τρομερή τιμή για το καταπληκτικό splatoon αλλα μιας και το έχω ίσως τσιμπήσω το Pokemon για 20 euro 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Σαν τιμη ειναι πολυ καλο και αυτο προφανως αλλα τσεκαρε(αν δεν το εχεις κανει ηδη)και video με gameplay να δεις αν θα σαρεσει το παιχνιδι. Προσωπικα περιμενω το νεο pokemon που ελπιζω να ειναι κανονικο παιχνιδι τυπου Pokemon colosseum 1
DJTaurus Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει ακόμα κομμάτια για το Splatoon.... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από DJTaurus 2
retard20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πήρα κι εγω Splatoon!!! Το υπερκαταναλωτικό μου μοντέλο συνείδησης ήθελε και το ποκεμον αλλα δε μου άρεσε καθόλου σα παιχνίδι ουτε το ντεμο.. οπότε κέρδισε η λογική!! 3
Nick77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Διαθέσιμο μόνο στην Καλαμάτα μου το βγάζει το Splatoon
dekulinkgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πραγματικα καταπληκτικη τιμη για το splatoon 2!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις