Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Είναι κανονικό USB οπότε υποθέτω μόνο στο dock. 

Ναι αλλά υπάρχουν ανταπτορες  για  να μπει κ πάνω στο tablet  οπότε μήπως δουλεύει κ έτσι λέω εγώ τώρα.. 

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως τα περιμέναμε. Αδιάφορο.

NES games με online competitive/cooperative, κάτι που κάναμε με Kaillera πριν 20 χρόνια.

Στα θετικά Family membership! 

• Like 3
Δημοσ.

Ώρες, ώρες με την Nintendo θυμάμαι την Commodore και την τεράστια επιτυχία που τελικά μετά από προσπάθειες κατάφερε και έκλεισε.

Τι αηδια online είναι αυτό; Όχι δεν είναι αδιάφορο, είναι κακό. Να πληρώσω για να παίξω το διπλό το mario 8bit;

Σκέφτομαι μήπως ήταν καλύτερα τελικά να είχε γίνει σαν την Segaνα φτιάχνει multiplatform παιχνιδια για τα δίδυμα...

• Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ κι εγώ, αυτό το πλάνο που παρουσιάζουν είναι κακό, όχι απλά αδιάφορο. Ας δούμε τα features ένα ένα:

1. Online Play. Ήταν αναμενόμενο ότι το multiplayer θα έμπαινε στην εξίσωση. Για να δώσεις κίνητρο συνδρομών για κάτι που ήταν δωρεάν μέχρι χθες όμως, θα πρέπει τα υπόλοιπα features σου να είναι ελκυστικά.
  2. NES: Nintendo Switch Online. Εδώ χρειάζεται citation, γιατί αυτό που αναγράφεται εδώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα 2 games το μήνα που έλεγαν παλιότερα. Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι ότι βάζεις συνδρομή και από την πρώτη μέρα θα έχεις στο πιάτο 20 NES games με online multiplayer και στα οποία θα προστεθούν κι άλλα στο μέλλον. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν είναι και εντελώς χάλια σαν σκέψη, ωστόσο πρέπει να μας εξηγήσουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
  3. Save Data Cloud. Πάλι καλά που τους έκοψε και έβαλαν τέτοια υπηρεσία. Ίσως να είναι το πιο δυνατό selling point της συνδρομής, αν σκεφτούμε ότι ούτε το σέρβις δεν μπορεί να επαναφέρει backups.
  4. Nintendo Switch Online app. Γελάω. Πραγματικά είναι πολύ αστείο. Αντί να αποδεσμεύσουν εντελώς το app (και κατ' επέκταση το voice chat) και να το πετάξουν στα σκουπίδια, τι κάνουν οι ΗΜΙΘΕΟΙ; Κάνουν το app υποχρεωτικό πακετάκι με τη συνδρομή. Σας το έλεγα ότι δεν πρόκειται να βάλουν voice chat, χωρίς την ύπαρξη του app. Ημίθεοι, όχι σκέτοι θεοί.
  5. Special Offers. Όπως είχα πει και παλιότερα, τα offers έχουν νόημα μόνο στην περίπτωση που θα με αποτρέψουν από το να αγοράζω τα games physical. Αν κρίνω από τις προσφορές στους Deluxe του Wii U, τότε κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, οπότε δεν θα έχει και κανένα νόημα το feature.

Προσωπικά δεν ψήνομαι να δίνω 20 ευρώ το χρόνο για αυτά τα features, θα ζήσω και χωρίς να παίζω Mario Kart και Splatoon 2 online. Αυτό που δεν μας εξήγησαν και επιβάλλεται να εξηγήσουν είναι αν τα digital games μας θα γίνονται bound με το account μας ή αν θα πρέπει να τα ξαναγοράζουμε στο μέλλον.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Λεπτομέρειες για το Online

https://www.nintendo.com/switch/online-service/

Τι χρονολογία έχουν στο Japan; 

Αισθάνομαι σαν να βλέπω τον τελευταίο σαμουράι με τον Cruz. Πρέπει να ανακαλύψουν την "πυρίτιδα" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο Κιότο και να εκσυγχρονιστούν λιγάκι γιατί δεν θα τους σώζει για πάντα η δυναμική του linkomariosamuskong.

Αν είναι να κάνεις κάτι νέο κάντο καλά όπως έκανες το switch όπως έκανες το lambo. Έχουμε συνηθίσει να είσαι pionneer και όχι η τελευταία γιαπωνέζα μπουκακζού.  

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα οσα ειπατε και εσεις.Κοιτα και εγω αδιαφορο μου ειναι το online αλλα υπαρχει και το splatoon που ειναι αρκετα εθιστικο γαμωτο.

Παντως το μεγαλο αρνητικο ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος να κανεις backup τα saves σου ακομη,περα απο την προσεχη online συνδρομη.Αυτο ειναι το πιο τραγικο.

https://www.resetera.com/threads/nintendo-has-become-the-only-major-console-manufacturer-to-provide-no-free-method-of-back-up-saves.41045/

Δημοσ.

Απ'ότι φένεται μέχρι στιγμής, σκότωσαν την VC για 20 ευρώ το χρόνο συνδρομή. Και ξεκινάνε από το NES κιόλας με τα υπόλοιπα να αργούν ποιος ξέρει πόσο... Λες και χρειάζονται space age technology για όλα αυτά.

Μου φένεται απίστευτο πως τους πήρε τόσο καιρό για να παρουσιάσουν μια υπηρεσία απλά με τα bare basics... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω καταλάβει τι περιμένατε ακριβώς με 20 ευρώ το χρόνο.ΑΑΑ games και ειδικά από τη Nintendo; Εγώ κρατούσα μικρό καλάθι οπότε δε μου έκανε τίποτα εντύπωση.Αρνητικο τελειώς το κώλο voice chat αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με το family pack.Αλλου λένε ότι θα πρέπει οι λογαριασμοί να είναι στην ίδια κονσόλα και αλλού όχι.Καταλαβε κάποιος τι παίζει;

Επεξ/σία από Pitsifrikos
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως αρχιζω να ανησυχω γιατι ο τυπος στο post επεσε μεσα στην ημερομηνια που ειπε:shock:.Αν πεσει μεσα και σαυτα που ειπε για την Ε3 τοτε θα ειναι πολυ φτωχο το event της Ν.

• Like 3
Δημοσ.

τραγικο το λιγοτερο.... Ειπαμε αγαπαμε νιντεντο αλλα αυτο ειναι χειροτερο και απο κερατο ρε γμτ... Μου βαζεις NES και για να μην γελαει μεχρι και η Captain Marvel πετας ενα Online multiplayer και 20 παιχνιδια γιατι λες οτι θα σκεφτουμε πως εδω πληρωναμε 100€ για το nes mini.... τετοια χαιβανια ειμαστε ωρες-ωρες... Για το voice chat , ουδεν σχολιο...Μην επαναλμβανομαστε ολοι μαζι...ισως να ναι η πρωτη φορα που συμφωνουμε ολοι μαζι .... Το μονο που θα δεχομουν ως θετικο ειναι το Cloud save backup αλλα και παλι αυτο υπαρχει εδω και 10 χρονια κοντα στους αλλους... Τι συγκαμενα παιδια ειναι εκει στο Κιοτο..?!?!? Δηλ. το 20€ ειναι το ελκυστικο της υποθεσης??? Απο οπου και να το πιασουν δε το σωζουν με τιποτα με αυτα που ανακοινωσαν...Αν και στην Ε3 δεν δειξουν κατι καινουργιο η περισσοτερες λεπτομερεις εκτος των teaser trailers τι να πω....Και μεις και αυτοι αξιοι της μοιρας μας.

Δημοσ.

Εγώ γενικά θεωρώ ξεφτιλικι να πληρώνουμε το online γι'αυτό και δεν εχω πουθενά συνδρομή.Για το μόνο λόγο που αξίζει η συνδρομή είναι για το share account.

Δημοσ.

Και τη συνδρομη απο Νορβηγια  ή Ρωσσια θα την παρω.Καπου στα 15-16€ θα βγαινει.:mrgreen:Τα nes games πιστευω ηταν λαθος επιλογη.Snes που ειχε παιχνιδαρες επρεπε να δωσουν με online coop.

Δημοσ.

Τα snes τα κρατάνε για την αναβάθμιση τιμής που θα κάνουν μελλοντικα. Υπολογίζω ότι για να φτάσουν να δίνουν παιχνίδια wii η συνδρομή θα έχει κάνα 500ευρω τον χρόνο. Ευκαιρία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...