Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως το rabbits είναι από τα καλύτερα game της κονσόλας κυρίως για όποιον  του αρέσουν τα turn based

για μένα  day 1 αγορά το expasnion

• Like 2
Δημοσ.

Στο xenoblades 2 βάζω 10/10.Φοβερό jrpg. Εχω ενθουσιαστεί μαζί του. Είναι νομίζω ο τρίτος τίτλος που μου αρέσει τόσο πολύ στο switch μετά το Zelda, mario rabbits 

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Bourdoulas said:

Boom. Τελικά δεν τους νοιάζει και τόσο να χάσει τον χαρακτήρα της η κονσόλα :P

"Θα το πούμε Switch γιατι με μια κίνηση θα μπορείς να κάνεις switch από φορητό mode σε home console mode."

Behold the Non-Switch! 

Αν και εμένα μου αρέσει και το Un-Switch. Του δίνει χαρακτήρα. :P

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Deghinsea said:

«Nintendo has announced a “Switch 2nd Unit Set” for Japan, which includes a Switch unit, left and right Joy-Cons, and two Joy-Con straps for 24,980 yen. The price is 5,000 yen cheaper than the standard Switch model, which includes a dock, Joy-Con grip, AC adapter, and HDMI cable for 29,980 yen.»

Η αμήχανη στιγμή όταν συνειδητοποιείς ότι το NSw στην κανονική του έκδοση στην Ιαπωνία κοστίζει €230 (29.980 γιεν).

Όσο έχει εδώ το N3DSXL δηλαδή. :/

• Sad 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Boom. Τελικά δεν τους νοιάζει και τόσο να χάσει τον χαρακτήρα της η κονσόλα :P

Το πλασάρουν σαν 2nd unit. Υποτίθεται ότι προορίζεται για σπίτια που έχουν ήδη ένα πλήρες σύστημα με dock, φορτιστές κλπ γι'αυτό και το πακέτο περιέχει μόνο τάμπλετ, joycon και 2 strips.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, Deghinsea said:

Το πλασάρουν σαν 2nd unit. Υποτίθεται ότι προορίζεται για σπίτια που έχουν ήδη ένα πλήρες σύστημα με dock, φορτιστές κλπ γι'αυτό και το πακέτο περιέχει μόνο τάμπλετ, joycon και 2 strips.

Έχει λογική πάντως αυτό. Αν ήθελαν να το πλασάρουν αποκλειστικά σαν φορητό, δεν θα έβαζαν μέσα τα strips.

Δημοσ.

Γιατι κατι μου λεει οτι αυτα θα ειναι τα refurbished switch που ηδη τα πουλανε πιο φτηνα απλως τωρα θα τα πλασαρουν για ολοκαινουργια:lol:.Παντως οτι και να ειναι μου φαινεται λαθος που πουλανε μια συσκευη(ασχετος αν προοριζεται σαν πρωτη ή δευτερη)χωρις καποιο αξεσουαρ για να τη φορτισεις.Στην περιπτωσει του switch που σαν "ασφαλης" φορτιση θελει μοναχα το official adapter θα δωσεις εξτρα αλλα 35€.

• Like 1
Δημοσ.

Λογική και Ν δεν συμβαδίζουν, αν τους καπνίσει στην τελική μπορεί να κυκλοφορήσουν και άλλο φορητό. Προς το παρόν είχα καταλήξει πως θα επικεντρωθούν στο NSW και ίσως να κυκλοφορήσουν -πέρα από το QoL αν τελικά υφίσταται- διάφορα προϊόντα επιπέδου game & watch. Δηλαδή με χαμηλό κόστος αγοράς ώστε να μπορούν άμεσα να απευθυνθούν στο ευρύτερο κοινό, κάτι σαν την πρόσφατη πατέντα με την αλληλεπίδραση μεταξύ των οθονών. Από την άλλη υπάρχει το μοντέλο των περιφερειακών όπως τα amiibo και προσφάτως τα Labo ενώ δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πιθανότητα εναλλακτικών joycon μελλοντικά. 

Η Ν έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει εναλλακτικές προτάσεις γύρω από το NSW και ειδικά όταν μπορεί να τις προσφέρει σε προσιτότερες τιμές όπως ήδη φαίνεται κάτι που γενικότερα προτιμώ αφού είναι πασιφανές πως τα στούντιο τους δεν επαρκούν.

Ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της NPD για τον μήνα Απρίλιο στην Αμερική με το NSW  στην δεύτερη θέση και πρώτο το PS4 λόγω κυκλοφορίας του GoW. Η Ν περιορίστηκε στις μεταφορές και δεν βλέπω τίποτα το σπουδαίο να κυκλοφορεί στους επόμενους μήνες επομένως όσα αναφέρθηκαν παλιότερα πως το πρώτο οκτάμηνο του 2018 είναι υποτονικό επαληθεύεται και σε νούμερα. Άντε να δούμε πως θα πετύχουν τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mansa2k είπε

Λογική και Ν δεν συμβαδίζουν, αν τους καπνίσει στην τελική μπορεί να κυκλοφορήσουν και άλλο φορητό. Προς το παρόν είχα καταλήξει πως θα επικεντρωθούν στο NSW και ίσως να κυκλοφορήσουν -πέρα από το QoL αν τελικά υφίσταται- διάφορα προϊόντα επιπέδου game & watch. Δηλαδή με χαμηλό κόστος αγοράς ώστε να μπορούν άμεσα να απευθυνθούν στο ευρύτερο κοινό, κάτι σαν την πρόσφατη πατέντα με την αλληλεπίδραση μεταξύ των οθονών. Από την άλλη υπάρχει το μοντέλο των περιφερειακών όπως τα amiibo και προσφάτως τα Labo ενώ δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πιθανότητα εναλλακτικών joycon μελλοντικά. 

Η Ν έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει εναλλακτικές προτάσεις γύρω από το NSW και ειδικά όταν μπορεί να τις προσφέρει σε προσιτότερες τιμές όπως ήδη φαίνεται κάτι που γενικότερα προτιμώ αφού είναι πασιφανές πως τα στούντιο τους δεν επαρκούν.

Ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της NPD για τον μήνα Απρίλιο στην Αμερική με το NSW  στην δεύτερη θέση και πρώτο το PS4 λόγω κυκλοφορίας του GoW. Η Ν περιορίστηκε στις μεταφορές και δεν βλέπω τίποτα το σπουδαίο να κυκλοφορεί στους επόμενους μήνες επομένως όσα αναφέρθηκαν παλιότερα πως το πρώτο οκτάμηνο του 2018 είναι υποτονικό επαληθεύεται και σε νούμερα. Άντε να δούμε πως θα πετύχουν τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τις πωλησεις αυτες μονο 2 παιχνιδια μπορουν να τα καταφερουν απο μονα τους.Πρωτο και με διαφορα τα pokemon.Αν οντως βγει 20 εκατομμυρια ειναι ευκολος στοχος.

Μετα ειναι το 2d mario που παντα πουλαει.Αν το odyssey πουλησε 10+ εκατομμυρια φαντασου τι θα γινει με το 2d mario.

Tωρα αν βαλουμε το smash bros θεωρω απο μονο του οτι δεν μπορει να καταφερει αυτα τα νουμερα που λεει η nintendo.Αν ομως βαλουμε και το animal crossing που θεωρω πολυ πιθανο να δειξουν κατι στην e3 τοτε και αυτα τα 2 αθροιστικα μπορει να καταφερουν σημαντικες πωλησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Malthador είπε

«Nintendo has announced a “Switch 2nd Unit Set” for Japan, which includes a Switch unit, left and right Joy-Cons, and two Joy-Con straps for 24,980 yen. The price is 5,000 yen cheaper than the standard Switch model, which includes a dock, Joy-Con grip, AC adapter, and HDMI cable for 29,980 yen.»

Η αμήχανη στιγμή όταν συνειδητοποιείς ότι το NSw στην κανονική του έκδοση στην Ιαπωνία κοστίζει €230 (29.980 γιεν).

Όσο έχει εδώ το N3DSXL δηλαδή. :/

Κάνεις ένα σοβαρό λάθος εδώ. Δεν λαμβάνεις υπόψη το βιοτικό επίπεδο και το κατα κεφαλήν εισόδημα της εκάστοτε χώρας.

Με τόσο υψηλότερα επίπεδα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ιαπωνία, να λέμε και ευτυχώς που μας χρεώνουν τόσα λίγα για το Switch.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Μετα ειναι το 2d mario που παντα πουλαει.Αν το odyssey πουλησε 10+ εκατομμυρια φαντασου τι θα γινει με το 2d mario.

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα δούμε ένα Super Mario Bros φέτος. Πιο πιθανό να δούμε ένα dlc για το Odyssey πρώτα με κανέναν καινούργιο κόσμο.

Σαν να αρχίζω να χάνω την εμπιστοσύνη μου στην Ν πάντως. Ειδικά μετά την ανακοίνωση της bare minimum online υπηρεσίας και την ταφή της VC. Σαν να πέφτει πολύ το βάρος σε περιφεριακά και έξτρας παρά σε Switch games...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...