Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Fulgore said:
  Hide contents

Και το δευτερο παραδειγμα σου ειναι λαθος,τουλαχιστον οχι ετσι οπως το παρουσιαζεις.Το Forza Motorsport 5 ειναι παιχνιδι του 2013 και επισης εχουν βγει αλλα 2 παιχνιδια πιο μετα απο αυτο.

Αρα οποιος θελει Forza φθηνα θα αγορασει το νεοτερο FM6 που ειναι παραδοξως και φθηνοτερο ή θα δωσει λιγα παραπανω να παρει το τελευταιο της σειρας.

https://www.skroutz.gr/c/1418/Xbox_One.html?from=catspan&keyphrase=forza+motorsport

Εδω φταιει το οτι η Microsoft αρμεγει την σειρα αυτη και βγαζει 1 Forza παιχνιδι καθε χρονο.

Ας ξεκινήσω από το off-topic: Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή στην αγορά μεταχειρισμένων σε ότι αφορά games των PS4/X1. Έχω πουλήσει ένα κάρο πράγματα στις αγγελίες και πάντα έχω μια ιδέα πόσο πρέπει να πουλήσω κάθε τι. Αυτό το χάος στα games των twins δεν το έχω ξαναδεί και πιστεύω ότι το συντηρούν οι ίδιες οι εταιρείες για να σκοτώσουν τα μεταχειρισμένα και κατά συνέπεια να σκοτώσουν εντελώς τα physical games (πράγμα όχι απαραίτητα κακό, μην παρεξηγηθώ). Πες μου εσύ, έχω δύο ΑΑΑ τίτλους 4-5 χρόνων που θέλω να τους σπρώξω στην αγορά για να μην μου πιάνουν χώρο, πόσο να τους βάλω πιο κάτω από 10 ευρώ τον καθένα; Να τους βάλω 5 ευρώ; 2 ευρώ ή έχει κι άλλο πάτο; Από ποιό σημείο και κάτω είναι που λες «δε γαμιέται, δεν ξαναγοράζω physical αφού δεν αξίζει»;

24 minutes ago, Fulgore said:

Η αρχικη τιμη και τιμη μεταπωλησης ενος τιτλου ειναι ειναι υψηλη,ειτε χαμηλη εχει τα θετικα της αλλα και τα αρνητικα της αναλογα ποια πλευρα κοιτας.

Υψηλη τιμη και υψηλη μεταπωληση σε βαθος χρονου εχει το υπερ για τον αρχικο αγοραστη οτι μπορει ειτε να πουλησει το παιχνιδι αρκετα υψηλα(πχ το zelda το πουλαει σημερα 40-45ευρω)και επισης δεν απαξιωνεται γρηγορα η αγορα του.

Εχει ομως το αρνητικο για αυτον που αγοραζει αργοτερα(πιθανως γιατι περιμενει να πεσει η τιμη της κονσολας ή να βγουν και αλλα παιχνιδια)μιας και ειτε θα πρεπει να το πληρωσει οσο κοστιζει πρωτες μερες(αρα ακριβα),αλλα ακομα και σε μεταχειρισμενα θα το πληρωσει πολυ ακριβα.

Προφανως το αναποδο ισχυει αν το παιχνιδι εχει κανονικη/υψηλη αρχικη τιμη αλλα χασει την αξια του γρηγορα.

Υπάρχει κι άλλο ένα αρνητικό στη γρήγορη απαξίωση των τιμών: η γρήγορη απαξίωση της τιμής σημαίνει αυτομάτως και λιγότερα κέρδη σε ταχύτερο χρόνο για τη μαμά εταιρεία πράγμα που σημαίνει ότι ο τίτλος θα μπει και στο portfolio με τα legacies ταχύτερα. Γι' αυτό αντί να βλέπουμε συχνότερα καλούς τίτλους με ανανεώσιμο content βλέπουμε συχνότερα fast-food τίτλους με τους παλιότερους fast-food τίτλους να πουλιούνται στη λαϊκή.

• Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ας ξεκινήσω από το off-topic: Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή στην αγορά μεταχειρισμένων σε ότι αφορά games των PS4/X1. Έχω πουλήσει ένα κάρο πράγματα στις αγγελίες και πάντα έχω μια ιδέα πόσο πρέπει να πουλήσω κάθε τι. Αυτό το χάος στα games των twins δεν το έχω ξαναδεί και πιστεύω ότι το συντηρούν οι ίδιες οι εταιρείες για να σκοτώσουν τα μεταχειρισμένα και κατά συνέπεια να σκοτώσουν εντελώς τα physical games (πράγμα όχι απαραίτητα κακό, μην παρεξηγηθώ). Πες μου εσύ, έχω δύο ΑΑΑ τίτλους 4-5 χρόνων που θέλω να τους σπρώξω στην αγορά για να μην μου πιάνουν χώρο, πόσο να τους βάλω πιο κάτω από 10 ευρώ τον καθένα; Να τους βάλω 5 ευρώ; 2 ευρώ ή έχει κι άλλο πάτο; Από ποιό σημείο και κάτω είναι που λες «δε γαμιέται, δεν ξαναγοράζω physical αφού δεν αξίζει»;

Υπάρχει κι άλλο ένα αρνητικό στη γρήγορη απαξίωση των τιμών: η γρήγορη απαξίωση της τιμής σημαίνει αυτομάτως και λιγότερα κέρδη σε ταχύτερο χρόνο για τη μαμά εταιρεία πράγμα που σημαίνει ότι ο τίτλος θα μπει και στο portfolio με τα legacies ταχύτερα. Γι' αυτό αντί να βλέπουμε συχνότερα καλούς τίτλους με ανανεώσιμο content βλέπουμε συχνότερα fast-food τίτλους με τους παλιότερους fast-food τίτλους να πουλιούνται στη λαϊκή.

Στο

Spoiler

πρωτο σου παραδειγμα μονο μια εταιρεια οντως μου ερχεται στο μυαλο γρηγορα που εκανε κατι αναλογο.Και αυτη ειναι η bungie(της activision)με το Destiny .Και αυτο γιατι η κουτατη εκδοση με μελλοντικα dlcπου κυκλοφορησε αργοτερα τα ειχε σε χαρτακι,αρα στην ουσια αν πουλησεις το παιχνιδι μτχ στην ουσια θα πουλησεις μονο το βασικο παιχνιδι.

Ευτυχως δεν εχω δει πολλες αλλες εταιρειες να εχουν κανει αναλογες κινησεις ακομα.

Οσο για το αλλο που αναφερεις με τους 4-5χρονων τιτλους,τα ιδια ισχυαν και στην προηγουμενη γενια κονσολων δεν ειναι κατι το καινουργιο,απλα σε αυτη την γενια ειναι πιο εντονο λογω περισσοτερων multiplatform παιχνιδιων.

Για το τελευταιο κομματι που αναφερεις δεν διαφωνω,αλλα ειναι συγκεκριμενες εταιρειες που λειτουργουν ετσι.Και αυτες εχουν πατημα και κανουν οτι κανουν,δεν ειναι οτι φταινε πληρως αυτες για την τωρινη κατασταση.Οταν η ΕΑ βγαζει πχ καθε χρονο το Fifa και βλεπει ομως οτι καθε μα καθε χρονο ειναι με διαφορα πρωτο σε πωλησεις( ή η activision με το call of duty)λογικο ειναι να βλεπουμε να γινεται αυτο που γινεται.

Το εχω πει απειρες φορες αλλα το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για την σημερινη κατασταση στο gaming στο κομματι των multiplatform κυριως την εχει ο ιδιος ο καταναλωτης που δεν εφαρμοζει το γνωστο'' vote with your wallet''.

Και στο παραδειγμα σου με το Forza Motorsport 5 ειδες τι κανει η αγαπητη Microsoft. 3 Forza motorsport παιχνιδια σε διαστημα 4χρονων.Πως να το πουλησεις μετα το παιχνιδι 10 ευρω μτχ,οταν εχει 20 καινουργιο το νεοτερο FM6?Αλλα και αυτη βρισκει και τα κανει γιατι οι κατοχοι xbox τα αγοραζουν μιας και δεν εχουν και τις πολλες επιλογες στο κομματι των exclusives.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ψηφίσω με το πορτοφόλι μου για το donkey kong (μη αγοράζοντας το σε αυτήν την τιμή) και το ίδιο θα κάνω και για το god of war (περιμένοντας να πάει μεταχειρισμένο 20-25ευρω, λογικά σε ένα 6μηνο)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν υπαρχει κανενα αρνητικο στην γρηγορη απαξίωση των τιμων για εμας τους καταναλωτες ισα ισα που οι περισσότεροι αυτο περιμένουνε πχ προσωπικα πηρα τα 

Wither 3 sta 25 euro

Horizon sta 19

Bloodborne goty sta 35

Rise of the tomb rider sta 16 

Ολα καινουργια συνολο 95 ευρω

Απο την αλλη Zelda bow sta 75 ευρω και τελικα το αλλαξα με το mario.

Η διαφορα για μενα ειναι οτι τα παιχνιδια που πηρα φτηνα θα τα κρατησω για παντα  ενώ τα τις nintendo θα ψαχνω να τα ανταλλαξω .

Ενας λογος επισης που δεν κραταω τα παιχνίδια της ninty ειναι οτι μολις τα τελειώσω χανουν την αξια τους (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ)γιατι δεν εχουν κατι να σε κράτησή  να τα λιωσεις 100% πχ achievments.

και συμπληρωνω πως

Οι μόνοι που ειναι χαμένοι απο την γρηγορη απαξιωση τιμων ειναι οι καταστηματάρχες που δεν μπορουν να συναγωνιστούν τις μεγαλες αλυσιδες. ΔΥΣΤΥΧΏΣ. 

Επισης πιστευω πως εαν ηταν τα παιχνιδια πιο φτηνα κανεις δεν θα εψαχνε για ανταλλαγες και hacks........

Επεξ/σία από sils
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sils είπε

Δεν υπαρχει κανενα αρνητικο στην γρηγορη απαξίωση των τιμων για εμας τους καταναλωτες ισα ισα που οι περισσότεροι αυτο περιμένουνε πχ προσωπικα πηρα τα 

Wither 3 sta 25 euro

Horizon sta 19

Bloodborne goty sta 35

Η διαφορα για μενα ειναι οτι τα παιχνιδια που πηρα φτηνα θα τα κρατησω για παντα  ενώ τα τις nintendo θα ψαχνω να τα ανταλλαξω .

Ενας λογος επισης που δεν κραταω τα παιχνίδια της ninty ειναι οτι μολις τα τελειώσω χανουν την αξια τους (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ)γιατι δεν εχουν κατι να σε κράτησή  να τα λιωσεις 100% πχ achievments.

και συμπληρωνω πως

Οι μόνοι που ειναι χαμένοι απο την γρηγορη απαξιωση τιμων ειναι οι καταστηματάρχες που δεν μπορουν να συναγωνιστούν τις μεγαλες αλυσιδες. ΔΥΣΤΥΧΏΣ. 

Επισης πιστευω πως εαν ηταν τα παιχνιδια πιο φτηνα κανεις δεν θα εψαχνε για ανταλλαγες και hacks........

Καλα ο καθενας εχει την αποψη του sils εννοειται....Απο αυτα που αναφερεις , σοβαρο replayability εχουν τα Witcher 3 και Bloodborne (Για μενα παντα , οπως λες) που και παλι το replaybality το οριζει ο καθενας οπως θελει (πες το side quest - ng+ κλπ) , Horizon δε το βγαζω απαραιτητα εξω , απλα τα αλλα 2 θεωρω οτι εχουν περισσοτερους λογους να γυρισεις σε αυτα ξανα. Οσον αφορα το Zelda , πιστευω οτι το αναφερεις επιτηδες (δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο) , για να χεις να λες μετα οτι τρως και επιθεση , οταν στο παιχνιδι αυτο εχεις 100+ ωρες (οπως στο Witcher και ΒΒ) και μου λες οτι δεν σε κραταει και χανει την αξια του.. (για σενα παντα) αν δλδ μ, θες να μου πεις οτι πας για πουλημα κλπ το Zelda και το καθε παιχνιδι επιπεδου zelda και πας ναμου κανεις συλλογη το Rise of the Tomb Raider , με γεια σου με χαρα σου παλικαρι μου αλλα  εμενα δε μου καθεται σωστο αυτο....

Οσον αφορα την παραθεση σου σε προηγουμενο ποστ μου : Εμενα δε με νοιαζει ποσο θα χει το παιχνιδι απαραιτητα , εφοσον το θελω Day1 και ειναι μεσα στα γνωστα πλαισια η τιμη του (δλδ 69,90€ ας πουμε π.χ) .. Εμενα θα με νοιαξει οτι σε 3 μηνες το παιχνιδι θα χει πεσει στο 40€ το πολυ και δε θα μπορω να το δωσω πανω απο 25€ για να φυγει...Οποτε στα παιχνιδια της Νιντεντο , δεν ανησυχω και πολυ για την τιμη που θα το δωσω γιατι παιζουν ψηλα , τοσο ψηλα οσο και τα παιχνιδια απο τις υπολοιπες εταιρειες... Τωρα αν ειναι remaster η οχι αυτο το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του και αν θελει το παιρνει  αν θελει περιμενει σε 2 χρονακια να το παρει σαν nintendo select....

Το gaming για μενα ειναι πολυτελεια και η πολυτελεια θελει λεφτα , μας αρεσει η οχι....Αν παιζουν προσφορες , καλο ειναι να υπαρχουν αλλα μεχρι εκει.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sils είπε

Wither 3 sta 25 euro

Horizon sta 19

Bloodborne goty sta 35

και συμπληρωνω πως

Α μπράβο με έβγαλες από το κόπο να τα γράψω εγώ φίλε μου .. 

Ας πούμε το God Of War 4 όσο  παιχνιδαρα και αν  είναι  δεν θα σκάσω 60+  με το καλημέρα  γιατί όταν το τερματίσω μετά θα το αφήσω ..θα περιμένω να πέσει στα μισά τουλάχιστον , θα το αγοράσω και θα το έχω στη συλλογή μου ..

Συγνώμη για το off topic παιδιά !!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vag.patrick είπε

Καλα ο καθενας εχει την αποψη του sils εννοειται....Απο αυτα που αναφερεις , σοβαρο replayability εχουν τα Witcher 3 και Bloodborne (Για μενα παντα , οπως λες) που και παλι το replaybality το οριζει ο καθενας οπως θελει (πες το side quest - ng+ κλπ) , Horizon δε το βγαζω απαραιτητα εξω , απλα τα αλλα 2 θεωρω οτι εχουν περισσοτερους λογους να γυρισεις σε αυτα ξανα. Οσον αφορα το Zelda , πιστευω οτι το αναφερεις επιτηδες (δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο) , για να χεις να λες μετα οτι τρως και επιθεση , οταν στο παιχνιδι αυτο εχεις 100+ ωρες (οπως στο Witcher και ΒΒ) και μου λες οτι δεν σε κραταει και χανει την αξια του.. (για σενα παντα) αν δλδ μ, θες να μου πεις οτι πας για πουλημα κλπ το Zelda και το καθε παιχνιδι επιπεδου zelda και πας ναμου κανεις συλλογη το Rise of the Tomb Raider , με γεια σου με χαρα σου παλικαρι μου αλλα  εμενα δε μου καθεται σωστο αυτο....

Οσον αφορα την παραθεση σου σε προηγουμενο ποστ μου : Εμενα δε με νοιαζει ποσο θα χει το παιχνιδι απαραιτητα , εφοσον το θελω Day1 και ειναι μεσα στα γνωστα πλαισια η τιμη του (δλδ 69,90€ ας πουμε π.χ) .. Εμενα θα με νοιαξει οτι σε 3 μηνες το παιχνιδι θα χει πεσει στο 40€ το πολυ και δε θα μπορω να το δωσω πανω απο 25€ για να φυγει...Οποτε στα παιχνιδια της Νιντεντο , δεν ανησυχω και πολυ για την τιμη που θα το δωσω γιατι παιζουν ψηλα , τοσο ψηλα οσο και τα παιχνιδια απο τις υπολοιπες εταιρειες... Τωρα αν ειναι remaster η οχι αυτο το κρινει ο καθενας για τον εαυτο του και αν θελει το παιρνει  αν θελει περιμενει σε 2 χρονακια να το παρει σαν nintendo select....

Το gaming για μενα ειναι πολυτελεια και η πολυτελεια θελει λεφτα , μας αρεσει η οχι....Αν παιζουν προσφορες , καλο ειναι να υπαρχουν αλλα μεχρι εκει.

Δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι, προσωπικά παντα ,αλλα και εγω εχω προσέξει πως εισαι υπερμαχος της ninty για τα παντα και σε ολα .

Διαφωνώ καθετα οτι το gaming  ειναι πολυτέλεια για τους περισσότερους ειναι ψυχαγωγια και τροπος διαφυγης.

Επομενως οχι δεν χρειάζεται γεματα πορτοφολια ξερω αρκετο κοσμο που ασχολούνται  ακομα με ps3 xbox360 επειδη βρισκουν παιχνιδαρες στο 5 ευρω και τα καταχερονται.

Για εμενα τον αρρωστο που εχω τα παντα ειναι πολλα ακομα γιαυτο και χρειαζομαι γεματα πορτοφολια.......... αλλα δεν τα εχω:D

Δημοσ.

υπερμαχος δεν ειμαι κανενος...τα παντα εχω απο κονσολες....Το οτι υπαρχει κοσμος ακομα με Ps3 - x360 δε σημαινει οτι ειναι ολα καλα...Απλα δεν θελουν η δεν εχουν να διαθεσουν τα χρηματα για αλλη κονσολα γιατι ειναι αρκετα τα εξοδα.Αυτο ελειπε παιχνιδια 10ετιας να χουν πανω απο 5-10€ (σε αυτο το κομματι την σιχαινομαι την Νιντεντο). Αναφερομαισ το κομματι του ζελντα που λες οτι δεν βλεπεις πουθενα μεταπωλητικη αξια και οτι τα παιχνιδια της νιντεντο δεν εχουν replayability (για σενα οπως λες) και σου ειπα οτι με αυτα που γραφεις μετα θα μιλας για επιθεση παλι προς εσενα απο αλλους συμφορουμιτες και θα αναρωτιεσαι γιατι...  

Και για να σου φερω ενα υπερβολικο παραδειγμα στην αναφορα σου ως ψυχαγωγια και τροπο διαφυγης , το ιδιο ειναι και μερικα ταξιδια , εστω και εγχωρια ... Αυτο τι σημαινει οτι δεν ειναι πολυτελεια να διαθετεις χρηματα στην δικη μας εποχη και χωρα τα Χ χρηματα για την προσωπικη σου ευχαριστηση? (Προσοχη δε λεω το αντιθετο , αν μπορεις θα το κανεις και αν δε μπορεις , παλι θα κοιταξεις να κανεις το καλυτερο , αλλα και παλι δε σημαινει οτι επειδη υπαρχει ενα ευρος τιμων , πρεπει ολα να τα βαπτιζουμε ακριβα... απλα ειναι πολυεξοδο σαν χομπι , οπως ολα τα χομπι)... Εν ολιγης λεμε τα ιδια πανω-κατω.... :D 

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν έρχεται η στιγμή να πληρώσω για νέο παιχνίδι στη συλλογή μου κατά 99% θα προτιμήσω παιχνίδι της nintendo ακριβώς για τον λόγο ότι δεν θα χάσει ποτέ την αξία του και επίσης όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αργά ή γρήγορα θα μπορέσω να τα πάρω σε εξευτελιστικές τιμές. 

Αρα αυτή τη στιγμή ο πραγματικός κερδισμένος είναι η nintendo και εγώ. Η nintendo γιατί θα πάρει τα λεφτά μου αφού την προτίμησα έναντι όλων των άλλων και εγώ γιατί πήρα ένα προϊόν το οποίο είναι σαφέστατα ποιοτικά πάνω από οποιοδήποτε άλλο. Win-win κατάσταση λοιπόν. Γι αυτό και πάντα αγοράζω αφρόκρεμα, είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τι και πως να πάρεις όταν ξέρεις πως θα διαμορφωθούν οι τιμές σε Χ χρονικό διάστημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σεβασμος στον πελατη και στα χρηματα που σκαει. Αυτη ειναι η τιμη που αξιζει το παιχιδι πχ το Zelda στα 70 ευρω ειτε στο day1 ειτε μετα απο 2-3χρονια, και αυτη η φιλοσοφια της Nintendo που φαινεται σε ολα τα first party παιχνιδια της μου αρεσει και μενα.

• Like 1
Δημοσ.

70 ειχα δωσει για συλλεκτικη με αγαλμα , books κτλ βεβαια οχι για ενα αδειο κ΄λοκουτο :P αλλα αφου σας αρεσει  η "φιλοσοφια":wacko: μη περιμενετε να πεσουν

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, christos_75 είπε

Σεβασμος στον πελατη και στα χρηματα που σκαει. Αυτη ειναι η τιμη που αξιζει το παιχιδι πχ το Zelda στα 70 ευρω ειτε στο day1 ειτε μετα απο 2-3χρονια, και αυτη η φιλοσοφια της Nintendo που φαινεται σε ολα τα first party παιχνιδια της μου αρεσει και μενα.

Ε αρα και η τιμη του Donkey kong στα 50 και 60ευρω για απλο port ειναι σεβασμος στον πελατη ειναι ετσι? :)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, sils said:

Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά, αλλά κλασικά ο Έλληνας γενικότερα  δεν έχει την ικανότητα να σκεφτεί μακροπρόθεσμα και ειδικότερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε η ποιότητα πάει περίπατο για χάρη του πρόσκαιρου πλην φθηνού προϊόντος. Θα σου ξαναπώ μερικά, αν και αμφιβάλλω ότι είσαι σε mood να ακούσεις και την άλλη πλευρά:

1. Η γρήγορη απαξίωση του καινούριου φέρνει γρήγορη απαξίωση και στα μεταχειρισμένα, πράγμα αρνητικό για τον καταναλωτή.
  2. Η γρήγορη απαξίωση των ποιοτικών games αφενός ευνοεί το fast food gaming (για αυτό βλέπεις κάθε χρόνο να βγαίνει FIFA, CoD και AC, που ουσιαστικά είναι reskin του περσινού και απλά θα μπορούσε να δοθεί ως add-on ή DLC πάνω στον περσινό τίτλο), αφετέρου δυσχαιρένει τη δημιουργία επιπλέον περιεχομένου για τα καλά games καθώς δεν συμφέρει τον publisher να δημιουργήσει extra content για έναν «παλιό» τίτλο (αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος ένας τίτλος εξαμήνου) αφού πλέον θα πωλείται στο περίπτερο με το κιλό.
  3. Είναι σαφές γιατί ακολουθείται αυτό το μοντέλο από τις εταιρείες: θέλουν να σκοτώσουν τα physical games. Απαξιώνοντας ταχύτερα τα games τους σου δίνουν επιπλέον λαβές να στραφείς στο συνδρομητικό ή στο ψηφιακό μοντέλο.
Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Damachi είπε

70 ειχα δωσει για συλλεκτικη με αγαλμα , books κτλ βεβαια οχι για ενα αδειο κ΄λοκουτο :P αλλα αφου σας αρεσει  η "φιλοσοφια":wacko: μη περιμενετε να πεσουν

Δυστυχώς τα άδεια κουτιά είναι τακτική που ακολουθούν γενικότερα οι εταιρίες όπως και τα 70 ευρώπουλα τιμή κυκλοφορίας. Μια ματιά στο skroutz πάντως βοηθάει, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...