Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά  σας διαβάζω συχνά απλά απέχω στο γράψιμο  ανεβαζω αλλού τον αριθμό μην μ στα τέτοια σας ξέρω χα χα. 

Θέλω να ρωτήσω  με φορτιστή type c από s9 plus μπορώ να το φορτίσω κανονικά χωρίς να τουβλιασει η κονσόλα; με power bank  τουβλιαζει όπως είχατε γράψει μετά από update?  Εγώ σκέφτομαι να το δώσω για τη συνδρομή  γιατί παίζω fifa online.  Άραγε θα δίνουν  κάνα παιχνιδάκι δωρεάν δύσκολο...   Θα ήθελα πάρα πολύ με ένα update   η έστω με ένα χακαρισμα  να βλέπω Netflix κ να σερφαρω στο ίντερνετ   έχω ταμπλέτ αλλά θα το ήθελα κ εδώ  έχουμε ελπίδες;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που εστιάζεις:
....

1. Αυτό το έγραψα περισσότερο με βάση την φημολογία που έχει προκύψει τελευταία. Δεν είναι κάτι σίγουρο αλλά δείχνει να έχει κάποια βάση η Ν να "έσπρωξε" την κυκλοφορία εμπορικών online multiplayer τρίτων εταιριών για την περίοδο έναρξης της συνδρομητικής υπηρεσίας. Όπως επίσης θα είναι αναμενόμενο να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο κάποιο γνωστό online game για να σπρώξει συνδρομές (Smash?). 

2. Δεν συνδέεται αλλά ως κομμάτι των ψηφιακών υπηρεσιών μπορεί να ανακοινωθούν παράλληλα.

6. Κάτι είχε πετάξει ο Reggie πως δεν θα είναι η μόνη υλοποίηση η υπάρχουσα αλλά και πάλι θα χρειάζεται smartphone/online app. Τώρα δεν καταλαβαίνω αν εννοεί ότι θα περιορίζεται σε λιγότερα καλώδια ή κάτι άλλο.

Όσο για τα υπόλοιπα θα αποφύγω να κάνω προβλέψεις ως προς τι τελικά θα προσφέρουν. Εμένα οι αμφιβολίες μου πηγάζουν λόγω της γνωστής ταχύτητας χελώνας που χαρακτηρίζει την Ν καθώς και την απειρία της εταιρίας πάνω σε online υπηρεσίες. Το τελευταίο δεν θα ήταν πρόβλημα αλλά συνήθως η Ν τα κάνει χάλια όταν καταπιάνεται με κάτι για πρώτη φορά. Η μόνη ελπίδα για μένα είναι πως πλέον έχουν αναλάβει νέα πρόσωπα την διαχείριση της εταιρίας, ίσως αυτό οδηγήσει τελικά σε μια καλύτερη έναρξη ή τουλάχιστον βελτίωση κατά την πάροδο του χρόνου.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

https://www.gonintendo.com/stories/308023-nintendo-s-president-says-the-titles-necessary-to-get-switch-to-2

Για να το πετυχουν αυτο θα πρεπει μεχρι τον  επομενο Απριλιο να δωσουν smash,pokemon,mario kart 9,mario party,donkey kong 6,eternal darkness,animal crossing,luigi mansion 3,starfox,mother 4 και metroid 4.Με αυτα τα game για πλακα τα εχουν τα 20 εκατομμυρια σε 1 χρονο.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

να ρωτήσω αν έχει κανεις ιδέα.

Πήρα απο ebay ένα φορτιστή για το switch και έναν ανταπτορα (usb-c σε hdmi) -σαν portable αντικατάσταση του dock. 

Έχω διαβάσει διαφορα τρομακτικά περί brickαρισματος.

Εχει ψαξει κανεις τι πραγματικά παίζει? 

Επεξ/σία από skyrios
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Mistwalker είπε

https://www.gonintendo.com/stories/308023-nintendo-s-president-says-the-titles-necessary-to-get-switch-to-2

Για να το πετυχουν αυτο θα πρεπει μεχρι τον  επομενο Απριλιο να δωσουν smash,pokemon,mario kart 9,mario party,donkey kong 6,eternal darkness,animal crossing,luigi mansion 3,starfox,mother 4 και metroid 4.Με αυτα τα game για πλακα τα εχουν τα 20 εκατομμυρια σε 1 χρονο.:D

Ξέχασες τo warioland αντεεεεε ντε. Χρόνια το περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skyrios είπε

Καλησπέρα!

να ρωτήσω αν έχει κανεις ιδέα.

Πήρα απο ebay ένα φορτιστή για το switch και έναν ανταπτορα (usb-c σε hdmi) -σαν portable αντικατάσταση του dock. 

Έχω διαβάσει διαφορα τρομακτικά περί brickαρισματος.

Εχει ψαξει κανεις τι πραγματικά παίζει? 

Προς το παρών δεν προτείνεται να τα χρησιμοποιήσεις καθώς υπάρχουν brick randomly. Αν και το πιθανότερο το πρόβλημα να είναι της ίδιας της Nintendo και όχι των 3rd party περιφερειακών.

Δημοσ.

Τι φταιει για το brick μαλλον βρεθηκε και εγινε η πρωτη επισκευη.Ενα τσιπακι στο switch για το power management ειναι που καιγεται και με την αντικατασταση του το switch δουλευει κανονικα.30$ νομιζω εγραφε η αποδειξη αλλα δεν νομιζω οτι το κανει η nintendo γιατι διαβασα οτι δεν τα δεχονται πλεον τα brickarismena απο 3rd party τουλαχιστον για τζαμπα φτιαξιμο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Προς το παρών δεν προτείνεται να τα χρησιμοποιήσεις καθώς υπάρχουν brick randomly. Αν και το πιθανότερο το πρόβλημα να είναι της ίδιας της Nintendo και όχι των 3rd party περιφερειακών.

Το θεμα ειναι στην σωστη αναγνωριση σινιαλων - ρευματος. Μονο πιστοποιημενα περιφεριακα (δηλαδη φτιαγμενα και για Nintendo και οχι πιστοποιημενα απο την Nintendo) για switch αξιζει να δοκιμασεις. Δεν υπαρχουν brick randomly, αλλα λαθη στην σωστη δρομολογηση ρευμα-σημα μεταξυ usb c / hdmi.

https://www.amazon.com/Rocketek-Adapter-Nintendo-support-Function-Converter/dp/B07799B3JD?SubscriptionId=AKIAILSHYYTFIVPWUY6Q&tag=duckduckgo-d-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07799B3JD

https://www.switch-con.com/products/c-force-usb-c-hdmi-hub-for-nintendo-switch

αυτα θα επρεπε να δουλευουν χωρις προβλημα. Επισης θεμα της νιντεντο παραμενει η ορθη χρηση του στανταρ usb c το οποιο ειναι στανταρ για βυσμα αλλα οχι ρευματος και μαλλον κανουν πατατα το περασμα στη hdmi που κατι θα τους καιει...Κανονικα η εγγυηση θα παιζει. Εαν δεν καιγεται κεντρικη πλακετα που αποκλειεται με μπαταρια λιθιου να μην εχουν υπο πλακετα μονο για το ρευμα, με μια επισκευη θα πρεπει να ξαναβρισκεις τα παντα, συν οτι σε τετοιες βλαβες πρεπει η εταιρια να τις καλυπτει 100% με δικο τους παροχο ρευματος η μη, hdmi η μη.

Στις 4/28/2018 στις 11:00 ΠΜ, Malthador είπε

Μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που εστιάζεις:

1 - Δεν θεωρώ ότι οι τρίτες εταιρείες περιμένουν τη συνδρομητική υπηρεσία της Ν για να ανακοινώσουν τους τίτλους που  αναπτύσσουν, ούτε η συνδρομητική υπηρεσία θα είναι το κρίσιμο σημείο το οποίο θα έλξει τις τρίτες εταιρείες να κατασκευάσουν τίτλους για το NSw.

2 - Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται η συνδρομητική υπηρεσία με αυτές τις εφαρμογές. Θα με αναγκάσει η Ν να πληρώνω συνδρομή για να κάνω χρήση της συνδρομής που ήδη πληρώνω στο Netflix ή στο Spotify; Αστεία πράγματα.

3 - Κι εγώ είμαι περίεργος τι θα ανακοινώσουν. Είμαι πολύ περίεργος τι ανταπόκριση θα έχει από τον κόσμο αν ανακοινώσουν π.χ. 1 NES και 1 SNES game το μήνα για €20 το χρόνο. Νομίζω ότι το κρίσιμο σημείο θα είναι αν μπορείς να τα κρατάς για πάντα (όπως τα Χ360 games στο Gold) ή μόνο για όσο διάστημα θα έχεις ενεργή συνδρομή (όπως κάνει γενικά το PS+ ή τα Χ1 games στο Gold ). Αν είναι το πρώτο εγώ θα είμαι θετικός, αν είναι το δεύτερο δεν θα βάλω συνδρομή.

4 - Αν ακολουθήσουν την τακτική που ακολούθησαν στους Deluxe owners του Wii U, τότε τρίχες. Δεν θα συμφέρει η συνδρομή για ένα 10% έκπτωση, θα συμφέρει να αγοράζεις τα games physical. Και χωρίς να έχω συνυπολογίσει την αποτυχία των gold points συν τοις άλλοις.

5 - Θεωρώ δεδομένη την αναβάθμιση του eshop, παρέα με enormous revamp του UI.

6 - Επειδή το ανάφερε κι άλλος το voice chat, γιατί τρέφετε ελπίδες ότι θα δώσει κάτι διαφορετικό πέρα από την smartphone εφαρμογή που ήδη έχει φτιάξει; Έχουν ανακοινώσει κάτι που μου έχει διαφύγει;

Νομίζω ότι θα πατήσουν πάνω σε αυτό και θα φάνε πανηγυρικώς τα μούτρα τους. Αν ζητάνε 20 ευρώ το χρόνο για online multiplayer, για πενιχρές εκπτώσεις στο eshop και για 2 games 25ετίας που θα τα παίρνουν πίσω με το πέρας της συνδρομής, τότε δεν πρόκειται να φτάσουν ούτε το 30% των συνδρομών του PS+ (που προσωπικά το θεωρώ επίσης ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό).

Έχω ξαναπεί, ότι δύο οδούς θα μπορούσαν να ακολουθήσουν στην παρούσα φάση κατά την άποψή μου:

α) Δωρεάν το online multiplayer ή με μία συμβολική χρέωση του τύπου €5 το χρόνο.

β) Ότι κάνει και ο ανταγωνισμός: €50-60 το χρόνο με το online multiplayer μέσα, αλλά να δίνουν και 4-5 games το μήνα εκ των οποίων τουλάχιστον 1 Wii game και 1 GC game αρχικά (για τον πρώτο χρόνο της υπηρεσίας π.χ.) και τουλάχιστον 1 NSw game πρώτης γραμμής στη συνέχεια. Με ένα τέτοιο πλάνο πιθανόν να έπιαναν το 30% των χρηστών.

Η λύση που ακολουθούν τώρα είναι αρκετά μεσοβέζικη.

Πιστευω σε ενα θεο... σε μια νιντεντο που θα τα κανει παλι πατατα. Νομιζω οτι κατανοούν το τεραστιο στοιχημα των διαδικτυακων υπηρεσιων, και την πηγη χρηματων που αποφερουν, αλλα  πεισματικα (ισως οχι αδίκως) αρνουνται οι ιαπωνες να ανοιξουν την εταιρια τους σε μια τοσο μεγαλη εξαρτηση.

Στο προηγουμενο μοντελο διαδικτυου για τις κονσολες τους, κρατησαν το διαδικτυακο παιχνιδι τζαμπα (domo arigato, domo arigato, domo arigato) την ωρα που ολοι σου κοβουν συνδρομη. Ειδαν οτι εμπεριεχει κοστη που ανεβηκαν σε μια δεκαετια, και για αυτο κλεινουν wii eshop, miiverse, κλπ.

Το προβλημα του συνδρομιτικου μοντελου υπηρεσιων ειναι η εξαρτηση μιας εταιριας οικονομικα απο αυτο.

Στο μοντελο του πουλαω αερα, και καθε μηνα πληρωνε για οτι υπαρχει, βασιζεται ενα μηνιαιο οικοσυστημα εξαρτησης του πελατη-σκλαβου (βλεπε VodafoneTV, CosmoteTV,NovaTV, κλπ). Αλλο πραγμα απο το επενδυω σε ενα Age of conan, warcraft, EVE, κλπ...

Το μοντελο της νιντεντο ειναι μεχρι τωρα αυτο του πελατη-συλλεκτη, που θα αναζητησει τα φυσικα συλλεκτικα κομματια, το κασκολ του λινκ, το δισκακι μουσικης, το μπρελοκ, κλπ.

Δεν πιστευω οτι η νιντεντο ειναι ετοιμη να βουτηξει στην εξαρτηση απο data warehouses, alwayson server farm, και στην μαχη για γρηγορα backbone οπου θα πρεπει να δινει απο τα κερδη της αδρα μεριδια στις διαφορες τηλεπικοινωνιακες εταιριες απο τις οποιες πλεον θα εξαρταται.

Για αυτο θα κανει ενα switch multiplayer communication hub πατατοπραγμα μεσω τηλεφωνων, μεσω voip κλαψε με, γιατι δεν την συμφερει οικονομικα να μπλεξει στο μοντελο MSony.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το φορτίζω με τον φορτιστή του s9 plus. Υπάρχει φόβος να χαλάσει κ Ναμη το καλύπτει και η εγγύηση;;  θα ήθελα να πάρω κ ένα power bank  δεν έχω καταλάβει ότι κ να πάρω  οι πιθανότητες είναι να μορικαρει η να τουβλιασει;; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...