Mazinga Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Albilosha είπε Σκετη απογοητευση εως τωρα η κονσολα.Ολα οσα φοβομουν εχουν βγει αληθηνα. .... Αν η κονσολα βγαλει 2 χρονια με τοσα κουμπωσε ξεκουμπωσε θα ειναι θαυμα. Βασικα τερματιζω το Zelda και περνει ποδι τοσο πολυ απογοητευμενος ειμαι απο το τεχνικο κομματι. Αν εχει καποιος καποια λυση που δεν βρηκα google ας μου πει. Επειδη λυπαμαι οσα λες και καταλαβαινω το δραμα σου, σου προσφερω απλοχερα 120 ευρωπουλα που τα φτιαξα με τα χερακια μου για να σε απαλλαξω απο το αβασταχτο βαρος που ειναι για εσενα το nintendo switch. Εφοσον θελεις να κρατησεις το zelda botw που το καταλαβαινω οτι ειναι πονος για εσενα, αντε δινω και 99,99 ευρωπουλα για την κονσολα μονο, και δεν χρειαζεται να την πας στη cdmedia δωσε μου την αποδειξη σου και καθαριζω εγω για εσενα, no problemo. Κανω προσπαθεια για να σου προσφερω τοσα για ενα τοσο προβληματικο προιον οπως το λες και ο ιδιος, που μπορει να το εχεις χαλασει και εσυ απο -θεος φυλαξοι- κακη χρηση (εντως του πλυντηριου πιατων καθαρισμα) και να μην καλυπτει τις επισκευες η αντιπροσωπεια.... Eναλλακτικα δεχομαι και μια ανταλλαγη του switch με το Ν3DSXL μου που σιγουρα δeν μαστιζεται απο ολα αυτα τα κακα που σε βαραινουν τοσο. Τι λες; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Mazinga 1 1
Chocobo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, Mazinga είπε Επειδη λυπαμαι οσα λες και καταλαβαινω το δραμα σου, σου προσφερω απλοχερα 120 ευρωπουλα που τα φτιαξα με τα χερακια μου για να σε απαλλαξω απο το αβασταχτο βαρος που ειναι για εσενα το nintendo switch. Εφοσον θελεις να κρατησεις το zelda botw που το καταλαβαινω οτι ειναι πονος για εσενα, αντε δινω και 99,99 ευρωπουλα για την κονσολα μονο, και δεν χρειαζεται να την πας στη cdmedia δωσε μου την αποδειξη σου και καθαριζω εγω για εσενα, no problemo. Κανω προσπαθεια για να σου προσφερω τοσα για ενα τοσο προβληματικο προιον οπως το λες και ο ιδιος, που μπορει να το εχεις χαλασει και εσυ απο -θεος φυλαξοι- κακη χρηση (εντως του πλυντηριου πιατων καθαρισμα) και να μην καλυπτει τις επισκευες η αντιπροσωπεια.... Eναλλακτικα δεχομαι και μια ανταλλαγη του switch με το Ν3DSXL μου που σιγουρα δeν μαστιζεται απο ολα αυτα τα κακα που σε βαραινουν τοσο. Τι λες; Λεω πως προσπαθεις πολυ για να γινεις αστειος η εστω ειρωνικος αλλα αποτυχανεις και στα δυο. Ευχαριστω για το κατεβατο παντως. 2 ώρες πριν, skalos είπε Τι να πω; Έχω την κονσόλα ένα χρόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα! Όλα λειτουργούν απίστευτα σωστά. Υπάρχει περίπτωση απλά να σου έπεσε προβληματικό κομμάτι, μήπως να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία; Τωρα που εμαθα πως οντως υπαρχει κατασκευαστικο θεμα σε πολλα joycon ναι θα το παω να μου το αλλαξουν. Τα αλλα προβληματα παραμενουν ομως. Ειδικα οταν παιζεις και τιποτα multiplayer οπου απο horizontal παει vertical το pairing.Και το motion detector ειναι καπως. Ισως πρεπει να παρω εστω για το zelda ενα pro controller να τελειωνω.Απλα πηρα ολη την κονσολα μονο και μονο για ενα game και δεν με πολυψηνει αυτη η ιδεα.
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Εάν έδωσες 350+ ευρώ για ένα game όλο κι όλο, τότε δεν φταίει η κονσόλα, ούτε η ποιότητα κατασκευής της. Απλα έκανες επιπόλαιη αγορά και το ψυρίζεις πολύ. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, απλά τερμάτισε το game και μετά πούλησέ την. 1
Chocobo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Εάν έδωσες 350+ ευρώ για ένα game όλο κι όλο, τότε δεν φταίει η κονσόλα, ούτε η ποιότητα κατασκευής της. Απλα έκανες επιπόλαιη αγορά και το ψυρίζεις πολύ. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, απλά τερμάτισε το game και μετά πούλησέ την. Μεταχειρησμενη τη πηρα.Αλλα κρητιρια εχει ο καθενας για να παρει κατι.Δεν ειναι επιπολαιοτητα και ψυριζω κατι. Τα προβληματα εμφανηστηκαν μπροστα μου δεν τα εψαξα. Δεν εχει σημασια αν δωσεις 10 - 100 η 500.Περημενεις ενα προιον μα δουλευει σωστα. Απο την ωρα που ειναι κατασκευαστικο προβλημα τι συζηταμε.
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Για αυτό ακριβώς υπάρχει η εγγύηση οπότε όντως τι συζητάμε!?
Mazinga Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Albilosha είπε Μεταχειρησμενη τη πηρα.Αλλα κρητιρια εχει ο καθενας για να παρει κατι.Δεν ειναι επιπολαιοτητα και ψυριζω κατι. Τα προβληματα εμφανηστηκαν μπροστα μου δεν τα εψαξα. Δεν εχει σημασια αν δωσεις 10 - 100 η 500.Περημενεις ενα προιον μα δουλευει σωστα. Απο την ωρα που ειναι κατασκευαστικο προβλημα τι συζηταμε. Αμα θες να το αποφυγεις αυτο το κατασκευαστικο λαθος σε προιον, μην αγορασεις ξανα προιον κατασκευασμενο μετα το 1993. Αμα θες να το αποφυγεις αυτο το κατασκευαστικο λαθος σε προιον, μην αγορασεις ξανα προιον κατασκευασμενο στην Κινα. Μεταχειρισμενη την πηρες, δευτερο χερι την πουλας;! Ααααααα μονος σου το λες, γυρευοντας μπελα πηγες. Πρεπει να κατεβασω την ευγενικη προσφορα μου στα 59,99 ευρω για την κονσολα μονο (μεγαλο το ρισκο). Ολες οι αγορες day 1, day 3 νεου προιοντος εμπεριεχουν τον κινδυνο τσαπατσουλιων και μερικως δυσλειτουργιων τωρα πια. Πανε οι καλες εποχες, και για τη νιντεντο. Το οποιο πλεον γιγνωσκεις και διαμαρτυρωμενος φοβουμαι οτι οντως ψυριζεις, τετρατομεις τον κονωπα κλπ....κλπ... Αντε θα σου πω ενα κολπο για τη Ζελντα... Εαν εχεις μαζεψει αρκετα σπορακια κοροκακιων, και μαθεις εξω απο το χωριο κακαρικοκο ενα ξορκι απο μια γρια, μπορεις οταν ψηνεις ψαρια ριχνοντας συνδιαστικα τα κοροκοσπορα, να εμφανιζεις στην φλογα και φετες ψωμιου των οποιων η συνδιαστικη ενεργεια σου επιτρεπει να κατατροπωσεις γοργα το 4ο ιερο κτηνος. Δες εδω πως γινεται: Και δοκιμασε και αυτο το χειριστηριο απο τη 8bitdo ειναι οτι πρεπει για ζελντοφασεις... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Mazinga 1
papp0us Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την ολη φασαρία απο που προέρχεται; Η συσκευή εμφάνισε ένα ελάττωμα. Θες τυχαίο; θες κακοτεχνία; θες ανάδρομος ερμής; Πάρτο οπως θες. Πήγε στο επίσημο σερβις της εταιρίας, γύρισε και το έχει ακομα; Αν ναι, πες μας ποιο είναι να ξεκινήσουμε να κράζουμε. Αν όχι δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις απο μια ηλεκτρονική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Μηδενικές αστοχίες; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 34 minutes ago, Albilosha said: Μεταχειρησμενη τη πηρα.Αλλα κρητιρια εχει ο καθενας για να παρει κατι.Δεν ειναι επιπολαιοτητα και ψυριζω κατι. Τα προβληματα εμφανηστηκαν μπροστα μου δεν τα εψαξα. Δεν εχει σημασια αν δωσεις 10 - 100 η 500.Περημενεις ενα προιον μα δουλευει σωστα. Απο την ωρα που ειναι κατασκευαστικο προβλημα τι συζηταμε. α) Το να αγοράσεις μια ολόκληρη κονσόλα (καινούρια ή μεταχειρισμένη) για ένα μόνο game είναι ο ορισμός της επιπολαιότητας. Θα αγόραζες ολόκληρη τηλεόραση για μία μόνο σειρά; β) Ένα προϊόν που το αγοράζεις καινούριο, ναι περιμένεις να δουλεύει σωστά. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου προϊόντος ενέχει το ρίσκο της πρότερης πιθανής μη-ορθής χρήσης, το ξέρουμε όλοι αυτό. γ) Τα προβλήματα που αναφέρεις εκτός από το desync του αριστερού joy-con δεν τα έχουμε συναντήσει άλλοι, επομένως μπορεί να είναι αποτέλεσμα πρότερης κακής χρήσης. 1
Chocobo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μεταχειρησμενη με 2 χρονια εγγυηση απο μελος με 150 αξιολογησεις τη πηρα ρε παιδια οχι απο κανα παζαρι στο δρομο.Αγορασμενη απογνωστη αλυσσιδα. Παλικαρι που βαζεις τα κατεβατα ουτε στο κοπο να το διαβασω μπαινω καν. Η ολη φασαρια ερχεται απο το γεγονος πως μερικοι ειναι θα ελεγα υπερβολικα ενθερμοι υποστιρικτες και δεν "σηκωνουν" να ακουνε αλλα ατομα δυσαρεστημενα ακομα και με κατασκευαστικα λαθη της εταιριας. Μερικοι εδωσαν απαντηση που βοηθαει αλλοι το πηγαν σε προσωπικο επιπεδο και ειρωνια. Ξαναλεω επιπολαιο το βρισκεις εσυ.Εγω οχι γιατι στις αλλες κονσολες δεν εχω βρει ουτε ενα παχνιδι να με τραβαει. εχω και την τυχη να εχω και ps4 που δεν εχει σημασια πως εφτασε στα χερια νου , καθως και καλο pc. Για τα δικα σου κρητιρια μπορει να ειναι επίπολαιο αλλα για μενα οχι. Επισης μη φερουμε αστοχες συγκρησεις. Τελος τα προβληματα που αναφερω τα βρισκεις ευκολα google. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Albilosha 1
Mazinga Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, Albilosha είπε Μεταχειρησμενη με 2 χρονια εγγυηση απο μελος με 150 αξιολογησεις τη πηρα ρε παιδια οχι απο κανα παζαρι στο δρομο.Αγορασμενη απογνωστη αλυσσιδα. Παλικαρι που βαζεις τα κατεβατα ουτε στο κοπο να το διαβασω μπαινω καν. Η ολη φασαρια ερχεται απο το γεγονος πως μερικοι ειναι θα ελεγα υπερβολικα ενθερμοι υποστιρικτες και δεν "σηκωνουν" να ακουνε αλλα ατομα δυσαρεστημενα ακομα και με κατασκευαστικα λαθη της εταιριας. Μερικοι εδωσαν απαντηση που βοηθαει αλλοι το πηγαν σε προσωπικο επιπεδο και ειρωνια. Ξαναλεω επιπολαιο το βρισκεις εσυ.Εγω οχι γιατι στις αλλες κονσολες δεν εχω βρει ουτε ενα παχνιδι να με τραβαει. εχω και την τυχη να εχω και ps4 που δεν εχει σημασια πως εφτασε στα χερια νου , καθως και καλο pc. Για τα δικα σου κρητιρια μπορει να ειναι επίπολαιο αλλα για μενα οχι. Επισης μη φερουμε αστοχες συγκρησεις. Τελος τα προβληματα που αναφερω τα βρισκεις ευκολα google. Αρα τα ηξερες, γιατι τοση διαμαρτυρια; Επειτα στειλε το μηχανημα στην αντιπροσωπεια εαν το προβλημα παραμενει τοτε ναι στην γκρινια, ειδαλ ς ειν απλ χασ μερι στην κουβ ντα...
SPANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, Albilosha είπε Μεταχειρησμενη με 2 χρονια εγγυηση απο μελος με 150 αξιολογησεις τη πηρα ρε παιδια οχι απο κανα παζαρι στο δρομο.Αγορασμενη απογνωστη αλυσσιδα. Παλικαρι που βαζεις τα κατεβατα ουτε στο κοπο να το διαβασω μπαινω καν. Η ολη φασαρια ερχεται απο το γεγονος πως μερικοι ειναι θα ελεγα υπερβολικα ενθερμοι υποστιρικτες και δεν "σηκωνουν" να ακουνε αλλα ατομα δυσαρεστημενα ακομα και με κατασκευαστικα λαθη της εταιριας. Μερικοι εδωσαν απαντηση που βοηθαει αλλοι το πηγαν σε προσωπικο επιπεδο και ειρωνια. Ξαναλεω επιπολαιο το βρισκεις εσυ.Εγω οχι γιατι στις αλλες κονσολες δεν εχω βρει ουτε ενα παχνιδι να με τραβαει. εχω και την τυχη να εχω και ps4 που δεν εχει σημασια πως εφτασε στα χερια νου , καθως και καλο pc. Για τα δικα σου κρητιρια μπορει να ειναι επίπολαιο αλλα για μενα οχι. Επισης μη φερουμε αστοχες συγκρησεις. Τελος τα προβληματα που αναφερω τα βρισκεις ευκολα google. Το ότι κάποιος έχει 150 αξιολογήσεις δεν σημαίνει οτι και αυτο που πουλάει δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα και απο την στιγμή που ειναι και μεταχειρισμένο , αν μου έλεγες οτι ειναι σφραγισμένο και ειχε ολα αυτα τα προβλήματα που αναφέρεις τοτε απλά ήσουν άτυχος και έπεσες σε κακό κομμάτι , σε τέτοια περίπτωση με την απόδειξη αγοράς απαιτείς αντικατάσταση απο το μαγαζί αφου ηταν απο day 1 αλλιώς αν θέλεις να κρατήσεις την κονσόλα και για αλλα παιχνίδια και οσο αφορά το joycon την πάς cd media και στην επισκευάζουν 3
Mistwalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Φαινεται πως αυτος που στο εδωσε μπορει οντως να πηρε ενα προβληματικο κομματι ή μπορει να το προκαλεσε ο ιδιος και ισως να σκεφτηκε οτι θα τερματισει κανα ζελντα/μαριο και μετα πουλημα.Οι πρωτες παρτιδες ειχαν καποια προβληματακια οπως καθε παρτιδα σε οτιδηποτε προϊον.Στην περιπτωση του switch το πιο γνωστο ηταν το αριστερο joycon οπου δεν επιανε καλα το σημα αλλα το εφτιαχναν τζαμπα και οι επομενες παρτιδες το ειχαν επισκευασει.Τωρα αν εχεις τα προβληματα που γραφεις ειναι μια περιπτωση που την βλεπω τωρα πρωτη φορα να γραφεται οπου σχεδον ολο το πακετο 3 αντικειμενα απο τα 4 εχουν προβλημα.Σαυτο στηριζομαι οτι στο εδωσε προβληματικο και ας εχει 150 αξιολογησεις και εσυ ισως του εβαλες θετικη σε σκαρτο προϊον. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 16 minutes ago, Albilosha said: Μεταχειρησμενη με 2 χρονια εγγυηση απο μελος με 150 αξιολογησεις τη πηρα ρε παιδια οχι απο κανα παζαρι στο δρομο.Αγορασμενη απογνωστη αλυσσιδα. Παλικαρι που βαζεις τα κατεβατα ουτε στο κοπο να το διαβασω μπαινω καν. Η ολη φασαρια ερχεται απο το γεγονος πως μερικοι ειναι θα ελεγα υπερβολικα ενθερμοι υποστιρικτες και δεν "σηκωνουν" να ακουνε αλλα ατομα δυσαρεστημενα ακομα και με κατασκευαστικα λαθη της εταιριας. Μερικοι εδωσαν απαντηση που βοηθαει αλλοι το πηγαν σε προσωπικο επιπεδο και ειρωνια. Ξαναλεω επιπολαιο το βρισκεις εσυ.Εγω οχι γιατι στις αλλες κονσολες δεν εχω βρει ουτε ενα παχνιδι να με τραβαει. εχω και την τυχη να εχω και ps4 που δεν εχει σημασια πως εφτασε στα χερια νου , καθως και καλο pc. Για τα δικα σου κρητιρια μπορει να ειναι επίπολαιο αλλα για μενα οχι. Επισης μη φερουμε αστοχες συγκρησεις. Τελος τα προβληματα που αναφερω τα βρισκεις ευκολα google. Φίλε μου, οι 150 αξιολογήσεις δεν λένε κάτι, δεν σημαίνουν ότι το μέλος έκανε την καλύτερη δυνατή χρήση. Επίσης, είπες ότι «όσα φοβόσουν βγήκαν αληθινά», επομένως ήσουν αρνητικά προκατειλημμένος πριν αποκτήσεις την κονσόλα, άρα μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις ποιός μεροληπτεί. Προφανώς και με τα δικά μου κριτήρια βρίσκω επιπόλαιη την αγορά σου, όταν ποστάρω συνηθίζω να μιλάω για τις δικές μου απόψεις, όχι για άλλων (εκτός κι αν διευκρινίζω κάτι διαφορετικό). Στο google βρίσκεις εύκολα το desync του αριστερού joycon, όπως εξίσου εύκολα θα έβρισκες ότι η Ν επιδιορθώνει δωρεάν το συγκεκριμένο πρόβλημα, πράγμα που μάλλον σου διέφυγε όταν άφησες να εννοηθεί ότι δοκίμασες όσα λέει το google και δεν δούλεψαν. Από εκεί και πέρα στο google προσωπικά δεν βρήκα: - Pairing problems πέραν του γνωστού με το αριστερό joy-con. -Προβλήματα με το αναλογικό του αριστερού joy-con. - παράπονα για τον τρόπο που μπαίνουν τα joycons στην κονσόλα. Γενικά δεν έχω δει παράπονα για το ότι η κονσόλα είναι modular, αλλά ακόμα και να υπάρχουν είναι κάτι που γνωρίζαμε όλοι εκ των προτέρων. - Προβλήματα με τα rails της κονσόλας, δεν βλέπω παράπονα ότι χαλάνε γρήγορα or smth. Σε ότι μου έχει διαφύγει, φυσικά μπορείς να μου δώσεις λινκς και να αναθεωρήσω, δεν το παίζω παντογνώστης.
najinblue3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δε ξερω καποιος αν ενδιαφερεται η το εχετε αναφερει ηδη, πηγα μια βολτα απο το τοπικο gamestop, το dark souls το εχει 33 ευρω(σε σουηδικο νομισμα) και το εκανα προ-παραγγελια tbh περιμενα ενα 50αρι XD
dekulinkgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Αν και fan της pearl,στο προσφατο splatfest ψηφισα Marina λογω του donatello.Οποτε δεν κερδηζει παντα η Pearl
Προτεινόμενες αναρτήσεις