Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχες Μαιου οι θα πουν καποιες  πληροφοριες για τη συνδρομη.Αν και δεν πιστευω να πουν κατι σημαντικο που δεν το γραφει στο site τους.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα. Εχει ακουστει τιποτα για αποθηκευση του progress των παιχνιδιων στο cloud; Δεν θελω να φανταστω να χαλασει η κονσολ αμου και να χασει ο μικρος το progress του Mario Odyssey......

Δημοσ.

Οπως λεει ο mistwalker πιο πανω αρχες Μαιου θα μαθουμε περισσοτερα για την συνδρομιτικη υπηρεσια.Οποτε θελω να πιστευω οτι κατι θα πουν και για το cloud saving.

Δημοσ.

Cloud saving και voice chat πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει το online και πιστεύω ότι θα έχει. Αν και με τον αναχρονισμό της Nintendo ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για cloud save δεν ξερω αν θα το καταφερουν αφου περσι ειπαν οτι ειχαν δυσκολιες αλλα με το hack που εγινε στο switch υπαρχει βιντεο οπου δειχνει το back up save.Ισως δωσουν αυτη την επιλογη.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Αυτά είναι. Εν έτη 2018 να πρέπει να χακάρεις την κονσόλα για να έχεις τα saves σου. 

Πως μια εταιρεία είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα; 

• Like 1
Δημοσ.

Η Ν αποφάσισε να προσφέρει cloud saves στο NSW και να μην δίνει την δυνατότητα να τα αντιγράφουμε σε κάποια άλλη μονάδα αποθήκευσης. Η Ν δεν έχει ακόμα δικαιολογήσει το γιατί. Ακόμα και αν οφείλεται σε λόγους πειρατείας γιατί πρέπει να χρεώνομαι μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία για να έχω πρόσβαση στα cloud saves; Αλλά που να τα γνωρίζουμε αυτά όταν κανένας από όλους αυτούς τους υποτιθέμενους εξειδικευμένους δημοσιογράφους δεν κάνει την ανάλογη ερώτηση. Καταλαβαίνω ότι τα έσοδα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες είναι πολλά για να το παραβλέψει η Ν αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος πως ο κόσμος θα το αποδεχτεί απλόχερα αυτό, προσωπικά έχω εκφράσει την αντίθεση μου εξαρχής από την στιγμή που συμπεριλήφθηκε και το online multiplayer (ο γνωστός εκβιασμός που καθιέρωσαν και οι άλλες δύο εταιρίες).

Υπενθυμίζω τι περιμένει ένα μέρος της κοινότητας από την συνδρομητική υπηρεσία:
-αποκάλυψη online τίτλων τρίτων εταιριών.
-εφαρμογές για ταινίες και σχετικά.
-VC και το πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί με την έναρξη της συνδρομητικής. 
-γενικότερες υπηρεσίες και τι είδους προσφορές θα ισχύουν για τους συνδρομητές. 
-Αναβάθμιση του eshop.
-voice chat.

Σιγά μην ανταποκριθεί σε όλα αυτά η Ν με βάση την γνωστή ταχύτητα που τους χαρακτηρίζει. Πάντως ο Takahashi είχε δηλώσει πως καθυστέρησαν την έναρξη της υπηρεσίας για να είναι ολοκληρωμένη, άλλο τόσο ολοκληρωμένο θα είναι και το κράξιμο που θα ακολουθήσει. Το μόνο που μπορεί να τους σώσει είναι η χαμηλή τιμή της υπηρεσίας. Αλλά ας μην συνεχίζω, ο χρόνος θα δείξει...

• Like 1
Δημοσ.

Η συνδρομητική υπηρεσία αν προσφέρει μονο online μου ειναι παντελώς άχρηστη προσωπικά.

Δεν παίζω και δεν νομίζω να παίξω ονλινε. Θελω να χαλαρώσω και όχι να τσιτώσω. (εχουμε και μια ηλικία πλέον)

Ασε που ξάπλα ονλινε δεν μπορεις να παίξεις (και ξάπλα ειναι το 90% χρήσης του Switch)

Ας δουμε τι θα εχει να προσφέρει κ βλέπουμε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο τα 20€ που θα παρουν για τη συνδρομη 3 πραγματα θελω για να ειμαι ευχαριστημενος.

1.voice chat απο την κονσολα οπως εχει το splatoon 2 αλλα να δουλευει σωστα οχι οπως τωρα που ειναι μονο για τον leader.

2.Καποιο τροπο ωστε να εχω back up στα save.Cloud save ή ας αφησουν τον κοσμο να τα αντιγραφη στο pc/ sd card.

3.Τα nes/snes games που θα δινουν και ειπαν οτι θα εχουν online να το κανουν πραξη και να μην ειναι το online μονο για ranking scores.

Δημοσ.

Όσον αφορά τα διοικητικά της Nintendo, ο νέος πρόεδρος είναι μόλις 42 χρονών. Ελπίζω ότι αυτό θα ενεργήσει θετικά για την εταιρία καθώς η Nintendo χρειάζεται φρέσκα μυαλά γιατί(μην γελιόμαστε) σε μερικά θέματα η νοοτροπία τους βρίσκεται ακόμα στον μεσαίωνα. Ειδικά τώρα που θα έχει και paid online service.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Βάζουν vc και όλοι μας θα δώσουμε το εικοσάρικο με χαρά. Όλα τα άλλα αφορούν κάποιους αλλά όχι όλους τους κατόχους switch. Αντίθετα η vc αφορά τους πάντες και θα έχουν και άμεσο κέρδος. 

• Moderators
Δημοσ.

Τσίμπησα χθες το LABO και έκατσα με το γιο μου και έφτιαξα το RC Kart και το καλάμι ψαρέματος. Μερικά σχόλια:

1. Το RC Kart ήταν πολύ εύκολο, κανά τέταρτο μου πήρε, ενώ το καλάμι που είναι το αμέσως πιο εύκολο μου πήρε μιάμιση ώρα. Οι κατασκευές θέλουν χρόνο γενικά.
  2. Το στήσιμο της κάθε κατασκευής δεν είναι δύσκολο μεν (έχει βιντεάκια με αναλυτικότατες οδηγίες για κάθε μία), θέλει προσοχή δε, γιατί αφενός χρειάζονται ντελικάτες κινήσεις στα τσακίσματα, αφετέρου αν γίνει λάθος δύσκολα διορθώνεται χωρίς να καταστραφεί μέρος της κατασκευής.
  3. Μιλάμε για χαρτόνια, αλλά δεν είναι τόσο εύθραυστα όσο πίστευα ότι θα ήταν. Σε αρκετά σημεία έχουν διπλά και τριπλά τοιχώματα. Σε κάθε περίπτωση το καλάμι του ψαρέματος άντεξε στα χέρια ενός τετράχρονου που το βίασε αρκετά στριφογυρνώντας το.
  4. Οι κατασκευές έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, τόσο στο κομμάτι της μηχανικής (το πως συνδέονται τα κομμάτια μεταξύ τους και τι αποτέλεσμα δίνει κάθε σύνδεση), όσο και στο κομμάτι του προγραμματισμού του HD Rumble. Στο καλάμι για παράδειγμα κουμπώνουν και τα δύο joycons επάνω για να παίξεις με τα ψάρια στο τέλος. Τελοσπάντων, έχουν ρίξει πολλά λεφτά για να δοθεί αυτό το τελικό αποτέλεσμα.
  5. Τα games που έχει κάθε κατασκευή είναι για ενασχόληση μιας- με δύο ωρών για ένα ενήλικα, δεν έχουν ενδιαφέρον. Απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που θα τα βρουν πολύ πιο ενδιαφέροντα
  • Like 12
  • Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, mansa2k said:

Υπενθυμίζω τι περιμένει ένα μέρος της κοινότητας από την συνδρομητική υπηρεσία:
1-αποκάλυψη online τίτλων τρίτων εταιριών.
2-εφαρμογές για ταινίες και σχετικά.
3-VC και το πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί με την έναρξη της συνδρομητικής. 
4-γενικότερες υπηρεσίες και τι είδους προσφορές θα ισχύουν για τους συνδρομητές. 
5-Αναβάθμιση του eshop.
6-voice chat.

Μερικές σκέψεις πάνω σε αυτά που εστιάζεις:

1 - Δεν θεωρώ ότι οι τρίτες εταιρείες περιμένουν τη συνδρομητική υπηρεσία της Ν για να ανακοινώσουν τους τίτλους που  αναπτύσσουν, ούτε η συνδρομητική υπηρεσία θα είναι το κρίσιμο σημείο το οποίο θα έλξει τις τρίτες εταιρείες να κατασκευάσουν τίτλους για το NSw.

2 - Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται η συνδρομητική υπηρεσία με αυτές τις εφαρμογές. Θα με αναγκάσει η Ν να πληρώνω συνδρομή για να κάνω χρήση της συνδρομής που ήδη πληρώνω στο Netflix ή στο Spotify; Αστεία πράγματα.

3 - Κι εγώ είμαι περίεργος τι θα ανακοινώσουν. Είμαι πολύ περίεργος τι ανταπόκριση θα έχει από τον κόσμο αν ανακοινώσουν π.χ. 1 NES και 1 SNES game το μήνα για €20 το χρόνο. Νομίζω ότι το κρίσιμο σημείο θα είναι αν μπορείς να τα κρατάς για πάντα (όπως τα Χ360 games στο Gold) ή μόνο για όσο διάστημα θα έχεις ενεργή συνδρομή (όπως κάνει γενικά το PS+ ή τα Χ1 games στο Gold ). Αν είναι το πρώτο εγώ θα είμαι θετικός, αν είναι το δεύτερο δεν θα βάλω συνδρομή.

4 - Αν ακολουθήσουν την τακτική που ακολούθησαν στους Deluxe owners του Wii U, τότε τρίχες. Δεν θα συμφέρει η συνδρομή για ένα 10% έκπτωση, θα συμφέρει να αγοράζεις τα games physical. Και χωρίς να έχω συνυπολογίσει την αποτυχία των gold points συν τοις άλλοις.

5 - Θεωρώ δεδομένη την αναβάθμιση του eshop, παρέα με enormous revamp του UI.

6 - Επειδή το ανάφερε κι άλλος το voice chat, γιατί τρέφετε ελπίδες ότι θα δώσει κάτι διαφορετικό πέρα από την smartphone εφαρμογή που ήδη έχει φτιάξει; Έχουν ανακοινώσει κάτι που μου έχει διαφύγει;

18 hours ago, mansa2k said:

Το μόνο που μπορεί να τους σώσει είναι η χαμηλή τιμή της υπηρεσίας.

Νομίζω ότι θα πατήσουν πάνω σε αυτό και θα φάνε πανηγυρικώς τα μούτρα τους. Αν ζητάνε 20 ευρώ το χρόνο για online multiplayer, για πενιχρές εκπτώσεις στο eshop και για 2 games 25ετίας που θα τα παίρνουν πίσω με το πέρας της συνδρομής, τότε δεν πρόκειται να φτάσουν ούτε το 30% των συνδρομών του PS+ (που προσωπικά το θεωρώ επίσης ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό).

Έχω ξαναπεί, ότι δύο οδούς θα μπορούσαν να ακολουθήσουν στην παρούσα φάση κατά την άποψή μου:

α) Δωρεάν το online multiplayer ή με μία συμβολική χρέωση του τύπου €5 το χρόνο.

β) Ότι κάνει και ο ανταγωνισμός: €50-60 το χρόνο με το online multiplayer μέσα, αλλά να δίνουν και 4-5 games το μήνα εκ των οποίων τουλάχιστον 1 Wii game και 1 GC game αρχικά (για τον πρώτο χρόνο της υπηρεσίας π.χ.) και τουλάχιστον 1 NSw game πρώτης γραμμής στη συνέχεια. Με ένα τέτοιο πλάνο πιθανόν να έπιαναν το 30% των χρηστών.

Η λύση που ακολουθούν τώρα είναι αρκετά μεσοβέζικη.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...