SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Mistwalker είπε Αν θελεις να αγορασεις απο αλλο region ευκολα και γρηγορα με τις καλυτερες τιμες για εμας ειναι απο Νορβηγια και south afrika.Στο south afrika αυτη τι στιγμη οποιος θελει να αγορασει το runner 3 σε digital,απο τα 28€ που κανει το δινουν 10€ Στο Αμερικανικο eshop αν δεν ειχε τα μπλεξιματα που εγραψα θα συμφερε τρελα να αγοραζουμε απο εκει. Ωραία , οποτε πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία αν μπορείς να μου πεις τα βήματα
james9tito Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Απο Νοτιο Αφρικη δεν εχω καταφερει να αγορασω ποτε. Το εχω εδω και καιρο καρφωμενο σε Νορβηγια και οι τιμες ειναι λιγο χαμηλοτερες απο Ελλαδα , ενιοτε αρκετα χαμηλοτερες. ΥΓ. Ποσο μυαλο θελει να καταλαβουν οτι ενα trophy/achievement system προσθετει κινητρο σε καποιον να αγορασει παιχνιδια στο switch? 2 1
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, james9tito είπε Απο Νοτιο Αφρικη δεν εχω καταφερει να αγορασω ποτε. Το εχω εδω και καιρο καρφωμενο σε Νορβηγια και οι τιμες ειναι λιγο χαμηλοτερες απο Ελλαδα , ενιοτε αρκετα χαμηλοτερες. ΥΓ. Ποσο μυαλο θελει να καταλαβουν οτι ενα trophy/achievement system προσθετει κινητρο σε καποιον να αγορασει παιχνιδια στο switch? Η αλήθεια ειναι οτι απο την αρχή που αγόρασα το switch το ήθελα αυτο το system αλλα ας το βλέπω δύσκολο για nintendo
james9tito Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, SPANK είπε Η αλήθεια ειναι οτι απο την αρχή που αγόρασα το switch το ήθελα αυτο το system αλλα ας το βλέπω δύσκολο για nintendo Ε τοτε θα χανουν πωλησεις απο Ps4 , X, γιατι για καποιους μετραει και αυτο οταν θελει να παρει ενα παιχνιδι
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω εχω πολυ καιρο να αγορασω απο south afrika αλλα αν λες οτι δεν δουλευει ισως το αλλαξαν.Οποτε παμε Νορβηγια που εχει στανταρ τις καλυτερες τιμες και δουλευει κανονικα.Τα βηματα ειναι μπαινεις στο account σου στη Nintendo.Στο profile αν θυμαμαι καλα μπαινεις και αλλαζεις τη χωρα σε Νορβηγια.Θα σου ζητηση να βαλεις τον κωδικο σου ξανα.Μετα πας απο το switch στο eshop ξαναβαζεις τον κωδικο.Αγοραζεις οτι θελεις και για να αλλαξεις ξανα και να πας στο Ελληνικο κανεις τα ιδια πραγματα απλως στη χωρα στο profile βαζεις greece. Εγω αγοραζω με paypal για να μην βαζω τα στοιχεια της καρτα παντου.Να ξερεις οτι τα gold point που δινουν συνδιαζονται ανα νομισμα.Αν αγορασεις απο χωρες που το νομισμα ειναι € μαζευεις πχ.100 coins γιαυτο το νομισμα αν αγορασεις απο χωρα που εχει αλλο νομισμα $ οσα coins σου δωσει πχ.250 θα μεινουν μοναχα για αγορες οπου στο region πληρωνεις με $.Οποτε θα εχεις ξεχωριστα coins σε regions 100 για ΕU και 250 για US.Εγω εχω coins σε Νορβηγια Ευρωπη και Ρωσσια.Παντα θα αγοραζεις με το ακριβες ποσο που ζηταει το game.Αν αφησεις λεφτα στο πορτοφολι και αλλαξεις χωρα παει τα εχασες ή αν εχουν κανα συστημα σαν το Αμερικανικο να μην σε αφηνει να αλλαξεις. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Mistwalker 1
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Και εγω εχω πολυ καιρο να αγορασω απο south afrika αλλα αν λες οτι δεν δουλευει ισως το αλλαξαν.Οποτε παμε Νορβηγια που εχει στανταρ τις καλυτερες τιμες και δουλευει κανονικα.Τα βηματα ειναι μπαινεις στο account σου στη Nintendo.Στο profile αν θυμαμαι καλα μπαινεις και αλλαζεις τη χωρα σε Νορβηγια.Θα σου ζητηση να βαλεις τον κωδικο σου ξανα.Μετα πας απο το switch στο eshop ξαναβαζεις τον κωδικο.Αγοραζεις οτι θελεις και για να αλλαξεις ξανα και να πας στο Ελληνικο κανεις τα ιδια πραγματα απλως στη χωρα στο profile βαζεις greece. Εγω αγοραζω με paypal για να μην βαζω τα στοιχεια της καρτα παντου.Να ξερεις οτι τα gold point που δινουν συνδιαζονται ανα νομισμα.Αν αγορασεις απο χωρες που το νομισμα ειναι € μαζευεις πχ.100 coins γιαυτο το νομισμα αν αγορασεις απο χωρα που εχει αλλο νομισμα $ οσα coins σου δωσει πχ.250 θα μεινουν μοναχα για αγορες οπου στο region πληρωνεις με $.Οποτε θα εχεις ξεχωριστα coins σε regions 100 για ΕU και 250 για US.Εγω εχω coins σε Νορβηγια Ευρωπη και Ρωσσια.Παντα θα αγοραζεις με το ακριβες ποσο που ζηταει το game.Αν αφησεις λεφτα στο πορτοφολι και αλλαξεις χωρα παει τα εχασες. Τέλεια τοτε καλύτερα απο νορβηγία αφου λειτουργεί και το paypal
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, james9tito είπε Απο Νοτιο Αφρικη δεν εχω καταφερει να αγορασω ποτε. Το εχω εδω και καιρο καρφωμενο σε Νορβηγια και οι τιμες ειναι λιγο χαμηλοτερες απο Ελλαδα , ενιοτε αρκετα χαμηλοτερες. ΥΓ. Ποσο μυαλο θελει να καταλαβουν οτι ενα trophy/achievement system προσθετει κινητρο σε καποιον να αγορασει παιχνιδια στο switch? Κοιταξε να δεις και εγω θα ηθελα ενα αντιστοιχο συστημα αλλα οχι ετσι οπως το βλεπουμε στις αλλες εταιρειες(που εκει βλεπεις μεχρι και indie παιχνιδια να βγαινουν με ευκολα τροπαια για να εκμεταλλευτουν οσους κανουν συλλογη).Θα ηθελα να υπαρχει αλλα σε πιο απλη μορφη.
james9tito Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κοιταξε να δεις και εγω θα ηθελα ενα αντιστοιχο συστημα αλλα οχι ετσι οπως το βλεπουμε στις αλλες εταιρειες(που εκει βλεπεις μεχρι και indie παιχνιδια να βγαινουν με ευκολα τροπαια για να εκμεταλλευτουν οσους κανουν συλλογη).Θα ηθελα να υπαρχει αλλα σε πιο απλη μορφη. Ας το κανουν οπως το θελουν . Ας δινουν μονο trophies for completion , whatever δεν ξερω. Ειναι σιγουρο ομως οτι πρεπει να το κανουν. Δεν ειμαι trophy hunter αλλα οταν σκαει trophy παιρνεις μια ικανοποιηση/reward 1
Prospector8 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Και ναι ελαβα email που ζητανε συγνώμη απο το Αργος και το λαθος οφείλεται σε genuine pricing error... Εδωσαν 5£ μειον στην επόμενη αγορα μου.. Πφφφ 2
Tresorikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δεν είχα ξαναπαίξει donkey ειδικά απτά τελευταία. Πολύ καλό κ διασκεδαστικο ειμαι στην τρίτη πιστα ωραία γραφικά και μουσική κ τρίζει ωραία η δόνηση φυσικά κ στα δύο δείχνει όμορφα αλλά στην τηλεόραση τα σπάει άρχισε να δυσκολεύει κ ίσως το γυρίσω στο funky mode που είναι πιο εύκολο να βρω από που. Πολλά τα λεφτά στα 51 που το πήρα από 40 κ κάτω 👇 θα αξίζει ακόμα περισσότερο και αν σπάσει η κονσόλα να τα κατεβάζουμε δωρεάν ακόμα καλύτερα Το nba 2k18 το πήρα μεταχειρισμένο 20 ευρώ από game station έπαιξα ένα φιλικό σε αυτά τα λεφτά κομπλέ είναι αργεί πάρα ααα πολύ να κατεβάσει τα 17 gb που θέλει. Πιστεύω αν κ Εχω λιώσει το φιφα 17 η κονσόλα για Μάριο rayman donkey crash mario kart τα σπάει κ σε TV κ σε tablet. Εφτασα τα 6 game πρέπει να σπάσει η κονσόλα γιατί χαλάμε πολλά. Σκέφτομαι να πάρω power bank αν κ το φοβάμαι μην μπρικαρει με αυτά που λέγατε. Το rayman ίσως το πάρω να πέσει λίγο η τιμή 30 ευρώ ενώ έχει 15 στο ps4 πρέπει να χαμηλώσει.. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ειλικρινά το εύχομαι να σπάσει η κονσόλα, αλλά να μην μπορεί να παίζει πειρατικά, γιατί μαζεύτηκαν πολλοί κάφροι. 1
Tresorikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Προφανώς κ πάει για μένα κ τι να παίζει αν σπάσει ινδιανικα;; Θεωρω τη σήμερον ημέρα υπερβολικά τα 70 που ζητάνε κ τα 60αρια κ. Ειδικά για παιχνίδια παλιότερα. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω κάτι γιατί κάποιοι έχουν παιδευτεί πολύ για να τα φτιάξουν κ. Έχουν ρίξει χρήμα αλλά όταν ένα παιχνίδι είναι πορτ από προηγούμενη κονσόλα δεν θεωρώ σωστο να ζητάς 70 ευρώ . Την λατρεύω κ την χαίρομαι την κονσόλα αλλά θα ήθελα να σπάσει για να παίξω παιχνίδια ακόμα κ απτό wii mario bros κ από WI u. Έχω ξαναγράψει με ενοχλεί που δεν δουλεύει σαν κανονικό ταμπλετ να παίζει Netflix κ να μπορώ να μπω internet γιατί θέλω να γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Αυτές είναι οι σκέψεις μ και ήθελα να τις μοιραστώ με στόμα που με καταλαβαίνουν.. Ο γραπτός λόγος συχνά μπορεί να παρεξηγηθεί.. Το να μου γράφουν παλιά μέλη ότι είμαι κάφρος ενώ έχουμε ανταλλαξει 2 απόψεις είναι απλά τραγικό... Πως θα σου φαινόταν να έγραφα ΕΛΕΟΣΣΣΣ 20 ευρώ ζητάει για τη συνδρομή της και κλαιγεστε μερικοί ενώ δίνει τόσα που δεν δίνει όσα πρέπει είναι η αλήθεια θα σου άρεσε;;
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 18 minutes ago, Tresorikos said: Έχουν ρίξει χρήμα αλλά όταν ένα παιχνίδι είναι πορτ από προηγούμενη κονσόλα δεν θεωρώ σωστο να ζητάς 70 ευρώ . Ποιος ζήτησε 70 ευρώ για πορτ προηγούμενης γενιάς; Στην τύχη τα λες τα νούμερα;
orck Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Ειλικρινά το εύχομαι να σπάσει η κονσόλα, αλλά να μην μπορεί να παίζει πειρατικά, γιατί μαζεύτηκαν πολλοί κάφροι. Ευχομαι να σπασει και να μπορει να παιξει wii-wiiu αλλα να μην μπορει να παιξει περατικα τα παιχνιδια του switch 2
Deghinsea Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και το όνομα του φετινού pokemon switch είναι μάλλον Pokemon Let's Go Pikachu και Pokemon Let's Go Eevee Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Deghinsea 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις