Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Mistwalker said:

Κοιτουσα τις οδηγιες για το πως να σπασεις το switch και εχει γελιο ενω σου λενε οτι ειναι ευκολο να κανεις "λοβοτομη" με το κατσαβιδι,αν κανεις ενα λαθος και σπασεις/στραβωσεις λαθος σιδερακι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει τουβλο το switch.Ολα τα λεφτα ειναι οτι σε διαφορα post γραφουν οτι θελουν να το δοκιμασουν για το emulator που προσφερει μεχρι στιγμης.Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο θελουν να ρισκαρουν να καταστρεψουν το switch στιγμιαια ή μελλοντικα(με καποιο fix αν θα βρει η N)για να παιξεις παιχνιδια emulator 20ετιας οταν μπορεις να τα παιξεις σχεδον παντου χωρις να ρισκαρεις να πεταξεις τα λεφτα σου.

Μερικές φορές το ζήτημα δεν είναι το "γιατί;", μερικές φορές το ζήτημα είναι "γιατί όχι;". 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μερικές φορές το ζήτημα δεν είναι το "γιατί;", μερικές φορές το ζήτημα είναι "γιατί όχι;". 

Αν βρεθει ενα ασφαλες σπασιμο οπου θα χρειαζεται μονο software θα μπω και γω στο χορο.Αλλα να δοκιμασεις κατι που μπορει να κανει ζημια στη συσκευη οπως τωρα  που στραβωνεις τα σιδερακια δεν θα το δοκιμαζα με την καμια.Για μενα δεν αξιζει τετοιο ρισκο για να βαλω emulator που τα εχω στο κινητο.

Για το wolfenstein 2:at least 23 GB of free space will be required to download this software.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Mistwalker said:

Αν βρεθει ενα ασφαλες σπασιμο οπου θα χρειαζεται μονο software θα μπω και γω στο χορο.Αλλα να δοκιμασεις κατι που μπορει να κανει ζημια στη συσκευη οπως τωρα  που στραβωνεις τα σιδερακια δεν θα το δοκιμαζα με την καμια.Για μενα δεν αξιζει τετοιο ρισκο για να βαλω emulator που τα εχω στο κινητο.

Ποιά σιδεράκια στραβώνεις; Δεν στραβώνεις τίποτα, γέφυρα φτιάχνεις με ένα συνδετηράκι και περνάς CFW. Είναι H/W hack αλλά χωρίς soldering, δεν χρειάζεται καν άνοιγμα η συσκευή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ποιά σιδεράκια στραβώνεις; Δεν στραβώνεις τίποτα, γέφυρα φτιάχνεις με ένα συνδετηράκι και περνάς CFW. Είναι H/W hack αλλά χωρίς soldering, δεν χρειάζεται καν άνοιγμα η συσκευή.

Ειδα ενα με κατσαβιδι,ενα σαν συνδετηρα που το ειχε σε ενα 3d print πλαστικο και 1 φωτογραφια που εδειχνε το τελευταιο σιδερακι να εχει στραβωση και μια που ηταν σπασμενο.Δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορετικοι τροποι ή αν ελεγαν παπατζες αλλα αν ειναι οπως το λες και απλως κανεις κυκλωμα τοτε μαλιστα,μολις μπορεις να κατεβασεις απο το internet switch games απο τους πρωτους θα ειμαι που θα το κανω:D.

6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που το κλείνεις από την αρχή. 

Power off εννοεις;Πιστευω ειναι νωρις ακομα,μεχρι να κυκλοφορησουν και games λογικα θα βρουν τροπο να το κανουν μονιμο.

Δημοσ.

Σκετη απογοητευση εως τωρα η κονσολα.Ολα οσα φοβομουν εχουν βγει αληθηνα.

Το pairing πονοκαιφαλος , βαλε βγαλε πατα κουμπακια γιατι μαλλον ηταν δυσκολο κατι αυτοματο.

Το χειρπτερο το αριστερο joycon κανει οτι θελει ο αναλογικος.

Τι να το φυσας λενε μερικοι τι να πας τη κονσολα μακρια απο αλλες συσκευες τιποτα δεν λειτουργει για μενα.

Στο 1.5 μετρο με κανενα εμποδιο να παρεμβαλει κανει τα δικα του.

Αν η κονσολα βγαλει 2 χρονια με τοσα κουμπωσε ξεκουμπωσε θα ειναι θαυμα.

Βασικα τερματιζω το Zelda και περνει ποδι τοσο πολυ απογοητευμενος ειμαι απο το τεχνικο κομματι.

Αν εχει καποιος καποια λυση που δεν βρηκα google ας μου πει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Το ενδεχομενο να το στειλεις cd media σου περασε απο το μυαλο?

Θα το παω πριν το πουλησω.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Albilosha είπε

Το pairing πονοκαιφαλος , βαλε βγαλε πατα κουμπακια γιατι μαλλον ηταν δυσκολο κατι αυτοματο.

Τι να το φυσας λενε μερικοι τι να πας τη κονσολα μακρια απο αλλες συσκευες τιποτα δεν λειτουργει για μενα.

Βασικα τερματιζω το Zelda και περνει ποδι τοσο πολυ απογοητευμενος ειμαι απο το τεχνικο κομματι.

Το αριστερο joycon προφανως εχει θεμα desync.Το στελνεις cdmedia και ολα μια χαρα.

Τωρα για το pairning που λες μου φαινεται περιεργο.Στο θεμα αυτο κανανε απιστευτη δουλεια.Ανοιγεις την κονσολα και απλως κανεις detach τα joycon και δουλευουν μια χαρα.

Οσο για τα αλλα που αναφερεις δεν καταλαβαινω τι προβλημα υπαρχει.

Οποτε οπως ειπε σωστα ο Pigos πιο πανω το στελνεις απο δευτερα cdmedia.

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, Albilosha said:

Το έχουμε πει πολλές φορές, τζάμπα ταλαιπωριέσαι χωρίς λόγο. Το στέλνεις στην αντιπροσωπεία και το επισκευάζουν δωρεάν.

Τι εννοείς «όσα φοβόμουν έχουν βγει αληθινά»; Φοβόσουν πριν την αγοράσεις ότι δεν θα δουλεύει το αριστερό joy-con;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Το έχουμε πει πολλές φορές, τζάμπα ταλαιπωριέσαι χωρίς λόγο. Το στέλνεις στην αντιπροσωπεία και το επισκευάζουν δωρεάν.

Τι εννοείς «όσα φοβόμουν έχουν βγει αληθινά»; Φοβόσουν πριν την αγοράσεις ότι δεν θα δουλεύει το αριστερό joy-con;

Καλο που το επισκευαζουν.Μετα απο κανα 3ωρο βρηκα πως ειναι κατασκευαστικο λαθος.

Φοβομουν πως μια τοσο περιπλοκη συσκευη δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει καποιο κουσουρι.

Επισης βαζοντας βγαζοντας τοσο συχνα κατι αργα η γρηγορα θα παθει ζημια.

Το οτι το φτιχνουν ειναι στα + παντως.Βεβαια εγω που ειμαι απο νησι θα περιμενω υποθετω κανα δυο βδομαδες μεχρι να μου το φτιαξουν να υποθεσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Albilosha είπε

Τι να πω; Έχω την κονσόλα ένα χρόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα! Όλα λειτουργούν απίστευτα σωστά. Υπάρχει περίπτωση απλά να σου έπεσε προβληματικό κομμάτι, μήπως να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...