Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ τους έχω ικανούς να ρίξουν μέχρι μύνηση στην nVidia. Nintendo είναι αυτή.

Το trailer του Wolfenstein το οποίο τρέχει σε Switch:

Βέβαια είπαμε πιο πριν ότι η κονσόλα είναι πιο αδύναμη και από PS3/360 αλλά εντάξει, θα συμβιβαστούμε και με αυτά τα αισχρά γραφικά.

Επειδή εχει αρχισει να κουραζει αυτό κατά ποσο δυνατη είναι η κονσολα της  nintendo η οχι.Εγω θα πω να αφήσουμε τις ασκοπες  συγκρισεις και ας απολαυσουμε τα παιχνίδια.Για φορητο υδριβιο παντως  μια χαρα γραφικα βγαζει)Και ειδικα από στουντιο που ξερουν να το εκμεταλευουν στο επακρο( τα παιχνίδια της μπεθεστα)πιστευω τα λενε όλα αυτά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θελω να δω ποσα gb ειναι το wolfenstein  στο switch.Αν ειναι πανω απο 32gb τοτε τους δικαιολογεις για το download.Αν ειναι σαν το doom 14-16gb δεν υπαρχει δικαιολογια γιατι δεν εβαλαν 32gb catridge.Η μονη third party που φαινεται οτι εκανε σωστα της δουλεια της ειναι η ubisoft  με το south park.Το game ειναι κοντα στα 18 gb οποτε θα εβαλαν 32ρι catridge και η τιμη του ειναι χωρις extra 10€ για το catridge.

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται δεν ακολουθούν όλες οι εταιρίες αυτήν την πρακτική. Ubisoft, Sega και SquareEnix χρησιμοποιούν τα σωστά carts για να γίνει δουλειά. Μάλλον η Bethesda κάνει τσίπικο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό πρέπει να διευθετηθεί με το στανιό από την nintendo. Δεν έχουμε δημοκρατία σε τέτοια θέματα. 

51 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Επειδή εχει αρχισει να κουραζει αυτό κατά ποσο δυνατη είναι η κονσολα της  nintendo η οχι.Εγω θα πω να αφήσουμε τις ασκοπες  συγκρισεις και ας απολαυσουμε τα παιχνίδια.Για φορητο υδριβιο παντως  μια χαρα γραφικα βγαζει)Και ειδικα από στουντιο που ξερουν να το εκμεταλευουν στο επακρο( τα παιχνίδια της μπεθεστα)πιστευω τα λενε όλα αυτά.

Δεν είμαι δικηγόρος του αλλά στο λέω ότι ειρωνικά το λέει ο Luffy. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Από ότι φαίνεται δεν ακολουθούν όλες οι εταιρίες αυτήν την πρακτική. Ubisoft, Sega και SquareEnix χρησιμοποιούν τα σωστά carts για να γίνει δουλειά. Μάλλον η Bethesda κάνει τσίπικο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό πρέπει να διευθετηθεί με το στανιό από την nintendo. Δεν έχουμε δημοκρατία σε τέτοια θέματα. 

Δεν είμαι δικηγόρος του αλλά στο λέω ότι ειρωνικά το λέει ο Luffy. 

Το ξερω αυτό.Απλα μου εδωσε την πασα ο luffy  και το ανεφερα .Μια χαρα επιτυχημενη κονσολα είναι το  switch παντως μεχρι στιγμης.

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

As things stand now, Wolfenstein II will take up 13.7GB of space on Switch.Να τους μεινουν στα ραφια να τα χαιρονται.Αλλα ειπαμε η σωστη δικαιολογια ειναι οτι παντα φταει η nintendo.

Ελπιζω να το σωσουν την τελευταια στιγμη οπως το lego που βγηκε η warner αν δεν κανω λαθος και ειπε οτι ηταν λαθος για το internet connection.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος, πέτυχα σήμερα το L.A. Noire στα 30 ευρώ στον Κωτσόβολο της Σταδίου, νομίζω δεν υπάρχει αλλού πιο φθηνά.

Είναι ένα κομμάτι σε μια πολύ μικρή στίβα με παιχνίδια για το Switch μέσα σε κάτι σαν πανέρι με χύμα πράγματα που μπορεί να βρεις σε πανηγύρι...

Το περίεργο είναι πως είχε άλλο ένα κομμάτι στα 50 που είναι και η τιμή στο site.

Δεν ρώτησα κάποιον για να το διερευνήσω καθώς ήμουν βιαστικός μα το γράφω διότι ίσως κάποιον να τον ενδιαφέρει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με την NSw scene. Έχουν κάνει progress, σπαταλάνε σημαντικούς πόρους (οι Fail0verlow έχουν καταφέρει να τρέξουν linux apps), αλλά public δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό ακόμα.

Περιμένουν το revision;

Έχουν δώσει deadline στις εταιρείες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο chipset ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την χιονοστιβάδα που έρχεται (το exploit επηρεάζει πολλές συσκευές όχι μόνο το Switch και είναι σε επίπεδο hardware). 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Αν ενδιαφέρεται κάποιος, πέτυχα σήμερα το L.A. Noire στα 30 ευρώ στον Κωτσόβολο της Σταδίου, νομίζω δεν υπάρχει αλλού πιο φθηνά.

Είναι ένα κομμάτι σε μια πολύ μικρή στίβα με παιχνίδια για το Switch μέσα σε κάτι σαν πανέρι με χύμα πράγματα που μπορεί να βρεις σε πανηγύρι...

Το περίεργο είναι πως είχε άλλο ένα κομμάτι στα 50 που είναι και η τιμή στο site.

Δεν ρώτησα κάποιον για να το διερευνήσω καθώς ήμουν βιαστικός μα το γράφω διότι ίσως κάποιον να τον ενδιαφέρει.

Ο κωτσοβολος το εβαζε που και που στα 29.99€.Ισως αυτο που πηρες να ηταν κανα ξεχασμενο με την τιμη της εκπτωσης αφου ηταν εκτος ραφιου και να μην το πηραν χαμπαρι να το αλλαξουν.Αν τους ρωτουσες μπορει να στο εδιναν και πιο ακριβα:shock:

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ο κωτσοβολος το εβαζε που και που στα 29.99€.Ισως αυτο που πηρες να ηταν κανα ξεχασμενο με την τιμη της εκπτωσης αφου ηταν εκτος ραφιου και να μην το πηραν χαμπαρι να το αλλαξουν.Αν τους ρωτουσες μπορει να στο εδιναν και πιο ακριβα:shock:

Ναι, μάλλον έχεις δίκιο και θα ξέμεινε με την τιμή της έκπτωσης, αν και με τα προηγούμενα περιστατικά που ανεφέρθηκαν νομίζω μπορεί κάποιος να τους "ψήσει" να το αφήσουν σε αυτή την τιμή.

Αλλά δεν κατάλαβες, δεν έτυχε να είναι είναι εκτός ραφιού, σε εκείνον τον κωτσο τα παιχνίδια του Switch είναι στο "πανέρι" που περιέγραψα μαζί με μερικά 2DS στιβαγμένα...! Αφού στην αρχή νόμιζα ότι δεν έχει τίποτα. Μόνο το ps4 έχει την τιμητική του σε ράφι.

Πάντως δεν το πήρα, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πάει από εκεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Αλλά δεν κατάλαβες, δεν έτυχε να είναι είναι εκτός ραφιού, σε εκείνον τον κωτσο τα παιχνίδια του Switch είναι στο "πανέρι" που περιέγραψα μαζί με μερικά 2DS στιβαγμένα...! Αφού στην αρχή νόμιζα ότι δεν έχει τίποτα. Μόνο το ps4 έχει την τιμητική του σε ράφι.

Αφου ειναι και σε πανερι παλι καλα.Ενα κωτσοβολο εχουμε και δεν εχει ουτε 1 πραγμα απο switch οταν τους ρωτησα αν δεν ελεγα και τη λεξη nintendo δεν ηξεραν τι ηταν το switch.Απο ps4 πανικος,το xbox παλι ειχαν πολυ λιγα.Στα public λιγο καλυτερα αλλα γενικος χαλια και εκει χαμος στο ps4 λιγα για xbox και σχεδον τιποτα για switch.

Δημοσ.

Παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε, από όλες τις μεγάλες αλυσίδες τα public μια χαρά εξοπλισμένα είναι με Switch και παιχνίδια + amiibos + δευτερεύοντα προϊόντα από μεριάς nintendo όπως μπλουζάκια και κούπες. Προσωπικά κανένα παράπονο δεν έχω από τα public. Μέχρι και πιο exotic και σπάνια παιχνίδια βλέπω εκεί μέσα όπως το Disgaea 5 και το Binding of Issac. 

Οι υπόλοιπες αλυσίδες όπως είναι το Πλαίσιο, Mediamarkt και Κώτσος δεν φτουράνε μια μπροστά στα public. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον κάθε φορά που επισκέπτομαι Public στο θέμα nintendo θεωρώ ότι υπάρχει μια χαρά πληρότητα. Ούτε σε θέματα τιμών έχω παράπονο δεδομένου ότι πρόκειται για μεγάλη αλυσίδα. 

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό είναι αλήθεια για τα Public. Έχουν τα περισσότερα παιχνίδια και περιφερειακά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, πολλές φορές και από τα πιο dedicated μαγαζιά του χώρου. Αλλά δεν είναι όλα τα public το ίδιο, στο Σύνταγμα ή στο Mall στη Νερατζιώτισσα θα βρεις τα πάντα, μα για παράδειγμα στο Κολωνάκι ή πόσο μάλλον σε κάποιο επαρχιακό, που από ο,τι συμπεραίνω εκεί είναι ο Mistwalker, είναι πολύ περιορισμένα και απελπιστικά τα πράγματα...

Στα πολύ θετικά όμως ότι μπορείς να παραγγείλεις κάτι με παραλαβή από το κατάστημα που θέλεις και να έρθει ακόμα και από άλλη πόλη χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Αν αποφασίσουν να κάνουν και καμιά σοβαρή προσφορά επιτέλους και για τα προϊόντα της Nintendo θα ήμουν φουλ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Οντως τα public εχουν περισσοτερα πραγματα για  nintendo απο αλλες αλυσιδες αλλα ισχυει και οτι στην επαρχια δεν φερνουν κατι εκτος απο τα βασικα.Οσες φορες πηγα να δω τα μονα που ειχε ηταν η κονσολα,pro controller/joycons,2 διαφορετικες θηκες(horri και official),1-2 accessories τα τιμονια αν θυμαμαι καλα και το πολυ 5 διαφορετικα games.Μπορεις να  παρεις απο το eshop τους αλλα θα κανει 3-4 μερες αποτι μου ειπαν.Παντως με τις τιμες που εχουν αν δεν ειναι κατι σε προσφορα,καλυτερα απο σκρουτζ μεχρι και απο αμαζον βγαινει πιο φτηνα με τα μεταφορικα.

• Moderators
Δημοσ.

Στο The Mall και στο Golden Hall πάντως, το Public έχει αρκετά games και αξεσουάρ για NSw. Σε κάθε περίπτωση δεν συμφέρει να αγοράζει κάποιος από εκεί εκτός κι αν έχει βάλει εκπτώσεις ή προσφορά επιστροφής με κάρτες Eurobank (έχει βάλει 20% επιστροφή στο παρελθόν).

Καλύτερα skroutzομάγαζα ή amazon. Υπάρχουν και κάποια ιαπωνικά e-shops που τρέχουν προσφορές αραιά και που.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...