james9tito Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα περι ορεξεως... Δεν θα δωσω τα διπλα λεφτα για να το "εχω μαζι μου" . Εχω αλλα παιχνιδια για "μαζι μου". Αλλα μην ανοιξουμε παλι το θεμα με τις τιμες... Anyway νομιζω στο store του switch εχει 19.99 που ειναι ψιλοτιμια τιμη. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από james9tito
parlapipas25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, james9tito είπε Καλα περι ορεξεως... Δεν θα δωσω τα διπλα λεφτα για να το "εχω μαζι μου" . Εχω αλλα παιχνιδια για "μαζι μου". Αλλα μην ανοιξουμε παλι το θεμα με τις τιμες... Επίσης μπορούμε να πούμε ότι το ps4 έχει καλύτερα γραφικα άρα πρέπει να είναι πιο ακριβό από το switch κλπ. Όποιος θέλει να βρει δικαιολογίες βρίσκει.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 minute ago, james9tito said: 18,80€ στο Νορβηγικο store. Μολις το ειδα. Ναι, αλλά στο PS4 δίνεις 20 και έχεις καλύτερα γραφικά. Ποιός κουβαλάει παιχνιδάκια μαζί του, τι είστε 10χρονα.
james9tito Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Ναι, αλλά στο PS4 δίνεις 20 και έχεις καλύτερα γραφικά. Ποιός κουβαλάει παιχνιδάκια μαζί του, τι είστε 10χρονα. Ο καθενας ζυγιζει τι θελει . Να δωσω και κατι παραπανω λογω φορητοτητας δε διαφωνω. Να δωσω 25 ευρω και να πω οτι το πουλαω κιόλας μολις το βαρεθω. Νομιζω οτι η τιμη του retail ειναι 30 κανονικα απο οσο εχω ψαξει . Τα 45 ειναι παρα πολλα λογω signature . Τωρα γραφικα κλπ δεν τα βαζω στην εξισωση. Δεν πηρα switch για τα γραφικα. To πηρα για να παιζω χαλαρα παιχνιδια , να εχω ενα φορητο και να μην απασχολω την τηλεοραση για golf story , wonder boy κλπ. Για παιχνιδια τυπου SKyrim , Doom , Wolfenstein πχ δεν υπαρχει κανενα switch για μενα , εχω ps4 γιαυτα.
papp0us Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Όχι τίποτα.Απλα κάποιοι λέγανε ότι τα παιχνίδια του switch δεν είναι πιο ακριβά από τα άλλα. Από κει και πέρα ο καθένας τα τιμολόγει όπως γουστάρει,δικαίωμα του. https://www.nintendo.com/games/detail/yonder-the-cloud-catcher-chronicles-switch Δεν είναι πιο ακριβά από τα άλλα. 20 το πήρες στο ps4 άντε να βγαίνει 25 στο switch.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 minute ago, james9tito said: Ο καθενας ζυγιζει τι θελει . Να δωσω και κατι παραπανω λογω φορητοτητας δε διαφωνω. Να δωσω 25 ευρω και να πω οτι το πουλαω κιόλας μολις το βαρεθω. Νομιζω οτι η τιμη του retail ειναι 30 κανονικα απο οσο εχω ψαξει . Τα 45 ειναι παρα πολλα λογω signature . Τωρα γραφικα κλπ δεν τα βαζω στην εξισωση. Δεν πηρα switch για τα γραφικα. To πηρα για να παιζω χαλαρα παιχνιδια , να εχω ενα φορητο και να μην απασχολω την τηλεοραση για golf story , wonder boy κλπ. Για παιχνιδια τυπου SKyrim , Doom , Wolfenstein πχ δεν υπαρχει κανενα switch για μενα , εχω ps4 γιαυτα. Προφανώς είμαι ειρωνικός για τον φίλο που συγκρίνει την τιμή της απλής έκδοσης του PS4 με την τιμή της συλλεκτικής στο NSw για να κάνει point ότι τα games στο Switch είναι πιο ακριβά. Ιδιοφυές, όχι αστεία. 2
parlapipas25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Προφανώς είμαι ειρωνικός για τον φίλο που συγκρίνει την τιμή της απλής έκδοσης του PS4 με την τιμή της συλλεκτικής στο NSw για να κάνει point ότι τα games στο Switch είναι πιο ακριβά. Ιδιοφυές, όχι αστεία. Ναι ναι και το doom μάλλον signature είναι
james9tito Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 H αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ναι τα παιχνιδια στο switch ειναι ακριβοτερα δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. Μπορεις ομως να παρεις το Doom σημερα πχ 40 ευρω και να το πουλησεις σε ενα 3μηνο 35 ή 30 , γιατι κρατανε οι τιμες και δεν πεφτουν οπως σε ps4 και xbox. Απο την αλλη στο ps4 μπορει να παρεις σημερα ενα παιχνιδι που κανει 40 ευρω , σε ενα 3μηνο ομως ή δεν θα το παιρνει κανεις ή θα το παιρνει απο τα 20 και κατω. Η καθε περιπτωση εχει τα καλα της και μιλαω ως gamer Που πουλαω τα παντα και δεν κραταω παιχνιδι ποτε πλην καποιων πολυ αγαπημενων (Ico, Bioshock, Silent Hill 2 κλπ )
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 4 minutes ago, james9tito said: Απο την αλλη στο ps4 μπορει να παρεις σημερα ενα παιχνιδι που κανει 40 ευρω , σε ενα 3μηνο ομως ή δεν θα το παιρνει κανεις ή θα το παιρνει απο τα 20 και κατω. Είσαι πολύ αισιόδοξος. Τα games στα twins ούτε για ένα δεκάρικο δεν μπορείς να τα δώσεις (μαζί με μεταφορικά ε). Ένα εξάμηνο το παλεύω και δεν τα θέλουν ούτε για φρίσμπι.
james9tito Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Είσαι πολύ αισιόδοξος. Τα games στα twins ούτε για ένα δεκάρικο δεν μπορείς να τα δώσεις (μαζί με μεταφορικά ε). Ένα εξάμηνο το παλεύω και δεν τα θέλουν ούτε για φρίσμπι. Εξαρταται το game . Υπαρχει πολυ σαβουρα, destiny, forza, fifa, pro, nba , οτι ειναι annual ή μπουρδα το ξερναει η αγορα. Ειμαι single player gamer και παιρνω τα παιχνιδια οταν βγαινουν αν ειναι ΑΑΑ και τα πουλαω οσο κρατανε τιμη.
Mistwalker Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Mazinga είπε Eδω call of duty ειχε 2 στο wii u σιγα μην το ξεχασουν για αυτην την κονσολα. Νομιζω οτι πλεον ολα τα ΒΤ χειριστηρια της 8bitdo ειναι συμβατα switch. Παντως διαφορα προβληματα, και...λυσεις δειτε εδω: https://www.reddit.com/r/8bitdo/ Αυριο θα μαθουμε πως θα ειναι το cod 4 αλλα μεχρι στιγμης στα rumors ακουγονται πολλα.Λενε Μπορει να μην εχει campaign,να ειναι μονο online και για πρωτη φορα να εχει battle royal.Oπου θα ειναι ενσωματομενο στο game ή θα ερθει ξεχωριστα με release την ιδια μερα και τελος θα εχει και zombie mode.Στο switch λενε οτι θα ερθει μοναχα το battle royale αλλα λενε οτι συνηθιζουν να ανακοινωμουν τα cod αργοτερα στη nintendo αποτι στα αλλα μηχανηματα. Για το 8bitdo που λεει δεν εννοει τα μοχλουδακια αλλα τον ανταπτορα που εβγαλαν οπου συνδεεται μονο με ασυρματα χειριστηρια οπως του ps4/xbox. Δεν εξηγηται αλλιως θελετε και γραφεται οτι ναναι για να τσιμπανε αυτοι που μπαινουν μονο για να τρολαρουν χωρις να ξερουν τι γινεται και μετα απορειτε γιατι σας πανε κοντρα. Στο link για το yonder αν δεις το site εχει την signature του ps4 35€ και στο switch 39€ μαλλον λογο extra price για το catridge.
Mazinga Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Είσαι πολύ αισιόδοξος. Τα games στα twins ούτε για ένα δεκάρικο δεν μπορείς να τα δώσεις (μαζί με μεταφορικά ε). Ένα εξάμηνο το παλεύω και δεν τα θέλουν ούτε για φρίσμπι. Κοιτα τωρα που ερχονται οι ζεστες, για τα παιδια, εαν μου βγαινεις με τα μεταφορικα φθηνοτερος απο το jumbo για φρισμπι στα παιρνω αλλα χωρις κουτια γιατι το βαρος μου κοστιζει στο ταχυδρομειο. To κακο με τις κασετες του σουιτς ειναι οτι δεν πετανε καλα.... 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Αυριο θα μαθουμε πως θα ειναι το cod 4 αλλα μεχρι στιγμης στα rumors ακουγονται πολλα.Λενε Μπορει να μην εχει campaign,να ειναι μονο online και για πρωτη φορα να εχει battle royal.Oπου θα ειναι ενσωματομενο στο game ή θα ερθει ξεχωριστα με release την ιδια μερα και τελος θα εχει και zombie mode.Στο switch λενε οτι θα ερθει μοναχα το battle royale αλλα λενε οτι συνηθιζουν να ανακοινωμουν τα cod αργοτερα στη nintendo αποτι στα αλλα μηχανηματα. Για το 8bitdo που λεει δεν εννοει τα μοχλουδακια αλλα τον ανταπτορα που εβγαλαν οπου συνδεεται μονο με ασυρματα χειριστηρια οπως του ps4/xbox. Δεν εξηγηται αλλιως θελετε και γραφεται οτι ναναι για να τσιμπανε αυτοι που μπαινουν μονο για να τρολαρουν χωρις να ξερουν τι γινεται και μετα απορειτε γιατι σας πανε κοντρα. Στο link για το yonder αν δεις το site εχει την signature του ps4 35€ και στο switch 39€ μαλλον λογο extra price για το catridge. και οι ανταπτορες RR (wii u / mini SNES-NES) και οι ανταπτωρες switch / PC εαν συνδεθουν μεσω USB κανουν την ιδια δουλεια. Ειδαλλος λαθος μου, καταλαβα αλλο σχτικα με χειριστηρια. Παντως ας δει ενας αγοραστης το νημα που παρεθεσα απαντα σε πολλα... 1
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Malthador είπε Μπαίνεις στην σύνδεση σου, πας manual και βάζεις σαν default και secondary τα εξής: 8.8.8.8 8.8.4.4 Σε ευχαριστω πολυ!! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 hours ago, Mistwalker said: Στο link για το yonder αν δεις το site εχει την signature του ps4 35€ και στο switch 39€ μαλλον λογο extra price για το catridge. Πανάκριβα τα games στο Switch, σιγά μη δώσω 4 ολόκληρα ευρώ παραπάνω για τη φορητότητα, έλεος. 1 hour ago, Mazinga said: Οπ, ωραίο φρίσμπι, μήπως ξέρεις που μπορώ να το βρω; Έχουν βάλει την άσχετη στην φωτογραφία και κρύβει την μάρκα. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις