Mazinga Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, Deghinsea είπε Δίνει και αρκετή έμφαση στην εξερεύνηση του νησιού. Open world είναι. Στο wii πάντως είχε πάρει μέτριες κριτικές. Καινούριο leak Απόκρυψη περιεχομένων η μας κοροιδευουν με ψευτικα λιικ και τελικα μας φουρνισουν κατι απροσδοκητο...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ειλικρινά το εύχομαι να κάνω λάθος και να είναι παιχνιδάρα. Συνήθως δεν κάνω λάθος όμως. ''μετριο στην καλυτερη'' ειναι μεχρι 75 μετασκορ. Εγω λεω οτι θα ειναι 80-89 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
Deghinsea Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, Mazinga είπε η μας κοροιδευουν με ψευτικα λιικ και τελικα μας φουρνισουν κατι απροσδοκητο... Είναι εμφανώς σατιρικό το συγκεκριμένο leak. 1
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Εκανε η fdg post με το physical απο το monster boy και ειπα να γραψω και γω για να ενισχυσω τα ευρωπαικα παραπονα.Μου εδωσαν μια πολυ ωραια απαντηση/λυση οπου λενε οτι υπαρχει επιλογη να κανω import το game απο US/Canada και δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι εχει ολες τις γλωσσες και οτι παιζει σε ολα τα switch.Τωρα τι να τους απαντησω οτι θα πρεπει να πληρωσω το game που κανει 35-40€(ιδια τιμη digital-physical)κανα 50ρικο ισως και παραπανω για το import και να περιμενω κανα 20ημερο το λιγοτερο να ερθει;Αν εισαι και γκαντεμης και γινει κανα μπερδεμα με το τελωνιο αντε βγαλε ακρη μετα.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Deghinsea είπε Δίνει και αρκετή έμφαση στην εξερεύνηση του νησιού. Open world είναι. Στο wii πάντως είχε πάρει μέτριες κριτικές. Καινούριο leak Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πέθανα με το F-Zero: ISDED 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Mythbuster mode ΟΝ Η αλήθεια είναι πως δε μου φαίνεται και πολύ σοβαρό το περιβόητο χαρτί με τα leaks καταρχάς μόνο και μόνο από το "στήσιμό" του. Σιγά μην έχουν εσωτερικά έγγραφα τόσο απλοϊκά φτιαγμένα χωρίς ίχνος από ΤΜ (trademarks) στα ονόματα των τίτλων ή έστω κάποιες λέξεις και κωδικοποιημένους αριθμούς στο τέλος των σελίδων περί τεχνικών πραγμάτων. Επίσης, στον τίτλο δεν αναφέρετε πουθενά το επίσημο όνομα της παρουσίασης που είναι "Nintendo Direct: E3 2018" όπως ανακοινώθηκε. Τέλος, λείπουν πολλά πράγματα που προσωπικά θεωρώ στανταράκια όπως πχ. καινούργιο υλικό για το Labo ή καινούργιο παιχνίδι Animal Crossing, δε βγήκε τυχαία η mobile έκδοση το Νοέμβριο. Mythbuster mode OFF 6 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Καταρχας που ειναι το bayo 3??Εστω ενα trailer θα δειξουν δεν μπορει. Επισης τιποτα απο Mario??Εγω θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα δουμε κατι απο Mario.Ειτε dlc για το odyssey,το πιο πιθανο,ειτε νεο 2d platform με διαφορετικο artstyle απο το new super mario bros. Και όπως σωστά αναφέρει ο dekulinkgr μου φαίνεται απίθανο να μην υπάρξει trailer από Bayonetta 3 και κάποιος καινούργιος τίτλος Mario. Μάλιστα για το Mario περιμένω κι εγώ κάτι σε 2D με διαφορετικό art style και πιο συγκεκριμένα με την τεχνοτροπία του Yoichi Kotabe. Είχε κάνει αναφορά κάτι μήνες πίσω ο Miyamoto ότι την ψάχνουν με αυτό το art style: http://www.nintendolife.com/news/2017/10/miyamoto_on_bringing_back_the_loldr_style_of_mario_exploring_new_art_styles Ένα τελευταίο, να το πω κι εγώ γιατί με έχουν σκάσει, CRAPcom τραγική για άλλη μια φορά στους χειρισμούς της, μόνο καλό ότι δούλεψαν την touchscreen λειτουργία. Κατά τα άλλα πήρα το Okami στο Steam και το χαίρομαι.
Deghinsea Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δεν ανακοινώθηκε ούτε το κανονικό ούτε το BR mode του COD για το Switch σήμερα.
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Για την ωρα το cod 4 ή blackout ανακοινωθηκε για το ps4 και pc.Ωραιο φαινεται αλλα 2 πραγματα με χαλασαν. 1.Το game δεν εχει campain/solo story mody.Αν ζητησουν full price για online game θα ειναι για φτυσημο. 2.Σε αναγκαζουν στο pc να το παιξεις μοναχα μεσω του battlenet της blizzard.
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Για την ωρα το cod 4 ή blackout ανακοινωθηκε για το ps4 και pc.Ωραιο φαινεται αλλα 2 πραγματα με χαλασαν. 1.Το game δεν εχει campain/solo story mody.Αν ζητησουν full price για online game θα ειναι για φτυσημο. 2.Σε αναγκαζουν στο pc να το παιξεις μοναχα μεσω του battlenet της blizzard. γτ δε θελουν cheaters και καλα κανουν, το bnet ειναι μια χαρα και το εχει αποδειξει το destiny 2, σε αφηνει να παιξεις με διαφορετικες πλατφορμες απο ενα account, και αλλα καλουδια αλλωστε ολα τα εχει μια εταιρεια oσο για το 1)το πανε εντελως σε ενα μειγμα overwatch/br mode, κατι που με απογοητευσε Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από najinblue3
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε γτ δε θελουν cheaters και καλα κανουν, το bnet ειναι μια χαρα και το εχει αποδειξει το destiny 2, σε αφηνει να παιξεις με διαφορετικες πλατφορμες απο ενα account, και αλλα καλουδια Πλεον δεν ξερω πως εχει εξελιχθει το battlenet.Μπορει να ειναι καλο οπως λες αλλα για μενα εχει φαει μαυρο απο τo 2008.Το ειχα για το warcraft με full ασφαλισμενο τον κωδικο και οταν το σταματησα το game και δεν ξαναχρησιμοποιησα πουθενα τον ιδιο κωδικο μου εστειλαν μηνυμα οτι εκαναν ban το account επειδη ο char μου πουλουσε gold για real money ενω εγω ειχα σταματησει τη συνδρομη και ποτε δεν εστειλαν μηνυμα οτι κατι τρεχει στο account μου.Στην τελικη αφου δεν με αφηνει να φτιαξω νεο account στο mail που χρησιμοποιω δεν ξανασχοληθηκα και ουτε θα ασχοληθω ξανα με την blizzard Στα 40$ 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 @Mistwalker κριμα, απο εποχες wow ειχα αγορασει authenticator και ημουνα κομπλε η Activision πλεον τα παει ολα εκει, και νομιζω ειναι καλη κινηση να εχει τον δικο της launcher, για πολλους λογους(updates, pacthes, cheats) 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Για το Code of Princess πάντως όποιος δεν ξέρει τι να περιμένει ας έχει στο μυαλό του Guardian Heroes από Sega Saturn και θα καταλάβει. Γενικά είναι ξυλίκι παλιάς κοπής με περισσότερα χαρακτηριστικά αλλά είναι τέρμα για τέρμα διασκεδαστικό και σου δίνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση "κάθαρσης". Λίγα παιχνίδια το καταφέρνουν αυτό. Το CoP είναι ένα από αυτά. Σίγουρη αγορά από εμένα για το μηχάνημα.
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @Mistwalker κριμα, απο εποχες wow ειχα αγορασει authenticator και ημουνα κομπλε η Activision πλεον τα παει ολα εκει, και νομιζω ειναι καλη κινηση να εχει τον δικο της launcher, για πολλους λογους(updates, pacthes, cheats) Σωστο αυτο που λες απλως περιμενα οπως στο overwatch υπαρχει η blizzard edition αλλα και η origin(EA)περιμενα να κανουν κατι παρομοιο. 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Σωστο αυτο που λες απλως περιμενα οπως στο overwatch υπαρχει η blizzard edition αλλα και η origin(EA)περιμενα να κανουν κατι παρομοιο. δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις, η blizz ανηκει στην Acti και ολα θα ειναι στο battlenet (Overwatch, wow, d3, destiny 2, Cod etc.) σορρυ αν δεν καταλαβα καλα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από najinblue3
Προτεινόμενες αναρτήσεις