Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε

35€ εχει πακετο με το dlc

30 νομιζω ειχε στο Ps4 η full εκδοση με τα 3 dlc chapters, μικρη διαφορα. Και παλι ομως ειναι παρα πολλα τα λεφτα οσο καλο και αν ειναι - που ειναι - το παιχνιδι . Μιλαμε οτι μαζι με τα dlc δεν ειναι πανω απο 5 ωρες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, james9tito είπε

30 νομιζω ειχε στο Ps4 η full εκδοση με τα 3 dlc chapters, μικρη διαφορα. Και παλι ομως ειναι παρα πολλα τα λεφτα οσο καλο και αν ειναι - που ειναι - το παιχνιδι . Μιλαμε οτι μαζι με τα dlc δεν ειναι πανω απο 5 ωρες.

Στο ps4/xbox νομιζω ειχαν βγαλει και μια collector με φιγουρα αλλα στο in game δεν θυμαμαι τι προσφερε απο dlc.

http://www.public.gr/product/little-nightmares-deluxe-edition-ps4-game/prod8730324pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat4040178pp&sn_id=prod8730324pp

Αυτη ειναι η εκδοση που κυκλοφορησε μονο για ps4/switch.Η τιμη που γραφει 39.99€ ειναι  η official αν και μου φανηκε περιεργο που ειδα την digital στα 35€ στο eshop.Προσφερει το  game με το expansion και για το ps4 ειναι optimize για το pro και στο switch με το pacman amibo παιρνεις ενα ρουχο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Στο ps4/xbox νομιζω ειχαν βγαλει και μια collector με φιγουρα αλλα στο in game δεν θυμαμαι τι προσφερε απο dlc.

http://www.public.gr/product/little-nightmares-deluxe-edition-ps4-game/prod8730324pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat4040178pp&sn_id=prod8730324pp

Αυτη ειναι η εκδοση που κυκλοφορησε μονο για ps4/switch.Η τιμη που γραφει 39.99€ ειναι  η official αν και μου φανηκε περιεργο που ειδα την digital στα 35€ στο eshop.Προσφερει το  game με το expansion και για το ps4 ειναι optimize για το pro και στο switch με το pacman amibo παιρνεις ενα ρουχο.

Η Deluxe Edition ειχε 29,99 επισημη τιμη και περιείχε τα 3 dlcs. Η Six Edition ήταν η Deluxe + τη φιγουρα και ειχε επισημη τιμη 39,99. Στανταρ αυτα που γραφω γιατι το εψαχνα καιρο το παιχνιδι . 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε κανένα καλό τυπογραφείο που να μπορώ να του στείλω με e-mail μερικά covers από Switch games και να μου τα τυπώσει σε Velvet χαρτί; 

Θελω να ξεφορτωθώ τα covers με τα μηνύματα περί microSD κάρτας κλπ, αλλά θέλω οι εκτυπώσεις να είναι τέλειες. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Official απαντηση για το αν θα δουμε το cod 4 ή καποιο απο τα mode του στο switch.

Spoiler

“No there is not.”;)

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ.

Το Okami θα έχει εγγλέζικα στην jap version; Έχουμε μαθει;

Είμαι σε δίλημμα, το play-asia έχει βγάλει preorder στα 26,50 ευρώ. :/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...