Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Malthador είπε Γιατί δεν μπορούν απλά να χώσουν έναν Cell μέσα στο PS4; Τα υπόλοιπα components γίνονται άνετα emulated και σιγά την αύξηση του κόστους, βγάζουν εκεί μία Super Pro PS4 έκδοση και την χρεώνουν ένα πενηντάρικο παραπάνω, big deal. Δεν τους συμφέρει να το κάνουν. Θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που κάνει η MS, αλλά εκτός του ότι το BC σημαίνει ότι θα χάνουν χρήματα, πιθανότατα δεν ξέρουν κιόλας πως να το κάνουν. Από εκεί και πέρα, το NSw δεν γινόταν να είναι BC με το Wii U, πολλοί οι περιορισμοί (αρχιτεκτονική, οπτικό μέσο, GamePad κοκ). Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν και δεν το έκαναν θα ήταν το BC με τα NDS/3DS. Δυστυχώς, δήλωσαν ότι θα κρατήσουν το 3DS στην αγορά μέχρι το Nsw να γίνει one-person-system, πράγμα που μπορεί να μη συμβεί ποτέ και πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα το αφήσουν να πεθάνει στην ησυχία του. Αυτά που λες δεν γίνονται και ανήκουν σε καφενειακή κουβέντα (εννοώ το να βάλει έναν Cell στο ps4). Το έκανε ήδη μια φορά μια, έφαγε την φόλα και το εγκατέλειψε. Νομίζεις ότι αυτό που κάνει η MS είναι απλά emulation; Ένα μέρος του παιχνιδιού γίνεται port σε x86 αρχιτεκτονική εξου και υπάρχει λίστα συμβατότητας. Ο μόνος λόγος που το κάνει η MS είναι για να σώσει τα προσχήματα, διαφορετικά ούτε που θα ασχολούνταν. Χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο team από πίσω, το οποίο θα ασχολείται με καθε τίτλο ξεχωριστά. Και ισχύει αυτό που γράφεις : δεν μπορεί να το κάνει η Sony. Δεν έχει ούτε τα τζιμάνια της MS, ούτε το μεγάλο δυναμικό της. Ας απολαύσουν λοιπόν όσοι δεν μπόρεσαν τα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς σε αυτή και ας αφήσουμε την κλάψα (δεν είναι προσωπικό αυτό).
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Η αλήθεια είναι ότι η N πρέπει να παρουσιάσει κάτι για το άμεσο μέλλον του Switch στην Ε3 και να μην αρκεστεί μόνο στο Smash Bros για ολόκληρο το 2018. Είμαι περίεργος να μάθω με τι ασχολείται η Retro Studios. Για την Retro ακούστηκαν πολλά, οι έντονες φήμες όμως που "ψιθυρίζουν" για το νέο τους παιχνίδι είναι κάποιο horror style παιχνίδι (κάτι σαν Silent Hill ή Resident Evil, τα κλασσικά όμως) ή κάποιου τύπου on-line game. Θα μπορούσε να είναι κάτι που συνδυάζει και τα δυο του στυλ Left for dead ή killing floor αλλά αυτό το δεύτερο κάπως δεν μπορώ να το πιστέψω. Το πρώτο είναι σαφέστατα το πιθανότερο σενάριο και μην ξεχνάμε ότι το όνομα Eternal Darkness είναι ακόμα στην nintendo οπότε...χμμμμ. Από εκεί και έπειτα το Smash δεν είναι κάνα μικρό όνομα, έτσι και αλλιώς έχουμε επιβεβαιωμένη παρουσία από άλλα μεγάλα ονόματα μέσα στο 2018 όπως Yoshi και Fire Emblem + mario tennis οπότε το Smash έρχεται και δένει πάνω σε αυτά. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα δούμε κάνα δυο βαριές εκπλήξεις ακόμα αν και όχι απαραίτητα στην Ε3. Για εμένα το μεγάλο χαρτί είναι η gamescom και τα direct από Σεπτέμβρη και μετά.
mansa2k Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Για την Retro ακούστηκαν πολλά, οι έντονες φήμες όμως που "ψιθυρίζουν" για το νέο τους παιχνίδι είναι κάποιο horror style παιχνίδι (κάτι σαν Silent Hill ή Resident Evil, τα κλασσικά όμως) ή κάποιου τύπου on-line game. Θα μπορούσε να είναι κάτι που συνδυάζει και τα δυο του στυλ Left for dead ή killing floor αλλά αυτό το δεύτερο κάπως δεν μπορώ να το πιστέψω. Το πρώτο είναι σαφέστατα το πιθανότερο σενάριο και μην ξεχνάμε ότι το όνομα Eternal Darkness είναι ακόμα στην nintendo οπότε...χμμμμ. Από εκεί και έπειτα το Smash δεν είναι κάνα μικρό όνομα, έτσι και αλλιώς έχουμε επιβεβαιωμένη παρουσία από άλλα μεγάλα ονόματα μέσα στο 2018 όπως Yoshi και Fire Emblem + mario tennis οπότε το Smash έρχεται και δένει πάνω σε αυτά. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα δούμε κάνα δυο βαριές εκπλήξεις ακόμα αν και όχι απαραίτητα στην Ε3. Για εμένα το μεγάλο χαρτί είναι η gamescom και τα direct από Σεπτέμβρη και μετά. H Retro να φτιάχνει τόσα χρόνια Eternal Darkness μου φαίνεται δύσκολο. Έχω διαβάσει επίσης φήμες για horror τίτλο αλλά μετά από τόσο καιρό και εφόσον αναπτύσσουν έναν τίτλο τότε πιθανολογώ πως οτιδήποτε προκύψει θα έχει κάποια online στοιχεία. Η Ν δεν θυμάμαι να έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις κατά την gamescon. Οι κυκλοφορίες του 2018 θα ανακοινωθούν στην Ε3, δεν υπάρχουν περιθώρια για αργότερα. Ως τώρα το πρόγραμμα της Ν είναι υποτονικό, επειδή το Bayonnetta 2 πούλησε κάτι περισσότερο από την WiiU έκδοση στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα δεν σημαίνει πως μπορούν και να διατηρήσουν την δυναμική με ένα κάρο μεταφορές. Και επειδή το κλίμα των ημερών είναι οι φημολογίες λόγω Ε3 παραθέτω το παρακάτω έτσι για να εγκλιματιστούμε αναλόγως: Check back this topic on May 7th, it's gonna proven right. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από mansa2k 2
Mistwalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τον miyamoto εχει κονε και τα ξερει τοσο αναλυτικα
aris4me Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, mansa2k είπε Και επειδή το κλίμα των ημερών είναι οι φημολογίες λόγω Ε3 παραθέτω το παρακάτω έτσι για να εγκλιματιστούμε αναλόγως: Check back this topic on May 7th, it's gonna proven right. Αν γίνουν όλα αυτά που λέει στην E3 θα ξεπαραδιαστώ!!!
Mistwalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Φαινεται πως πηρε ολα τα rumors που κυκλοφορουν και εφτιαξε ενα δικο του προγραμμα για την Ε3.Ξεχασε παντως το fortnite να γραψει.Για την ωρα 2 leakers που πεφτουν συχνα μεσα τον βγαζουν ψευτη και συγκεκριμενα για την online συνδρομη.3 μερες εμειναν για να δουνε τι ψαρια πιανει.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Nyko Is Being Taken To Court Over A Bricked Switch Console Ενδιαφέρον, για να δούμε τι θα βγει...
valkon Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μετά από 1 χρόνο που μου χω το switch μου έβγαλε πρόβλημα στο αριστερό joycon και εμένα. Κουνιέται μόνο του και κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται. Αν δεν είναι στην εγγύηση μπορώ να επικοινωνήσω με την Nintendo να μου το αλλάξει, ή την πάτησα;
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, valkon said: Μετά από 1 χρόνο που μου χω το switch μου έβγαλε πρόβλημα στο αριστερό joycon και εμένα. Κουνιέται μόνο του και κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται. Αν δεν είναι στην εγγύηση μπορώ να επικοινωνήσω με την Nintendo να μου το αλλάξει, ή την πάτησα; Όλα τα NSw's που έχουν πουληθεί στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα είναι εντός εγγύησης, εκτός κι αν έχουν χαλάσει με υπαιτιοτητα του χρήστη. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Malthador
parlapipas25 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στο site της cd media γράφει: 12-ΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ – ΥΛΙΚΟ NINTENDO Τι φάση;
Mistwalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στην Ευρωπη το switch οπως και ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια.Στην Αμερικη εχουν 1 χρονο.Αυτο με τον 1 χρονο απο τη cd media το ειχε γραψει καποιος εδω οτι τους ρωτησε και του ειπαν 2 χρονια ισχυει η εγγυηση. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Mistwalker
parlapipas25 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Στην Ευρωπη τα switch οπως και ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες εχουν 2 χρονια.Στην Αμερικη εχουν 1 χρονο.Αυτο με τον 1 χρονο απο τη cd media το ειχε γραψει καποιος εδω οτι τους ρωτησε και του ειπαν 2 χρονια ισχυει η εγγυηση. Ναι ε;Και τα προϊόντα της Apple έχουν 2 χρόνια στην Ευρωπη;Είσαι σίγουρος;
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μπορειτε παντα να μιλησετε οι ιδιοι με cd media για να επιβεβαιωσετε την εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις