Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Εγώ πιστεύω τα SNES τα κρατάνε για το Switch Pro, όπως τα κρατάγαν για το New 3DS. Δεν είναι αρκετά δυνατό το NSw να τρέξει SNES games, θέλει καλύτερο SoC. Wii games να υπολογίζεις στο μεθεπόμενο σύστημά τους.
lele322 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) κουτσουρα ματσουκια αυτοι οι μαλακες οι ιαπωνες της Ν.Δεν προκειται να βαλουν ποτε μυαλο οι τσιγκουνηδες. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από lele322
D.Luffy Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Και που να δείτε τι hardware θέλουν για GBA... Εκεί χρειάζεται σίγουρα Tegra X3.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δηλαδή τώρα σοβαρά, κάθονται γύρω γύρω στο τράπεζι την ώρα του meeting και εξετάζουν τα μελλοντικά τους σχέδια για να κατακτήσουν τον πλανήτη με την κονσόλα τους και λέει ο καθένας της απόψεις του: - Η MS δίνει Χ360 games που τα κρατάς κι αφού τελειώσει η συνδρομη, οπότε προτείνω να δίνουμε GC/Wii games που θα τα κρατάνε για πάντα οι συνδρομητές. - Σαχλαμάρες λες, πρέπει να δίνουμε Switch games και να ισχύουν μέχρι το τέλος της συνδρομής, όπως γίνεται στο PS+ - Μη λέτε βλακείες, κανένας δεν θέλει να παίζει games νεότερα των 20 ετών, θα δίνουμε NES games με ONLINE MULTI-PLAYER!!!!11ένα Και μετά από κάτω ακούγονται ζητωκραυγές, κλέφτικα σφυρίγματα και δυναμιτάκια;
orck Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Malthador είπε - Μη λέτε βλακείες, κανένας δεν θέλει να παίζει games νεότερα των 20 ετών, θα δίνουμε NES games με ONLINE MULTI-PLAYER!!!!11ένα Και μετά από κάτω ακούγονται ζητωκραυγές, κλέφτικα σφυρίγματα και δυναμιτάκια; Έτσι ξεχωρίζουν οι μάνατζερεοι οι σωστοί από τα παιδάκια. Μπόνους και αύξηση μισθού και νέο αυτοκίνητο Lexus full extra. Που μπορώ να τους κραξω πιο επίσημα; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από orck
chill Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δηλαδή τώρα σοβαρά, κάθονται γύρω γύρω στο τράπεζι την ώρα του meeting και εξετάζουν τα μελλοντικά τους σχέδια για να κατακτήσουν τον πλανήτη με την κονσόλα τους και λέει ο καθένας της απόψεις του: - Η MS δίνει Χ360 games που τα κρατάς κι αφού τελειώσει η συνδρομη, οπότε προτείνω να δίνουμε GC/Wii games που θα τα κρατάνε για πάντα οι συνδρομητές. - Σαχλαμάρες λες, πρέπει να δίνουμε Switch games και να ισχύουν μέχρι το τέλος της συνδρομής, όπως γίνεται στο PS+ - Μη λέτε βλακείες, κανένας δεν θέλει να παίζει games νεότερα των 20 ετών, θα δίνουμε NES games με ONLINE MULTI-PLAYER!!!!11ένα Και μετά από κάτω ακούγονται ζητωκραυγές, κλέφτικα σφυρίγματα και δυναμιτάκια; Ρωτάει ο CEO - Τι πουλάει στην κονσόλα μας; Απαντούν από το administrative council - ΜARIO!!! - LINK!!! - SAMUS!!! - DONKEY!!! Ξαναρωτάει ο CEO - Τι θα τους δώσουμε; Ανταπαντούν - Νέο Mario. O bowser κλέβει την peach!!! ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω - Νέο Zelda. Ο Link κάνει παιδιά με τη Zelda τα κλέβει ο XYZ κακός, team up 2p mode "The Childen of the Damned: A Link to the future" ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω - Νέο Donkey. Η chicita κλέβει τον Donkey και ο νέος ξάδερφος από το Κονγκο ο Καζαμπούμπουκονγκ θα πρέπει να τον ελευθερώσει με την βοήθεια των μπανανών της Dole!!! ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω - Νέα samus. Στέλνεται στον πλανήτη misajarjarbings-2919 να εξερευνήσει τα πειράματα που διεξάγονται εκεί από την οργάνωση Bukakebros - του νεότερου παρακλαδιού των space pirates με σκοπό τη δημιουργία ενός fatal ιού που θα εξαφανίσει όλες τις ξανθές γαλανομάτες και αφήσει μόνο τις χοντρές και άσχημες στο σύμπαν. ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και κάπου εκεί: - συγνώμη γιατί να ξοδεύουμε πόρους για νέα games τη στιγμή που μπορούμε να πουλήσουμε παιχνίδια 40ετιας απλά και μόνο βάζοντας ένα υποτυπώδες online στα 3,41 pixels της οθόνης? - ZHTΩ!!! -ΑΛΛΕΛΟΎΓΙΑ!!! - ΕΣΈΝΑ ΘΈΛΟΥΜΕ!!!! council ends.
Pitsifrikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το πιο τίμιο θα ήταν να ζηταγαν ένα δεκαευρω και ας μην έδιναν τίποτα παρά μόνο online gaming ίσα ίσα για τους servers.Το cloud saving θα έπρεπε να το είχαν όλοι χωρίς πληρωμή.Θα δεχομουν λίγο μεγαλύτερη συνδρομή για share account.Παιχνίδια τσάμπα δε μου χρειάζονται.Και στο ps4 και στο one ό,τι έχουν δώσει τα έχω παίξει πολύ πριν τα δώσουν. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 11 minutes ago, orck said: Έτσι ξεχωρίζουν οι μάνατζερεοι οι σωστοί από τα παιδάκια. Μπόνους και αύξηση μισθού και νέο αυτοκίνητο Lexus full extra. Που μπορώ να τους κραξω πιο επίσημα; Έχω στείλει 3-4 mails και στην ΝοΕ και στην NoJ και έχω πάρει μόνο generic απαντήσεις του τύπου «θα το λάβουμε σοβαρά υπόψιν». Δε νιώθουν, η Sony και η MS το κουβεντιάζουν τουλάχιστον το κράξιμο, η Ν τίποτα. 9 minutes ago, Pitsifrikos said: Το πιο τίμιο θα ήταν να ζηταγαν ένα δεκαευρω και ας μην έδιναν τίποτα παρά μόνο online gaming ίσα ίσα για τους servers.Το cloud saving θα έπρεπε να το είχαν όλοι χωρίς πληρωμή.Θα δεχομουν λίγο μεγαλύτερη συνδρομή για share account.Παιχνίδια τσάμπα δε μου χρειάζονται.Και στο ps4 και στο one ό,τι έχουν δώσει τα έχω παίξει πολύ πριν τα δώσουν. Οι συνδρομές συνιστούν παγίδα έτσι όπως τις ακολουθούν MS και Sony στα Gold και Plus. Όταν μπαίνουν καλά games γκρινιάζει ο κόσμος γιατί τα έχει παίξει ήδη, όταν μπαίνουν μέτρια γκρινιάζουν γιατί είναι μάπα το καρπούζι. Το μοντέλο είναι παντελώς λάθος και μη λειτουργικό, αλλά από τη στιγμή που έχεις κόσμο να χαίρεται θεωρώντας ότι τα games είναι δωρεάν, αυτό γίνεται. Πολύ πιο εργονομικό το Game Pass, έχεις 100 games που τα ξέρεις εκ των προτέρων και αποκτάς πρόσβαση με 10 ευρώ το μήνα. Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι εκτός πραγματικότητας για την Ν. 2
Deghinsea Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε Δεν έχω καταλάβει τι περιμένατε ακριβώς με 20 ευρώ το χρόνο.ΑΑΑ games και ειδικά από τη Nintendo; Εγώ κρατούσα μικρό καλάθι οπότε δε μου έκανε τίποτα εντύπωση.Αρνητικο τελειώς το κώλο voice chat αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με το family pack.Αλλου λένε ότι θα πρέπει οι λογαριασμοί να είναι στην ίδια κονσόλα και αλλού όχι.Καταλαβε κάποιος τι παίζει; Q. If I have multiple Nintendo Switch consoles, do I have to pay separately for each one? A. No. As long as you use the same Nintendo Account that has an active Nintendo Switch Online membership, you can use it on multiple consoles. Q. If I purchase an Individual Membership, can other users playing on the same Nintendo Switch also use the Nintendo Switch Online service? A. No, this is not possible. If you make use of the Individual Membership, only the Nintendo Account with an active Nintendo Switch Online membership can use Nintendo Switch Online services on that device. If family members playing on the same Nintendo Switch also want to use the service, a Family Group could be set up in the Nintendo Account settings, and the Family Membership for Nintendo Switch Online could be purchased to enjoy the service (up to eight Nintendo Accounts). Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορείς και σε περισσότερες από 1 κονσόλες.
darklordvader77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Free Offline Saves (όπως δίνει και ο ανταγωνισμός από απαρχές Memory cards έως τώρα σε USB Stick) και Virtual Console με (πολύ) μεταγενέστερα παιχνίδια απο NES θα έχουμε με το CFW. Οπότε βάλτε τα Switch σε Airplane Mode και αναμένετε.. ήδη έτρεξαν Homebrew Channel σε 5.0.1 οπότε είναι θέμα 2-3 εβδομάδων πλέον το πολυ. Και αφηστε τη Ninty να χρεώνει για τα saves.. p.s. Πάλι καλά έχω αγοράσει μόνο το Zelda σε Physical και το Shovel Knight σε digital να έχω να ασχολούμαι μέχρι να βγεί
mansa2k Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως είχα γράψει και παλιότερα η online υπηρεσία της Ν θα είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της πορείας του συστήματος. Εξαρχής το κύριο πρόβλημα μου ήταν η εκβιαστική προσθήκη του online multiplayer που δυστυχώς είναι αποτέλεσμα των μοντέλων που υιοθέτησαν πετυχημένα οι άλλες δύο εταιρίες. Τα υπόλοιπα τα έχω γραμμένα στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα ψηφιακά αν οι εταιρίες δεν υποσχεθούν πρόσβαση στο οποιοδήποτε περιεχόμενο προσφέρουν για πάντα και παράλληλα μειώσουν το κόστος αγοράς των παιχνιδιών. Μέσα σε αυτά έρχεται και το θέμα των cloud saves που η Ν έπρεπε να τα προσφέρει από την πρώτη μέρα. Ακόμα καμία απάντηση γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς των saves σε sd-card ή κάποια άλλο μέσο αποθήκευσης. Αν η δικαιολογία είναι η πειρατεία η Ν οφείλει να προσφέρει τo κομμάτι των cloud saves δωρεάν από την στιγμή που επιλέγει να προστατεύσει το περιεχόμενο της και να μην χρεώνει τον καταναλωτή. Κατά τα άλλα δεν γνωρίζω τι θα γίνει τελικά μέχρι την τελική κυκλοφορία των online υπηρεσιών, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εμένα θα μου είναι αδιάφορη όσο προσθέτει το online multiplayer και φυσικά εύχομαι να πιάσει πάτο. Βέβαια δεν αντιπροσωπεύω το μεγαλύτερο μερίδιο της μάζας το οποίο έχει τελείως διαφορετικά πρότυπα, παρόλα αυτά η "κοινότητα" της Ν έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει την διαφορά όταν οι άλλοι καταπίνουν τις συνδρομές μέχρι τον πάτο και ακόμα παραπέρα. *Ο τύπος που ανέβασε το σχετικό θέμα για τα cloud saves στο resetera είναι πασιφανές πως "μύριζε" μπαρούτι και το είχε στημένο στην γωνία εδώ και καιρό. Δεν με ενοχλεί καθόλου, τα όποια προβλήματα που δημιούργησε η Ν ας τα λύσει μόνη της. **Αν το leak που είχα αναφέρει σχετικά με την Ε3 επαληθευτεί μιλάμε για αναμενόμενη παρουσία και τουλάχιστον χαρακτηρίζεται μέτρια. Βλέπω ο νέος πρόεδρος να μας αφήνει νωρίς αν δεν αποδώσει το επιχειρηματικό πλάνο για το τωρινό οικονομικό έτος. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από mansa2k
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 5 minutes ago, mansa2k said: Εξαρχής το κύριο πρόβλημα μου ήταν η εκβιαστική προσθήκη του online multiplayer που δυστυχώς είναι αποτέλεσμα των μοντέλων που υιοθέτησαν πετυχημένα οι άλλες δύο εταιρίες. Ποιός ήρθε; Έκανες ορθογραφικό να υποθέσω;
orck Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Ποιός ήρθε; Έκανες ορθογραφικό να υποθέσω; Και εγώ για ορθογραφικό το βλέπω αλλά ο πολύς κόσμος λέει ότι είναι τρελή ευκαιρία η τιμή και τα παιχνίδια δωρεάν. Η γκρίνια ξεκινάει πριν τελειώσει ο μήνας στις ομάδες του Facebook για όσους τολμήσουν να πουν κατι όχι υπερβολικά θετικό. Όλοι οι άλλοι στην πυρά "μα αφού είναι δωρεάν", "χάρη μας κάνουν", "είμαστε πολύ τυχεροί με αυτές τις δωρεάν παιχνίδαρα". Οπότε;
mansa2k Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιος ήρθε; Έκανες ορθογραφικό να υποθέσω; Κανένα λάθος, 34 εκατομμύρια συνδρομητές για το psn χωρίς να συνυπολογίζουμε τα έχτρα έσοδα από το playstation one που είναι συνεχώς στις πρώτες θέσεις ετησίως τουλάχιστον στο amazon. Επίσης μην ξεχνάμε τα 48 εκατομμύρια συνδρομητές του xb live. Τα έσοδα της Sony πολλαπλασιάστηκαν από την κατακόρυφη αύξηση των συνδρομών στο ps4 που οφείλεται στο γεγονός ότι ενσωμάτωσε το online multiplayer σε σχέση με τον προκάτοχο του ps3. Εκεί κολλάει το πετυχημένα και το εκβιαστικά. Για αυτό έγραψα και παρακάτω ότι δεν είμαι ταυτόσημος με τις τάσεις του σημερινού μέσου καταναλωτή (*mainstream gamer) και δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμα και το όλο θέμα της συνδρομητικής υπηρεσίας της Ν πως τελικά θα εξελιχτεί. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από mansa2k
caps8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Θήκη για Nintendo Switch καλησπέρα στο forum αγόρασα προσπάθεια την κονσόλα Κ ψάχνω για μια καλή θήκη να αγοράσω αλλά δυσκολεύομαι να βρω έχετε να μου προτείνετε πια να αγοράσω? και από που ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις