SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημιουργήθηκε ενα club γενικά για συζήτηση για τις πλατφόρμες της Nintendo , όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Για Ιαπωνία ας κάνουν ότι θέλουν, για εδώ όμως απαιτώ από την Capcom (και την Nintendo) να πατήσει πόδι και να προσφέρει το παιχνίδι με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Τεχνικά πάντως μια χαρά μπορεί να το κάνει όπως έχει αποδείξει το Outlast 2 που έχει ισάξιου επιπέδου visuals και ας τρέχει και στα 30FPS. 1
Deghinsea Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κι άλλα "καλά" νέα για την cloud version: "Save files will also be stored in the cloud, rather than the console itself. Capcom has stated that save files linked with inactive accounts may be subject to deletion." http://m.ign.com/articles/2018/05/21/resident-evil-7-cloud-version-announced-for-nintendo-switch Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Deghinsea
primeragt Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες αγορασα το Wizard of Legend απο το eshop και το παιχνιδακι τα σπαει, roguelite με απειρη παρασμετροποιηση και παρα πολυ γρηγορο ρυθμο. Μαχες τοσο melee οσο και απο αποσταση. Τιμη 15$ . Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από primeragt 1
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μετά από περίπου 7 ώρες με τον γορίλα. Αρκετά challenging, τα επίπεδα δεν ξεφεύγουν από την νόρμα που καθιέρωσε το αρχικό DKC. Ακόμα κ η μουσική πχ στην θάλασσα είναι ίδια κ απαράλλαχτη με αυτήν του DKC και ορθά μιας και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα score ever. Αν κάποιος θέλει να το maxαρει πρέπει να ναι ή gosας ή ψυχακιας. Δεν νομίζω να ασχοληθώ κ μετά το πέρας των Credits. Ίσως σε on the Go φάση να το πιάσω. Με τα καλούδια του funky - ιδίως την μια καρδιά - η δυσκολία μειώνεται, αλλά ο παπαγάλος είναι λίγο περιττός. Δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε για τα pieces του puzzle. Τα επίπεδα είναι μαεστρικα φτιαγμένα κ πρέπει να γίνεις Master του πηδουλου για να τα καταφέρεις. Από τις λοιπές μαϊμούδες μόνο ο ντιντις μου έκανε κλικ. Το ελικοπτερακι της dixie είμαι δύστροπο μια φορά και ο πηδος του cranky 10. Ο baby kong του dk3 που να ναι. Αξίζει το παιχνιδάκι αλλά προσωπικά το θεωρώ μια σκάλα κάτω από το DKCR. Θα το κοστολογουσα προσωπικά στα 39,99 και όχι στα 59,99. Το framerate στο φόρτωμα των πιστών λαγκαρει για κάποιον λόγο. Ωραία κ τα bosses μέχρι στιγμής. Θα του έβαζα ένα 7,5αρακι στα 10. Μετά το galaxy λυπάμαι αλλά όλα τα platforms ακόμα κ τα 2d μου φαίνονται so Last year. Donkey μετά από 23 χρόνια νομίζω πως το νούμερο ένα για μένα είναι ο υδραυλικός. Sorry!!! 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τα μονα επιπεδα που πραγματικα μου προκαλεσαν περισσοτερη δυσκολια απο οσο θυμαμαι ειναι αυτα που εισαι πανω στον πυραυλο κυριως λογω του αρχικου(wii u)χειρισμου.
dekulinkgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Κοιτα chill σε θεμα 3d platforms κανεις δεν αγγιζει τον mario.Απλα τα πραγματα. Στο 2d κομματι ομως για μενα το donkey kong.returns μαζι με το tropical freeze ειναι απο τα καλυτερα 2d platforms ever. 1
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Προσωπικά στον κόσμο της θάλασσας που μαι τώρα, ιδίως στις σκοτεινές πίστες τα βρίσκω μπαστούνια. Προσοχή μιλάω για x/x στα puzzle και kong. Και αυτή η λογική του trial με κουράζει πια. Πχ μην πηδηξεις στην πάνω ράμπα του τρένου γιατί στην κάτω είναι το κομμάτι του puzzle. Χάνεις μια μπανάνα στη κρυφή σπηλιά, δεν μπορείς να την επαναλάβεις πρέπει να χάσεις για να μπεις. Μίλησα γενικά για πλατφορμς, δεν ξεχώρισα 2d,3d. Για μένα το galaxy είναι μια κατηγορία μόνο του και έπονται όλα τα άλλα. Για την ιστορία τις περισσότερες ώρες σε 2d τις έχω γράψει στο super mario bros wii σε 2p co op. Πάνω από 100 ώρες....
Mistwalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Επιτελους εκανε μια σωστη κινηση η crapcom.Στο megaman αφαιρεσαι το αθλιο banner απο μπροστα που λεει required download και το εγραψε στην πισω μερια.
ADHD Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, chill είπε Προσωπικά στον κόσμο της θάλασσας που μαι τώρα, ιδίως στις σκοτεινές πίστες τα βρίσκω μπαστούνια. Προσοχή μιλάω για x/x στα puzzle και kong. Και αυτή η λογική του trial με κουράζει πια. Πχ μην πηδηξεις στην πάνω ράμπα του τρένου γιατί στην κάτω είναι το κομμάτι του puzzle. Χάνεις μια μπανάνα στη κρυφή σπηλιά, δεν μπορείς να την επαναλάβεις πρέπει να χάσεις για να μπεις. Μίλησα γενικά για πλατφορμς, δεν ξεχώρισα 2d,3d. Για μένα το galaxy είναι μια κατηγορία μόνο του και έπονται όλα τα άλλα. Για την ιστορία τις περισσότερες ώρες σε 2d τις έχω γράψει στο super mario bros wii σε 2p co op. Πάνω από 100 ώρες.... Το ειχα κανει 100% στο wiiU, δεν ειναι δύσκολο παντα απορούσα γιατι το θεωρούσαν απο τα δυσκολα platforms, απλα trial and error ειναι και εμενα προσωπικα μου αρεσε αυτη η λογικη γιατι επαιζα ξανα το ιδιο level μεχρι να το μαθω τέλεια. Δεν ξερω αν το ψήνω πάλι για switch και σε αυτη την τιμη, ισως το περιμένω σε καμια προσφορα. Το wizard of legend που αναφέρθηκε πιο πάνω επισης παρα πολυ καλό, το πηρα steam εγω και έχω κολλήσει αρκετά.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Επιτελους εκανε μια σωστη κινηση η crapcom.Στο megaman αφαιρεσαι το αθλιο banner απο μπροστα που λεει required download και το εγραψε στην πισω μερια. Οκ, ναι, από τη μια καλή κίνηση πάνω στο αισθητικό κομμάτι. Από την άλλη, η πληροφορία ότι το ένα παιχνίδι είναι σε cartridge και το άλλο downloadable code δεν είναι προφανές για όλους (δεν διαβάζουν όλοι -οι περισσότεροι ίσως- gaming news) και θα έπρεπε να φαίνεται. Για μένα το πιο τίμιο/ορθό θα ήταν να έχουν διπλό εξώφυλλο και με τις δυο εκδοχές για να έχεις την επιλογή να το γυρίσεις. Αλλά που τέτοια πράγματα, το μελάνι και το design κοστίζει, τα manual τα τελευταία χρόνια μας χαιρέτησαν. Το κυρίως ζήτημα παρ' όλα αυτά παραμένει: το ένα παιχνίδι είναι σε cartridge και το άλλο σε downloadable code. Η φάση "δεύτερο παιχνίδι με κωδικό" μοιάζει με τακτική για να ακυρώνεται η "αξία" μεταπώλησης σαν μεταχειρισμένο επειδή θα λείπει το ένα παιχνίδι γιατί θα έχει χρησιμοποιηθεί ο κωδικός και άρα "αναγκάζει" κάποιον να το πάρει καινούργιο στην full-price τιμή του αν θέλει να παίξει και τα δύο. Ξέρω ότι η τακτική αφορά κυρίως άλλα πράγματα όπως ότι μειώνεται το κόστος στην εταιρία γιατί δε χρειάζεται δεύτερο ή μεγαλύτερο σε χωρικότητα cartridge κλπ μα βλέποντας στις αγγελίες τόσα απούλητα Bayonetta με χρησιμοποιημένους κωδικούς μπαίνει κανείς σε σκέψεις... 3
retard20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Υπάρχει σε προσφορά το fire eblem , xenoblade 2 και fifa18 στο Κωτσόβολο στα 30 ευρώ όποιος ενδιαφέρεται. Το xenoblade συνίσταται για όποιον δε το έχει παίξει. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από retard20 3 2
sils Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, retard20 είπε Καλημέρα! Υπάρχει σε προσφορά το fire eblem , xenoblade 2 και fifa18 στο Κωτσόβολο στα 30 ευρώ όποιος ενδιαφέρεται. Το xenoblade συνίσταται για όποιον δε το έχει παίξει. Αντε επιτελους να βγουν και προσφορες για το switch σιγα σιγα.........
retard20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε μερικά παιχνίδια επιβάλλεται.. τουλάχιστον για την τσέπη μου καθώς και για μερικά που θεωρώ εγω τουλάχιστον οτι δεν αξίζουν στην τιμή που είναι τώρα ( βλέπε kirby που θελω να το παίξω αλλα 50 ευρώ δε δίνω βέβαια αυτό είναι πως σκέφτεται ο καθενας γιατι παράδειγμα πολλοί δε δωσαν για το arms που εγω το πηρα day one και το κατα ευχαριστήθηκα ) Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από retard20
Προτεινόμενες αναρτήσεις