Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Σε περιπτωση που σε μπερδεψα Mist με την παραπανω εικονα,προσωπικα αν δεν το δω στην πραξη δεν το πιστευω. Το μοναδικο μου παραπονο οταν ειχε κυκλοφορησει στο Wii U(μεσω eshop) που μονο με wii mote μπορουσες να τα παιξεις. Ενα αλλο παραπονο μου ηταν με το Xenoblade Chronicles το οποιο ναι μεν υποστηριζει τον χειρισμο της ταμπλετας αλλα δεν υποστηριζε το Wii U pro controller(γιατι η ταμπλετα και μεγαλη σε μεγεθος και βαρος ειναι και απο αυτονομια ειναι χαλια σε σχεση με το pro controller). Αλλα ξερω τι απαντηση θα παρω.Τα ports ηταν αναλογα των πωλησεων της ιδιας της κονσολας,γιαυτο και ηταν προχειρο δουλειες Α και περιμενω το κλασσικο σχολιο του Malthador τυπου''εμεις που το εχουμε αγορασει ηδη επι εποχης Wii U θα πρεπει να το ξανααγορασουμε?'' 2
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σε περιπτωση που σε μπερδεψα Mist με την παραπανω εικονα,προσωπικα αν δεν το δω στην πραξη δεν το πιστευω. Το μοναδικο μου παραπονο οταν ειχε κυκλοφορησει στο Wii U(μεσω eshop) που μονο με wii mote μπορουσες να τα παιξεις. Να σου πω εγώ ανυσηχώ περισσότερο για το Metroid Prime 4 που το αναπτύσσει η Bamco παρά για το Trilogy. Εάν όντως βγει το Trilogy για Switch, δεν νομίζω να απαιτεί wii mote. Θα ήταν εντελώς braindead κίνηση κάτι τέτοιο.
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοειται οτι δεν τα περνουμε τα rumors για 100% αλλα ο συγκεκριμενος τελευταια πεφτει σε πολλα μεσα.Με τις τελευταιες φημες να θελουν teaser του Metroid στην Ε3 εγω σκεφτομαι 2 σεναρια.Θα δειξουν οντως κατι απο το 4 ή θα δειξουν το trilogy και τελος teaser απο το 4 οπως εκαναν με το bayonetta.Πιστευω οτι τους συμφερει να το βγαλουνε γιατι θα κανει παταγο στις πωλησεις αλλα και για τον κοσμο ειδικα οσοι δεν τα επαιξαν θα εχουμε 3 παιχνιδαρες και θα μπορεσεις να μπεις στο κλιμα της ιστοριας ωστε να εισαι ετοιμος για το 4. 1 ώρα πριν, orck είπε Πόσο ωραίο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι με τέννις; Πραγματικά πέρα από mini game δεν μπορώ να φανταστώ κάτι αλλο 1-3 Ιουνιου θα δωσει η nintendo το online beta στην japan οποτε πιστευω να ειναι σε ολα τα region.Εκει θα παρουμε μια μικρη ιδεα για το game.Μαλλον θα εχει μονο τον Μαριο να διαλεξεις απο χαρακτηρες. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Mistwalker 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Α και περιμενω το κλασσικο σχολιο του Malthador τυπου''εμεις που το εχουμε αγορασει ηδη επι εποχης Wii U θα πρεπει να το ξανααγορασουμε?'' Να σου πω την πικρή μου αλήθεια, αν και γενικά είμαι κατά των remasters, δεν έχω πρόβλημα με τα games που γίνονται remaster μετά από αρκετά χρόνια (πχ δεκαετία). Ωστόσο, έχω μερικά weak points, υπάρχουν μερικά games που δεν έχω πρόβλημα να τα ξαναγοράζω ακόμα κι αν γίνονται remaster σε κάθε γενιά. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το SotC το είχα στο PS2, το ξανάπαιξα στο PS3, το ξαναπήρα στο PS4, αν ξαναβγεί στο PS5 και πάλι θα το πάρω για να το ξαναβιώσω. Ε κάπως έτσι είναι η σχέση μου με τα Metroid Prime: πλατωνικά ερωτική. Από εκεί και πέρα, ε ναι, καταντάει λίγο μαλακία, τουλάχιστον όσοι έχουμε digital αγορασμένα τα ίδια games στο Wii U (πχ MK8D) μπορούν να μας κάνουν μία τυπική έκπτωση, ένα -20% π.χ. Αλλά εδώ μιλάμε για πολύ καρμίρηδες, τι να λέμε τώρα. 30 minutes ago, D.Luffy said: Να σου πω εγώ ανυσηχώ περισσότερο για το Metroid Prime 4 που το αναπτύσσει η Bamco παρά για το Trilogy. Εάν όντως βγει το Trilogy για Switch, δεν νομίζω να απαιτεί wii mote. Θα ήταν εντελώς braindead κίνηση κάτι τέτοιο. Αν έβγαινε πάλι το Trilogy στο NSw, το λιγότερο που θα απαιτούσα θα είναι να παίζεται όπως το Odyssey: και με αναλογικά και με motion. Για μένα τα motion controls επιβάλλονται, ειδικά σε FPS's, αλλά από την άλλη θα θέλω να παίζω και σε φορητό mode. 2
dekulinkgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Πόσο ωραίο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι με τέννις; Πραγματικά πέρα από mini game δεν μπορώ να φανταστώ κάτι αλλο Και εγω το ιδιο σκεφτομουν.Αλλα οσο περισσοτερο δειχνουν τοσο πιο πολυ με ψηνει για αγορα.Φαινεται οτι πραγματικα εχουν κανει δουλεια και οχι προχειρα πραγματα. 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν έβγαινε πάλι το Trilogy στο NSw, το λιγότερο που θα απαιτούσα θα είναι να παίζεται όπως το Odyssey: και με αναλογικά και με motion. Για μένα τα motion controls επιβάλλονται, ειδικά σε FPS's, αλλά από την άλλη θα θέλω να παίζω και σε φορητό mode. Θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα εχει και τους 2 τροπους χειρισμου. 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν έβγαινε πάλι το Trilogy στο NSw, το λιγότερο που θα απαιτούσα θα είναι να παίζεται όπως το Odyssey: και με αναλογικά και με motion. Για μένα τα motion controls επιβάλλονται, ειδικά σε FPS's, αλλά από την άλλη θα θέλω να παίζω και σε φορητό mode. Εμένα πάντως με είχαν κουράσει πάρα πολύ τα controls στο Corruption. Και ενώ αγόρασα την τριλογία στο Wii, δεν μπορούσα με τίποτα να ξαναπαίξω το 1 και το 2 με τα nunchucks και τα παράτησα. Οπότε εαν βγουν τελικά στο Switch, θα τα λιώσω και τα 3 μιας και έχω πολλά χρόνια από τότε που τα έπαιξα. Ειδικά τα δύο πρώτα από εποχές Gamecube... 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Να σου πω εγώ ανυσηχώ περισσότερο για το Metroid Prime 4 που το αναπτύσσει η Bamco παρά για το Trilogy. Εάν όντως βγει το Trilogy για Switch, δεν νομίζω να απαιτεί wii mote. Θα ήταν εντελώς braindead κίνηση κάτι τέτοιο. Δεν θα είναι μέσω Wii mode το Trilogy στο Switch, θα είναι δουλεμένο να δουλέψει συγκεκριμένα για το μηχάνημα. Εφόσον κυκλοφορήσει πάντως θα ήθελα για τα πρώτα 2 metroid prime να υπάρχει επιλογή να παίξουμε σε στυλ Gamecube. Οχι ότι θα το επιλέξω ποτέ καθώς με "κακόμαθαν" τα motion controls αλλά την ώρα που παίζω στο κρεβάτι ή την τουαλέτα εεεε θα ήθελα να μπορώ να έχω και αυτήν την επιλογή.
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μιάς και βλέπω το mario and rabbits στα 40 $ στο αμερικάνικο eshop λέω να το αγοράσω απο εκει , δεν ξέρω όμως πως κάνουμε την διαδικασία για την εναλλαγή στο αμερικάνικο store αν γίνεται η αγορά με ευρωπαική visa και μετα πως το γυρνάμε στο ευρωπαικό πάλι και παίζουμε απο το δικό μας account , όποιος φίλος μπορεί ας μου δώσει εναν μπούσουλα πως να το κάνω γιατι δεν θέλω να φάω και κανα ban στο account μου
ReaperX Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SPANK είπε Μιάς και βλέπω το mario and rabbits στα 40 $ στο αμερικάνικο eshop λέω να το αγοράσω απο εκει , δεν ξέρω όμως πως κάνουμε την διαδικασία για την εναλλαγή στο αμερικάνικο store αν γίνεται η αγορά με ευρωπαική visa και μετα πως το γυρνάμε στο ευρωπαικό πάλι και παίζουμε απο το δικό μας account , όποιος φίλος μπορεί ας μου δώσει εναν μπούσουλα πως να το κάνω γιατι δεν θέλω να φάω και κανα ban στο account μου https://www.base.com/buy/product/mario-rabbids-kingdom-battle-nintendo-switch/dgc-mrkbns.htm Physical 33€ με τα μεταφορικά Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από ReaperX 1
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, SPANK είπε Μιάς και βλέπω το mario and rabbits στα 40 $ στο αμερικάνικο eshop λέω να το αγοράσω απο εκει , δεν ξέρω όμως πως κάνουμε την διαδικασία για την εναλλαγή στο αμερικάνικο store αν γίνεται η αγορά με ευρωπαική visa και μετα πως το γυρνάμε στο ευρωπαικό πάλι και παίζουμε απο το δικό μας account , όποιος φίλος μπορεί ας μου δώσει εναν μπούσουλα πως να το κάνω γιατι δεν θέλω να φάω και κανα ban στο account μου Ban δεν προκειται να φας,η ιδια η nintendo εκανε region free το switch.Τωρα για Αγορα απο την Αμερικη θα σου πρωτεινα να το αποφυγεις για 2 λογους:1.Δεν δεχεται paypal,πιστωτικες/χρεωστικες που εχουν νουμερα απο EU.Μπορεις να αγορασεις μια καρτα της nintendo που εχει λεφτα για αγορες για το Αμερικανικο eshop αλλα εδω παμε στο δευτερο προβλημα.Το Αμερικανικο eshop ειναι το μοναδικο που δεν μηδενιζει το πορτοφολι σου οταν αλλαζεις region(Σημαντικο αυτο,οταν αλλαζεις region ολα τα λεφτα που εχεις στο πορτοφολι χανονται μονο τα gold coins νομιζω μενουν).Οποτε αν το mario εχει 39.99 και εσυ εχεις καρτα τον 40 για αυτο το 1 λεπτο που θα μεινει στο πορτοφολι δεν θα μπορεις να αλλαξεις σε αλλο region και θα μεινεις κλειδωμενος εκει μεχρι να καταφερεις να κανεις αγορες ωστε το πορτοφολι να λεει μηδεν ή θα επικοινωνησεις με το support στην Αμερικη και αν στο αλλαξουν καλος αλλιως θα πληρωσεις πολλα για να καταφερεις να το μηδενισεις. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Malthador είπε Να σου πω την πικρή μου αλήθεια, Δεν αντιλεγω αλλα δεν ανεφερε πουθενα στο πισω σχολιο οτι μιλαμε για remastered στην ουσια και οχι απλα για port,γιαυτο ειπα οτι αν δεν το δω δεν το πιστευω. 4 ώρες πριν, D.Luffy είπε Να σου πω εγώ ανυσηχώ περισσότερο για το Metroid Prime 4 που το αναπτύσσει η Bamco παρά για το Trilogy. Εάν όντως βγει το Trilogy για Switch, δεν νομίζω να απαιτεί wii mote. Θα ήταν εντελώς braindead κίνηση κάτι τέτοιο. Το εχω γραψει εξ αρχης και εγω και αρκετοι αλλοι στο θεμα αυτο οτι με καθε επιφυλαξη για το mp4 λογω της αλλαγης στουντιο. Βεβαια απο την αλλη οπως και να βγει το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο/προτιμοτερο απο το τιποτα στο Wii U.
mansa2k Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Από όσα διαβάζω η Retro Studios δούλευε σε δύο τίτλους αλλά ο ένα ακυρώθηκε. Πιθανολογώ η ομάδα με τον ακυρωμένο τίτλο προχώρησε στην ανάπτυξη του DKC: TF προσθέτοντας τον Funky. Ίσως ο τίτλος που ακυρώθηκε να στηριζόταν αρκετά πάνω στην ταμπλέτα κάτι που το NSW δεν προσφέρει. Αν όντως αληθεύει η φήμη περί starfox racing είναι ένα ρίσκο συγκριτικά με την ανάπτυξη ενός donkey kong racing που μόνο λόγω της ύπαρξης των karts *(λόγω Mario Kart) θα είχε σίγουρη μια καλή εμπορική πορεία. Επίσης δεν θα έχει μετέπειτα ιδιαίτερη σημασία η κυκλοφορία νέου F-Zero ή DKR. Το σίγουρο είναι πως αν δεν πετύχει και αυτό τότε θα αποχαιρετήσουμε μια για πάντα το starfox ip. 1
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε Ban δεν προκειται να φας,η ιδια η nintendo εκανε region free το switch.Τωρα για Αγορα απο την Αμερικη θα σου πρωτεινα να το αποφυγεις για 2 λογους:1.Δεν δεχεται paypal,πιστωτικες/χρεωστικες που εχουν νουμερα απο EU.Μπορεις να αγορασεις μια καρτα της nintendo που εχει λεφτα για αγορες για το Αμερικανικο eshop αλλα εδω παμε στο δευτερο προβλημα.Το Αμερικανικο eshop ειναι το μοναδικο που δεν μηδενιζει το πορτοφολι σου οταν αλλαζεις region(Σημαντικο αυτο,οταν αλλαζεις region ολα τα λεφτα που εχεις στο πορτοφολι χανονται μονο τα gold coins νομιζω μενουν).Οποτε αν το mario εχει 39.99 και εσυ εχεις καρτα τον 40 για αυτο το 1 λεπτο που θα μεινει στο πορτοφολι δεν θα μπορεις να αλλαξεις σε αλλο region και θα μεινεις κλειδωμενος εκει μεχρι να καταφερεις να κανεις αγορες ωστε το πορτοφολι να λεει μηδεν ή θα επικοινωνησεις με το support στην Αμερικη και αν στο αλλαξουν καλος αλλιως θα πληρωσεις πολλα για να καταφερεις να το μηδενισεις. Κατάλαβα τοτε δεν αξίζει την ταλαιπωρία , καλύτερα να το αγοράσω στα 33 απο το μαγαζί που ανέφερε ο φίλος παραπάνω , θα πάρω και ενα pro controller και ειμαι έτοιμος 1
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, SPANK είπε Κατάλαβα τοτε δεν αξίζει την ταλαιπωρία , καλύτερα να το αγοράσω στα 33 απο το μαγαζί που ανέφερε ο φίλος παραπάνω , θα πάρω και ενα pro controller και ειμαι έτοιμος Αν θελεις να αγορασεις απο αλλο region ευκολα και γρηγορα με τις καλυτερες τιμες για εμας ειναι απο Νορβηγια και south afrika.Στο south afrika αυτη τι στιγμη οποιος θελει να αγορασει το runner 3 σε digital,απο τα 28€ που κανει το δινουν 10€ Στο Αμερικανικο eshop αν δεν ειχε τα μπλεξιματα που εγραψα θα συμφερε τρελα να αγοραζουμε απο εκει.
dekulinkgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mansa2k είπε Από όσα διαβάζω η Retro Studios δούλευε σε δύο τίτλους αλλά ο ένα ακυρώθηκε. Πιθανολογώ η ομάδα με τον ακυρωμένο τίτλο προχώρησε στην ανάπτυξη του DKC: TF προσθέτοντας τον Funky. Ίσως ο τίτλος που ακυρώθηκε να στηριζόταν αρκετά πάνω στην ταμπλέτα κάτι που το NSW δεν προσφέρει. Αν όντως αληθεύει η φήμη περί starfox racing είναι ένα ρίσκο συγκριτικά με την ανάπτυξη ενός donkey kong racing που μόνο λόγω της ύπαρξης των karts *(λόγω Mario Kart) θα είχε σίγουρη μια καλή εμπορική πορεία. Επίσης δεν θα έχει μετέπειτα ιδιαίτερη σημασία η κυκλοφορία νέου F-Zero ή DKR. Το σίγουρο είναι πως αν δεν πετύχει και αυτό τότε θα αποχαιρετήσουμε μια για πάντα το starfox ip. Αυτο ακριβως.Παντως μου αρεσει η wierd nintendo.Αυτην θελουμε.Star fox grand prix ακους και λες τι βλακεια ειναι αυτο.Εγω παντως πιστευω οτι θα μας εκπληξει πολυ ευχαριστα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από dekulinkgr 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις