Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όνομα και πράμα η φάση σου, ε;

Απο το στομα μου το πηρες, το ιδιο ηθελα να γραψω και εγω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Έριξα μια παραγγελία μόλις στο base.com για tropical freeze + hyrule warriors σύνολο 96 ευρώ (46 παιχνίδι + 2 μεταφορικά το καθένα).

Ελπίζω να είναι αξιόπιστο site γιατί και απο αγγλικό άμαζον έβγαιναν περίπου 5 ευρώ παραπάνω στο σύνολο αλλά ο σκρούτζ μέσα μου με παρέσυρε στο άλλο...

Το προσέξατε το πόστ μου? Το βρίσκεις και πολύ φτηνότερα απο τα 60 όπως βλέπετε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Το προσέξατε το πόστ μου? Το βρίσκεις και πολύ φτηνότερα απο τα 60 όπως βλέπετε...

Αξιοπιστο ειναι αλλα οπλισου με υπομονη. Θα αργησει , εχω παρει 3-4 φορες απο εκει αλλα παιχνιδια που δεν καιγομουνα. 

Οσο για την τιμολογηση της Ν , τα εχουμε ξαναπει. Πληρωσα full price Zelda, Mario, Kart αλλα αν αρχισει να φερνει παιχνιδια του wii στα 60 ευρω θα φαει Χ και θα αγοραζω indies με 5 ευρω απο το να δωσω 60αρια . 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, james9tito είπε

Αξιοπιστο ειναι αλλα οπλισου με υπομονη. Θα αργησει , εχω παρει 3-4 φορες απο εκει αλλα παιχνιδια που δεν καιγομουνα. 

Οσο για την τιμολογηση της Ν , τα εχουμε ξαναπει. Πληρωσα full price Zelda, Mario, Kart αλλα αν αρχισει να φερνει παιχνιδια του wii στα 60 ευρω θα φαει Χ και θα αγοραζω indies με 5 ευρω απο το να δωσω 60αρια . 

Είμαι στα μισά του Zelda και δεν εχω ξεκινήσει ακόμα Bayonetta 2 οπότε εχω να ασχοληθώ οσο και να αργήσει...

Δεν ήμουν κάτοχος WiiU και πραγμάτικα θέλω να δοκιμάσω τα 2 αυτά ports αλλά κι εμένα το 60αρι μου έπεφτε κάπως βαρύ, συμφωνώ οτι τα 40 είναι το sweet spot αλλά επειδή υποθέτω θα αργήσουμε να το δούμε λογω Nintendo, συμβιβάστηκα με τα 46 (48 έστω) του base.

@james9tito Μιας και έχεις εμπειρία, όταν λες θα αργήσει λέμε καμιά 15ρια - 20 μέρες ή τίποτα μήνα+?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Για το θέμα τιμής συμφωνώ αλλά για ποιο είναι καλύτερο δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ.

Καλά ενταξει......

Δημοσ.

Εννοειται οτι και στο playstation τα γνωστα exclusive επιπεδου nintendo τον πρωτο καιρο ειναι οντως και αυτα πανακριβα.

Το θεμα ειναι ομως οτι σε βαθος χρονου η τιμη τους πεφτει σε αντιθεση με την N.

Ενα παραδειγμα το Horizon Zero Dawn και το Zelda Breath of the wild.

Δεν σχολιαζουμε για την ποιοτητα των exclusive που ειναι λιγο πολυ γνωστη/δεδομενη.

Και το bayonetta ειναι port της εκδοσης του wii u σε γενικες γραμμες και κοστιζει τα ιδια αλλα τουλαχιστον σου δινει και τα 2 παιχνιδια.

Ας εδιναν και εδω το donkey kong TF και Donkey kong country του wii σαν πακετο να ελεγες παει στο καλο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Είμαι στα μισά του Zelda και δεν εχω ξεκινήσει ακόμα Bayonetta 2 οπότε εχω να ασχοληθώ οσο και να αργήσει...

Δεν ήμουν κάτοχος WiiU και πραγμάτικα θέλω να δοκιμάσω τα 2 αυτά ports αλλά κι εμένα το 60αρι μου έπεφτε κάπως βαρύ, συμφωνώ οτι τα 40 είναι το sweet spot αλλά επειδή υποθέτω θα αργήσουμε να το δούμε λογω Nintendo, συμβιβάστηκα με τα 46 (48 έστω) του base.

@james9tito Μιας και έχεις εμπειρία, όταν λες θα αργήσει λέμε καμιά 15ρια - 20 μέρες ή τίποτα μήνα+?

Εμενα ολες τις φορες εκαναν 20-30 μερες. Δεν ξαναπηρα απο αυτους γιατι βαρεθηκα να περιμενω. Ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη , οταν παραλαβεις γραψε εδω μηπως εχει αλλαξει κατι γιατι η δικια μου τελευταια παραγγελια απο base ειναι περιπου πριν 8 μηνες

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, orck είπε

Για το θέμα τιμής συμφωνώ αλλά για ποιο είναι καλύτερο δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ.

Eιναι σαν να σου πει καποιος οτι το Pappeteer ή το Crash trilogy ειναι καλυτερο απο το Zelda BOTW.

Δεκτο και το ενα και το αλλο, απλα αναφερω πως ακουστηκε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, james9tito είπε

Εμενα ολες τις φορες εκαναν 20-30 μερες. Δεν ξαναπηρα απο αυτους γιατι βαρεθηκα να περιμενω. Ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη , οταν παραλαβεις γραψε εδω μηπως εχει αλλαξει κατι γιατι η δικια μου τελευταια παραγγελια απο base ειναι περιπου πριν 8 μηνες

Μάλιστα... Θα ενημερώσω φυσικά! Προσωπικά περισσότερο με αγχώνει μην χαθεί μιας και έρχεται σαν απλό "γράμμα" έτσι δεν είναι?

• Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, PDS13 said:

Eιναι σαν να καποιος να σου πει οτι το Pappeteer ή το Crash trilogy ειναι καλυτερο απο το Zelda BOTW.

Δεκτο, απλα αναφερω πως ακουστηκε.

Δεν θα κρίνουμε εμείς το γούστο κανενός μας, εκτός από τον καθένα μας ξεχωριστά σε ότι αφορά τον καθέναν μας. Άλλος γουστάρει να παίζει μόνο Candy Crush, άλλος μόνο Fortnite, αλλος μόνο ποδοσφαιράκια. Το γούστο είναι του καθενός μας και όλα είναι αποδεκτά (οκ, εκτός από το ποδοσφαιρακι, με αυτό κάνω λίγο εμετό μέσα στο φλοιό του εγκέφαλου μου). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

60 ευρώ;Γελάει ο κόσμος.

Να γελασει ο κοσμος με τα Fifa και με τα Pro, που καθε χρονο ειναι 70αρες και η διαφορες ειναι στα ροστερ της ομαδας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://nintendoeverything.com/donkey-kong-country-tropical-freeze-switch-reviews-roundup/

Το σαπακι ακομα και στα reviews χαλια τα παει:P

Μολις κυκλοφορησε το νεο trailer του rdr 2 και ειναι μονο για τα twins για την ωρα.

Ο συγγραφεας/κινηματογραφιστης που πηραν απο την  retro για το νεο τους game τελιωσε την δουλεια του.Οποτε παιζει δυνατα να δουμε τον αλλο μηνα ενα teaser σε τι δουλευουν.Ψιθυροι λενε οτι μπορει να ειναι το μεγαλο online game που θα ερθει με τη συνδρομη.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christos_75 είπε

Να γελασει ο κοσμος με τα Fifa και με τα Pro, που καθε χρονο ειναι 70αρες και η διαφορες ειναι στα ροστερ της ομαδας.

Τουλάχιστον το pro σε έναν χρόνο θα μπορείς να το πάρεις στα 10 ευρώ και το fifa στα μισά της χρονιάς σίγουρα στη μισή τιμή ..

Το mario kart και το zelda του switch που είναι πάνω από χρόνο παιχνίδια μπείτε στο skroutz να δείτε τι τιμή κρατάνε ..Και δεν λέω για τις μεγάλες αλυσίδες που είναι 60+ ..

Και ακόμα χειρότερα είναι ότι τα δύο παιχνίδια που ανέφερα είναι και στο wii u , δεν είναι κάτι το καινούργιο ..

Ναι αγαπάμε Ninty μεγαλώσαμε με αυτήν αλλά στις τιμές  των παιχνιδιών και στις κονσόλες της , είναι άστα να πάνε κατά την γνώμη μου, δεν λένε να πέσουν ..

Δημοσ.

Το πιο τραγικό της τιμολόγησης είναι ότι το DKC:TF στο wiiu κυκλοφορεί εδώ και 3 χρόνια στη σειρά nintendo selects με επίσημη τιμή 25€ σε retail και στο eshop. Και έρχονται τώρα να ζητήσουν 60€ για την έκδοση του Switch. Μεγάλη γκάφα πραγματικά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...