Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δε ξερω καποιος αν ενδιαφερεται η το εχετε αναφερει ηδη, πηγα μια βολτα απο το τοπικο gamestop, το dark souls το εχει 33 ευρω(σε σουηδικο νομισμα) και το εκανα προ-παραγγελια

tbh περιμενα ενα 50αρι XD

Σκεφτηκες namco game που δεν ειναι full price και σου φανηκε περιεργο,το ξερω και σε μενα το ιδιο μου φανηκε:D.Dark souls,little nightmares και το crash σαν νεες κυκλοφοριες αν εχουν στην Ελλαδα full price 39.99€ τοτε εξω η τιμη παιζει απο 30€ μεχρι 39.99€

4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Αν και fan της pearl,στο προσφατο splatfest ψηφισα Marina λογω του donatello.Οποτε δεν κερδηζει παντα η Pearl :D

Δευτερη φορα ειναι που θυμαμαι να κερδιζει η marina:shock:

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Σκεφτηκες namco game που δεν ειναι full price και σου φανηκε περιεργο,το ξερω και σε μενα το ιδιο μου φανηκε:D.Dark souls,little nightmares και το crash σαν νεες κυκλοφοριες αν εχουν στην Ελλαδα full price 39.99€ τοτε εξω η τιμη παιζει απο 30€ μεχρι 39.99€

μου φανηκε περιεργο γτ εδω συνηθως οι τιμες ειναι πιο πανω 5-10 ευρω, σκεφτομουνα να το παρω ps4 αλλα ειναι αλλη εμπειρια στο switch:P

5 μερες to go !

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Εδιναν απο Αγγλια 36€ το collector octopath αλλα δεν στελνει σε αλλες χωρες:angry:.

Αποκλιεται που το ειδες αυτο????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

μου φανηκε περιεργο γτ εδω συνηθως οι τιμες ειναι πιο πανω 5-10 ευρω, σκεφτομουνα να το παρω ps4 αλλα ειναι αλλη εμπειρια στο switch:P

5 μερες to go !

Ο βλακας απο το gamestop δεν σου ειπε οτι εφαγε delay στο switch οπως και το beta test και μεχρι στιγμης εχει αγνωστο release date;Λογια λενε οτι θα κυκλοφορησει το καλοκαιρι αλλα αγνωστο για την ωρα ποτε ακριβως.Ψαξτω λιγο μηπως κανω λαθος και αλλαξε κατι που δεν εμαθα αν και δεν το πιστευω.Τα γνωστα ειναι 25 θα ερθει ps4/xbox και delay στο switch.Ρωτησε τους καλου κακου.

2 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Αποκλιεται που το ειδες αυτο????

Στο reddit αν θυμαμαι καλα εβαλαν ενα link οπου σε στελνει στο argos και ελεγε 31£ οπου ισουται στα 36€.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη gamestop δεν υπαρχει στην Αγγλια γιαυτο ρωτησα που βρεθηκε 36Ε στη Αγγλια η collectors,λογικα η απλη εκδοση θα ηταν..

2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ο βλακας απο το gamestop δεν σου ειπε οτι εφαγε delay στο switch οπως και το beta test και μεχρι στιγμης εχει αγνωστο release date;Λογια λενε οτι θα κυκλοφορησει το καλοκαιρι αλλα αγνωστο για την ωρα ποτε ακριβως.Ψαξτω λιγο μηπως κανω λαθος και αλλαξε κατι που δεν εμαθα αν και δεν το πιστευω.Τα γνωστα ειναι 25 θα ερθει ps4/xbox και delay στο switch.Ρωτησε τους καλου κακου.

Στο reddit αν θυμαμαι καλα εβαλαν ενα link οπου σε στελνει στο argos και ελεγε 31£ οπου ισουται στα 36€.

ΟΚ καταλαβα thanks

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε

γι αυτον ακριβως τον λογο ειχε εκπτωση για το pre-order(90 κορωνες), αν και μου ειπε officially βγαινει 18/5, και δεν υπαρχει ημερομηνια συγκεκριμενη για το ποτε να το περιμενω

ετσι κ αλλιως δε καιγομαι, αλλα παιχνιδια δε με ενδιαφερουν atm και παιζω μονο mh world οσο εχω χρονο

ξερεις ποτε περιπου θα σκασει? στο reddit που εψαξα δε λενε για κατι συγκεκριμενο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Επειδη gamestop δεν υπαρχει στην Αγγλια γιαυτο ρωτησα που βρεθηκε 36Ε στη Αγγλια η collectors,λογικα η απλη εκδοση θα ηταν..

ΟΚ καταλαβα thanks

Στο argos uk η collectors octopath ηταν 31.99£

• Thanks 1
Δημοσ.

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ρε παιδες :P Την εκλεισα θα ερθει με δωρεαν μεταφορικα, ακυρωνω απο το game.co.uk που την ειχε 79£ αν θυμαμαι καλα! Χιλια thanks :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ξερεις ποτε περιπου θα σκασει? στο reddit που εψαξα δε λενε για κατι συγκεκριμενο

Δεν ξερω γιατι σε ειπε 18/5.Στα twins γνωστη ημερομηνια ειναι 25/5.Αγνωστο οπως ειπα η κυκλοφορια στο switch δεν εχει δωσει κανενα στοιχειο η namco:shock:

6 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ρε παιδες :P Την εκλεισα θα ερθει με δωρεαν μεταφορικα, ακυρωνω απο το game.co.uk που την ειχε 79£ αν θυμαμαι καλα! Χιλια thanks :D

Δεν το ξερω το μαγαζι μια και δεν στελνει Ελλαδα αλλα ελπιζω να μην σε εστειλα σε απατεωνες και τζαμπα εκανες cancel το αλλο preorder.Παντως ειναι η καλυτερη τιμη που υπαρχει αυτη τι στιγμη παγκοσμιος.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια χαρα ειναι το Argos, ταλαιπωρουνε μερικες φορες τις συσκευασιες αλλα τετοια τιμη δεν υπαρχει! Δεν εχω ξανακανει preorder μαζι τους αλλα συνηθως η αγορες μου εδω στην Αγγλια ειναι παντα κομπλε.

Edit:

Αυτο που με εχει εκνευρισει αφανταστα ειναι στις collectors των 80% παιχνιδιων του Switch δεν φτιαχνουν/βαζουν steelbooks, που για μενα ειναι ενας κυριος λογος αγορας μια collectors.. Πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο στο Switch και στο Ps4 ειναι σχεδον στανταρ κατι τετοιο :mad:

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ελλάδα στέλνει το Argos; 

Στη σελιδα ειδα οτι γραφει Αγγλια,Ιρλανδια και Σκωτια.Για international λεει ισως στο μελλον:(.Ηθελα να το χτυπησω αλλα εφαγα counter:shock:

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, ποιος είναι στην Αγγλία και θέλει να βγάλει 5 λίρες χωρίς κόπο στέλνοντας το μου μόλις το παραλάβει; :P

Επεξ/σία από Malthador
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...