Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ουτε μηνας δεν περασε που ειπε η bethesda οτι θα συνεχισουν το support στο switch με νεα games και μολις ανακοινωθηκε που θα κυκλοφορηση το rage 2 και μαλλον ξεχασαν καποια consola Οποιος ενδιαφερεται να αγορασει το wonderboy dragon trap σε digital μορφη αυριο ξεκιναει η μεγαλυτερη εκπτωση στο συγκεκριμενο game με -50%. 3
mansa2k Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η φημολογία συνεχίζεται όσο πλησιάζουμε την Ε3 και τώρα ήρθε η σειρά των Pokemon. Δεν ξέρω αν ισχύει η φήμη αλλά η Ν έπρεπε εδώ και καιρό να έχει ενισχύσει την αλληλεπίδραση των παιχνιδιών της μεταξύ του NSW και των αντίστοιχων applications, τουλάχιστον για όσους τίτλους υπάρχουν. Έχουν ήδη δηλώσει πως θα το πράξουν με το Mario Kart και αναμένεται συνέχεια. Πολύ σωστά προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την τεράστια επιτυχία του Pokemon Go και να περάσουν το κοινό στο NSW. Είναι πράγματα που είχα αναφέρει αρκετές φορές κατά το παρελθόν (αυτοπροβολή, αλληλοπροβολή και συνεργασία) που τελικά γίνονται πραγματικότητα. Βέβαια όταν το Super Mario Run που θεωρώ πως απέτυχε σε πολλαπλούς τομείς πως να τα πετύχει αυτά όταν το ανέλαβε ο Miyamoto όπως και το StarFox Zero αντίστοιχα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από mansa2k 1
vag.patrick Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 αυτη η φιφα με τις τιμες στα παιχνιδια εχει κουρασει πχια... Λες και ποτε ειχαν αλλη τιμη ... Τωρα υπαρχουν οι προσφορες και το Σκρουτζ... κοφτε αυτη τη κουβεντα (με καθε καλη διαθεση το λεω) γιατι χωρις να το καταλαβετε ειναι σαν να κοροιδευετε τον καθενα που εχει το Χ hype για τοπ εκαστοτε παιχνιδι λες και ειναι κανας μακακας αυτο και σεις οι ξυπνιοι. υπαρχουν αλλοι που γουσταρουν το Day1 και δε τους νοιαζει το 60ρι. Παρτε τις προσφορες σας και χαρειτε, πειτε οτι το βρηκατε προσφορα και φτανει , λες και οι υπολοιποι πληρωνουμε με κεφτεδες και οχι με λεφτα.
Mazinga Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Malthador είπε Ειλικρινά το εύχομαι να σπάσει η κονσόλα, αλλά να μην μπορεί να παίζει πειρατικά, γιατί μαζεύτηκαν πολλοί κάφροι. 5 ώρες πριν, Tresorikos είπε Προφανώς κ πάει για μένα κ τι να παίζει αν σπάσει ινδιανικα;; Θεωρω τη σήμερον ημέρα υπερβολικά τα 70 που ζητάνε κ τα 60αρια κ. Ειδικά για παιχνίδια παλιότερα. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω κάτι γιατί κάποιοι έχουν παιδευτεί πολύ για να τα φτιάξουν κ. Έχουν ρίξει χρήμα αλλά όταν ένα παιχνίδι είναι πορτ από προηγούμενη κονσόλα δεν θεωρώ σωστο να ζητάς 70 ευρώ . Την λατρεύω κ την χαίρομαι την κονσόλα αλλά θα ήθελα να σπάσει για να παίξω παιχνίδια ακόμα κ απτό wii mario bros κ από WI u. Έχω ξαναγράψει με ενοχλεί που δεν δουλεύει σαν κανονικό ταμπλετ να παίζει Netflix κ να μπορώ να μπω internet γιατί θέλω να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Αυτές είναι οι σκέψεις μ και ήθελα να τις μοιραστώ με στόμα που με καταλαβαίνουν.. Ο γραπτός λόγος συχνά μπορεί να παρεξηγηθεί.. Το να μου γράφουν παλιά μέλη ότι είμαι κάφρος ενώ έχουμε ανταλλαξει 2 απόψεις είναι απλά τραγικό... Πως θα σου φαινόταν να έγραφα ΕΛΕΟΣΣΣΣ 20 ευρώ ζητάει για τη συνδρομή της και κλαιγεστε μερικοί ενώ δίνει τόσα που δεν δίνει όσα πρέπει είναι η αλήθεια θα σου άρεσε;; 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ποιος ζήτησε 70 ευρώ για πορτ προηγούμενης γενιάς; Στην τύχη τα λες τα νούμερα; http://www.kathimerini.gr/914035/opinion/epikairothta/politikh/gkiaoyrhdes-kiafirhdes-kafroi-kai-o-mantela Βρε πιο χαλαρα... Μακροπροθεσμα καλο θα ειναι να σπασει εντελως η κονσολα ωστε σε μια 10ετια να την κανει κανεις οτι γουσταρει, προς το παρον, καλυτερο να μην γινει αλλη μια λυπητερη για την Ν.
billeiros Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Παιδια πρεπει να πειραξουμε τα internet settings για να Χoυμε καλυτερο online gaming?
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 47 minutes ago, vag.patrick said: αυτη η φιφα με τις τιμες στα παιχνιδια εχει κουρασει πχια... Λες και ποτε ειχαν αλλη τιμη ... Τωρα υπαρχουν οι προσφορες και το Σκρουτζ... κοφτε αυτη τη κουβεντα (με καθε καλη διαθεση το λεω) γιατι χωρις να το καταλαβετε ειναι σαν να κοροιδευετε τον καθενα που εχει το Χ hype για τοπ εκαστοτε παιχνιδι λες και ειναι κανας μακακας αυτο και σεις οι ξυπνιοι. υπαρχουν αλλοι που γουσταρουν το Day1 και δε τους νοιαζει το 60ρι. Παρτε τις προσφορες σας και χαρειτε, πειτε οτι το βρηκατε προσφορα και φτανει , λες και οι υπολοιποι πληρωνουμε με κεφτεδες και οχι με λεφτα. Τα λεφτά είναι του καθενός να τα κάνει ότι θέλει. Προφανές. Επίσης προφανές είναι ότι άμα δεν έχεις, απλά μην παίζεις, με το να μας τα κάνεις πεπόνια δεν βγαίνει τίποτα και στο κάτω κάτω της γραφής, το είπαμε μία-δύο-εικοσιδύο φορές, οκ το εμπεδώσαμε, πιστεύουν ορισμένοι -συνήθως λανθασμένα- ότι η Ν είναι ακριβότερη στα games της, εντάξει deal with it και πάμε παρακάτω. 15 minutes ago, Mazinga said: http://www.kathimerini.gr/914035/opinion/epikairothta/politikh/gkiaoyrhdes-kiafirhdes-kafroi-kai-o-mantela Άμα έρθεις και μου πεις ότι «πουλάνε πορτς της προηγούμενης γενιάς για 70 ευρώ», ενώ μόλις στην προηγούμενη παράγραφο λες ότι πήρες το πορτ της προηγούμενης γενιάς για 51 ευρώ, είσαι τουλάχιστον κάφρος in my book. 3 minutes ago, billeiros said: Παιδια πρεπει να πειραξουμε τα internet settings για να Χoυμε καλυτερο online gaming? Δοκίμασε τους DNS της google. 1
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εγω τα αλλαξα στις google τα νουμερα δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα το setting και στο splatοοn/ dragonball μειωσε υπερβολικα εως εξαφανισε τα cannot connect που εβγαζε καμια φορα οταν προσπαθουσε να βρει αντιπαλους.Τωρα αν λες να μην εχει καθολου lag αυτο ειναι στο server καθε game και δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτος και αν φταιει το router ή ο παροχος internet που εχεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Κάποιος ξύρισε τον Mario. Κανονικός βιασμός παιδικής ηλικίας.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ουτε μηνας δεν περασε που ειπε η bethesda οτι θα συνεχισουν το support στο switch με νεα games και μολις ανακοινωθηκε που θα κυκλοφορηση το rage 2 και μαλλον ξεχασαν καποια consola Το teaser και το gameplay trailer του Rage 2 πάντως μοιάζουν φανταστικά με φουλ αισθητική Mad Max! Προσωπικά δεν εκπλήσομαι που δεν ανακοινώθηκε ακόμα για το Switch αφού το παιχνίδι βρισκόταν σε development πριν καν βγει η κονσόλα. Δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω μα φαίνεται και λογικό, δε νομίζω ότι κάνει και καμιά εταιρία εκ νέου development ή port σε εν εξελίξει development επειδή προέκυψε και άλλη κονσόλα. Από την άλλη, λόγο του ότι διάφορες "αναμενόμενες" ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα (ή πχ. η αναβολή της ημερομηνίας στην περίπτωση Dark Souls), μου δίνουν την εντύπωση πως η Nintendo τις έχει φρενάρει για να έχει να δείξει μεγάλο μπούγιο στην E3, ίδωμεν... 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Βέβαια όταν το Super Mario Run που θεωρώ πως απέτυχε σε πολλαπλούς τομείς πως να τα πετύχει αυτά όταν το ανέλαβε ο Miyamoto όπως και το StarFox Zero αντίστοιχα. Εντάξει, μάλλον το ξέρουν και οι ίδιοι οτι ο Miyamoto τα έκανε λίγο σκ@τά με τους χειρισμούς του και πως το ταλέντο του έχει όριο και δεν "χωράει" ακριβώς στο σήμερα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Για μένα, όμως, πάντα θα είναι ο τύπος που μου έμαθε πως τα videogames είναι κάτι περισσότερο από πίου-πίου και δυσκολέυομαι να του κρατήσω κακία. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι πλέον έχει σταθεροποιηθεί ο ρόλος του ως προς το γενικό promotion και κυρίως ο ρόλος producer και supervisor για τα παιχνίδια, πράγμα που θεωρώ και καλή κίνηση.
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Το teaser και το gameplay trailer του Rage 2 πάντως μοιάζουν φανταστικά με φουλ αισθητική Mad Max! Προσωπικά δεν εκπλήσομαι που δεν ανακοινώθηκε ακόμα για το Switch αφού το παιχνίδι βρισκόταν σε development πριν καν βγει η κονσόλα. Δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω μα φαίνεται και λογικό, δε νομίζω ότι κάνει και καμιά εταιρία εκ νέου development ή port σε εν εξελίξει development επειδή προέκυψε και άλλη κονσόλα. Αυτος ειναι ο μονος λογος που μπορω να τους δικαιολογησω.Αν οντως ξεκινησε πριν μαθουν για το switch και σε αυτο φταιει η nintendo δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.Παντως εχει πολλα αρνητικα σχολια με το που εμαθαν ποιο game θα ειναι απο χρηστες pc και twins(απο nintendo ειναι επειδη δεν το ανακοινωσαν στο switch) του τυπου γιατι το φερατε κανεις δεν νοιαζεται και αλλα τετοια.Δεν επαιξα το 1 για να ξερω τι παιζει αλλα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.
Tresorikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Έλεος δηλαδή με τα ψυχολογικά του καθενός εδώ μέσα μπαίνουμε να πούμε μια κουβέντα μια σκέψη μια χαζομάρα και σε ειρωνεύονται κ σε βρίζουν κάφρος κ παπαριες. Μου το έκαναν δώρο αύριο έχω γενέθλια σε τσούζει κ αυτό; κράζετε η πλειοψηφία τη Nintendo για την online συνδρομή πρέπει να βγω να σας ειρωνευτώ που σας κακοφαινεται το 20ευρω;; στο shop της Nintendo το έχει 60 ευρώ το donkey kong . Ο κάθε ένας κοιτάζει την τσέπη του έχω κρατημένα λεφτά για τέτοια έξοδα... Υπάρχει κάποιο παιδί που να κάνει τα update κ να συνεχίζει να βάζει power bank κ ναμην έχει θεμα; Έχω κάνει αγορά από αλι εξπρές το 8bitdo για να βάζω ότι χειρηστηριο θέλω οοοταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Το donkey kong μου φαίνεται συνδιαζει λίγο rayman με crash και sonic χαριτολογοντας πάντα Το nba 2k18 δεν χρειάστηκε κάρτα μνήμης κατέβηκε κανονικά στο μηχάνημα αλλά άργησε πολύ Θα έρθει call of duty κ στο switch?
primeragt Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Παντως τα videogames ειναι απο τα λιγα καταναλωτικα αγαθα που οι τιμες τους δεν εχουν αλαξει στη διαρκεια του χρονου ακομα και μετα την αλαγη απο δραχμη σε ευρω. Θυμαμαι παιχνιδια απο gameboy (original) k snes στα 15000δρχ-20000δρχ και τωρα ειναι απο 40-60ευρω. Αναλωγικα ειναι τα ιδια ασχετως αν με βαση τα ισχυοντα μισθολογικα ειναι και φθηνοτερα (120000δρχ βασικος τοτε 630 ευρω τωρα). Αυτο που μας εχει μαδησει στην ουσια ειναι ολα τα υπολοιπα που εχουν παρει την αγρια ανιουσα ειδικα μετα την αλαγη νομισματος.
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Θα έρθει call of duty κ στο switch? Σε 2 μερες επισημες ανακοινωσεις για το call of duty.Μπορει να ερθει το κανονικο game,μπορει να ερθει σαν battle royal αλλα μπορει και καθολου. 27 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Έχω κάνει αγορά από αλι εξπρές το 8bitdo για να βάζω ότι χειρηστηριο θέλω οοοταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Ισως κανω λαθος αλλα δεν νομιζω οτι βαζεις οτι χειριστηριο θελεις.Δεν εχει θυρα usb για να κουμπωσει το χειριστηριο,δεχετε μονο τα ασυρματα.Δεν ξερω αν το βρηκες σε καλη τιμη για να περιμενεις 1 μηνα απο κινα.Στο αμαζον το εχει 18.50 χωρις μεταφορικα και συνηθως κανει το περισσοτερο 10 μερες. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Mistwalker
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Τα λεφτά είναι του καθενός να τα κάνει ότι θέλει. Προφανές. Επίσης προφανές είναι ότι άμα δεν έχεις, απλά μην παίζεις, με το να μας τα κάνεις πεπόνια δεν βγαίνει τίποτα και στο κάτω κάτω της γραφής, το είπαμε μία-δύο-εικοσιδύο φορές, οκ το εμπεδώσαμε, πιστεύουν ορισμένοι -συνήθως λανθασμένα- ότι η Ν είναι ακριβότερη στα games της, εντάξει deal with it και πάμε παρακάτω. Άμα έρθεις και μου πεις ότι «πουλάνε πορτς της προηγούμενης γενιάς για 70 ευρώ», ενώ μόλις στην προηγούμενη παράγραφο λες ότι πήρες το πορτ της προηγούμενης γενιάς για 51 ευρώ, είσαι τουλάχιστον κάφρος in my book. Δοκίμασε τους DNS της google. Δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις