Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, billeiros said:

Δηλαδη? 

Μπαίνεις στην σύνδεση σου, πας manual και βάζεις σαν default και secondary τα εξής:

8.8.8.8

8.8.4.4

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Σε 2 μερες επισημες ανακοινωσεις για το call of duty.Μπορει να ερθει το κανονικο game,μπορει να ερθει σαν battle royal αλλα μπορει και καθολου:lol:.

Ισως κανω λαθος αλλα δεν νομιζω οτι βαζεις οτι χειριστηριο θελεις.Δεν εχει θυρα usb για να κουμπωσει το χειριστηριο,δεχετε μονο τα ασυρματα.Δεν ξερω αν το βρηκες σε καλη τιμη για να περιμενεις 1 μηνα απο κινα.Στο αμαζον το εχει 18.50 χωρις μεταφορικα και συνηθως κανει το περισσοτερο 10 μερες.

Ναι εννοούσα χειρηστηρια ps4  Xbox 360 που τα εχω σε τέλεια κατάσταση γιατί μου έχει χαλάσει το xbox.  Ξέρω ότι δεν θα κάνει 2 μαζί. Το πήρα γύρω στα 10 ευρώ κ κάνα 3ευρω τα μεταφορικά. Μπα πιστεύω 16 μέρες θα κάνει να έρθει. Απλά το θέλω να παίζω κάνα φιφα   στο ταμπλέτ αν με αφήνει να το συνδέσω στη θύρα κ όχι μόνο στο dock 

Ξέρετε αν μπορώ να παίξω σε funky mode η πρέπει να αρχίσω απτην αρχή τον γορίλα; 

Δημοσ.

Δεν το πηρα ακομα το game αλλα αποτι διαβασα αν ξεκινησεις με funky ολο το game θα παιζει μονο με αυτον.Αν ξεκινησεις στο  κανονικο mode δεν θα μπορεις να διαλεξεις τον funky.Θα τα πει καλυτερα καποιος που το αγορασε γιατι εγω οτι διαβασα λεω:lol:

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Δεν το πηρα ακομα το game αλλα αποτι διαβασα αν ξεκινησεις με funky ολο το game θα παιζει μονο με αυτον.Αν ξεκινησεις στο  κανονικο mode δεν θα μπορεις να διαλεξεις τον funky.Θα τα πει καλυτερα καποιος που το αγορασε γιατι εγω οτι διαβασα λεω:lol:

Ναι μάλλον δεν αλλάζει. Είναι πολύ καλό κ στα δύο mode είναι πιο εύκολο στο funky φυσικά. Το ξεκίνησα κ στα δύο αν μ σπάει τα νεύρα όταν χάνω συχνά να παίζω στο πιο εύκολο.  Θα ήθελα σε κάποια παιχνίδια να μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα να γίνεται λίγο πιο έντονα στο ταμπλέτ όταν παίζεις  είμαι γερό παράξενος χα χα.   Όταν τερματίσω τον γορίλα μάλλον θα πάρω το rayman αν μπει καμία προσφορά.  Δεν μ κάνει αίσθηση να το πάρω στο ps4 παρότι έχει την μισή τιμή. 

Για το call of duty πιστεύω χρειάζεται κ τέτοια games η κονσόλα 

Δημοσ.

Για μενα και να μην ερθει το cod δεν θα με νοιαξει γιατι απο shooter ειμαι καλυμενος.splatoon 2,paladins και αν ανακοινωσουν οπως ακουγεται το  fortnite τον αλλο μηνα καλος,αλλιως ερχεται το crazy  justice.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, primeragt είπε

Παντως τα videogames ειναι απο τα λιγα καταναλωτικα αγαθα που οι τιμες τους δεν εχουν αλαξει στη διαρκεια του χρονου ακομα και μετα την αλαγη απο δραχμη σε ευρω. Θυμαμαι παιχνιδια απο gameboy (original) k snes στα 15000δρχ-20000δρχ και τωρα ειναι απο 40-60ευρω. Αναλωγικα ειναι τα ιδια ασχετως αν με βαση τα ισχυοντα μισθολογικα ειναι και φθηνοτερα (120000δρχ βασικος τοτε 630 ευρω τωρα). Αυτο που μας εχει μαδησει στην ουσια ειναι ολα τα υπολοιπα που εχουν παρει την αγρια ανιουσα ειδικα μετα την αλαγη νομισματος.

Τα παιχνίδια πλέον είναι πολύ φθηνά και η τιμή τους δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Παραβλέπεις το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ενός τίτλου έχει ανέβει πάρα πολύ. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συγκρίνονται οι σημερινές τιμές στα games σε σχέση με παλιότερα. Υπήρχε εποχή που τα SNES games κόστιζαν 30.000 δραχμές day one, ενώ το ίδιο κόστιζε και η ίδια η κονσόλα. 

Έχει ανέβει κατακόρυφα το κόστος παραγωγής, ο πληθωρισμός ξεφτιλίζει το χρήμα (30k δραχμές το 1993 είναι 170k δραχμές το 2018, δηλαδή τα games day one θα έπρεπε να κοστίζουν 500 ευρώ αναλογικά) αλλά το βασικότερο όλων είναι ότι είμαστε πλουσιότεροι από τότε, έχουν ανέβει οι απαιτήσεις και το βιοτικό μας επίπεδο και μας φαίνονται ακριβότερα γιατί έχουμε να μοιράσουμε τα χρήματα μας σε περισσότερα πράγματα πλέον. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Σε 2 μερες επισημες ανακοινωσεις για το call of duty.Μπορει να ερθει το κανονικο game,μπορει να ερθει σαν battle royal αλλα μπορει και καθολου:lol:.

Ισως κανω λαθος αλλα δεν νομιζω οτι βαζεις οτι χειριστηριο θελεις.Δεν εχει θυρα usb για να κουμπωσει το χειριστηριο,δεχετε μονο τα ασυρματα.Δεν ξερω αν το βρηκες σε καλη τιμη για να περιμενεις 1 μηνα απο κινα.Στο αμαζον το εχει 18.50 χωρις μεταφορικα και συνηθως κανει το περισσοτερο 10 μερες.

Eδω call of duty ειχε 2 στο wii u σιγα μην το ξεχασουν για αυτην την κονσολα.

Νομιζω οτι πλεον ολα τα ΒΤ χειριστηρια της 8bitdo ειναι συμβατα switch. Παντως διαφορα προβληματα, και...λυσεις δειτε εδω: https://www.reddit.com/r/8bitdo/

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, james9tito είπε

45 ευρω η signature του Yonder. 

https://signatureeditiongames.com/products/yonder-the-cloud-catcher-chronicles-signature-edition-switch?variant=7264809943075

Με τρωει το χερι μου να πατησω το κουμπι αγορας.

Ε πατα το τοτε. Μια φορα ζεις, αλλα πολλες φορες θα πεθανεις σ'ολα αυτα που δεν θα κανεις....(ντραμς και μπασο σε σολο στη συνεχεια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το yonder στο ps4 έχει 20 ευρώ.Στο switch πόσο;;;

Αλλά είπαμε στο switch έχεις την φορητότητα.Χαχαχα 

Επεξ/σία από parlapipas25
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, parlapipas25 said:

λοοοοοοολ

Ποιο θύμα το αγοράζει για 20 ευρώ στο PS4, 15 το πήρα πριν από ένα μήνα στο Steam! 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

"Χαχαχα" τι; Ναι στο switch έχεις φορητότητα. Προτιμώ 40 και μαζί μου παρά 20 και στην τηλεόραση του σαλονιού μόνο. Γιατί σου κάνει τόσο παράξενο;

Δημοσ.

Όχι τίποτα.Απλα κάποιοι λέγανε ότι τα παιχνίδια του switch δεν είναι πιο ακριβά από τα άλλα.

Από κει και πέρα ο καθένας τα τιμολόγει όπως γουστάρει,δικαίωμα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...