najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ναι ε;Και τα προϊόντα της Apple έχουν 2 χρόνια στην Ευρωπη;Είσαι σίγουρος; 1 χρονο δινει σε οποιοδηποτε προιον
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 31 minutes ago, parlapipas25 said: Στο site της cd media γράφει: 12-ΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ – ΥΛΙΚΟ NINTENDO Τι φάση; Η CD Media δίνει δύο χρόνια εγγύηση, βλακειες γράφει στο σαιτ της. Το έχουμε επιβεβαιώσει τουλάχιστον 5 άτομα εδώ μέσα.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Ναι ε;Και τα προϊόντα της Apple έχουν 2 χρόνια στην Ευρωπη;Είσαι σίγουρος; Στην Ελλαδα και τουλαχιστον οσον αφορα τα iphone καλυπτονται κανονικα απο 2 χρονια εγγυησης,το ιδιο και σε αρκετες αλλες χωρες της Ευρωπης(για ολες δεν παιρνω ορκο).
Mistwalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Με την apple δεν ξερω τι παιζει.Βλεπω οτι εχουν 2 χρονια στην Ευρωπη,εχει ενα με limited 1 χρονο και το πληρωμενο προγραμμα 2-3 χρονια. Στο nintendo uk λεει 2 χρονια αν το αγορασεις απο εκεινους.Στο reddit θυμαμαι παλιοτερα post απο ατομα στην Ευρωπη να λενε οτι εχουν εγγυηση 2 χρονια.Μεχρι και απο εδω καποιος τους ρωτησε οπως εγραψα και του ειπαν 2 χρονια.Τωρα οποιος εχει απορια παιρνει τηλεφωνο στη cd media και θα του πουνε τι παιζει.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Παιδιά έχει δυο χρόνια όπως όλα. Εχω άπειρες συσκευές με 1 έτος limited εγγύηση και σε ορισμένα από αυτά χρειάστηκα την εγγύηση μετά το πρώτο έτος και με κάλυψαν πλήρως κανονικότατα. Ειδικά στα razer προϊόντα το χρειάστηκα σε 50% των συσκευών και αξεσουάρ μου. Το ότι γράφει 1 έτος εγγύηση είναι μάλλον γενικότερο θέμα που όμως δεν ισχύει.
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Παιδιά έχει δυο χρόνια όπως όλα. Εχω άπειρες συσκευές με 1 έτος limited εγγύηση και σε ορισμένα από αυτά χρειάστηκα την εγγύηση μετά το πρώτο έτος και με κάλυψαν πλήρως κανονικότατα. Ειδικά στα razer προϊόντα το χρειάστηκα σε 50% των συσκευών και αξεσουάρ μου. Το ότι γράφει 1 έτος εγγύηση είναι μάλλον γενικότερο θέμα που όμως δεν ισχύει. Αυτο ισχυει, πχ στην Apple εχεις εγγυηση κατασκευαστη 1 χρονο, και +1 απο το μαγαζι που το αγορασες. Εγω χρειαστηκα αλλαγη μπαταριας στους 20 μηνες και παροτι δε με καλυπτε η Apple, το καλυψε το μαγαζι. Σε ολες τις συσκευες νομιζω αυτο ισχυει Απο πανω αναφερομουν καθαρα στην εγγυηση κατασκευαστη, δε ξερω ομως αν ολα τα μαγαζια δινουν +1 στην Ελλαδα
mansa2k Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στην φόρμα υποστήριξης καταναλωτών κάντε κλικ στο Όροι χρήσης - Διαδικασία επικοινωνίας: Για να γίνει χρήση της εγγύησης, θα πρέπει να γίνει αναφορά του προβλήματος της συσκευής του, εντός 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του, στο CD Media S.E – Τμήμα Σερβις Nintendo. Για τη δήλωση απαιτούνται τα στοιχεία του καταναλωτή, η ημερομηνία αγοράς της συσκευής και η προσκόμιση αντιγράφου της απόδειξης αγοράς, η οποία αναγράφει ευκρινώς το κατάστημα αγοράς και τη συσκευή. Ακόμα και αφού συμπληρωθεί η φόρμα το σύστημα σας ενημερώνει αν είστε εντός/εκτός εγγύησης. 5 ώρες πριν, chill είπε Michael Skiathitis? Δικό μας παιδί? Γενικώς είμαστε πανταχού παρών. Μου φαίνεται πως στην Retro Studios ο Stephen Zafros που εργάζεται ως animator από την εποχή του Metroid Prime (κάποια στιγμή έφυγε αλλά επέστρεψε για το ΜΡ2 και παραμένει μέχρι σήμερα) έχει επίσης Ελληνικές ρίζες. Edit: Η μεταφορά του DKC: TF στο NSW είναι δουλειά της Retro Studios επομένως δύσκολο να έχουν αναλάβει δύο ακόμα project. Λογικά παραμένει ο σχηματισμός που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, δηλαδή η κύρια ομάδα που αναπτύσσει νέο τίτλο για το NSW και μια βοηθητική (μεταφορά του TF). Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από mansa2k 1
Pitsifrikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες δύο χρόνια εγγύηση έχει η Nintendo.Ειχα μιλήσει με cd media και το έχουν επιβεβαιώσει και άλλοι οπότε δε τίθεται τέτοιο θέμα.Οι κλέφτες είναι προς sony μεριά που δίνουν ένα χρόνο. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Pitsifrikos 1
Mistwalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Απο τη sega τιποτα ακομα για το sega ages στο switch.Μολις ανοιξαν στο site τους να κανεις preorder το sega genesis classics για τα twins.Εχει 50 games και μεσα ειναι και αυτα που θα ερθουν πρωτα στο switch.Στο ages δηλαδη πως το σκεφτονται να δινουν 1-2 games ανα καποιο διαστημα και να τα πληρωνεις ξεχωριστα οπως κανει η hamster αντι να σου δωσουν ολο το collection απο την αρχη;
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Pitsifrikos είπε Παίδες δύο χρόνια εγγύηση έχει η Nintendo.Ειχα μιλήσει με cd media και το έχουν επιβεβαιώσω και άλλοι οπότε δε τίθεται τέτοιο θέμα.Οι κλέφτες είναι προς sony μεριά που δίνουν ένα χρόνο. Και ομως οι κλεφτες δεν ειναι προς Sony μερια που δινουν 1 χρονο αλλα οι πωλητες των κονσολων που δεν δινουν τον επιπλεον 1 εξτρα χρονο εγγυησης οπως αναφερθηκε πιο πανω,κατι που το κανουν επιτηδες κυριως οι μεγαλες αλυσιδες για να πουλανε επεκτασεις εγγυησεων. Και στα Iphone που αναφερθηκαν πιο πισω,το επισημο service της Infoquest κανονικα 2 χρονια καλυπτει τα κινητα αλλα ολοι οι πωλητες που τα πουλανε ολως τυχαιως αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι εχουν 1 χρονο.
Mistwalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Απο τη στιγμη ομως που ξερεις οτι σου δινει η εταιρια ας πουμε η apple 2 χρονια και με τον Ευρωπαικο νομο οτι δικαιουσαι 2 χρονια δεν μπορεις καπως να τους κανεις φασαρια ωστε να δεχτουν αυτα τα 2 χρονια στην εγγυηση και ας ειναι απο μεγαλη αλυσιδα που υποστηριζει οτι εχει 1 χρονο;
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Απο τη στιγμη ομως που ξερεις οτι σου δινει η εταιρια ας πουμε η apple 2 χρονια και με τον Ευρωπαικο νομο οτι δικαιουσαι 2 χρονια δεν μπορεις καπως να τους κανεις φασαρια ωστε να δεχτουν αυτα τα 2 χρονια στην εγγυηση και ας ειναι απο μεγαλη αλυσιδα που υποστηριζει οτι εχει 1 χρονο; Μπορεις μονο μεσω αρμοδιων φορεων(συνηγορος-ΓΓΚ).Βεβαια ξερεις ποσοι λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με αυτα τα πραγματα?Θα σου ξανααναφερω ενα προσωπικα παραδειγμα/τεστ που ειχα κανει Spoiler με την γνωστη αλυσιδα των public.Ειχα δει κατι ακουστικα logitech τα οποια ειχαν 3 χρονια εγγυηση(το ανεφερε στην επισημη σελιδα της η εταιρεια κανονικα και στα Ελληνικα).Τα βλεπω στο public που τα ειχαν φερει και βλεπω και αναφερανε 12μηνες(1χρονο δηλαδη) εγγυηση.Παω λοιπον στο κοντινο Public και ρωταω τον πωλητη,κοιταζει το site και μου λεει 1 χρονο εγγυηση.Του λεω οτι αυτο δεν παιζει μιας και στο site της ιδιας της Logitech(που του ειπα να κοιταξει και δεν το εκανε)δινει 3χρονια(που και να μην ισχυε θα εδινε τουλαχιστον 2χρονια εγγυηση).Μου φωναξε και ενα προισταμενο ο οποιος και αυτος αυτο που εκανε ειναι να κοιταξει τι εγγυηση αναφεροταν στο site και μου ειπε για 12μηνες εγγυηση. Και τελος πριν φυγω μου ειπε και το αλλο ωραιο. -Εμεις καλυπτουμε 12μηνες εγγυηση.Αν το προιον εχει παραπανω να τα βρειτε με τον κατασκευαστη- Αν για παραδειγμα ανοιξεις εσυ ενα καταστημα και πουλας switch και στο site σου αναφερεις 12μηνες εγγυηση,οι περισσοτεροι θα μεινουν στο οτι εχει 1χρονο το switch. Γενικα ο κοσμος (οπως ειχα γραψει και στο διπλα θεμα) δεν ψαχνεται με τετοια πραγματα,γιαυτο και τα καταστηματα συνεχιζουν να κανουν οτι κανουν εις βαρος μας. Και τωρα ετυχαν αυτες οι περιπτωσεις οπως με τα joycons και υπαρχει αυτη η κουβεντα για εγγυησεις.Στο θεμα του Wii U 4χρονια ζητημα 3ατομα να ειχαν ρωτησεις για εγγυησεις. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Fulgore 2
Mistwalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στο reddit ειχαν ανοιξει ενα θεμα μετα απο απαντηση του service Αυστραλιας οτι δεν χρησιμοποιουν καινουρια ανταλακτικα στις επισκευες εκτος και αν δεν υπαρχει διαθεσιμο μεταχειρισμενο ανταλακτικο.Αυτο με εβαλε σε σκεψεις οτι μου εκανα το ιδιο στη cd media.Ειχα στειλει το joycon και οταν το επεστρεψαν ηταν λιγο καλυτερο αλλα ειχε πολυ γρηγορα το ιδιο προβλημα και μου δημιουργησαν και καινουριο.Μαλλον δεν το βιδωσαν καλα και οπως το κουνας ακουγεται σαν kinder εκπληξη και οταν το κουμπωνεις στο switch ειναι πιο χαλαρο απο οτι ηταν και καμια φορα αφου κουνιεται παραπανω δεν πιανουν καλα τα σιδερακια και κανει τον ηχο οτι βγηκε και δεν λειτουργει.Θελω να τους το στειλω αλλα δεν εχω αλλο joycon και αν μου κανουν παλι 20 μερες για το τιποτα θα με τσαντισουν ακομα περισσοτερο.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Παιδιά έχει δυο χρόνια όπως όλα. Εχω άπειρες συσκευές με 1 έτος limited εγγύηση και σε ορισμένα από αυτά χρειάστηκα την εγγύηση μετά το πρώτο έτος και με κάλυψαν πλήρως κανονικότατα. Ειδικά στα razer προϊόντα το χρειάστηκα σε 50% των συσκευών και αξεσουάρ μου. Το ότι γράφει 1 έτος εγγύηση είναι μάλλον γενικότερο θέμα που όμως δεν ισχύει. Στην θέση σου δεν θα ξαναγόραζα razer 1 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, najinblue3 είπε Αυτο ισχυει, πχ στην Apple εχεις εγγυηση κατασκευαστη 1 χρονο, και +1 απο το μαγαζι που το αγορασες. Εγω χρειαστηκα αλλαγη μπαταριας στους 20 μηνες και παροτι δε με καλυπτε η Apple, το καλυψε το μαγαζι. Σε ολες τις συσκευες νομιζω αυτο ισχυει Απο πανω αναφερομουν καθαρα στην εγγυηση κατασκευαστη, δε ξερω ομως αν ολα τα μαγαζια δινουν +1 στην Ελλαδα Νομίζω οι μπαταρίες έχουν μικρότερη εγγύηση, μπράβο στο μαγαζί που στο κάλυψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις