Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2018 στις 11:40 ΠΜ, bad_freddy είπε

Έριξα μια παραγγελία μόλις στο base.com για tropical freeze + hyrule warriors σύνολο 96 ευρώ (46 παιχνίδι + 2 μεταφορικά το καθένα).

Ελπίζω να είναι αξιόπιστο site γιατί και απο αγγλικό άμαζον έβγαιναν περίπου 5 ευρώ παραπάνω στο σύνολο αλλά ο σκρούτζ μέσα μου με παρέσυρε στο άλλο...

Στις 5/2/2018 στις 4:36 ΜΜ, james9tito είπε

Εμενα ολες τις φορες εκαναν 20-30 μερες. Δεν ξαναπηρα απο αυτους γιατι βαρεθηκα να περιμενω. Ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη , οταν παραλαβεις γραψε εδω μηπως εχει αλλαξει κατι γιατι η δικια μου τελευταια παραγγελια απο base ειναι περιπου πριν 8 μηνες

Καλημέρα,

Mιας και μου ζητήθηκε feedback, δηλώνω τρομερά εντυπωσιασμένος απο το base.com (και απο τα ΕΛΤΑ βασικά), έφυγε απο Αγγλία 3 Μαη με estimated 5-7 business days και έφτασε σήμερα δηλαδή σε μόλις 6 ημερολογιακές και με Σ/Κ στο ενδιάμεσο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα λοιπόν και σαν τιμή (46 ευρώ το DK) και σαν ταχύτητα παράδοσης!

ΥΓ. Θα ενημερώσω αντίστοιχα και για το Hyrule Warriors.

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Like 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Καλημέρα,

Mιας και μου ζητήθηκε feedback, δηλώνω τρομερά εντυπωσιασμένος απο το base.com (και απο τα ΕΛΤΑ βασικά), έφυγε απο Αγγλία 3 Μαη με estimated 5-7 business days και έφτασε σήμερα δηλαδή σε μόλις 6 ημερολογιακές και με Σ/Κ στο ενδιάμεσο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα λοιπόν και σαν τιμή (46 ευρώ το DK) και σαν ταχύτητα παράδοσης!

Ωραιος , θα το εχω υποψην μου , ενημερωτικα πολυ γρηγορο - αλλα οχι με την ιδια ποικιλια- ειναι το gamecollection , εγω απο εκει ψωνιζω τελευταια. 

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, guy_threepwood said:

Ένα μεγάλο ποσοστό όμως έχει 2 PlayStation (πχ οικογένεια με 2 παιδιά) όπως επίσης σε κάποιους έχει χαλάσει. Αυτό σημαίνει ότι τα 34εκ είναι γιγάντιο νούμερο. 

Πόσοι είναι αυτοί που έχουν δύο PS4 και πόσοι είναι αυτοί που τους χάλασε η κονσόλα και αγόρασαν κι άλλη μετά; Άλλα και έτσι να είναι, αν ισχύει για τη Sony αυτό το επιχείρημα, τότε ισχύει και για τον ανταγωνισμό, δεν αποδεικνύει κάτι στη σύγκριση.

Αντίστοιχα για αναλογίσου πόσοι συνδρομητές έχουν PS3 και PSV και ΔΕΝ έχουν PS4. Σίγουρα πολλοί περισσότεροι από αυτούς που λες.

Δημοσ.

Το Yonder το εχει παρακολουθησει κανεις? Εγω το εχω στην watchlist και δεν ξερω αν θα αντισταθω , θυμιζει zelda οποτε παω για αγορα. Νομιζω 19,99 ειναι η τιμη για preorder ή κανω λαθος? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Καλημέρα,

Φοβερές τιμές! μου θυμίζει plaiy.com στα παλιά του όταν ήταν τελείως αφορολόγητα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 1:50 ΜΜ, caps8 είπε

Θήκη για Nintendo Switch

καλησπέρα στο forum αγόρασα προσπάθεια την κονσόλα Κ ψάχνω για μια καλή θήκη να αγοράσω αλλά δυσκολεύομαι να βρω έχετε να μου προτείνετε πια να αγοράσω? και από που ? 

κοιτα στο νημα για nintendo switch ολα αναφερονται εκει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Φοβερές τιμές! μου θυμίζει plaiy.com στα παλιά του όταν ήταν τελείως αφορολόγητα. 

Βασικά το base είναι το παλιό blahdvd.com αν θυμάσαι όπου, προσωπικά τουλάχιστον, την περίοδο ~2007-2013 μοίραζα όλες τις retail αγορές μου μαζί με το play.com.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pitsifrikos είπε

Ρε παιδιά τι ιστορία τρελή είναι αυτό το golf story; Έχω κολλήσει άσχημα.

Πολυ καλο, το εχω αφησει στο τελος μιας και με δυσκολεψε εκει ενω το υπολοιπο παιχνιδι ειναι ευκολο . 

• Like 1
Δημοσ.

Το golf story κρατηθηκα στην αρχη να το παρω γιατι το νομιζα βαρετο.Μετα απο απειρα θετικα σχολια και reviews οταν ειπα να κανω την κινηση ειδα οτι θα το φερουν σε catridge.Τωρα αναμονη μεχρι να βγει.:rolleyes:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην konami φαινεται πως το support της προς τη N περιελαμβανε μοναχα το bomberman.Μολις ανακοινωθηκε το pro 19 και δεν θα ερθει στο switch.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Τώρα για την Κonami να μην επεκταθούμε για πράγματα που ήδη έχουν ειπωθεί, θα πω όμως ότι παραμένει ότι πιο σιχαμένο στην gaming σκηνή, περισσότερο από οτιδήποτε ΕΑ ή Activision ή Ubisoft γιατί οι υπόλοιπες τουλάχιστον δεν έχουν βαριά ιστορία στο gaming με βαριά ονόματα. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά δεν τα πουλάνε κιόλας ή έστω δεν διαθέτουν το όνομα τους σε φάση όπως κάνει η Sega με το Bayonetta που ναι μεν κρατάει δικό της το όνομα αλλά δίνει άδεια να κάνει ο developer και η nintendo αυτό που θέλει μαζί του. 

Δεν βλέπω την ώρα που θα τους βγει το αβγό από τον κώλο και θα διαθέσουν τα βαριά ονόματα τους σε τρίτους που θα τα σεβαστούν και θα τα τιμήσουν όπως πρέπει. Επειδή όμως τέτοιο πράγμα χωρίς αλλαγή ηγεσίας δεν πρόκειται αυτό θα παραμείνει προσδοκία για το μέλλον.  

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Mistwalker said:

Στην konami φαινεται πως το support της προς τη N περιελαμβανε μοναχα το bomberman.Μολις ανακοινωθηκε το pro 19 και δεν θα ερθει στο switch.

Φαγουριζόμουν είναι η αλήθεια για το αν θα βγει ακόμα ένα ποδοσφαιράκι στο NSw, αλλά σε κάθε περίπτωση ο καιρός γαρ εγγύς για την Konami. Σύντομα, θα γλείφουν εκεί που φτύνουν...

--------------------------------------------------

Κάμποσο καιρό πριν είχα αγοράσει το Picross S και είχα αναφέρει τι τραγικοί τύποι που είναι που δεν έχουν υλοποιήσει την touch screen η οποία είναι απαραίτητη σε τέτοιο είδος παιχνιδιού. Σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο έχει κινηθεί το port του Darkest Dungeon. To game μου ήρθε σήμερα (physical εννοείται) και δεν θα αναλύσω εδώ πόσο απίστευτο είναι, υπάρχει νήμα στο PC gaming section που αναλύεται το απύθμενο βάθος του gameplay του.

Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο ότι έχουν κάνει ένα port τόσο γαμάτο που χαλάλι τα €35 για game διετίας. Μου έκανε φοβερή εντύπωση και προς τιμήν τους που έχουν αξιοποιήσει πλήρως την touch screen. Και όταν λέω πλήρως είναι από τα λίγα games που η κονσόλα δεν χρειάζεται καν συγχρονισμένα joycons για να παιχτεί το game. Απλά κρατάς σκέτη την κονσόλα, πατάς το power button και παίζεις το game.

Αυτή την λογική πρέπει να την ακολουθήσουν όλοι όσοι έχουν σκοπό να φέρουν pc games στο NSw (π.χ. Pillars of Eternity και Wasteland 2): αν μπορεί να παιχτεί με ποντίκι και πληκτρολόγιο, τότε πρέπει να μπορεί να παιχτεί με touch screen.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λες είναι εξαιρετικά θετικό. Εχω το Darkest Dungeon στο Vita το οποίο είναι μια χαρά port αλλά αυτό που λες πάει αλλού. Αν είναι έτσι το παιχνίδι θα τιμηθεί και στο Switch γιατί πραγματικά εκτός του ότι έχει γίνει δουλειά για το port απλά πρόκειται και για ένα καταπληκτικό, βαρύ σε grinding βέβαια, παιχνίδι. Οτι πρέπει για μικρές σεζόν για να ρουφάς ατμόσφαιρα και μάλλον θα τιμήσω μαζί με τα DLC. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...