Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Πάντως, εγώ που είμαι full υπέρ του digital, είμαι και για έναν ακόμα πολύ σημαντικό λόγο, το digital θα είναι εκεί για πάντα (θεωρητικά). Επομένως έχω και την απαίτηση να μπορώ να παίζω τα digital games μου ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσω, όπως ακριβώς δουλεύει το Steam και το GoG: όλη η βιβλιοθήκη μου είναι εκεί για να την επισκεφτώ όποτε γουστάρω και θα είναι εκεί στον αιώνα τον άπαντα (εφόσον δεν κλείσει το Steam ή το GoG). Το digital στις κονσόλες δεν δουλεύει έτσι δυστυχώς, πράγμα τουλάχιστον αστείο αν λάβουμε υπόψιν ότι μιλάμε για «κλειστά» συστήματα. Η Ν ***, απλά κλείνει τους servers και δεν σε αφήνει να κατεβάσεις content που έχεις αγορασμένο στο eshop του Wii και του DSiWare, ενώ η Sony τα έχει κάνει χάλι μαύρο με το fragmentation στο PSN (άλλοι τίτλοι τρέχουν στο PS3, άλλοι στο PS4, άλλα PS2 remasters παίζουν στο PS3, άλλα εντελώς διαφορετικά στο PS4 κοκ). Μόνο η MS δίνει ένα σοβαρό κίνητρο να αγοράζουμε τους τίτλους digital, λόγω BC, αλλά κι αυτή είναι σε βρεφικό στάδιο ακόμα. 1
Pitsifrikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Σήμερα δεν είναι η ανακοίνωση για τo online της Nintendo ή θυμάμαι ότι να'ναι;
dekulinkgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, chill είπε Κατά τα έπαιξα λίγο DK. Είναι το πρώτο παιχνίδι που αισθάνομαι ότι πράγματι ελέγχω γορίλα...μου δίνει την αίσθηση βάρους ο char και δεν χοροπηδάει από εδώ και από εκεί λες και είναι η Peaches. Το DKCR μου είχε δώσει ωστόσο πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση σαν πρώτη εντύπωση σε σχέση με το TF. Είναι νωρίς ακόμη φυσικά απλά το αναφέρω. Chill το παιχνιδι απλα ειναι επος πραγματικα.Βεβαια περισσοτερο ειχα λιωσει και εγω το Returns στο wii .Και τα 2 παντως ειναι απο τα πιο κορυφαια 2d platform.Παντως να πω οτι και τα 2 τα επαιζα με nunchuck και wiimote .Μου ειχε κανει κλικ ο χειρισμος αυτος με την μια και δεν κοιταξα πισω ποτε.Και εννοειται οτι τωρα στο switch με ξεχωριστα joycon και motion on. 55 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε Σήμερα δεν είναι η ανακοίνωση για τo online της Nintendo ή θυμάμαι ότι να'ναι; Ειχαν πει αρχες του μηνα θα ανακοινωσουν κατι για το οnline αλλα δεν ειχαν πει συγκεκριμενη ημερομηνια.
Mistwalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 7 Μαιου εγραφε εκεινο το post οπου ελεγε ο τυπος οτι ξερει και ολο το προγραμμα της Ε3.Λογικα μεχρι το βραδυ θα το εχει κανει delete και θα βρει αλλη ημερομηνια για το επομενο post. Στο donkey kong για μενα εκαναν λαθος που εβγαλαν μονο το TF.Αν εκαναν ενα συστημα σαν το bayonetta και εδιναν και τα 2 donkey kong θα γινοταν αποδεκτο απ ολους ακομα και στο θεμα τιμης. 4
mansa2k Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και η "απάντηση" στην παραπάνω εικόνα έρχεται από τον Sakurai: Sakurai Is Completely Hooked On Stardew Valley For Nintendo Switch Αν το φετινό πρόγραμμα κυκλοφοριών, τουλάχιστον για ένα μεγάλο μέρος του 2018, δεν βασιζόταν τόσο στις μεταφορές τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από mansa2k 1
Tresorikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Παιδιά να ρωτήσω. Έχω ασύρματα χειρηστηρια για το xbox 360 κ για το ps4. Υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο εξάρτημα Bluetooth η καλώδιο να παίξει στο switch? Έχω ας πούμε ανταπτορες απτό Samsung για USB κ type c Αν μπορείτε βάλτε κάνα λινκ ελληνικό κ ξένο ακόμα κ από αλι εξπρές αν υπάρχει thankssss Στον κωτσοβολο που το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά μ είπαν έχω 2 χρόνια εγγύηση
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 minute ago, Tresorikos said: Παιδιά να ρωτήσω. Έχω ασύρματα χειρηστηρια για το xbox 360 κ για το ps4. Υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο εξάρτημα Bluetooth η καλώδιο να παίξει στο switch? Έχω ας πούμε ανταπτορες απτό Samsung για USB κ type c Αν μπορείτε βάλτε κάνα λινκ ελληνικό κ ξένο ακόμα κ από αλι εξπρές αν υπάρχει thankssss Ένα Δύο Ψήνω το δεύτερο για να το δουλεύω και με το PS3 μου.
Mazinga Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Tresorikos είπε Παιδιά να ρωτήσω. Έχω ασύρματα χειρηστηρια για το xbox 360 κ για το ps4. Υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιο εξάρτημα Bluetooth η καλώδιο να παίξει στο switch? Έχω ας πούμε ανταπτορες απτό Samsung για USB κ type c Αν μπορείτε βάλτε κάνα λινκ ελληνικό κ ξένο ακόμα κ από αλι εξπρές αν υπάρχει thankssss Στον κωτσοβολο που το είχα πάρει αν θυμάμαι καλά μ είπαν έχω 2 χρόνια εγγύηση 8bitdo usb receiver. Ενας ανα χειριστηριο. http://www.8bitdo.com/wireless-usb-adapter/ 1
orck Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Απο Αγγλια ειναι αυτο, https://www.amazon.co.uk/8Bitdo-Wireless-Bluetooth-Raspberry-Nintendo/dp/B0786JC6VW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1525692862&sr=8-1&keywords=8Bitdo+Wireless+Bluetooth+Adapter+for+Nintendo+Switch%2C+Windows%2C+Mac Φοβαμαι οτι σε καποιο firmware upgrade θα το κανουν να μην δουλευει, εδω καταφεραν και βγαλαν μη συμβατα τα καλωδια αλλων εταιριων...
sils Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα για καποιο λογο μου αρεσουν τα soundtracks των παιχνιδιών οπου πραγματικα εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια και ευτυχώς σε αυτον το τομεα μερικα aa games Sta twins εχουν cd μεσα αυτο μου φτανει . .... αντε και ενας χαρτης! Αν και οι απατεωνες πολλα τα πουλανε στο store τους....ευτυχώς οικονομικά. Ελπιζω να γινει κατι αντίστοιχο και στο switch Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από sils
Prospector8 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Πηρα προσφατα το 8bido usb απο Aliexpress στις 11£ και με το που το εβαλα βρηκε και παιζει οπως πρεπει το wii u pro controller, αλλα και τοu ps4! Οχι μαζι βεβαια, νομιζω πως διαβαζει ενα controller καθε φορα,αλλα τη δουλεια του την εκανε κομπλε..
Mazinga Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τις τελευταιες 13 σελιδες του ΣΚ διαβασα μια επαναληψη της διαμαχης περι των τιμολογιακων πρακτικων των εταιριων. Ειπα να γραψω και εγω το σεντονι μου... Οπως εγραψαν πολλοι, ψηφιζεις με το πορτοφολι σου. Οποιος δεν αρεσκεται στο εμπορικο μοντελο μιας εταιριας η δεν του αρεσουν τα μουτρα της ας μην ψωνιζει εκει. (ξερετε τι λεω : κανεις δεν παει στην κοσμοτε-παλιογερμαναραδες, κανεις δεν παει στην wind/aegean- oπισθοδρομικοιισλαμοαραβες, κανεις δεν παει στην nintendo- παλιοσκρουτζογιαπωνεζοι) Στην πραγματικοτητα, ολη η γκρινια καταληγει στην ιδιωτικη μας πραξη ως καταναλωτες-μαρξιστες: Πιο φτηναααααα βρεεεεεεεε!. Καθε νεο προϊον εχει ενα σχεδιο ζωης, και προβλεπομενα κερδη. Τα οποια μαs ζητουν να αποδωσουμε ως ανταλλαγμα. Η συμμετεχουμε η απεχουμε. "Δεν είναι ούτε στο ελάχιστο υπερβολή να πούμε πως ο,τιδήποτε προβάλλεται από τα ΜΜΕ ως οικολογικό και απαραίτητο για την προστασία του πλανήτη καταναλωτη, κρύβει από πίσω του, τον ίδιο καπιταλισμό, την ίδια καταστροφική μανία της εξουσίας, αλλά πιο πολύχρωμα, πιο ανάλαφρα, πιο ιλουστρασιόν. Έναν μετα-μοντέρνο καπιταλισμό. Έτσι, βλέπουμε μπροστά μας χρωματιστά περίπτερα ανακύκλωσης πωλησεως διαδικτυακων συνδρομων με χορηγούς τράπεζες κ.λπ. προσπαθώντας, έτσι, να στρογγυλέψουν την αιχμηρή και απαίσια εικόνα τους." (https://athens.indymedia.org/post/1585615/) Μπορουμε να ελπιζουμε σε "οικονομιες" με χακιες και πειρατεια, αλλα ουσιαστικα εκατομμυρια καταναλωτων δεν χαραμιζουν χρονο με αυτα τα καραγκιοζιλικια. Αγοραζουν τα παιχνιδια για το μηχανημα, περαν των χακιων και πειρατιας. Οπως και το N3DS/2DS οταν ειναι της προκοπης, η κονσολα πουλα, πειρατεια η ανευ αυτης. Εαν ενα προιον πουλησει μεσα στους στοχους του, μονο η εταιρια το ξερει και οχι εμεις. Λεμε οτι μεχρι τωρα το switch ειναι μεγαλη επιτυχια, μιας και υπερκαλυψε τις πωλησεις του wii u. Το λεμε γιατι αναμενουμε να συνεχιστει η ανοδικη πορεια πωλησεων. Φανταστειτε εαν αυριο... ξεσπουσε ενα θερμο επισοδιο PRK Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (中华人民共和国, πινγίν: Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó, Τζονγκχουά Ρένμίν Γκονγκχέγκουό)- DK Δημοκρατία της Κίνας (中華民國 Τσον Χοά Μιν Κουό) #PRKvsDK handle και βομβαρδιζοταν το εργοστασιο οπου φτιαχνουν τα switch. Παγκοσμια ελλειψη. Και εκει πετα η sony τη νεα της φορητη κονσολα PPO (PlayPlugOnimusha), και εως οτου ξαναστησει ολοκληρο το κυκλωμα της η Nintendo υπαρχει αλλη μια φορητη κονσολα με 15 εκατ. πωλησεις: ανακοπη στην ανοδικη πορεια του switch, κορεσμος της αγορας, καταρρευση του εισοδηματικου μοντελου του switch, πτωση της μετοχης της Nintendo στο Nikkei (γιατι ακουω την πεθερα μου για αγορες μετοχων θεε μου!) κλπ, κλπ... Και ιδου αλλη μια κλαψstory οπου ο Σταθης WiiΨαλτης εκπροσωπει την nintendo... Αλλα αυτο δεν συμβαινει. Δεν αγοραζουμε κονσολες στην ουσια, αγοραζουμε πλεον συνδρομες. Εαν δεν θελαμε να απαξιωσουμε το φυσικο μοντελο διανομης, επρεπε να αρνουμασταν ολες αυτες τις συνδρομες. Απλα τα θελουμε ολα. (https://el.wikipedia.org/wiki/Καπιταλισμός) "Σύμφωνα με τον Γάλλο φιλόσοφο Alain Badiou, ο καπιταλισμός προτείνει τη συρρίκνωση της επιθυμίας στη διάσταση του συμφέροντος. Η επιθυμία πλέον θεωρείται «νόθα» καθώς το κέρδος είναι το μοναδικό ποθούμενο αντικείμενο, και το νόημα της ζωής του καθενός συρρικνώνεται στα ζωτικά συμφέροντά του. Η «φτώχεια» αυτή στην επιθυμία αφορά τη συρρίκνωσή της στην επιθυμία των αντικειμένων και όσων επιτρέπουν την απόκτησή τους. Το υποκείμενο που έχει προσαρμοστεί στο καπιταλιστικό σύμπαν φαίνεται σαν ένα αιώνιο παιδί, απερίσκεπτο και σκλαβωμένο στο να ζητά από τους «ανώνυμους γονείς του κεφαλαίου» τα μέσα για να αποκτά διαρκώς καινούρια παιχνίδια. Ο καπιταλισμός φαίνεται να θέλει να διαιωνίζει το παρόν με άλλα μέσα, να σταματά δηλαδή την ουσιαστική εξέλιξη της ζωής, και ο χρόνος σε αυτόν φαίνεται να λιμνάζει σε ένα είδος επιτόπιας κινητικότητας. Η επιθυμία περιορίζεται στην άμεση κατανάλωση ως αποτέλεσμα μιμητικής ανταγωνιστικής διαδικασίας απόκτησης αγαθών, υποβιβάζοντας τον οραματισμό σε ουτοπική αναζήτηση. Το κύμα αυτής της μίμησης είναι σαρωτικό και έτσι εξαντλούνται οι πόροι του συστήματος με αποτέλεσμα την κατάρρευσή του." Ειμαι εγω (οχι εσεις οι περισσοτεροι) της γενιας της βιβλιοθηκης και του βινιλιου. Ακομη παιζουν 78αρια στο σπιτι, και τα πικαπ και τα γραμμοφωνα εχουν παραμεινει μαζι με πιάνα κ χάλκινα (ευτυχως κληρονομησαμε απο ολο το μουσικο σοϊ) σε χρηση καθημερινα. Οταν εχεις αυτη την σταση ζωης, περιμενεις να κρατας την βιβλιοθηκη και των παιχνιδιων σου, και των προγραμματων σου κατ οικον. Eπενδυεις ΧΡΟΝΟ στο παιχνιδι, το πραγμα που αξιζει. Βλεπεις λιγοτερα καινουργια πραγματα, για νε δεις καλυτερα τα παλιοτερα που αξιζαν για σενα πιο πολυ... Ομως αυτος ο κοσμος αλλαζει. (A la WestWorld TV series) Το μελλον ειναι σ/to διαμοιρασμα, οπου δεν σου ανηκει το αντιτυπο. Αγοραζουμε πλεον προσβαση σε υπηρεσια οχι αντιγραφο για την βιβλιοθηκη μας. Κλωτσαμε εκει σε διαφορα προβληματα: συμβατοτητας παλαιων-νεων συστηματων και αρχιτεκτονικων, μονιμης διαθεσιμοτητας βιβλιοθηκης Online, διαμοιρασμου του κοστους... Εκει εγω σαν δεινοσαυρος, επιμενω να κρατω βιβλιοθηκη, δευτερο-τριτο αντιτυπο κονσολας, αντιγραφο ασφαλειας τιτλου, με την προοπτικη να μην χρειαζομαι να παιξω online η να χρειαστω steam / GoG. Να το ξαναγευτω ξανα οποτε μου καπνισει εστω και μετα 30 ετη, σαν το ξεχασμενο περιοδικο το πεντχαουζ εισαγωγης πεσμενο πισο απο την βιβλιοθηκη που οταν το βρεις αναπολεις οχι την έξη αλλα τα νιατα σου... Πιστευω στην αξια του φυσικου τιτλου. Και οχι στην εξαρτηση μου απο ενα κινεζικο σερβερ, ενα γερμανικο πορταλ, και την πιστωτικη της πιπαμπανκ... Θυμαμαι την εποχη που ενα flight simulator ειχε κανονικο βιβλιαρακι με οδηγιες για το πιλοτηριο, που το indiana jones and the fate of atlantis η το monkey island 2 ειχαν decoder disk απο χαρτονι, και για αυτο δεν με χαλα η πολιτικη της nintendo με ακριβα παιχνιδια. Το καλο αξιζε παντα. Οχι οτι θα επιστρεψουν ποτε αυτες οι εποχες, απλα η ιδεα της ποιοτικης παραγωγης που διατηρει την αξια της, την υπολειμματική αξία της, συμφερει τον αγοραστη, και συντελει στην ιδεα της ποιοτικης ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ σε μια βιβλιοθηκη. " (https://el.wikipedia.org/wiki/Υπολειμματική_αξία) Η υπολειμματική αξία είναι οικονομική έννοια, στη πλειονότητα, προβλέψιμη σε βάθος χρόνου, εφόσον αποκλεισθεί περίπτωση κάποιας καταστροφής (πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού κ.λπ.). Για παράδειγμα μια επιχείρηση αγοράζει ένα τυπογραφικό μηχάνημα όφσετ το οποίο και θέτει σε λειτουργία. Μία εβδομάδα αργότερα η αξία αυτού έχει μειωθεί από εκείνη της κτήσης, η οποία μείωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη μετά από τρία χρόνια κτήσης. Η τρέχουσα αξία εν προκειμένω του συγκεκριμένου μηχανήματος κάθε φορά λέγεται υπολειμματική αξία που εκδηλώνεται με εκπτωτική τιμή. Μια ειδικότερη περίπτωση στη πράξη όπως σε περιπτώσεις επινοικίασης η υπολειμματική αξία υπολογίζεται στις λεγόμενες κλειστές συμβάσεις ή ανοικτά συμβόλαια με υπολογισμό ή όχι της 24ωρης λειτουργίας ή χιλιομετρικής κίνησης. Σημειώνεται ότι η υπολειμματική αξία εξετάζεται διαφορετικά από την λογιστική απόσβεση, που βασίζεται στην προβλεπόμενη διάρκεια ζωής - χρήσης, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες - συντελεστές, απ΄ ότι στην οικονομική απόσβεση που μπορεί ν΄ αφορά και επένδυση "εναλλακτικής ευκαιρίας", όπως π.χ. ένα υπερήλικο πλοίο κατά μία εσωτερική νομοθεσία δεν τυγχάνει ομοίως σε ξένες νομοθεσίες. Όπως όμως και να έχει, αυτή υπολογίζεται πάντα επί της αρχικής τιμής κτήσης επί υπολειμματικού εκατοστιαίου ποσοστού, στην πλειονότητα αυθαίρετα, ανάλογα των υφισταμένων αναγκών. " Εκει μπαινουμε στην εννοια της συλλογης, σαν προσωπικο ζητημα, κομματι απο το σπιτικο μας και οχι μιας παροχης υπηρεσιας Online. Ειναι η διαφορα που υπαρχει μεταξυ του-της συζυγου (παιζουμε καθημερινα με λιγη βοηθεια απο την φιξ και τον λαλαουνη) και του-της βιζιτας για το ΣΚ (εκει δεν θα τα ξαναπουμε, δεν ξαναπαιζουμε ποτε). Οι συναλλαγες που κανουμε για να εχουμε τα παιχνιδια που θελουμε αποσκοπουν στο να εχουμε την συλλογη μας, την δικη μας, που εκφραζει την ιδιαιτεροτητα μας. Αντιστοιχο πραγμα με την μουσικη μας παιδια, που μπλεκει τη λυρα κρητης, τον Robert Johnson και τα κλαρινα του στρατοπεδου...Πουλαμε την συλλογη απο αναγκη (γεννησαμε-παντρευτικαμε) η την δινουμε οταν την ξεπερασαμε σαν τα playmobil klicky.... https://www.youtube.com/watch?v=RRY4fla4ZcI Διαλεγουμε συλλογη για τα γουστα μας, αλλα αγοραζουμε προσβαση για τις επιθυμιες μας... Πιστευω οτι περασαμε πλεον στην εποχη των επιθυμιων, οπου μονιμως περιμενουν ολοι κατι το νεο, καλυτερο, λαμπροτερο (Citius, Altius, Fortius). Και σε αυτο πατα το καταναλωτικό συνδρομητικό μοντέλο. Η nintendo στοχευει σε ενα πιο παραδοσιακο μοτιβο: στοχευει στους συλλεκτες, στους νοσταλγικους που αρεσκονται στο επαναληψη αγαπημενων στιγμων. Και επειδη ειναι αγαπημενες...ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ξανα και ξανα και ξανα (εισητηριο διαρκειας / κυριακατικη λειτουργια στην εκκλησια). Η αξιoλογηση ενος μοντελου με τα κριτιρια του αλλου ειναι ανουσια, θαρρω. Η nintendo στοχευει σε μεγιστη υπολειμματική αξία, οι υπολοιπες εταιριες σε λογιστικη μεγιστη οφελη μετα την λογιστικη αποσβεση. Το εαν παραγονται παιχνιδαρες ειναι λιγο το κερασακι στην τουρτα, ταχτικες ειναι, τα οπλα αλλαζουν.... Οπως βλεπετε με την πραγματικα περιορισμενη αγαπη στα παλια παιχνιδια (Zorg / Adventure) δημιουργονται δυο τασεις οικοσυστηματων για τους καταναλωτες: κυνηγους του καινουργιου η γευσιγνωστες του βελτιστου παρελθοντος. Η nintendo με το switch αντιπροσωπευει την δευτερη μεθοδολογικα, οσο "καινουργια" και να φαινονται τα προϊοντα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Mazinga 5 1 2
Tresorikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Prospector8 είπε Πηρα προσφατα το 8bido usb απο Aliexpress στις 11£ και με το που το εβαλα βρηκε και παιζει οπως πρεπει το wii u pro controller, αλλα και τοu ps4! Οχι μαζι βεβαια, νομιζω πως διαβαζει ενα controller καθε φορα,αλλα τη δουλεια του την εκανε κομπλε.. Σκέφτομαι σύντομα να το παραγγείλω κ γω γιατί χρειάζομαι καλύτερο χειρηστηριο για το φιφα αποτι το μανισιο. Έχω από 360 κ ps4 οπότε λέω θα το πάρω πόσες μέρες έκανε 15 με 20 λογικά . Με το 8bido παίζεις κ στο ταμπλέτ η μόνο αν είναι στη βάση;; thanks Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Tresorikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις