vag.patrick Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, Malthador είπε Πανάκριβα τα games στο Switch, σιγά μη δώσω 4 ολόκληρα ευρώ παραπάνω για τη φορητότητα, έλεος. Οπ, ωραίο φρίσμπι, μήπως ξέρεις που μπορώ να το βρω; Έχουν βάλει την άσχετη στην φωτογραφία και κρύβει την μάρκα. :/ Γραφικα και αναλυση maltha.... τσ τσ .. θα σε μαλωσω!!! 2
orck Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει οτι ενα παιχνιδι δεν εχει campaign αλλα εχει μονο Online; Οποτε τι κανεις; Παιζεις death match με φιλους η ασχετους; Αυτο ειναι το παιχνιδι; Εχει κατι αλλο το Online που δεν εχω καταλαβει ακομη;
vag.patrick Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, orck είπε Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει οτι ενα παιχνιδι δεν εχει campaign αλλα εχει μονο Online; Οποτε τι κανεις; Παιζεις death match με φιλους η ασχετους; Αυτο ειναι το παιχνιδι; Εχει κατι αλλο το Online που δεν εχω καταλαβει ακομη; αν λαβω υποψη το CoD του PSvita ....οχι...τιποτα παραπανω απο του κωλου τα missions (οτι να ναι εντελως) και κυριως διαφορα Modes (2-3?) για Online.....
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 minutes ago, orck said: Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει οτι ενα παιχνιδι δεν εχει campaign αλλα εχει μονο Online; Οποτε τι κανεις; Παιζεις death match με φιλους η ασχετους; Αυτο ειναι το παιχνιδι; Εχει κατι αλλο το Online που δεν εχω καταλαβει ακομη; Μπαίνεις μόνο online και παίζεις με άλλους. Φαντάζομαι ότι θα έχουν και αρένες να παίζεις με αντίπαλους μποτάκια, αλλά δεν θα έχει ουσία. Σε ποιό αναφέρεσαι ακριβώς;
Mistwalker Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον λεει για το cod 4 που εγραψα. 2 εκδοσεις θα εχει το okami.Στα 29€ την απλη digital και μια limited στα 39€.Κανεις δεν ξερει τι προσφερει η limited.Θελω να πιστευω οτι θα εχει catridge αλλα επειδη το εχει ξανακανει η crapcom αν οντως εχει catridge,στην Ευρωπη μαλλον δεν θα τη δουμε. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Mistwalker
Mistwalker Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αυριο cod 4 και σε 6 μερες battlefield 5.Για να δουμε αν θα πουνε οτι ερχεται στο switch επιτελους και ενα microtransaction based παιχνιδι,γιατι game οπου διασκεδαζει καλυτερα το πιο γεματο πορτοφολι δεν σκεφτηκε να φτιαξει η nintendo Edit: ξεχασα οτι εχουμε ηδη με το fifa και nba2k Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Mistwalker
NickTG Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μιας και έβγαινε μείον 80€ με κάτι πόντους και μια προσφορά από alpha bank είπα να μεγαλώσω τη συλλογή: 8 2
ReaperX Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9,99€ το wonderboy στο store. Είχα σκοπό να το πάρω physical αλλά μάλλον βρήκα τι θα κάνω τα gold points που έχω μαζέψει.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από ReaperX 1 1
sils Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, ReaperX είπε 9,99€ το wonderboy στο store. Είχα σκοπό να το πάρω physical αλλά μάλλον βρήκα τι θα κάνω τα gold points που έχω μαζέψει.. Τοσο το ειχα παρει και εγω αλλα προσωπικα δεν μπορω να πω πως τρελάθηκα..
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 hours ago, NickTG said: Μιας και έβγαινε μείον 80€ με κάτι πόντους και μια προσφορά από alpha bank είπα να μεγαλώσω τη συλλογή: Έχει αυτά τα δύο games μέσα αυτή η συσκευασία; Πόσο το πήρες και από πού;
chek2fire Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, sils είπε Τοσο το ειχα παρει και εγω αλλα προσωπικα δεν μπορω να πω πως τρελάθηκα.. και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου και το είχα πάρει και σε τριπλάσια τιμή. Τζάμπα τα λεφτά δλδ
SoFGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 εγω το τερματισα και δεν εχω ολοκληρωσει ακομα ουτε botw ( μολις αρχισα το trial of the sword, εχω και αλλο ενα beast πριν παω στο καστρο ) ουτε odyssey ουτε bayo1&2 ουτε καν tropical freeze, shoot me με κλειστα ματια στα 9.99 για οσους ειναι πραγματικοι fan των platformer, ειδικα αμα εχουν dpad της προκοπης διαθεσιμο ( 8bitdo ή κανα Dual Shock με ανταπτορα ισως ) το freeze btw γινεται αρκετα πιο ευκολο οταν αποδεχθεις οτι ΔΕΝ ειναι σαν τα παλια country, οποτε δεν υπαρχει λογος να κατσεις να παιξεις με σταυρο (εκτος αμα θες να ποζεριασεις https://imgur.com/yJnySNr ) εγω το παιζω με τα joycons, ουτε καν pro controller δηλαδη ( εχω τις καποτες που δινουν υψος στους μαμησιους μοχλους βεβαια ) και το alternate button layout που δινει μια ιδεα απο smash bros στο παιχνιδι αφου ρολαρεις με τις σκανδαλες αντι για το Υ το αλλο του wii το οποιο αποτι θυμαμαι ειχα ξεκλειδωσει και το mirror mode το επαιζα με wiimote οριζοντια και motion controls για το ρολαρισμα, αλλα εκεινο εκτος των αλλων ειχε ενα κουμπι για τρεξιμο ... ^ οποιος θελει κανει follow, ανεβαζω κλιπακια συχνα πυκνα - οταν δεν εχει κοσμο στο μαγαζι και βαριεμαι 3
NickTG Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 6 hours ago, Malthador said: Έχει αυτά τα δύο games μέσα αυτή η συσκευασία; Πόσο το πήρες και από πού; Τα έχει με κουτί κανονικά. Με την προσφορά βγήκε 319€ από Κωτσόβολο. 1
orck Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, NickTG είπε Τα έχει με κουτί κανονικά. Με την προσφορά βγήκε 319€ από Κωτσόβολο. Πολύ καλή πρσοφορα. 1
dekulinkgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, SoFGR είπε εγω το τερματισα και δεν εχω ολοκληρωσει ακομα ουτε botw ( μολις αρχισα το trial of the sword, εχω και αλλο ενα beast πριν παω στο καστρο ) ουτε odyssey ουτε bayo1&2 ουτε καν tropical freeze, shoot me με κλειστα ματια στα 9.99 για οσους ειναι πραγματικοι fan των platformer, ειδικα αμα εχουν dpad της προκοπης διαθεσιμο ( 8bitdo ή κανα Dual Shock με ανταπτορα ισως ) το freeze btw γινεται αρκετα πιο ευκολο οταν αποδεχθεις οτι ΔΕΝ ειναι σαν τα παλια country, οποτε δεν υπαρχει λογος να κατσεις να παιξεις με σταυρο (εκτος αμα θες να ποζεριασεις https://imgur.com/yJnySNr ) εγω το παιζω με τα joycons, ουτε καν pro controller δηλαδη ( εχω τις καποτες που δινουν υψος στους μαμησιους μοχλους βεβαια ) και το alternate button layout που δινει μια ιδεα απο smash bros στο παιχνιδι αφου ρολαρεις με τις σκανδαλες αντι για το Υ το αλλο του wii το οποιο αποτι θυμαμαι ειχα ξεκλειδωσει και το mirror mode το επαιζα με wiimote οριζοντια και motion controls για το ρολαρισμα, αλλα εκεινο εκτος των αλλων ειχε ενα κουμπι για τρεξιμο ... ^ οποιος θελει κανει follow, ανεβαζω κλιπακια συχνα πυκνα - οταν δεν εχει κοσμο στο μαγαζι και βαριεμαι Εγω παιζω περισσοτερο handheld αλλα οταν το παιζω docked τοτε ξεχωριστα joycons με motion αλα wiimote.Για μενα με διαφορα ο καλυτερος χειρισμος για το παιχνιδι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις