james9tito Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 ^^Δεν προκειται, ξερω τι περιμενω και ξερω τι παιχνιδια βγαζει η Insomniac . Θα ειναι διασκεδαστικο αυτο ειναι σιγουρο και αυτο αρκει .
dekulinkgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Βλεποντας την λιστα με τα δηθεν leaks περι e3 της nintendo,μου φαινεται οτι στεκουν καποια πραγματα αλλα και οτι λειπουν καποια σιγουρα για να ειναι 100% αληθινη. Καταρχας που ειναι το bayo 3??Εστω ενα trailer θα δειξουν δεν μπορει. Επισης τιποτα απο Mario??Εγω θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα δουμε κατι απο Mario.Ειτε dlc για το odyssey,το πιο πιθανο,ειτε νεο 2d platform με διαφορετικο artstyle απο το new super mario bros. 1
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Εξάλλου ξέρουμε αν το γιαπωνέζικο cartridge θα παίρνει εγγλέζικα subs; Αγνωστο αυτο.Θελω να πιστευω ομως οτι θα εχει γιατι λογικα το ιδιο game που θα δωσουν σε ολα τα region θα ειναι απλως αυτο θα το βαλουν σε catridge οπως εγινε και με το bayonneta 1 σε catridge. 2 λεπτά πριν, Greygore είπε Αυτό το pendant της Amaterasu όμως είναι πολύ όμορφο το άτιμο... Ωραιο ειναι αλλα οχι για 219$.Σε αυτη την τιμη επρεπε να βαλουν ολοκληρο αγαλμα με το σκυλο 2
vag.patrick Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αγνωστο αυτο.Θελω να πιστευω ομως οτι θα εχει γιατι λογικα το ιδιο game που θα δωσουν σε ολα τα region θα ειναι απλως αυτο θα το βαλουν σε catridge οπως εγινε και με το bayonneta 1 σε catridge. Ωραιο ειναι αλλα οχι για 219$.Σε αυτη την τιμη επρεπε να βαλουν ολοκληρο αγαλμα με το σκυλο Σε αυτη την τιμη πρεπε να βαλουν κουταβι μεσα... Maltha γιατι ρε μαν ?? Αν λαβω υποψη το Sunset Overdrive του spiderman θα ακομα καλυτερο.... ελπιζω να μην αναλωθει με Quest του τυπου πανε εδω , φερε εκεινο , α φερε και το αλλο που ναι πιο περα.. Κατα τα αλλα εγω νομιζω θα μας εκπληξει θετικα το spidy. Τωρα για τα leaks και των 3 ειμαι ολιγον αδιαβαστος (ακομα) , μονο περι νιντεντο διαβασα και τα ψιλα της Σονυ. Για την Microsoft δεν ειδα κατι , καθως με εχει αφησει παγερα αδιαφορο (μεχρι στιγμης και πλεον δλδ).
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 lol, γέλασα με το κουτάβι. Φαντάστηκα κουτιά okami που θα χοροπηδάνε μέσα στο μαγαζί. Η γνώμη μου είναι ότι το Spider-man θα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριο. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μπαίνει στην ίδια πρόταση με Death Stranding και tLoU2. Την MS δεν την λαμβάνω καν υπόψιν. Όπως έχω ξαναπεί, αν δεν έχω στα χέρια μου τα δισκάκια με τα καινούρια IP's να τα βάλω στην κονσόλα μου, δεν πιστεύω τίποτα. 1
vag.patrick Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 χμμμμ ... μηπως υπαρχει καποιου ειδους εμπαθεια στον αραχνακια?? τεσπα , κοιτα με αυτα που εχουμε δει πλεον στην εποχη που ζουμε (για τα games εποχη) και γω πλεον κραταω μικρο καλαθι (εδω κρατουσα μικρο καλαθι για το GoW) , αλλα οπως ειπα ελπιζω συγχρονως γιατι ειδα το Sunset overdrive... Στα του θεματος τωρα , Ποκεμον και τα μισα απο αυτα που λεει να ισχυοουν παλι θα πουλαει σα σουσι το switch...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Η γνώμη μου είναι ότι το Spider-man θα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριο. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μπαίνει στην ίδια πρόταση με Death Stranding και tLoU2. Aν και συμφωνω στο δευτερο(καθως μιλαμε για GOTY material), Ιnsomniac(spiderman) και ''μετριοτητα'' δεν πανε συνηθως μαζι. Ελπιζω να μην αλλαξει κατι αυτη τη φορα. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 19 minutes ago, PDS13 said: Aν και συμφωνω στο δευτερο(καθως μιλαμε για GOTY material), Ιnsomniac(spiderman) και ''μετριοτητα'' δεν πανε συνηθως μαζι. Ελπιζω να μην αλλαξει κατι αυτη τη φορα. Ειλικρινά το εύχομαι να κάνω λάθος και να είναι παιχνιδάρα. Συνήθως δεν κάνω λάθος όμως.
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπιζω να εχει online γιατι φαινεται ωραιο game.Σαν Mmo wii sport μου φερνει. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Mistwalker
Deghinsea Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δεν αναφέρει online η ανακοίνωση REDMOND, Wash.--(BUSINESS WIRE)--A resort vacation is always at your fingertips with the new GO VACATION game for the Nintendo Switch system. From sky diving and beach volleyball to tennis and even snowball fights, Kawawii island offers something for everyone, with more than 50 different games and activities to enjoy. Created by acclaimed developer BANDAI NAMCO, GO VACATION includes a variety of cooperative and competitive games that can be played solo or with up to four players via a single Nintendo Switch system or local wireless (additional accessories are required and are sold separately). Several activities offer the option to use motion controls, making swinging your tennis racket and throwing snowballs even more fun and immersive. Discover new surprises each day as you adventure through the four different resort areas on Kawawii island. While exploring – either on foot, on horseback, on a snowmobile or more – you’ll discover numerous collectibles, challenges and other opportunities to level up and customize your character. Decorate your own villa, enjoy a delicious meal at one of the food trucks and snap in-game photos of the dozens of adorable animals hiding in each resort. Regular challenges and presents, like special costumes and different dog breeds, will keep you coming back for hours of Kawawii island adventures. 1
mansa2k Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 H Bandai Namco είναι γνωστό πως ετοιμάζουν τρία αποκλειστικά παιχνίδια για το NSW μέσα στο 2018 (*οικονομικό έτος). Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το Go Vacation και προφανώς το Smash. Tο τρίτο παιχνίδι μπορεί να καθυστερήσει, επίσης μην ξεχνάμε το Metroid -αν ισχύουν οι φήμες. Έχει ανακοινωθεί κάποιο άλλο παιχνίδι αποκλειστικό στο μεσοδιάστημα ή και κυκλοφόρησε;
Mistwalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Κριμα,θα το αγοραζα απο την πρωτη μερα.Φαινεται διασκεδαστικο game με πολυ περιεχομενο(50 αθληματα)αλλα για solo αν και μπορει να περασω καλα 2-3 ωρες μετα χανει την ουσια του οπως ολα τα sport games.
james9tito Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Σας τα εχω κανει μπαλονια αλλα παω να παρω το yonder 18,80 απο νορβηγικο store. Χωρις review , χωρις τιποτα , καταδρομεας κανονικος και ο θεος μαζι μας. 2 1
Deghinsea Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δίνει και αρκετή έμφαση στην εξερεύνηση του νησιού. Open world είναι. Στο wii πάντως είχε πάρει μέτριες κριτικές. Καινούριο leak Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Deghinsea
Προτεινόμενες αναρτήσεις