Mistwalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν εχεις micro sd στο switch δεν μπορεις να διαλεξεις το game να κατεβει στην εσωτερικη μνημη και το κατεβαζει αναγκαστηκα στην micro sd;Ουτε μετα βλεπω καποια επιλογη για να κανεις transfer.Το archive εχει μονο που απο την εσωτερικη σε αφηνει να το ξανακατεβασεις στην micro αλλα οχι το αντιθετο. Υπαρχει καποια λυση ή ο μονος τροπος αν θελω να βαλω game στην εσωτερικη θα πρεπει να βγαλω την micro και μετα να το κατεβασω; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Mistwalker
orck Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, papp0us είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την ολη φασαρία απο που προέρχεται; Η συσκευή εμφάνισε ένα ελάττωμα. Θες τυχαίο; θες κακοτεχνία; θες ανάδρομος ερμής; Πάρτο οπως θες. Πήγε στο επίσημο σερβις της εταιρίας, γύρισε και το έχει ακομα; Αν ναι, πες μας ποιο είναι να ξεκινήσουμε να κράζουμε. Αν όχι δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις απο μια ηλεκτρονική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Μηδενικές αστοχίες; Δεν μπορει να γραψει καποιον την απογοητευση η τον προβληματισμο του; Αμεσως να πεσουν ολοι να τον φανε; Χαλαρωστε και αφηστε να κανει ο καθενας οτι γουσταρει. Ελπιζω ο φιλος να βγαλει ακρη και να χαρει την κονσολα του, παρολο που εχω πολυ λιγα παιχνιδια επιμενω οτι αξιζει
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 The UPS Store “playing with the idea” of offering its Nintendo Labo carrying case to the public 28 minutes ago, orck said: Δεν μπορει να γραψει καποιον την απογοητευση η τον προβληματισμο του; Αμεσως να πεσουν ολοι να τον φανε; Χαλαρωστε και αφηστε να κανει ο καθενας οτι γουσταρει. Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα την πάρουμε στα σοβαρά. 43 minutes ago, Mistwalker said: Οταν εχεις micro sd στο switch δεν μπορεις να διαλεξεις το game να κατεβει στην εσωτερικη μνημη και το κατεβαζει αναγκαστηκα στην micro sd;Ουτε μετα βλεπω καποια επιλογη για να κανεις transfer.Το archive εχει μονο που απο την εσωτερικη σε αφηνει να το ξανακατεβασεις στην micro αλλα οχι το αντιθετο. Υπαρχει καποια λυση ή ο μονος τροπος αν θελω να βαλω game στην εσωτερικη θα πρεπει να βγαλω την micro και μετα να το κατεβασω; Εγώ πάντως προσπαθώ να κρατάω όσο πιο άδεια γίνεται την εσωτερική μνήμη. Αγχώνομαι ότι θα πηγαίνει αργά το OS αν την γεμίσω. :/
orck Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε The UPS Store “playing with the idea” of offering its Nintendo Labo carrying case to the public Βαλιτσα χαρτινη ειναι, κανα 70αρι και αυτο η λιγα λεω; Ημαρτον μπαναια μου
Mistwalker Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Εγώ πάντως προσπαθώ να κρατάω όσο πιο άδεια γίνεται την εσωτερική μνήμη. Αγχώνομαι ότι θα πηγαίνει αργά το OS αν την γεμίσω. :/ Εγω που την αφησα με 300Mb δεν ειδα καμια διαφορα.Μεχρι να βρω καμια καλη τιμη στις 128 gb εβαλα μια 32αρα που ειχα στο κινητο αλλα μου φαινεται βλακεια που παιρνει προτεραιοτητα η micro και σε αφηνει μοναχα να βαλεις εικονες και βιντεο στην εσωτερικη οσο εχεις κουμπωμενη την micro. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Mistwalker
doll Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ενδιαφέρομαι και εγώ για την octapath απο Αγγλία. Αν υπάρχει κανείς που να μπορεί να την παραλάβει απο εκεί και να νας την στείλει.
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Καλα μεχρι και εγω ενδιαφερομαι που δεν την εχω ακομα την κονσολα αλλα δεν εχω γνωστο στην Αγγλια για να μου την εφερνε. Βεβαια παρα ειναι χαμηλη η τιμη και δεν ξερω τελικα τι παιζει και αν οντως το συγκεκριμενο θα δωσει σε αυτες τις τιμες. Τωρα οσο για το αν αξιζει το Switch,αν και δεν εχει ακομα κυκλοφορησει το μισο 2018 καποιος νεος δυνατος τιτλος ακομα σε σχεση με το 2017,εννοειται οτι αξιζει η κονσολα σαν αγορα. Το μονο που δεν μπορει να πει καποιος με σιγουρια(και υπαρχουν οι περισσοτερες αντιδρασεις)ειναι η τιμη που πωλειται και η κονσολα και ολα τα παιχνιδια σε αυτην(περαν τα γνωστα exclusive).
Bourdoulas Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, orck είπε Βαλιτσα χαρτινη ειναι, κανα 70αρι και αυτο η λιγα λεω; Ημαρτον μπαναια μου Μα σε παρακαλώ, αποτελείται από κομμάτια 7 κουτιών. Οπότε τα 99 ευρώ σαν premium προϊόν είναι σίγουρα
Tresorikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Έκανα αγορά 2k18 20 euro μεταχειρισμένο κ donkey kong 51.70 αν κ πολλά τα λεφτά θα μ το κάνουν δώρο το δεύτερο. Να ρωτήσω πόσο μεγάλο είναι κ θέλει κάρτα μνήμης το μπάσκετ;
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Διαβάζω οτι οι πιο πολλοι πιστεύουν οτι τελευταίες μερες θα δωσουν massive Aoe ακυρο μιας και το συνηθίζει λενε το Argos, τωρα δεν εχουν στοκ αλλα σε αφηνουν να κανεις παραγγελία και να χρεωθείς κανονικα
asikis Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Tresorikos είπε Έκανα αγορά 2k18 20 euro μεταχειρισμένο κ donkey kong 51.70 αν κ πολλά τα λεφτά θα μ το κάνουν δώρο το δεύτερο. Να ρωτήσω πόσο μεγάλο είναι κ θέλει κάρτα μνήμης το μπάσκετ; Απο που το βρηκες το ΝΒΑ μεταχειρισμενο;;; Το ψαχνω και εγω σε τετοια τιμη...
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Έχω κι εγώ αυτή την αίσθηση tbh, είναι υπερβολικά χαμηλή η τιμή που έχουν δώσει, 60% κάτω από τη νορμάλ τιμή. Συν τοις άλλοις η Compendium είναι φθηνότερη κι από την απλή έκδοση στο Argos. :/
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια ενδιαφερομαι και εγω για το octopath traveler απο αγγλια Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Lestat Somewhere I Belong
christos_75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 λιγο δυσκολο να παιξει αυτη η τιμη παντως, Δεν ειναι και ολοι Amazon να τιμησουν την τιμη του pre order.
Προτεινόμενες αναρτήσεις