Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πήρα το basic με 190. δε με χαλάει να βγάλει σύντομα το nx γιατί εχω πολύ πράμα να παίξω από Wii (u). ελπίζω να κρατήσει το επίπεδο της με το nx και να μη πολτοποιηθει σαν της αλλες.

• Like 2
Δημοσ.

Και εμενα δεν με χαλαει το Wii U γιατι εχω Mario Galaxy 1+2,Mass Effect 3 και τα 2 Zelda ακομα να παιξω(και το Metroid Prime Trilogy το ξαναπαιζω ανετα να τα παω και τα 3 100% :D). Και στα ενδιαμεσα αν υπαρχει παρεα Mario Kart,Mario 3d world,Splatoon και Super Mario Bros κρατανε για πολυ καιρο :D

Ερχεται και τελος του χρονου το τεραστιο Xenoblade που θα φαει Pre Order(αν και δεν διαβασα πολυ καλα reviews δεδομενου του πρωτου)και πραγματικα παρακαλαω μετα την ολη μλκια με την E3 η Nintendo να βγαλει Special Edition αλα Bayonetta με Xenoblade Chronicles και X το απολυτο Rpg πακετο :D :D

Παντως εχω μια μικρη υποψια οτι μετα το παγκοσμιο κραξιμο υπαρχει πιθανοτητα τελικα να βγει Metroid στο Wii U το 2016 ή το 2017(ισως κατι στυλ Zero Mission ή Fusion).

• Like 1
Δημοσ.

Οι φήμες για το Nintendo NX συνεχίζονται, με τις πιο πρόσφατες να έχουν να κάνουν με την "ιπποδύναμη" της νέας, μυστηριώδους κονσόλας της Nintendo.

Η πηγή αυτής της φήμης είναι ο Liam Robertson (Unseen64), κάποιος που έχει αποδειχθεί αξιόπιστος σε ό,τι αφορά "insider info". Είναι το ίδιο άτομο που έβγαλε στην επιφάνεια πληροφορίες για το Project H.A.M.M.E.R. και το ακυρωθέν F-Zero από την Criterion. Ο Liam, λοιπόν, σε ένα tweet του έγραψε:

"Το ΝΧ δε στοχεύει να ανταγωνιστεί το PS4 σε επίπεδο (γραφικών/επεξεργαστικής) ισχύος. Είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό."

Ο Liam είναι εξαιρετικά προσεκτικός όταν δημοσιεύει πληροφορίες σαν τις παραπάνω και έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όταν ρωτήθηκε πώς γνωρίζει τα παραπάνω, απάντησε: "απλά μιλάω με τους σωστούς ανθρώπους!"

Αν κανει ΠΑΛΙ το ιδιο λαθος ειναι καταδικασμενη ....... ΠΡΕΠΕΙ να βγαλει μια κονσολα που να χτυπησει το PS4/XboxOne ....

Δημοσ.

Ποσο πιο αδύναμο hardware να βγάλει απο δύο κονσόλες που το hardware τους ηδη θεωρείται ξεπερασμένο ρε γαμωτο; Πλάκα μας κάνουνε;

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο το νόημα τότε να βγάλουν πάλι παρωχημένο hardware? Ας το γυρίσουν σε smartphone gaming. Ποιο πολλά έσοδα θα έχουν έτσι..

Δημοσ.

Βάση ιστορικού αυτό ίσως και να είναι αλήθεια (ίσως και όχι γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα) ότι θα έχει υποδεέστερο hardware. Από την άλλη είναι εντελώς τρελοί όλοι τους εκεί μέσα (ειδικά οι πάνω πάνω) και ίσως το εννοούν αντίστροφα δηλαδή να το λένε με στυλ "σιγά μην ανταγωνιστούμε εμείς αυτούς τους τελευταίους με το αδύναμο hardware". Γνωρίζοντας ότι η nintendo ήταν από κάτω στα τελευταία 3 μηχανήματα της και δεν έκανε ουσιαστική στροφή προς τους hardcore παίκτες που έπρεπε με το WiiU ίσως αυτή τη φορά να αποφάσισαν να το παίξουν με τον ασφαλή τρόπο. Ισως αυτό και από την άλλη ίσως δούμε πάλι κάτι εντελώς διαφορετικό που η δύναμη της κονσόλας να μην έχει και τόσο σημασία. Είπαμε, τρελοί γαρ. 

Επίσης ότι και να λένε ακόμα όλα είναι φήμες και όλα ακόμα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. 

Δημοσ.

To GameCube πάντως και μια χαρά δύναμη είχε και καλά παιχνίδια.

Το gamecube ομως την πατησε γιατι ειχε αντιπαλο το ps2 τοτε :P

Ασε που εβγαλε exclusives τυπου RE remake και Zero που δεν πουλησανε οσο επρεπε.

Το εχω πει και το ξαναλεω παντως οτι πολλες φορες δεν καταλαβαινω τις πωλησεις που ανακοινωνονονται.

Εχει πχ πουλησει το Wii U 10εκ και βλεπω πωλησεις στα Mario και ειναι πχ 3-4-5 κλπ. Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι δηλαδη το Wii U το αγορασανε με ποιο σκοπο??Να παιξουν 1-2 παιχνιδια ή μηπως και σπασει και αυτο αλα Wii και παιζουν παιχνιδια τσαμπε ολε.

• Moderators
Δημοσ.

Εχει πχ πουλησει το Wii U 10εκ και βλεπω πωλησεις στα Mario και ειναι πχ 3-4-5 κλπ. Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι δηλαδη το Wii U το αγορασανε με ποιο σκοπο??Να παιξουν 1-2 παιχνιδια ή μηπως και σπασει και αυτο αλα Wii και παιζουν παιχνιδια τσαμπε ολε.

Wait, wat

Υποννοείς ότι 3m ή 5m πωλήσεις ενός exclusive παιχνιδιού σε 10m κονσόλες δεν είναι καλό νούμερο; Εντελώς ενδεικτικά το κατά πολλούς (όχι κατ' εμέ) καλύτερο παιχνίδι της προηγούμενης γενιάς, το tLoU πούλησε 5,5m σε 85m κονσόλες.

Και κάτι άλλο, οι πωλήσεις αυτές δεν είναι πραγματικές, δεν περιλαμβάνουν τις digital πωλήσεις. Το Mario 3D World δεν έχει πουλήσει μόνο 3,5m.

Δημοσ.

Το gamecube ομως την πατησε γιατι ειχε αντιπαλο το ps2 τοτε :P

Ναι προφανώς.

Επειδή αναφέρθηκε η δύναμη των 3 τελευταίων το είπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...